2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Maşallah canim kac kg dogmustu bebegin
canim biz hic cok kilo almadik dogum kilomuz 4030 gr 5. gun 3940 gr olmustu ilk ay 800 kusur ikinci ay 620 gr bu ayda 650 gr almis oldu boyumuz baya uzun 55 cm dogmustu su an 65 cm olmus anne sutuyle son hafta az az mama vermeye calistim ama almiyo emmek istiyo

benm kzım da 2950 doğdu 3 ay 1 haftalıkken 6 kiloydu. 6 ekimde 4.ayını doldurcak ama bizde de bugünlerde iştahsızlık var.normalde gündüzleri saat başı ya da 1 buçk saatte bir emerdi son bir kaç gündür 2-2buçk saatte zorla emziriyorum :KK43: neden acaba yaa
artik buyudukleri icin ilk zamanlar emdiklerinden daha fazla ve güçlü emiyolar o da bebegine 2-2,5 saat yetiyordur aciksa ağlar bizde de gece uykulari uzadi bende uyandirmiyorum acikinca kendi uyaniyo

Gayet iyi canim benimki de ufak tefek dogdu 2850 gr dogdu 2700 le hastaneden cikmistik sonra gayet guzel kg aldi sadece anne sutuyle. Biyu da olculeri de gayet iyi arkadaslar. Bu arada onemli olan bas cevresinin gelisimi digerlerine cok takilmayinn
Teşekkürler canm evet boyu ve bas cevresi onemliymis kiloya cok takilmayn dyolar ama istahsizlik düşündürüyor beni saat 2 den beri 200 cc süt icti sadece

Bilmiyo
benm kzım da 2950 doğdu 3 ay 1 haftalıkken 6 kiloydu. 6 ekimde 4.ayını doldurcak ama bizde de bugünlerde iştahsızlık var.normalde gündüzleri saat başı ya da 1 buçk saatte bir emerdi son bir kaç gündür 2-2buçk saatte zorla emziriyorum :KK43: neden acaba yaa
Bilmiyorum ki canim benimki de oyle 2-3 saatte bir anca verebiliyorum

Masalla
canim biz hic cok kilo almadik dogum kilomuz 4030 gr 5. gun 3940 gr olmustu ilk ay 800 kusur ikinci ay 620 gr bu ayda 650 gr almis oldu boyumuz baya uzun 55 cm dogmustu su an 65 cm olmus anne sutuyle son hafta az az mama vermeye calistim ama almiyo emmek istiyo[/QUOT

Masallah canim boyu uzunmus benimkide 63 cm.üçüncü aydan sonra kilo alımı yavaslyomus zaten ama istahsizlik var bizde

Damaklar sertlestigi icin oluyomus salya ve eli agiza sokmak doktorumuz 2.ayda soylemisti bi kac gundur mememide isirmaya basladi soguk seyler surebilirsin demisti damaklarina rahatlatirmis

hem emmek istemiyor ,mızmız salyalı elini ağzından çıkarmıyor ama mutlu da değil bunu yaparken,elini alıp meme yada emzik veriyorum emme ihtiyacı var sanki diye,ama yok sinirden deliriyor
diş için erken bence,ama bi sebebi olmalı sürekli dilini çiğniyor mesela

iştahsızlık en büyük sıkıntı son günlerde,ben besleyemiyorum hiç bir yolla,3-4 saatte 2 fırt ölmemek için ,yetiyor olamaz ama neden bunu kendine yapıyor mutlu olsa tamam diyeceğim ama mutlu da değil
:110:

artik buyudukleri icin ilk zamanlar emdiklerinden daha fazla ve güçlü emiyolar o da bebegine 2-2,5 saat yetiyordur aciksa ağlar bizde de gece uykulari uzadi bende uyandirmiyorum acikinca kendi uyaniyo

Bilmiyo

Bilmiyorum ki canim benimki de oyle 2-3 saatte bir anca verebiliyorum

hem emmek istemiyor ,mızmız salyalı elini ağzından çıkarmıyor ama mutlu da değil bunu yaparken,elini alıp meme yada emzik veriyorum emme ihtiyacı var sanki diye,ama yok sinirden deliriyor
diş için erken bence,ama bi sebebi olmalı sürekli dilini çiğniyor mesela

evt çok huysuz bnmki de .normalde akşam en geç 8 de uyurdu bugün bu saat oldu hala ne uyuyor ne uyanıyor :( emmiyor da tabi...dişse eğer bunlar iyi günlerimiz mi yani daha o_O

Ben selda hanıma götürüyordum son kontrolde Selda hanım yoktu bizde mustafa beye gittik, ilgilendi epey bende kararsız kaldım selda hanım mı mustafa bey mi hangisine götürsem bi daha ki kontrole. tengiroğluna gelince, bizim şef ikinci çocuğunu ona götürmüş yıllar önce pek iyi şeyler söylemedi onun hakkında.
benim eşimin okulundan arkadaşının bir kalp rahatsızlığını niğdedeki dr teşhis koyamamış bir o bilmiş ve kayseriye götürmüşler.. sen ne olumsuzluk duymuştun?

Back
X