Bu rotavirüs işi benim de kafamı karıştırdı. 2. Ayda yaptıramadık hiçbir eczanede bulamadık. 3. Ayda kontrol sırasında hastane doktoruna yaptırırız dedik. Bize rotamix markasını yazmıştı doktor 2. Ayda. Kafamı karıştıran aşı takviminde 2. Ve 4. Ay yazıyordu ama bazıları 3. Ayda yapılıyormuş. 15 inde kontrolümüZ var bi öğreneyim şunlarıarkadaşlar rotavirüs aşısının hangi marka olanını yaptırdınız bebeklere iki doz olanımı üç doz olanımı
arkadaşlar rotavirüs aşısının hangi marka olanını yaptırdınız bebeklere iki doz olanımı üç doz olanımı
Benim ikinci bebegim ya, ilk bebekte boyle birsey yasamadigim icin bi sorun mu var diye dusunmekten alikoyamadim kendimi :)sag gogsumu daha zor aliyo o gogsumde cikiyo oyle sesler ve kavrayamiy oevet ama sol gogsumde oyle bi sorun yok hatta o yuzden sag gogsumu gece veriyorum uyku sersemi emiyo gunduz kavrayamadigi icin kiziyo
Ben temizlik yapiyorum:)Benden baska kimse yok topikte..
Nereye kayboldunuz
Evet ben de istanbuldayım :) öyle canım Çağlayan'da asansörsüz birkaç iş yaparsak inceliriz :) merak ettim seni valla. Sicilin kaç bi bakayım levhadan belki tanışıyotuzdur :) benimki 38135 ama levhadaki halimden eser yok şimdi :)[/QUOTE]İstanbuldayım canım aslımda dıyorum baslasaydim adliyelerde bi uctan diger uca yururken tığ gibi olurdum sen istnbulda misin?
Arkadaslar 2 sorum var
1. bebekleri kac gunde bir yikiyorsunuz
2.uykular arasi ne kadar uyanik kaliyorlar
Hergun yikiyorum bigun yikiyamiyosam ertesi gun muhakkak yikiyorum.Arkadaslar 2 sorum var
Gun asiri yikiyorum havalar serinlediginden dolayi uyku arasida gunduz bir saat yada iki aksamda uc saat ayakta durur ve uyur sabaha kadar tabi arada kalkar emip hemen uyurArkadaslar 2 sorum var
1. bebekleri kac gundeir yikiyorsunuz
Kayinvalidem zir cahil, bugun geldi. Yanindada 2 yasindaki torunu. Kizimi oyuncak bebek sandi. Basti cigligi. Kv de de torunu uzulmesin diye bebegimi 2 yasindaki cocugun eline vermeye çalıştı. O kiz 2 yasinda ve hicbir hareketine hakim degil. Ya Bingildagina bisey olsaydi. Diger torunu aglamasin diye canin yanacakti. Kizlar basiretim baglandi. Odum patladı. Cahil kadin. Bişey diyemedim. Kizlar sizce ben iyi bir anne degil miyin? Tepki bile vermedim laf söylemeliyim kadina. Hem ona hem kendime çok sinir oldum
iyi annelikle alakasi yokki bisey olmamis bebegine. sessiz kalmak stresten uzak durmak adina iyi yapmissin bence.Kayinvalidem zir cahil, bugun geldi. Yanindada 2 yasindaki torunu. Kizimi oyuncak bebek sandi. Basti cigligi. Kv de de torunu uzulmesin diye bebegimi 2 yasindaki cocugun eline vermeye çalıştı. O kiz 2 yasinda ve hicbir hareketine hakim degil. Ya Bingildagina bisey olsaydi. Diger torunu aglamasin diye canin yanacakti. Kizlar basiretim baglandi. Odum patladı. Cahil kadin. Bişey diyemedim. Kizlar sizce ben iyi bir anne degil miyin? Tepki bile vermedim laf söylemeliyim kadina. Hem ona hem kendime çok sinir oldum
Her gun yikiyorum ben de uykular arasi gündüz 1-1.5 saat oluyor gece daha az tabiArkadaslar 2 sorum var
Panikten bisey diyememis olabilirsin bu seni kotu bir anne yapmaz tabiki ama ben olsam uyarirdmucamayankelebek .!.:Kayinvalidem zir cahil, bugun geldi. Yanindada 2 yasindaki torunu. Kizimi oyuncak bebek sandi. Basti cigligi. Kv de de torunu uzulmesin diye bebegimi 2 yasindaki cocugun eline vermeye çalıştı. O kiz 2 yasinda ve hicbir hareketine hakim degil. Ya Bingildagina bisey olsaydi. Diger torunu aglamasin diye canin yanacakti. Kizlar basiretim baglandi. Odum patladı. Cahil kadin. Bişey diyemedim. Kizlar sizce ben iyi bir anne degil miyin? Tepki bile vermedim laf söylemeliyim kadina. Hem ona hem kendime çok sinir oldum
Canim benimki 2270 dogdu 49 cm 3.ayda 6.400azerikizi91t: 36832763 .!.:Rotarix 2 dozlu olandan canim...
Ilk dozu 3. Ayinda agizdan verildi...
2. Dozunu da 5 aylikken yaptiracagim...
Sanirim oyle bacim...
Seninki kac hafta kac gunluk dogmustu ?
3. Ayda ne kadardi merak ettim ?
Masaallh Fatihimize
Annesini icten ice fethetmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?