2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
S.a 3.ayini dolduran bebeklerin anneleri bebeğiniz dil çikariyor mu benimki 3 gündür falan huy edindi dili hep disarda normal mi acaba?

canım kötü annelikle alakası yok ayıp olacak yada ters bişey diyecek diye ses çıkaramadın büyük olasılıkla. benim kayınvalidemde de aynısını birkaç kez yapmaya kalktı gökçe oyuncak bebek değil dedim vermedim. bir daha yapmaya kalkarsa tatlı dille söyle yoksa alışırlar hep yaparlar.

Bacim ben senin yerinde olsam oncelikle uyarirdim kv mi...
Devam mi ediyor direkt alirdim kucagindan...
Bak kendince hala icin rahat degil...
Bence uyarmanda yarar var...
Cunku sen boyle uyarmayip umursamazca davrandigin surece o daha cok cocugun kucagina koymaya calisir ...
Daha neler yapar neler....

Canim benimki 2270 dogdu 49 cm 3.ayda 6.400
60 cm oldu maasallah deyin lutfen ali yasin kacti kac oldu ben de onu merak ettim biz 8 aylik dgduk bu arada...
Masaallah bacim
Benim oglumda 1 ay erken dogdu...
2.530 gr. 49 cm...
3 ayinda 6.550 gr 66 cm de boyuydu

Boyu ne kadar uzun adam olmus o artık. Peki siz anne baba uzunsunuz ondan mi? Ben de kizim uzun olsun isterdim. Maaşallah

Ben de sinir oluyorum böyle şeylere bazen komşuların çocukları sokakta oynarken biz dışarı çıkınca gelip ellemek öpmek istiyorlar ve anneleri birsey demiyor ben izin vermiyorum bu ne ya biz dokunmaya kiyamazken çocuklarımız kücük çocukların elinde oyuncak olsun o senin iyi anne olmamanla ilgili değil iyi niyetinle ilgili sen de bir daha ki sefere hazırlıklı ol tavrını ortaya koy o da ona göre davransin

Kizlar bende dertliyim bu aksam. Esim gereksiz yere bağırıp çağırdı bana. Ben neye kızdığını bile anlamazken o cok haklı kendince. Canım sıkıldı.

Size de masallah tatlim senin oglan masallah uzun boylu olacak belli ki

Kizlar bende dertliyim bu aksam. Esim gereksiz yere bağırıp çağırdı bana. Ben neye kızdığını bile anlamazken o cok haklı kendince. Canım sıkıldı.
Aman skma canini canim sanirim erkekler artik ilgi bekliyorlar olmayincada cildiriyorlar aslinda hepimizin yasadiklari ayni sadece oyuncular degisik burasi iyiki var yaa

herkes bebegine mama veriyo mu merak ettim bugun saglik ocaginin onunden gectim de merak edip kizimi tarttirdim 20 gunde 300 gr almis ayin 19 unda tekrar tartalim duruma gore gunde 10 cc ile mamaya baslariz dediler ama sutum var yani bebegim acim diye aglamiyo dedim bazen sut olur ama kaliteli olmaz o zamanda bebek kilo almaz pek dedi o zamana kadar beslenmene dikat et bakalim fark edecek mi dedi sizde durumlar nasil??

Sıkma canını tatlım bu erkekler çocuk gibi ilgi bekliyorlar bazen saçma sapan şeyleri bahane edip ani çıkışlar yapıyorlar

Boyu ne kadar uzun adam olmus o artık. Peki siz anne baba uzunsunuz ondan mi? Ben de kizim uzun olsun isterdim. Maaşallah
Sagol bacim...
Benim boyum o kadar uzun sayilmaz 1.65..
Babamiz 1.87...
Amcasida masaallah 1.96 larda falan....
Saglikli olsunlarda boy kilo onemli degil...
Bu ay fazla beklentim yok...
Ayrica boyumuz 64 cm idi ozur dilerim ...
3 aylik 3 haftalik boyu 66 idi yanlislik olmasin ....
Ayrica kizin orta boylu olmasi daha iyi bence bacim ayrica sonradan atak yapip one gecebilir ins.

O esini gonder hele topigimize cannim ...
Var mi oyle ha cani isteyince seni kirmak azarlamak

Size de masallah tatlim senin oglan masallah uzun boylu olacak belli ki
Bakalim teyzesi amcalara cekti ise kesin uzun boylu olacaktir
Bence hemen mamaya sarilma bacim...
Benim oglum su ana kadar aylik 1 kilonun altina dusmedi kilo aliminda...
Haftada 500 gr aldigini bilirim...
Gecen hafta ise sadece 100 kusur gr almisti...
Ins. Bu ayinda en az 600 alir diye dua ediyorum...
Sadece anne sutu...

Benim kızımda geçen ay 700 gr almıştı ama boyu güzel uzadıgi için hemşire birsey demiyorum dedi bir de sık emzirme gogusler dolmadigı için sık emzirmek te kilo aldırmaz dedi iki buçuk saatte bir emzır dedi canım eğer saatli emzirmiyorsan birde saatli emzirmeyi dene istersen

Kızlar bebeklerinize kaka yaptirmak icin ozel bisey yapiyomusunuz?benimki bazen cok zorlanyo poposuna zeytn yagi sürüyorum farkli bisey yapan varmi

Bu durumu hemen hemen aynı yaşayan bi arkadaş daha var..Oğlu 1 ayda çok az kilo almış ve doktor "1 hafta yediğine içtiğine dikkat et" diyip süt arttırıcı damla vermiş..işe yarıyor gibi diyordu..1 hafta dolunca mama verilcek mi kiloya göre karar verilcek..ama dediğin gibi süt çooook olsa da,kalitesi ve doyuruculuğu az olabilir ya da bunun tam terside öümkün..yinede bana kalırsa bunu sağlık ocağıyla değil bebrğin kendi doktoruyla görüş karar ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…