Valla bilimsel bir dayanagi var mi bilmiyorum ama ben emzirmenin zayiflattgna inanmyorum.ben sagip veriyorum ve her sagmadan sonra iliklerim bosaliyo sanki:)canim surekli tatli istyo normalde yemedgm seyleri yiyorum ya 17 kilo almistim 10 kilo verdm 7si hala duruyo 65 kiloyum ne alıyorum ne de veriyorum 65 te kaldm[/QU
50 ile hamile kaldım 62 ile gittim.çıktığımda 5 kilo fazlam vardı.oğlum 2,5 aylık .iki çocuğun peşinde koşturmaktan 5 kilo da gitti ama ilk oğlumda 16 kilo almıştım ve ilk 1 sene veremedim.sonra maden suyuna daldım.faydasını gördüm.yemekten önce bir şişe içince tokluk hissi yaratıyor.aynı formulu 2.de de denedim iyi geldi.tabi kilo olayı yapıyla da alakalı.ama ben biraz da hırs yapmıştım.
Nasil anlasiliyor ki? Benim kizim 4 yasinda. Gecenlerde silerken farkettim simdiye kadar kapali olan vajina girisi açılmıştı. Dikkatimi cekti hatta anneme sordum normaldir
Canm vajina girisi tam kapali iste normalde acik olan yer tam kapali
açılma değil kapanma oluyo vajina ic dudaklari yukardan baslayarak kapanmis ellemeye de korkuyorum simdi acir mi diye 1 ay nasil sabretcem simdi ins ilerlemezNasil anlasiliyor ki? Benim kizim 4 yasinda. Gecenlerde silerken farkettim simdiye kadar kapali olan vajina girisi açılmıştı. Dikkatimi cekti hatta anneme sordum normaldir herhalde dedi. Acaba ayni sey mi
Gunaydin canim kizlar babaya erkeklerde anneye asik oluyoroglusumlada ben ask yasiyoruz
Kizlar kafama takildi. Ek gidaya bebek 5. Ayi doldurup 6. Aya girdiginde mi baslaniyor yoksa 6. Ayi doldurup 7. Aya girdiginde mi baslaniyor, ben anlamadım
Ya bu oğlanı emzirmek işkence ikimiz de kan ter içindeyiz iki fırt çekiyor sonra başını geri atıp gülüyor memeyi mıncıklıyor oyun yapmaktan ememiyor. Ben zorlayınca da ağlıyor. Koltukta yatırıyorum kucak için çırpınıyor ama alıp alıştırmak da istemiyorum . Ayy 30 yaşında kadınım 3 aylık veledin elinde oyuncak oldum :)
Neyse ki tatlıyı hiç sevmedim ve doğum sonrası abur cuburum yok bi de onlar olsaydı yanmıştım32 kg mu?? Neyseki 20 si kendiliginden gitmis. Ha gayret kizlar toparlanalim artik diycem ama deli gibi tatli istiyorum ben
Ben de öyle dışarıda zayıf kadınlara sapık gibi bakıyorumBunyemize hayret ediyorum. 32 kilo bir insan kilosu kadar neredeyse. Zayif gunlerimize donmemiz zaman alir ama aynaya her baktigimda ve zayif birinu gordugumde yaşadığım psikolojiyi anlatamam
Nutella almamak için kendimi tutuyorum :) evde nutella olunca kaşık kaşık yiyorum sonra suratım sivilce içinde kalıyor. Son iki kutu nutellanin sivilceleri hala geçmediayyyy ben de ... hem de çikolata istiyoruuum şu an...
Benim cekti ama incelemeye firsatim olmadi o sebeple yorumda yapamadim bencede bi yerden baslamak lazimIP atlama ve beslenme linkim kimsenin ilgisini çekmemiş anlaşılan :) bi yerden başlamak lazım kızlar azcık da buradan birbirimizi motive etmeliyiz :)
Ben 1 ay once basladim ve 4 kilo verdim durmak yok yola devam 3 kilo fazlam kaldi ama ben daha fazla vermek istiyorumBenim cekti ama incelemeye firsatim olmadi o sebeple yorumda yapamadim bencede bi yerden baslamak lazim
Kilolardan bahsedilmiş. Benimde 7 kilom var verilecek ama ben kiloları değil çatlakları kafama takıyorum, renkleri hala mor çatlakların. Gördükçe morelim bozuluyor. Çatlamadım, çatlamadım doğumdan 1 hafta önce çatladım.
Ben de öyle dışarıda zayıf kadınlara sapık gibi bakıyorum
ben normalde de çabuk kilo veren zor kilo alan biriyim zaten. yememden kısmıyorum, hoşuma giden bir şeyi kilo yapar diye yememezlik yapmıyorum. 49 kilo ile hamile kaldım 65 kilo ile doğuma girdim. şuan 54-55 kilo arasında gidip geliyorum. ama fazla olan 5 kilo ile derdim yok ben göbeğime gıcık oluyorumArkadaslar siz nasil kg veriyorsunuz ben qzcik yememden kissam hemen sutum etkileniyor. O zaman da vicdanimin sesi disardan duyuluyo valla oturup aglayasim gelio. Hos aynaya bakinca da aglayasim gelio ama olsun
bende de çatlak yoktu, doğumdan sonra popomda çatlaklar oluştu :S sanırım kiloyu hep ordan aldığım için kilolar gidince çatlayıverdiKilolardan bahsedilmiş. Benimde 7 kilom var verilecek ama ben kiloları değil çatlakları kafama takıyorum, renkleri hala mor çatlakların. Gördükçe morelim bozuluyor. Çatlamadım, çatlamadım doğumdan 1 hafta önce çatladım.
Boyum neredeyse enimle aynı 160Aynisi bende de oldu. Bu kadar kiloya hic catlagim olmadi diye ovunurken gobegimde olmadi ama yanlarim kocaman catlak ve aylardir belli.1 yila anca gecermis
Durumumuz ayni. Benim boyum 1.73 biraz boydan kazaniyorum. Sizin kac? Uzunum diye motive ediyorum. Peki hep beraber spora ve ya beslenme duzenimizi degistirmeye karar versek beraber zayiflasak nasil olur?
Hepinize gunaydiin sevgili hanimlar ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?