2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben avukatım Allah'tan bağımsız çalışıyorum yoksa mesaili işte çok zor olurdu. Duruşma oldukça adliyeye gidiyorum, artık annemle veya eşimle saatleri ayarlayip paslaşıcam 1 yıl boyunca
Anladım canım evet mesaili is daha zor ne güzel annen bakacak galiba gözünde arkada kalmaz

Ben mi abartiyorum yoksa kardeslerim mi beni sevmiyor....
Bacilarim bildiginiz uzere sunnet oldu oglum...
Annemde kv dem de geldiler bizimle tabi...
Gelin gorun ki kardeslerim ne aradi nede geldiler....

Dogum yaptigimin ilk gunleride gelmemislerdi evime oglum yogun bakimdaydi...
Eee o zamanda bi tel acip gecmis olsun bile dememislerdi....
Kusuruma bakmayin yaziyorum ama boyle umursamaz davranmalari beni asiri uzuyor...
Kendimi onlarin yerine koyuyorumda be yapar eder yanlarinda bulunurum...
Gerekirse onlarda bile yatili kalirim kardeslerime ve dogan yigenime bakmak icin...
Cok uzuluyorum cokkk

Bence sen abartmiyorsun kardeslerin abartmis durumu gelemesrnde bir telefin ac bari demi ama bosver zor biluyorum ama seni onemsemeyeni sen hic onemseme sutun etkilenir uzme kendini

Kardeşlerin senden küçükse yani sen ablaysan olur öyle. Ben de buna çok canımı sıkmıştım ama kardeşler biraz umursamaz oluyor taa ki bir gün kendileri yaşayana kadar. Bu arada hormonal hassasiyetlerimiz de durumu abartmaya müsait. Neticede kardeşlerin kasten yapmazLar ama başkalarına göre daha rahat umursamaz oluyorlar . Herkesin nazı en yakınına geçermiş :)

Canım ben yazılarını okudukça kardeşlerinin seni kıskanıyor olabileceği kanatine vardım, sanırım yaşın küçük olmasına rağmen onlardan önce evlendin ve bazı şeyleri düzene soktun. Yanlış da düşünüyor olabilirim ama yazılarından ben böyle anladım.

İşe başlayan anneler, bir yerde okumuştum. İşe başlayacağınız zaman bebeğinizin uyandığı ve sürekli bulunduğu görebileceği yerlere kendinizin gülümseyen fotoğraflarınızı yapıştırın diyordu.

OTE="azerikizi91, post: 36778224, member: 500555"]Ben mi abartiyorum yoksa kardeslerim mi beni sevmiyor....
Bacilarim bildiginiz uzere sunnet oldu oglum...
Annemde kv dem de geldiler bizimle tabi...
Gelin gorun ki kardeslerim ne aradi nede geldiler....

Dogum yaptigimin ilk gunleride gelmemislerdi evime oglum yogun bakimdaydi...
Eee o zamanda bi tel acip gecmis olsun bile dememislerdi....
Kusuruma bakmayin yaziyorum ama boyle umursamaz davranmalari beni asiri uzuyor...
Kendimi onlarin yerine koyuyorumda be yapar eder yanlarinda bulunurum...
Gerekirse onlarda bile yatili kalirim kardeslerime ve dogan yigenime bakmak icin...
Cok uzuluyorum cokkk
[/QUOTE]
Canım oğlunun sünneti hayırlı olsun inşallah çabucak iyileşir kardeşlerin senden küçükse evli değillerse anlamıyorlardır seni tabi gene de bahanesi olamaz ama

Azerikizi uzulme sutun olsun, oglunu guzel yetistir hepsine kapak olur.

Canım kesinlikle abartmiyorsun insan böyle günlerde en yakınlarının yanında olmasını istiyor goremeyincede kırılıyor ama üzme kendini ben de buna benzer şeyleri defalarca yaşadım sonra fark ettim ki olan bana oluyor en güzel zamanların keyfini cikaramiyorum artık aldırış etmiyorum ve kim ne kadar yanımda olursa ben de onların yanında o kadar oluyorum üzerime bir laf geldiğinde de dile getiriyorum sen de düşünme sadece oğlunu düşün onun için herkese inat dimdik dur hiç minnet etme

uzme kendını cok , sonra sutun gıder bak . bırak onları ne yaparlarsa yapsınlar, sende bundan sonra onlara hakettıklerı gıbı davranırsın.

Bence sen abartmiyorsun kardeslerin abartmis durumu gelemesrnde bir telefin ac bari demi ama bosver zor biluyorum ama seni onemsemeyeni sen hic onemseme sutun etkilenir uzme kendini

Canım oğlunun sünneti hayırlı olsun inşallah çabucak iyileşir kardeşlerin senden küçükse evli değillerse anlamıyorlardır seni tabi gene de bahanesi olamaz ama[/QUOTE]

Azerikizi uzulme sutun olsun, oglunu guzel yetistir hepsine kapak olur.

uzme kendını cok , sonra sutun gıder bak . bırak onları ne yaparlarsa yapsınlar, sende bundan sonra onlara hakettıklerı gıbı davranırsın.
Bacilarim bi tanesiniz sizler ya....
Inanin sizler bile daha cok deger veriyorsunuzdur bana...
Cok haklisiniz ben neden kendimi uzup oglumun hakki olan sutumun azalmasina sebep olayim...
Ayrica bilmeyenler icin soyleyim benim iki ablam (ablamlar evli degiller )var ikide benden kucuk kardesim...
Tabi en kucuk kardesimi katmiyorum onlara sunnnetinde annemle birlikte geldi....
Neyse iste boyle ben normalde de asiri kirilgan biriyimdir....
Ama boyle bana gelmeyip baska akraba cagirinca onlara zaman bulup gitmeleri canimi sikmiyor degil....

Tripte atamiyorum ki kirildigimi anlasinlar ....
En iyisi ben kafami bunlarla heba edecegime esimle oglumla mutlu mesut yasayim ♥♥♥
Seviyorum Sizleri ♥♥♥

Eşimden boşanmak istiyorum. Ondan nefret ediyorum
Sana ne oldu kelebegim ...
Ne bosanmasi simdi

Bizim oğlan da emZirirken memede, gaz çıkarırken omuzumda, sırtını ovarken dizlerimde uyuyor ama yerine Koyunca Cin gibi uyanıyor. Sabahtan beri ben de azad efendiyle savaşıyorum :)
Aynen emerken uyuyor yerine bırakınca uyanıyor uyank ken bırakıyorum kendi ulusun diye gözler bayılıyor uykudan uyumuyor ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım bir kere uyudu sabahtan beri zil çaldı uyandı sabahtan beri bir duş alayım dedim ama yok alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…