2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oyle gorunuyo canim, benim de ayvayi yedigimin resmidir bu
Maşallah canım benimmm. Azeri kız hepimiz üstüne çullanabiliriz gel bizimkileri al diye bem de 52-53 kg lardaydım hep eaki günlerimi istiyorummm sezeryan olduğumdan mıdır bilmiyorum cabuk yoruluyorum. Adliyede vızır vızır geDiğim günleri özledim. Şimdi mutfaga salona giderken lömbür lömbürüm :))

Zaman ne kadar hızlı geçiyor ya daha dün hamilelikteki skntilarimizi yaziyorduk simdi bebeklerimiz hareketlenmeye basladi onlari yazıyoruz rabbim hepsine saglikli hayırlı ömür nasip etsin
Evet valla canim ya nasil dogum yapicaz uyuyamiyoruz doguralim artik diyodukk karnimizda ne guzel oynuyolardiii hamileligin bence tek iyi yani oydu zaten. Kucagindaki halini dunyalara degismem :)

Evet valla canim ya nasil dogum yapicaz uyuyamiyoruz doguralim artik diyodukk karnimizda ne guzel oynuyolardiii hamileligin bence tek iyi yani oydu zaten. Kucagindaki halini dunyalara degismem :)
Oyke canim simdi bide bakip gulumsemesi varya dunyalara degismem iyikide umudumu kaybedip vazgecmemisim

Oyke canim simdi bide bakip gulumsemesi varya dunyalara degismem iyikide umudumu kaybedip vazgecmemisim

ben egepole götürüyorum bülent gökşen tavsiye ederim

senin bebeğinde de mi aynı sorun var. biz bugün tınaztepe hast. ortopedi dr. götürdük. gelişme var geçen aydan bu yana dedi. ama tam oturmamış kalça , çift beze devam dedi. ama çocuk dr. gelişme yok demişti, anlamadım ki başka dr. da mı götürsek

Oyle bir anda uyanip ilgi bekleyip insani rahatsiz ediyor ki. Onunla goz goze geldiginde bir gülüyor ya o an emrine amade oluyorum. Allahima binlerce şükür ki sağlıklı bu minigi bana armağan etti. O benim hayatim boyunca başıma gelen en güzel şey, en büyük hediye, en değerli emanet. Dilerim Rabbim beni doğru yoldan sasirtmaz ve emanetine en iyi şekilde sahip çıkarım

offf sabah beşiğinden bana bakıp gülümsemesine eriyip bitiyorum ben :)

Kızlar bebegim 3 ay 10 günlük ve hala meme emmiyorsagip veriyorum.bu saatten sonra emer mi sizce?denemeye devammi etmeliyim yoksa vaz mi gecmeliyim?

Kızlar bebegim 3 ay 10 günlük ve hala meme emmiyorsagip veriyorum.bu saatten sonra emer mi sizce?denemeye devammi etmeliyim yoksa vaz mi gecmeliyim?
Pes etme denemeye devam et canim. Ben hem sagiyorum hem emziriyorum aagdigim zaman cc ni biliyorum ve nedense daha cok icime siniyor. Emzirdigimsw sanki aslinda doymamis hibi hissediyorum. Manyak miyim neyim.

Pes etme denemeye devam et canim. Ben hem sagiyorum hem emziriyorum aagdigim zaman cc ni biliyorum ve nedense daha cok icime siniyor. Emzirdigimsw sanki aslinda doymamis hibi hissediyorum. Manyak miyim neyim.

Canm sen de silikon ucla emziriyodun deglmi?bende emziriyodm artk onu da almyo sen nasl yaptn?

yok çocuk doktoru sormuştun ya onun için söyledim oraya götürüyorum ben

Emziren annelere imreniyorum
Canim haklisin imrenilecek bir sey. Hayatimda hissettigim en guzel duygu bu. Asla pes etme asla! Insan emme icgudusuyle doguyor sen inat edersen illaki emecek ve simdikinden bin kere daha sakin bir bebek olacak. Su anda en temel icgudusu tatmin olmuyor mitlaka bebegi strese sokar bu. Ustelik goreceksin emzirebildiginde birbirinize askiniz iyice dallanip budaklanacak. Bunu dusun ve hep dene ama is sende bitiyor once onun emecegine inan.

Bir adliye kuşu daha :) sen ne iş yapıyorsun bunekibuneki

Kızlar diş huysuzlugu muz devam ediyor hergün 9 da uyuyan çocuk bu saate kadar agladi uyuyor tekrar uyanıyor misafirim gelecek yarın sigara böreği ni zor sardim eşim tuttu hep agladi şimdi uyudu inşallah uyanmaz kek yapacağım yarın zor olur diye inanılmaz yoruldum

Insallah canim ugrasiyorum ama bazen bunaliyorum iste

Ya bsy sorucam sutunu sagarak verenlere ozellkle sutunuz memeden sicakmi gelio ben sagiyodum bazen ozaman sicak ilik gbydi smdi kizimi emzrxem bakim dedm sagip sulumu gelio die sanki sut soguk ya sck dil yani buzgibi de dil ama bildgn soguk ay kafama acaip takldi gece gece niye soguk bu sut smdi sicak olmasi gerekmiyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…