Canim seninki yine uyudu seni yalniz birakti degil mi :) masallah diyeyim bugun benimkide uyku konusunda kwndini asti. Zatwn 1 hafta icinde yeni evimize tasinmamiz lazim o nedenle artik gunduzuykusuna alisirsa cok iyi olacak yoksa o evi kim yerlestirecek !Ayy coj skldimm
Offfff bende acayip sıkıldım bugün yaa.Ayy coj skldimm
Yok canin bugun uyumadi cok kv geldik orda skldim tasinma isi zor allah yardimcin olsunCanim seninki yine uyudu seni yalniz birakti degil mi :) masallah diyeyim bugun benimkide uyku konusunda kwndini asti. Zatwn 1 hafta icinde yeni evimize tasinmamiz lazim o nedenle artik gunduzuykusuna alisirsa cok iyi olacak yoksa o evi kim yerlestirecek !
Ben de sıkıldım canım kuaför e gidip sacimi kestirip boyatmak istiyor aynaya baktığımda kendimi bakımlı görmek istiyorum ama nerde dün düşündüm en son hamileyken gitmiştim kuaföre o da Kaş aldirmaya bir defa da doğumdan sonra bir arkadaşım gelmişti kuaför ona evde alırdım kasimi o kadarOfffff bende acayip sıkıldım bugün yaa.
Benim de kaşım orman gibi oldu. En son bir ay önce kuaför bir arkadaşıma gitmiştim o almıştı. Bi vakit bulup gidemedim kuaföreBen de sıkıldım canım kuaför e gidip sacimi kestirip boyatmak istiyor aynaya baktığımda kendimi bakımlı görmek istiyorum ama nerde dün düşündüm en son hamileyken gitmiştim kuaföre o da Kaş aldirmaya bir defa da doğumdan sonra bir arkadaşım gelmişti kuaför ona evde alırdım kasimi o kadar
Bende de 12 kilo var ve bakım yatırmak canım istemiyor bile. Her seferinde dana gibi olmuşum bakım benim neyime diyorum. Aymalara küstüm baya baya .Bakim konusuna deginmeyin kizlar ya.. Gitmeyen 10 kg var ve ben aynalardan nefret ettim. Ne zaman zayiflayacagiz bizbyaa eski hallerimize donelimmm. Ben de kuafore gidip saclarimi kestirmek istiyorum. Kaslarimi aldirmayali agdaya gitmeyeli ne kdr oldu haberim bile yok. Manikur hayall.. Kaslarimi esmeraya teslim eedicem onun icin bekliyorum ama en yakin zamanda herifimle kuafore gitmem lazim o kizi tutar ben de yaptircaklarimi yaptiririn.
Yaa oluyor mu simdi biz burda fazlamiz car diye bunakima girerkenKizlar bende kilo almak istiyorum
47 ye dustum offff 52 olmusrum ne guzel gitti guzelim kilolar
Bacim ben okdum olasili hep 40 li kilolardayim...Yaa oluyor mu simdi biz burda fazlamiz car diye bunakima girerken
İstediğin kilo olsun gel benden al istediğin kadar :)Kizlar bende kilo almak istiyorum
47 ye dustum offff 52 olmusrum ne guzel gitti guzelim kilolar
Bende verebilirim kilo canim bende cokBacim ben okdum olasili hep 40 li kilolardayim...
Ilk defa 50 leri gordum diye sevinmistim ...
Inan nispet icin yazmiyorum ciddi ciddi kilo almak istiyorum...
Ama alamiyorum bak aldiklarim hemen gitti...
Geri istiyorum onlari
Masallah oglusuna canim ne kadarlik oldunu oglunYasasin oglusum bugn ilk kez kendikendine sirtustu yatarken yuzustu dondu, cok komik ya emeklemeye calisiyo saftirik oglum kendini kac aylik saniyosa artik
3.5 aylik olduk canimMasallah oglusuna canim ne kadarlik oldunu oglun
Masallah canim erken emekleyecek oglun sanirim3.5 aylik olduk canim
Oyle gorunuyo canim, benim de ayvayi yedigimin resmidir buMasallah canim erken emekleyecek oglun sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?