- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Ben sagip veriyorum canm ve sutum ilik oluyo hatta bazen sıcağa yakinYa bsy sorucam sutunu sagarak verenlere ozellkle sutunuz memeden sicakmi gelio ben sagiyodum bazen ozaman sicak ilik gbydi smdi kizimi emzrxem bakim dedm sagip sulumu gelio die sanki sut soguk ya sck dil yani buzgibi de dil ama bildgn soguk ay kafama acaip takldi gece gece niye soguk bu sut smdi sicak olmasi gerekmiyomu
Ben silikonu coktan attim normal emiyo ama bnm de sutum cok az..Canm sen de silikon ucla emziriyodun deglmi?bende emziriyodm artk onu da almyo sen nasl yaptn?
Ben geldimmmm
Gece kusu olduk biz gece uykumuza halen gece yarisi saat 3-4 gibi basliyoruz
Psikopata bagladim
Bacim su an pansumanini yenilerken hafif meendile degecek kadar kanamasi oluyor...Canim nasil bebeğin duzeldi mi tam olarak?
Ayni isi yapiyoruz canim. Ama ben sahalara donmedim daha bi muddet de donemem herhaldeBir adliye kuşu daha :) sen ne iş yapıyorsun bunekibuneki
3.5 aylik teyzesiKac aylik kiz senin saftirik
Gunaydin canim :)Günaydın annisler ve melekleri
gunaydin canim ama emdik de geriye uyucaz nerdeyse hatta uyumus salliyorunda su anGünaydın annisler ve melekleri
Bizde oyke uyumak uzere bende hazirdabekliyorum uyusada bende uyysam diye:)gunaydin canim ama emdik de geriye uyucaz nerdeyse hatta uyumus salliyorunda su an
Ayni isi yapiyoruz canim. Ama ben sahalara donmedim daha bi muddet de donemem herhalde[/QUOTE. ben de dönemem en az 1 yıl ama uzamış işleri temizliyorum malum artık rapor mazeret falan da bittiistanbuldanmısın sen ?
[/QUOTE]en de dönemem en az 1 yıl ama uzamış işleri temizliyorum malum artık rapor mazeret falan da bittiistanbuldanmısın sen ?
Aynen canım 2 de yattı benim kız da uyumuyor bari aglamasa uyanikken o da yok misafir gelecek diye hazirliklarimi akşamdan yapardım hanımefendi artık ona da izin vermiyorBen geldimmmm
Gece kusu olduk biz gece uykumuza halen gece yarisi saat 3-4 gibi basliyoruz
Psikopata bagladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?