- 27 Ekim 2012
- 459
- 299
- 83
Canm gec verirsen yemeyebilir erkenden alistir dyolar ben 5-5.5 aylik gibi baslamayi düşünüyorum tattircm en azindan
Oglunuz 3 aylık oldu mu? Benim kizim daha boyle oyunlara baslamadi da ahh emsinlerde anneleri zayiflatsinlar. 15 kilo fazlam var. Diyet yapan,spor yapan arkadaslar var mi, nasil gidiyor,benim gibilere az tavsiyefe bulunsalarYa bu oğlanı emzirmek işkence ikimiz de kan ter içindeyiz iki fırt çekiyor sonra başını geri atıp gülüyor memeyi mıncıklıyor oyun yapmaktan ememiyor. Ben zorlayınca da ağlıyor. Koltukta yatırıyorum kucak için çırpınıyor ama alıp alıştırmak da istemiyorum . Ayy 30 yaşında kadınım 3 aylık veledin elinde oyuncak oldum :)
Canim 28 eylulde 4. ayimz bitck insallah dedgn gbi 5. ayi doldurdgnda ogun olarak vermeye baslarm gecenbi arkadasimla konustum öğün olarak ver dedi zaten 6. Aydan önce verilecek olan ek gida 1 cay bardagndan fazla olmamalymis. 4. Ayimiz bitince de ufaktan tattirmaya baslycm hatta gecen gün elma verdm azicik emdi:)bu arada sütü sagip veriyorum ben dogdugndan beri emmiyor bebegim reddediyo memeyiYani 5.ayi doldurup 6. Ayindan gun almaya basladiginda baslayacaksin tattirmaya. Peki direk ogun olarak mi vereceksin,yoksa anne sutunden sonra mi
Oglunuz 3 aylık oldu mu? Benim kizim daha boyle oyunlara baslamadi da ahh emsinlerde anneleri zayiflatsinlar. 15 kilo fazlam var. Diyet yapan,spor yapan arkadaslar var mi, nasil gidiyor,benim gibilere az tavsiyefe bulunsalar
Nasil anlasiliyor ki? Benim kizim 4 yasinda. Gecenlerde silerken farkettim simdiye kadar kapali olan vajina girisi açılmıştı. Dikkatimi cekti hatta anneme sordum normaldir herhalde dedi. Acaba ayni sey miCanm ablamin kizinda var ayni durum su an 15 aylik. Birkac aylikken dr farketmis hatta kızmış ablama nasl farketmezsin dye krem falan verms masajla acabilirsn biraz dems acilmis ama su an yine kapandi tekrar krem kullanck.acilmazsa cerrahi müdahale gerekirmis o da cocugun psikolojisini etkiliyomus
Oldu canım bugün itibariyle tam 3 aylık :) zayıflama meselesine hiç girme valla çok dertliyimOglunuz 3 aylık oldu mu? Benim kizim daha boyle oyunlara baslamadi da ahh emsinlerde anneleri zayiflatsinlar. 15 kilo fazlam var. Diyet yapan,spor yapan arkadaslar var mi, nasil gidiyor,benim gibilere az tavsiyefe bulunsalar
Ya bu oğlanı emzirmek işkence ikimiz de kan ter içindeyiz iki fırt çekiyor sonra başını geri atıp gülüyor memeyi mıncıklıyor oyun yapmaktan ememiyor. Ben zorlayınca da ağlıyor. Koltukta yatırıyorum kucak için çırpınıyor ama alıp alıştırmak da istemiyorum . Ayy 30 yaşında kadınım 3 aylık veledin elinde oyuncak oldum :)
Ya kg konusuna neden giriyorsunuz girmeyin yaralarimi acmayin vermen gereken bir 7 kg var veremiyorum ben de 6 ayi bekleyenlerdenim ek gidaya gecsin diyete baslayacagim.
Aslında bazen öyle düşünüyorum bi tane bebeğim var bugün kucağıma almayacaksam 20 yaşına gelince mi alıcım diye, ama çevremdeki deneyimlerden de gördüğüm alışması da kötü olacak çünkü ben yalnızım ve yardımcım yok.Al kucağına canım al boşver alışırsa alışsın az büyüynce sen istesen de gelmiyorlar kucağa :)
Ayy hamilelik kilosu rekoru bende heralde58 ile hamile kalıp 90 ile doğuma girdim, tam tamına 32 kilo Gerçi lohusalıkta 20 kilo verdim anlamadım bile nasıl gittiğini, muhtemelen ödemdi, 40 ım çıktığında 70 kiloydum, üzerinden nerdeyse 2 ay geçti hala 70 teyim. Bunlar kendiliğinden ya da emİrerek gidecek cinsten değil belli, yapıştı kaldı sadece kilo da değil berbat sarkıl bir de göbeğim kaldı, gebelikte Kocaman'da karnım Zaten bebiş çıkınca da torba gibi kaldı
aynen ya, ama bu çirkinlik gelip geçici, eski güzel hallerimize dönmeliyiz. ya evlenip doğurup salan kadınlara çok laf ettim heralde zamanında bak geldi benim de başımaBende 32 kilo aldim. Vermem gerekrn 15 degil 12 kiloymus. Ayni senin gibi. Ama sallaniyor her yerim. Sıkı degilim kilolu gorunuyorum hala. Sarktim catlAdim gogusum ucu kararsi ahh ahhhh
32 kg mu?? Neyseki 20 si kendiliginden gitmis. Ha gayret kizlar toparlanalim artik diycem ama deli gibi tatli istiyorum benaynen ya, ama bu çirkinlik gelip geçici, eski güzel hallerimize dönmeliyiz. ya evlenip doğurup salan kadınlara çok laf ettim heralde zamanında bak geldi benim de başıma
aynen ya, ama bu çirkinlik gelip geçici, eski güzel hallerimize dönmeliyiz. ya evlenip doğurup salan kadınlara çok laf ettim heralde zamanında bak geldi benim de başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?