Maşallah canım benimmm. Azeri kız hepimiz üstüne çullanabiliriz gel bizimkileri al diye bem de 52-53 kg lardaydım hep eaki günlerimi istiyorummm sezeryan olduğumdan mıdır bilmiyorum cabuk yoruluyorum. Adliyede vızır vızır geDiğim günleri özledim. Şimdi mutfaga salona giderken lömbür lömbürüm :))Oyle gorunuyo canim, benim de ayvayi yedigimin resmidir bu
Evet valla canim ya nasil dogum yapicaz uyuyamiyoruz doguralim artik diyodukk karnimizda ne guzel oynuyolardiii hamileligin bence tek iyi yani oydu zaten. Kucagindaki halini dunyalara degismem :)Zaman ne kadar hızlı geçiyor ya daha dün hamilelikteki skntilarimizi yaziyorduk simdi bebeklerimiz hareketlenmeye basladi onlari yazıyoruz rabbim hepsine saglikli hayırlı ömür nasip etsin
Oyke canim simdi bide bakip gulumsemesi varya dunyalara degismem iyikide umudumu kaybedip vazgecmemisimEvet valla canim ya nasil dogum yapicaz uyuyamiyoruz doguralim artik diyodukk karnimizda ne guzel oynuyolardiii hamileligin bence tek iyi yani oydu zaten. Kucagindaki halini dunyalara degismem :)
Oyke canim simdi bide bakip gulumsemesi varya dunyalara degismem iyikide umudumu kaybedip vazgecmemisimEvet valla canim ya nasil dogum yapicaz uyuyamiyoruz doguralim artik diyodukk karnimizda ne guzel oynuyolardiii hamileligin bence tek iyi yani oydu zaten. Kucagindaki halini dunyalara degismem :)
Iyi ki canim benim..Oyke canim simdi bide bakip gulumsemesi varya dunyalara degismem iyikide umudumu kaybedip vazgecmemisim
ben egepole götürüyorum bülent gökşen tavsiye ederim
Oyke canim simdi bide bakip gulumsemesi varya dunyalara degismem iyikide umudumu kaybedip vazgecmemisim
offf sabah beşiğinden bana bakıp gülümsemesine eriyip bitiyorum ben :)Oyle bir anda uyanip ilgi bekleyip insani rahatsiz ediyor ki. Onunla goz goze geldiginde bir gülüyor ya o an emrine amade oluyorum. Allahima binlerce şükür ki sağlıklı bu minigi bana armağan etti. O benim hayatim boyunca başıma gelen en güzel şey, en büyük hediye, en değerli emanet. Dilerim Rabbim beni doğru yoldan sasirtmaz ve emanetine en iyi şekilde sahip çıkarım
Pes etme denemeye devam et canim. Ben hem sagiyorum hem emziriyorum aagdigim zaman cc ni biliyorum ve nedense daha cok icime siniyor. Emzirdigimsw sanki aslinda doymamis hibi hissediyorum. Manyak miyim neyim.Kızlar bebegim 3 ay 10 günlük ve hala meme emmiyorsagip veriyorum.bu saatten sonra emer mi sizce?denemeye devammi etmeliyim yoksa vaz mi gecmeliyim?
Kac aylik kiz senin saftirikYasasin oglusum bugn ilk kez kendikendine sirtustu yatarken yuzustu dondu, cok komik ya emeklemeye calisiyo saftirik oglum kendini kac aylik saniyosa artik
Pes etme denemeye devam et canim. Ben hem sagiyorum hem emziriyorum aagdigim zaman cc ni biliyorum ve nedense daha cok icime siniyor. Emzirdigimsw sanki aslinda doymamis hibi hissediyorum. Manyak miyim neyim.
yok çocuk doktoru sormuştun ya onun için söyledim oraya götürüyorum bensenin bebeğinde de mi aynı sorun var. biz bugün tınaztepe hast. ortopedi dr. götürdük. gelişme var geçen aydan bu yana dedi. ama tam oturmamış kalça , çift beze devam dedi. ama çocuk dr. gelişme yok demişti, anlamadım ki başka dr. da mı götürsek
Canim haklisin imrenilecek bir sey. Hayatimda hissettigim en guzel duygu bu. Asla pes etme asla! Insan emme icgudusuyle doguyor sen inat edersen illaki emecek ve simdikinden bin kere daha sakin bir bebek olacak. Su anda en temel icgudusu tatmin olmuyor mitlaka bebegi strese sokar bu. Ustelik goreceksin emzirebildiginde birbirinize askiniz iyice dallanip budaklanacak. Bunu dusun ve hep dene ama is sende bitiyor once onun emecegine inan.Emziren annelere imreniyorum
Bir adliye kuşu daha :) sen ne iş yapıyorsun bunekibunekiMaşallah canım benimmm. Azeri kız hepimiz üstüne çullanabiliriz gel bizimkileri al diye bem de 52-53 kg lardaydım hep eaki günlerimi istiyorummm sezeryan olduğumdan mıdır bilmiyorum cabuk yoruluyorum. Adliyede vızır vızır geDiğim günleri özledim. Şimdi mutfaga salona giderken lömbür lömbürüm :))
Canim haklisin imrenilecek bir sey. Hayatimda hissettigim en guzel duygu bu. Asla pes etme asla! Insan emme icgudusuyle doguyor sen inat edersen illaki emecek ve simdikinden bin kere daha sakin bir bebek olacak. Su anda en temel icgudusu tatmin olmuyor mitlaka bebegi strese sokar bu. Ustelik goreceksin emzirebildiginde birbirinize askiniz iyice dallanip budaklanacak. Bunu dusun ve hep dene ama is sende bitiyor once onun emecegine inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?