Ben aslında pek düzenli de beslenmiyorum , bi kahvaltı bi Dr geç saatte akşam yemeği, öğleni oğlan uyudukça uykuda geçitmeyi tercih ediyorum . Ama sütümde sıkıntı olmuyor, alışkanlık belki. Bir gün bir emziren anne diyeti listesi buldum denedim, ölecektim yemekten, güya diyet ama ben o kadar yesem 100 kg olurum heralde :)Arkadaslar siz nasil kg veriyorsunuz ben qzcik yememden kissam hemen sutum etkileniyor. O zaman da vicdanimin sesi disardan duyuluyo valla oturup aglayasim gelio. Hos aynaya bakinca da aglayasim gelio ama olsun
bu yazıyı tamamen ben yazmışım gibi olmuş, sadece ben 45 kilo ile hamile kaldım.geri kalan tüm yazdıklarının aynısı benben normalde de çabuk kilo veren zor kilo alan biriyim zaten. yememden kısmıyorum, hoşuma giden bir şeyi kilo yapar diye yememezlik yapmıyorum. 49 kilo ile hamile kaldım 65 kilo ile doğuma girdim. şuan 54-55 kilo arasında gidip geliyorum. ama fazla olan 5 kilo ile derdim yok ben göbeğime gıcık oluyorumpantolonumu giyiyorum düğmesini kapatınca göbeğim yukarı doğru fışkırıyor. o görüntüyü görünce benimde ağlayasım geliyor. yememden kısmamama rağmen sütüm az ama. süt yapan şeyleri de yiyorum ama gene de az. mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum.
bu göbeklerden nasıl kurtulacağız acaba :/bu yazıyı tamamen ben yazmışım gibi olmuş, sadece ben 45 kilo ile hamile kaldım.geri kalan tüm yazdıklarının aynısı ben
o göbek kalmıyor canım dert etme,daha erken 2-3ay oldu doğumdan sonra, eğer ciddi kilo artışı olmadıysa yani doğum sonrası 3-4 kilo fazlan kaldıysa en son göbek olmak kaydıyla büyük ihtimalle normal formuna dönersin,ama 10 kilo fazla varsa eski kiloya dönülse bile biraz tip değişir o zaman da egzersiz desteği şart sıkılaşmak içinbu göbeklerden nasıl kurtulacağız acaba :/
Ben 1 ay once basladim ve 4 kilo verdim durmak yok yola devam 3 kilo fazlam kaldi ama ben daha fazla vermek istiyorum
benim de öyle göbek hafif belirgin,ama süt verdiğim için göğüs çevresi geniş bu sebeple pek çok şeyim olmuyor olsa da çirkin duruyor,ve fazlam sadece 3 kilo (48 ile hamile kalmıştım)ben normalde de çabuk kilo veren zor kilo alan biriyim zaten. yememden kısmıyorum, hoşuma giden bir şeyi kilo yapar diye yememezlik yapmıyorum. 49 kilo ile hamile kaldım 65 kilo ile doğuma girdim. şuan 54-55 kilo arasında gidip geliyorum. ama fazla olan 5 kilo ile derdim yok ben göbeğime gıcık oluyorumpantolonumu giyiyorum düğmesini kapatınca göbeğim yukarı doğru fışkırıyor. o görüntüyü görünce benimde ağlayasım geliyor. yememden kısmamama rağmen sütüm az ama. süt yapan şeyleri de yiyorum ama gene de az. mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum.
içime su serptin resmen :)benim de öyle göbek hafif belirgin,ama süt verdiğim için göğüs çevresi geniş bu sebeple pek çok şeyim olmuyor olsa da çirkin duruyor,ve fazlam sadece 3 kilo (48 ile hamile kalmıştım)
gebelikte çok kilo almadım emzirirken alıyorum ben,çok iştahlıyım ama ilk gebeliğimden biliyorum ki tamamen eskiye dönülüyor vücut tipin zayıfsa,ilk oğlum 7 aylıkken ben 47 kiloya dönmüş ve hiç doğum yapmamış gibi dümdüz bir karna sahiptim,herşeyin vakti var ben hiç diyet yapmadım ,şimdi de öyle olur diye umut ediyorum :)
evet tek şikayetim bnm de göbeğim ya vücut çok gevşedi aç karnına sanki azalıyo gibi oluyo yiyince gene şişiyor yaa :/ bi de sezaryan benim hala arada sızladığını hissediyorum bi anbu göbeklerden nasıl kurtulacağız acaba :/
inşşallaaah benim de öyle olurrbenim de öyle göbek hafif belirgin,ama süt verdiğim için göğüs çevresi geniş bu sebeple pek çok şeyim olmuyor olsa da çirkin duruyor,ve fazlam sadece 3 kilo (48 ile hamile kalmıştım)
gebelikte çok kilo almadım emzirirken alıyorum ben,çok iştahlıyım ama ilk gebeliğimden biliyorum ki tamamen eskiye dönülüyor vücut tipin zayıfsa,ilk oğlum 7 aylıkken ben 47 kiloya dönmüş ve hiç doğum yapmamış gibi dümdüz bir karna sahiptim,herşeyin vakti var ben hiç diyet yapmadım ,şimdi de öyle olur diye umut ediyorum :)
benimde sezaryan çok bi ağrım yok. mekik çekmeye çalışıyorum ama pek becerebildiğim söylenemez :)evet tek şikayetim bnm de göbeğim ya vücut çok gevşedi aç karnına sanki azalıyo gibi oluyo yiyince gene şişiyor yaa :/ bi de sezaryan benim hala arada sızladığını hissediyorum bi anyani mekik çekmek fln mümkün değil cesaret edemem
eBendr senin gibi korkuyorum cesaret edemiyorum benimde sezeryan yrim agriyor biraz zorlayincaevet tek şikayetim bnm de göbeğim ya vücut çok gevşedi aç karnına sanki azalıyo gibi oluyo yiyince gene şişiyor yaa :/ bi de sezaryan benim hala arada sızladığını hissediyorum bi anyani mekik çekmek fln mümkün değil cesaret edemem
ilk oğlum da benimde pantolondan fırlayan göbeğim vardı yarım mekik çok işe yaradı.biraz zaman geçsin yine başlayacağım.bu göbeklerden nasıl kurtulacağız acaba :/
haftasonu yakın bi arkadaşımın düğünü var ne giyeceğimi şaşırdım ben. iyice saldım bende gerçektenŞöyle aynada bi baktimda kendime ne çok salmisim kendimi karar verdim bakimli olcam artik salmicam kendimi kizlar sizde oyle yapinkendime ggüvenim geldi valla birazda zayifladim mi ohhhh miss
Tamda ayni seyden bahsediyoruz. Simdiye kadar kapalıydı ama ben daha bebek oldugu icin normali bu saniyordum. Yaklasik bir aydir acilmis durumda. Demek asil acik olmasi gerekiyormus. Ben yinede dra gostermeli miyim acaba.açılma değil kapanma oluyo vajina ic dudaklari yukardan baslayarak kapanmis ellemeye de korkuyorum simdi acir mi diye 1 ay nasil sabretcem simdi ins ilerlemez
Bizde de var ondan. 'Babam ve ben ayni kadini seviyoruz' yaziyor. Babamizin cok hosuna gittiOğluma bir tane çıt çıtlı badi aldım. Üstünde üzgünüm babacım aynı kadına aşığız yazıyor : )
Güldürdün beni kizBoyum neredeyse enimle aynı 160o yüzden ayrı bir kötü duruyor kilolar
benimde sezaryan çok bi ağrım yok. mekik çekmeye çalışıyorum ama pek becerebildiğim söylenemez :)
bn zaten şu yaşıma kadar hiç mekik çekmişliğim yoktur istesem de beceremem bn de sanırım:) etkisini hemen göremeyeceğim için sıkılırım eminim . en iyisi estetik bi operasyon kolaydanAyn
eBendr senin gibi korkuyorum cesaret edemiyorum benimde sezeryan yrim agriyor biraz zorlayinca
günde ne kdr yapmk gerekiyor ve ne kdr sürede sonuç verir ki?ilk oğlum da benimde pantolondan fırlayan göbeğim vardı yarım mekik çok işe yaradı.biraz zaman geçsin yine başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?