2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
zaten hıc kucagımdan ınmıyor kı canım, malesef dıyorum ya alıstırmısım hep kucagımda, çok husursuz olunca aglayınca acıktı dıyorum verıyorum memeyı
Aynen ben de öyleyim o yüzden şu saatlik emzirme olayını bir türlü beceremedim. Bakalım bizim Dr kontrol 15 inde merakla bekliyorum gelişimini :)

Masaallah kizina. Ne kadar uzun boylu. Bende uzamasini isterdim. Ayrica kilosu herseyi iyi. Kafaya takacak bir durum yok. Benim minigimde umarim o kadar uzar
ge
geçmiş olsun,ganglion kisti ilk aklıma gelen,çok ciddi değilir umarım,ganglion-snovyal kist yani çok mühim olmasa da ilk dönemde ağrlı olur,doktora git elbette belki başka bişeydir

ge
geçmiş olsun,ganglion kisti ilk aklıma gelen,çok ciddi değilir umarım,ganglion-snovyal kist yani çok mühim olmasa da ilk dönemde ağrlı olur,doktora git elbette belki başka bişeydir
Teşekkür ederim canım pazartesi gideceğim tedavilik birseymidir acaba yoksa operasyon gerektirir mi operasyon derse ne yaparım bebeğim var

Bugün cok calisan bir ben varım o zaman melemenlik yaptim sonrada ogkusumun odasini yapmamistik laminat parke dosendi dolabi falan geldi onlari temizledim simdide kiyafetlerini yerleştireceğim tabi buraya takilmayida ihmal etmedim:)

Çok ilginç gerçekten ,sebebini çok merak ettim çnkü arası küskün olanlar dahi bu gibidurumlarda yakınlaşır,sormayıdüşünmedin mii

Haklısın canım insan çaresiz kalınca herseyi yapıyor
ilk cocuk olunca acemılık oluyor, hamıleyken yapmıycam dedıgım seylerı malesef hepsını yaptım, o yuzden sımdı kucak arsızı oldu, yere koymaya fırsat kalmadan bole egılınce hemen baslıyor hanım aglamaya, bızde tabı saftırırk hemen alıyorum kucagıma
Aynen ben de öyleyim o yüzden şu saatlik emzirme olayını bir türlü beceremedim. Bakalım bizim Dr kontrol 15 inde merakla bekliyorum gelişimini :)
işallah senınkı daha fazla kılo almıstır canım , ben aradada gdıp hep tarttırıyordum bellıydı zaten 15 gun arada tarttırdım 280 gr almıstı, 1 ayda 500 malesef
Kızlar bugün buraya takilmaktan ve kizimla oynasmaktan yemek dışında hiç birşey yapmadım
bende hıc bır sey yok yemek falan yapmadım hıc uyumadı kı, hos uyusada tavsan uykusu ikıdebır uyanıyor

Ben onu bile yapmadım :) eşim geç gelecek ben de kendime atıştırmalık hazırladım burada takılıyorum :)
al bendende o kadar, bız onu bıle yapamadık yaz yagmuru, kendıne haksızlık etme

Teşekkür ederim canım pazartesi gideceğim tedavilik birseymidir acaba yoksa operasyon gerektirir mi operasyon derse ne yaparım bebeğim var
Ultrasonla da bakılırsa ganglion-snovyal kistse anlaşılır,gerileyen de oluyor kendiliğinden ,tabii doktora görün belki daha basit başka bi sorundur

Arkadaslar bisey soracam biz bugun 10 haftalik olduk kizim dunden beri emme de sıkinti yapiyo biraz emiyo agzina memeyi aliyo birakiyo sutumde var geliyo ama emmiyo emerken bana bakip oyle guluyo biraz basini mememde zorla tutsam da bu sefer agliyo bugun 5 6 sefer zar zor emzirebildim bide oglen 12 gibi emzirdim agzinda emzikle aksam 5 e kadar uyudu normalde iyice dalip uyudugunda emzigi kendisi agzindan atardi ayrica agzindan almaya calissam da birakmadi ne yapacagim dogru duzgun emmiyo agziyla mememde oynayip gulup duruyo

olur boyle canim meraketme .benim kizimds yapiyordu boyle.ac diye endiseleniyordum ama ac olsa gulmez uyumaz.aglar degil mi?israr etme.bende israr edince agliyordu.haa birde benim kizim havalar cok sicak oldugunda boyle olmustu.ben su verd.su icince emmeye basladi.sen de bi dene istersen.su veriyormusun?

Bence de su vermek gerekiyor ben hergün vermiyordum geçen gün bir verdim yavrucak eller kollar bir hareketlendi verdikçe ağzını acıyor eşim kızdı vermiyorum diye artık hergün veriyorum

Bence de su vermek gerekiyor ben hergün vermiyordum geçen gün bir verdim yavrucak eller kollar bir hareketlendi verdikçe ağzını acıyor eşim kızdı vermiyorum diye artık hergün veriyorum
Evet ben de karşıydın sütte su var diye su vermezdim ama mrğerse kana kana susamış yavrucuk. Hem daha rahat kaka yapıyor su içince. Her gün birkaç kaşık veriyorum ben

Bugün cok calisan bir ben varım o zaman melemenlik yaptim sonrada ogkusumun odasini yapmamistik laminat parke dosendi dolabi falan geldi onlari temizledim simdide kiyafetlerini yerleştireceğim tabi buraya takilmayida ihmal etmedim:)
Tebrik ediyorum seni canim

Neden boyle bisey yapti eşin

HayattAki tek akrabam uzaktan amcam. Ameliyatimda kimsem yoktu. Boynu bukuk kalmıştım. Eve gecince elti,kv varken esime amcam gelecek dedim. O da bana tokat atti. Ona sormadan nasıl böyle bir karar almisim bu ev onunmus, kv eltinin de hosuna gitti. Sonra ozur diledi hep. Ama 2bucuk aydir yataklarimiz ayri

Evet ben de karşıydın sütte su var diye su vermezdim ama mrğerse kana kana susamış yavrucuk. Hem daha rahat kaka yapıyor su içince. Her gün birkaç kaşık veriyorum ben
ben hergün yarım kahve fincanı su veriyorum. ilk zamanlar sevmiyordu tükürüyordu artık kana kana içiyor sıpam :)

iki buçuk ay öncemi tokat attı eşiniz?
Birde yanlış anlamazsan bir şey sorabilir miyim? anne babanız kardeşiniz yok mu? neden tek akrabanız amcanız?

Ne zaman oldu bu olay?bugünlerde mi,2.5ay demişsin ama anlık öfke gibi yazdıkların?
e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…