Sabah Bakırköy adliyesindeydim gelseydin bi kahve içerdik :)Biraz daha evde durursam catliycam calismaya baslamayan annelerle gezmelere ciksak ya azcik azcik
Cok keyif alirdim valla adliyenin kokusunu bile ozlemisim o koridorlarda kizimla dolasmak acayip olmaz mi ama :) gercekten bir kahvalti programi yapsak ortak bir yerde program yapsak hem tanismis oluruzSabah Bakırköy adliyesindeydim gelseydin bi kahve içerdik :)
ben hayat hastanesindeki mustafa beye götürüyorum..belki bundan sonra yaşam tıp merkezindeki Dr.tengiroğluna götürürüm..onun çok ii bir dr olduğunu biliyorum...olmak mı iyi olmamak mı bilemiyorum ki. hadi regli olduk bari düzenli olsa. nerde ne zaman geleceği belli değil
buarada sende niğdede yaşıyordun değil mi :) sen oğluşunu hangi doktora götürüyorsun. ?
Ben selda hanıma götürüyordum son kontrolde Selda hanım yoktu bizde mustafa beye gittik, ilgilendi epey bende kararsız kaldım selda hanım mı mustafa bey mi hangisine götürsem bi daha ki kontrole. tengiroğluna gelince, bizim şef ikinci çocuğunu ona götürmüş yıllar önce pek iyi şeyler söylemedi onun hakkında.ben hayat hastanesindeki mustafa beye götürüyorum..belki bundan sonra yaşam tıp merkezindeki Dr.tengiroğluna götürürüm..onun çok ii bir dr olduğunu biliyorum...
Yok canim ne kusuru. Kardeşime cok üzülüyorum dirsekten kirilmis kolu okulundan da geri kalacak.Sen de benim gibisin canım nereye yetiseyim bilmiyorum bazen mutfak bulasikla doluyor banyo camasirla çocukların biri gidiyor diğeri geliyor eşim oglen leri yemeğe geliyor bilegim ağrıyor bir yandan özel hayat diye birşey hiç kalmadı eşim de bir karış surat beni suçluyor sürekli gündüz bile bana karşı sürekli tavirli ne yapıcam nasıl zaman ayiracagim hiçbir fikrim yok of of kusura bakma canım seninki sana yetiyor dokuluverdim bende
Canim geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşirYok canim ne kusuru. Kardeşime cok üzülüyorum dirsekten kirilmis kolu okulundan da geri kalacak.
Sagol canim inşallah.Canim geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir
Ben istanbulda avrupa yakasindayim canim sen berede oturuyosun? Kizlar sizler berelerdesiniz?Kzlat ole bi program olursa katilirim bende azadinannesi ve bunekibuneki siz nerd oturuosnz
Maşallah canim kac kg dogmustu bebeginaa yok o kadar degil
bu arada bugun 3. ayimiz doldu 6 kilo boy 65 cm kafa 43.5 cm ara sira mama vermeye basladim ama istemiyo en fazla 10 cc sonra basliyo aglamaya son hafta bikac kere verdim
Olabilir aslında istanbul anneleriyle emzirme odası olan bi mekanda buluşabiliriz :)Cok keyif alirdim valla adliyenin kokusunu bile ozlemisim o koridorlarda kizimla dolasmak acayip olmaz mi ama :) gercekten bir kahvalti programi yapsak ortak bir yerde program yapsak hem tanismis oluruz
Ben şişlideyimKzlat ole bi program olursa katilirim bende azadinannesi ve bunekibuneki siz nerd oturuosnz
Gayet iyi canim benimki de ufak tefek dogdu 2850 gr dogdu 2700 le hastaneden cikmistik sonra gayet guzel kg aldi sadece anne sutuyle. Biyu da olculeri de gayet iyi arkadaslar. Bu arada onemli olan bas cevresinin gelisimi digerlerine cok takilmayinnKizlar bisey sorcm size oglum 2390 gr dogmustu.1. ay 1000 gr, 2. ay 1600 gr, 3. ay 700 gr almisti. 28 eylülde 4. ayimiz bitiyor ve su an 6150 gr. Son on gundur istahsiz sütü zorla veriyorum nerdeyse normalmi acaba ya?sizde de iştahsızlık oluyor mu? Boyu 63 cm kafa cevresi de 41.5 cm di.
benm kzım da 2950 doğdu 3 ay 1 haftalıkken 6 kiloydu. 6 ekimde 4.ayını doldurcak ama bizde de bugünlerde iştahsızlık var.normalde gündüzleri saat başı ya da 1 buçk saatte bir emerdi son bir kaç gündür 2-2buçk saatte zorla emziriyorumKizlar bisey sorcm size oglum 2390 gr dogmustu.1. ay 1000 gr, 2. ay 1600 gr, 3. ay 700 gr almisti. 28 eylülde 4. ayimiz bitiyor ve su an 6150 gr. Son on gundur istahsiz sütü zorla veriyorum nerdeyse normalmi acaba ya?sizde de iştahsızlık oluyor mu? Boyu 63 cm kafa cevresi de 41.5 cm di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?