2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
arkadaşlar rotavirüs aşısının hangi marka olanını yaptırdınız bebeklere iki doz olanımı üç doz olanımı
Bu rotavirüs işi benim de kafamı karıştırdı. 2. Ayda yaptıramadık hiçbir eczanede bulamadık. 3. Ayda kontrol sırasında hastane doktoruna yaptırırız dedik. Bize rotamix markasını yazmıştı doktor 2. Ayda. Kafamı karıştıran aşı takviminde 2. Ve 4. Ay yazıyordu ama bazıları 3. Ayda yapılıyormuş. 15 inde kontrolümüZ var bi öğreneyim şunları

sag gogsumu daha zor aliyo o gogsumde cikiyo oyle sesler ve kavrayamiy oevet ama sol gogsumde oyle bi sorun yok hatta o yuzden sag gogsumu gece veriyorum uyku sersemi emiyo gunduz kavrayamadigi icin kiziyo
Benim ikinci bebegim ya, ilk bebekte boyle birsey yasamadigim icin bi sorun mu var diye dusunmekten alikoyamadim kendimi :)

İstanbuldayım canım aslımda dıyorum baslasaydim adliyelerde bi uctan diger uca yururken tığ gibi olurdum sen istnbulda misin?
Evet ben de istanbuldayım :) öyle canım Çağlayan'da asansörsüz birkaç iş yaparsak inceliriz :) merak ettim seni valla. Sicilin kaç bi bakayım levhadan belki tanışıyotuzdur :) benimki 38135 ama levhadaki halimden eser yok şimdi :)[/QUOTE]
Canim tesetturlu oldugum icin resmimi kaldirttim ben benim sicil 42 binlerde 6 yilda meZun oldum benn

Arkadaslar 2 sorum var
1. bebekleri kac gunde bir yikiyorsunuz
2.uykular arasi ne kadar uyanik kaliyorlar

Kayinvalidem zir cahil, bugun geldi. Yanindada 2 yasindaki torunu. Kizimi oyuncak bebek sandi. Basti cigligi. Kv de de torunu uzulmesin diye bebegimi 2 yasindaki cocugun eline vermeye çalıştı. O kiz 2 yasinda ve hicbir hareketine hakim degil. Ya Bingildagina bisey olsaydi. Diger torunu aglamasin diye canin yanacakti. Kizlar basiretim baglandi. Odum patladı. Cahil kadin. Bişey diyemedim. Kizlar sizce ben iyi bir anne degil miyin? Tepki bile vermedim laf söylemeliyim kadina. Hem ona hem kendime çok sinir oldum

Ben bi gun yikiyorum bi gun yikamiyorum havalar serinlio ama bndan snra 2 gun yikamayablrm
Gndz uykusu hc yok bZmkinin ayagmda salliyrm 15-20 dk uyuyo en fazla o da yere biraktgm an uyaniyo
Ucamayankelebek niye iyi bi anne olmayasin bazen ayip olmasn diye susabiliyoruz bnmee bsy soleyemedgm oluyo cok sukur bisey olmamis bebisine bosver

iyi annelikle alakasi yokki bisey olmamis bebegine. sessiz kalmak stresten uzak durmak adina iyi yapmissin bence.

Panikten bisey diyememis olabilirsin bu seni kotu bir anne yapmaz tabiki ama ben olsam uyarirdm

Canim benimki 2270 dogdu 49 cm 3.ayda 6.400
60 cm oldu maasallah deyin lutfen ali yasin kacti kac oldu ben de onu merak ettim biz 8 aylik dgduk bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…