2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende durumlar ayni. Evde yalnizim. Kizini da gormuyor. O gelmeden biz uyumus oluyoruz. Odasina cekiliyor. Belki de bazi geceler gelmiyor olabilir de. Bitiyor işte
senin durumda iyi değil canım, benim eşim gidecek altı ay sonra gelecek ama seninki gitti mi geri dönüşü yok üzülüyorum. benimde annem babam ben 6 yaşımdayken ayrıldı. olan çocuklara oluyor. ayrılsan da ayrılmasan da olan çocuklara oluyor. umarım düzelirsiniz.

Bende durumlar ayni. Evde yalnizim. Kizini da gormuyor. O gelmeden biz uyumus oluyoruz. Odasina cekiliyor. Belki de bazi geceler gelmiyor olabilir de. Bitiyor işte
Allah yardimcin olsun canım. Dua etmekten baska birsey gelmiyor elimizden. Rabbim bir kapi kapar bin kapi açar. Guzel gunlerde huzurla buyutursun bebegini insallah

Bebegin icin herseyi geride birakip bir sans daha vermeyi unut diyemem unutulmuyo ama geriye atip bidaha denemeni tavsiye ederim sonra keske deneseydim demezsin gerekiyosa ilk adimi da sen at ama bir sans daha ver bence bebegin icin

Kızlar aşırı derecede yorgun ve stresliyim. Her yanım ağrıyor. Kardesim düşmüş kolu kırılmış ameliyat oldu bugün. Gorumcem cocuklariyla burda iki aydir gina geldi artık. Esim her ihtiyacimizi karsiliyor ilgileniyor yardimci oluyor ama onlara söz soyletmiyor bunada sinir oluyorum. Kendimi hem psikolojik hem fiziksel cok yorgun hissediyorum

Sıkma canını, geçmiş olsun. Bu eşler hep aynı heralde, doğumdan sonra ben de benZet şeyler yaşadım ve sonunda payladım, senin iki ailen var ve arada kaldıkça beni haksız buluyor onlara laf söyletmiyorsun diye . Tabi onlarla kan bağı bizimle sözleşmeli gönül bağları var sinir ola ola bu durumla yaşamayı öğrenicez sanırım

Sagol canim. Bana hak veriyor ama dile getirmemden de rahatsiz oluyor. Belki inanmayacaksiniz ama yillarca ailesiyle ilgili tek kelime etmedim yeni yeni soyleniyorum ama goruyorum ki huzurum kaçıyor yutmakta istemiyorum artik herseyi bilsin istiyorum ama arada kaldim. Napacagimi sasirfim

10 gün önce taşındık, eve yerleşmemiz 1 hafta sürdü. Bu pazertesi akşam evimizde kalmaya başladık. Taşınma sırasında oğlumda bende yıprandık. Tam artık dinleneceğiz derken. 2 gündür tam oğlumun uyku saatinde misafir geliyor. Sesten uyuyamıyor ağla ağla kendini mahfetti yavrum.

Hayırlı olsun öncelikle :) yahu bu misafirlerin anlayışıslığı nedir böyle , burdan kendime söz veriyorum öz kardeşim bile doğum yapsa kimsenin bana ihtiyacı olmadıkça çoluk çocuk gidip evinde rahatsızlık vermiycem :) sadece destek olurum isterse, ben çektim başkalarına çektirmem

geçmiş olsun canım, sıkma canını. eşinde arada kalıyordur bence.

Canım bu erkekler hep böyle ya beni haksız çıkarıyor ya da ben soylenince duymazdan gelip kapatmaya çalışıyor sen haklısın demek onlar için çok zor olsa gerek sanıyorlar ki bunu dedikleri zaman annelerinden kardeşleri nden kopacaklar saniyorlar sadece bizi ezdirmesinler istiyoruz ama yok ömrünü yerler insanin

Ah canım seni iyi anlıyorum geçen hafta aynı şeyi defalarca yaşadım sen de daha yeni tasinmissin bebeğin var ya neden böyle bu insanlar

Şöyle aynada bi baktimda kendime ne çok salmisim kendimi karar verdim bakimli olcam artik salmicam kendimi kizlar sizde oyle yapinkendime ggüvenim geldi valla birazda zayifladim mi ohhhh miss

Valla ben zayıflasam bana yetecekte işteeeeee

Kızlar kızımın poposu pişmiş ilk defa oluyor nivea pisik kremi surdum bugün geçmedi pisik için hangi kremi kullanıyorsunuz yarın başka bir krem alicam önerilerinizi bekliyorum

Canım geçmiş olsun kardeşine inşallah çabuk iyileşir

Kızlar kızımın poposu pişmiş ilk defa oluyor nivea pisik kremi surdum bugün geçmedi pisik için hangi kremi kullanıyorsunuz yarın başka bir krem alicam önerilerinizi bekliyorum
Bizim de ilk haftalarda olmuştu doktor pediderm diye bir sprey verdi anında geçti, hatta boyunda gıdısında da olmuştu kullanın dedi vücudun her yerine kullanılıyor ve çinkolu olduğu için hızlı iyileştiriyor , eczaneden bulabilirsin

Gece gece kafayı yedim heralde bugün enerji patlaması yaşadım tüm uykusuzluğuma rağmen. Sabah tüm evi silip süpürdüm, brbişimle vakit geçirdim, o uyudu sıkıntıdan mozaik pasta ve haşhaşlı çörek yaptım, eşim hala işte gelemedi bi türlü tek başıma sıkıntıdan başka ne yapsam

bi de cay demle de beraber yiyek icek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…