2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

50 ile hamile kaldım 62 ile gittim.çıktığımda 5 kilo fazlam vardı.oğlum 2,5 aylık .iki çocuğun peşinde koşturmaktan 5 kilo da gitti ama ilk oğlumda 16 kilo almıştım ve ilk 1 sene veremedim.sonra maden suyuna daldım.faydasını gördüm.yemekten önce bir şişe içince tokluk hissi yaratıyor.aynı formulu 2.de de denedim iyi geldi.tabi kilo olayı yapıyla da alakalı.ama ben biraz da hırs yapmıştım

Nasil anlasiliyor ki? Benim kizim 4 yasinda. Gecenlerde silerken farkettim simdiye kadar kapali olan vajina girisi açılmıştı. Dikkatimi cekti hatta anneme sordum normaldir herhalde dedi. Acaba ayni sey mi
açılma değil kapanma oluyo vajina ic dudaklari yukardan baslayarak kapanmis ellemeye de korkuyorum simdi acir mi diye 1 ay nasil sabretcem simdi ins ilerlemez

Kizlar kafama takildi. Ek gidaya bebek 5. Ayi doldurup 6. Aya girdiginde mi baslaniyor yoksa 6. Ayi doldurup 7. Aya girdiginde mi baslaniyor, ben anlamadım

Canım o bebeğin durumuna göre değişiyor. Oğlum yarın 3,5 aylık olacak. Mesala oğlumda reflu var. Sütümü kusuyor. AR mama kullanıyoruz. Günlük 500 cc mama tükettiğini duyunca doktor fazla mama kullanıyorsunuz. Önümüzdeki ay yavaş yavaş ek gıdalara baslayalım dedi.

Benimkide göğsümde süt bitince, yumruklarıyla göğsüme vuruyor, göğsüme karşı şiddet eğilimli :)))

Kilolardan bahsedilmiş. Benimde 7 kilom var verilecek ama ben kiloları değil çatlakları kafama takıyorum, renkleri hala mor çatlakların. Gördükçe morelim bozuluyor. Çatlamadım, çatlamadım doğumdan 1 hafta önce çatladım.

Gündüz fazla uyuyan kızım şu anda uymamak için direniyor uyuttum yatirdim başladı sesler çıkartmaya ama ben sabah 6 da kalkıp oğlumu okula göndereceğim nasıl olacak bilmiyorum

IP atlama ve beslenme linkim kimsenin ilgisini çekmemiş anlaşılan :) bi yerden başlamak lazım kızlar azcık da buradan birbirimizi motive etmeliyiz :)

Aynisi bende de oldu. Bu kadar kiloya hic catlagim olmadi diye ovunurken gobegimde olmadi ama yanlarim kocaman catlak ve aylardir belli.1 yila anca gecermis

Ben de öyle dışarıda zayıf kadınlara sapık gibi bakıyorum

Durumumuz ayni. Benim boyum 1.73 biraz boydan kazaniyorum. Sizin kac? Uzunum diye motive ediyorum. Peki hep beraber spora ve ya beslenme duzenimizi degistirmeye karar versek beraber zayiflasak nasil olur?

Hepinize gunaydiin sevgili hanimlar ☺

Arkadaslar siz nasil kg veriyorsunuz ben qzcik yememden kissam hemen sutum etkileniyor. O zaman da vicdanimin sesi disardan duyuluyo valla oturup aglayasim gelio. Hos aynaya bakinca da aglayasim gelio ama olsun
ben normalde de çabuk kilo veren zor kilo alan biriyim zaten. yememden kısmıyorum, hoşuma giden bir şeyi kilo yapar diye yememezlik yapmıyorum. 49 kilo ile hamile kaldım 65 kilo ile doğuma girdim. şuan 54-55 kilo arasında gidip geliyorum. ama fazla olan 5 kilo ile derdim yok ben göbeğime gıcık oluyorum pantolonumu giyiyorum düğmesini kapatınca göbeğim yukarı doğru fışkırıyor. o görüntüyü görünce benimde ağlayasım geliyor. yememden kısmamama rağmen sütüm az ama. süt yapan şeyleri de yiyorum ama gene de az. mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum.

bende de çatlak yoktu, doğumdan sonra popomda çatlaklar oluştu :S sanırım kiloyu hep ordan aldığım için kilolar gidince çatlayıverdi

Boyum neredeyse enimle aynı 160 o yüzden ayrı bir kötü duruyor kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…