benim oğlan da 3 ay 12 günlük.,uyuttuktan sonra 4 saat kadar uyuyor bazen emziği düşüp ağlıyor emziği verince geri devam ediyor.sonra 2,3 saat kadar uyuyor,sonra saat başı ...(aslında ilk uyandığında anne memeyi verdiği için bi sonrakileri emme refleksi için uyanıyor)saat 6 ,6buçuk gibi uyanıyor..uyandığı zamanlarda emziriyorum gazını çıkarmaya çalışıyorum bazen çıkmıyor da. sonra yerine yatırıyorum eğer ağlarsa ağzına yine emzik..Herkese merhaba kızlar belki konusu geçmiştir ama bayadır uzak kaldım forumdan birşey sormak istiyorum, benim kızım 3 aylık ve gece gündüz kollarını kundaklıyorum uyurken çünkü kundak yapmazsam hemen uyanıyor elleri hep yüzünde emziğinde. sizinkiler de durum nedir? Birde geceleri uykusu 2 saati geçmyor 2 saatte bir uyanıyor emiyor ve tekrar uyuyor. Arkadşlarımın bebejlerine baktığımda 4-5 saat deliksiz uyuyorlar. Sizin bebekleriniz gece kaç saatte bir uyanıyor? Ayrıca bebeğinin uykuya dalmasında zorluk yaşayan arkadaşlar piyano ve su sesi die bir müzik var neredeyse tüm bebekler o müzikle kolay uykuya dalıyor.
benim gibi bebeğinin her anını fotoğraflayan annelerdenseniz size güzel bir fikir vereyimben bebeğimin adına bir mail adresi aldım ve tüm fotoları 1. ay 2. ay diye aylık olarak yüklüyorum, ilerde büyüyünce şifresini veririm oğluma :) konu oğlumun anıları olunca hiçbir teknolojik alete güvenmiyorum, laptop, telefon, foto mak. kırılır, bozulur, çalınır vs. ama internete yüklenen hiçbirşey kaybolmaz, o yüzden tüm fotolar mail adresinde kayıtlı, tavsiye ederim
Ha yok ay ay ben ayırıp yüklüyorum ilerde bakarken zor olmasın oğluma :)Benim telefondan çektiğim bütün fotoğraflar gmail adresime de kaydoluyor. Bu sayede hafıza kartı bozulsa dahi fotoğraflarıma bir şey olmuyor :) ama ay ay ayırmiyor.
Bebeğinizin geceleri üstünü örtüyor musunuz? Ben bu konuda çok muzdaribim, havalar serinledi diye içim içimi yiyor ama oğlum bugün sabah altına serdiğim çarşafı bile kafasına geçirmiş, ağlamasına uyandım. Bir kerede üstündeki battaniye yüzüne geçmişti o günden beri geceleri kalın giydiriyorum ama üstüne birşey örtmüyorum. içimde rahat etmiyor.
Amin canim odenir yeterki rabbin saglik versin biz alti yol oldu evleneli son uc yildir kredi oduyoruz surekli birini kapatiyoruz baskasi basliyor :)ama sukur kendi evimizi aldik tedavi olduk oglusumu nasip etti rabbim hepsi oluyor anlicanAy kizlar oldum yorgunluktan. Esyalar yerini buldu sayilir sadece yukluk olan o calisma odasi ve bakonlarda sona kalan ivir zivirlar kaldi ama cok tukendim. Birde hasta hasta yaptim. Tavsiye ederim oyle cok terleniyorki ihlamursuz falan iyilesiliyor :) her sey bir yana oglumla basladigimiz bu yeni hayat fikrine bayildim
Kendi evimizi aldik oglumuza gore yeni duzen kurduk ona uygun bir siteye tasindik. Krediyide odeyebildigimizi gorursem daha da iyi hissedecegim.
Allah herkese kendi evino almayi ve kredi borclarini odeyebilmeyi nasip etsin
Cok iyi bir fikir çünkü ben kizimin fotograflarini bizzat kendi ellerimle sildim. Cok ama cok üzülmüştüm. Bak aklima geldi yine canim gitti o sirin mi sirin fotolarabenim gibi bebeğinin her anını fotoğraflayan annelerdenseniz size güzel bir fikir vereyimben bebeğimin adına bir mail adresi aldım ve tüm fotoları 1. ay 2. ay diye aylık olarak yüklüyorum, ilerde büyüyünce şifresini veririm oğluma :) konu oğlumun anıları olunca hiçbir teknolojik alete güvenmiyorum, laptop, telefon, foto mak. kırılır, bozulur, çalınır vs. ama internete yüklenen hiçbirşey kaybolmaz, o yüzden tüm fotolar mail adresinde kayıtlı, tavsiye ederim
Canim Allah yeni evinde ailenle birlikte sağlık mutluluk ve huzur içinde oturmayi nasip etsin ayrıca ödeme kolaylığı versinAy kizlar oldum yorgunluktan. Esyalar yerini buldu sayilir sadece yukluk olan o calisma odasi ve bakonlarda sona kalan ivir zivirlar kaldi ama cok tukendim. Birde hasta hasta yaptim. Tavsiye ederim oyle cok terleniyorki ihlamursuz falan iyilesiliyor :) her sey bir yana oglumla basladigimiz bu yeni hayat fikrine bayildim
Kendi evimizi aldik oglumuza gore yeni duzen kurduk ona uygun bir siteye tasindik. Krediyide odeyebildigimizi gorursem daha da iyi hissedecegim.
Allah herkese kendi evino almayi ve kredi borclarini odeyebilmeyi nasip etsin
Seni oyle iyi anliyorum ki..Kızlar boğazım agrıyordu bugün doktora gittim grip dedi kızarıklık varmış ilaç verdi grip için kullanmayı düşünmüyorum emzirenler kullanmamali yazıyor sprey verdi boğazıma yalnız onu kullanicam kızım çok huysuz akşam başlıyor gece uykusuna geçene kadar ağlıyor disten olduğunu düşünüyorum bugün üç defa kaka yaptı sürekli kivraniyor ishal mi acaba böyle devam ederse Dr arayacağım gel derse götüreceğim kızlar hastayım hiçbir şeye yetisemiyorum banyo yapmanın bile benim için bir gün hayal olacağını hiç düşünmemiştim iki tane daha çocuk büyüttüm ama bu kadar zorlanmamistim
Ben de deneyeyim canım Sağol çok huysuz iki gecedir uyuyor ağlayarak geri uyanıyorKedim yeni evinizi allah hyrli etsn , huzurla saglkla neseyle oturmayi nasip, olmyn herkesede nasip etsn tabi
Yazyagmuru bnmde dun bi kalktim sabah bogazm cok kotuydu 2 gundur balli limonli ihlamur iciyrm yumusadi bogazm sukur spreyden once bunu denemeni tavsiye ederm
Bzmki smdi uyudu bende kendimi yataga attm valla uyumasi da bi garip hep kipir kipr uykusunda sanki hc tam dalamiyo
Sen de benim gibisin canım nereye yetiseyim bilmiyorum bazen mutfak bulasikla doluyor banyo camasirla çocukların biri gidiyor diğeri geliyor eşim oglen leri yemeğe geliyor bilegim ağrıyor bir yandan özel hayat diye birşey hiç kalmadı eşim de bir karış surat beni suçluyor sürekli gündüz bile bana karşı sürekli tavirli ne yapıcam nasıl zaman ayiracagim hiçbir fikrim yok of of kusura bakma canım seninki sana yetiyor dokuluverdim bendeSeni oyle iyi anliyorum ki..
Abartisiz bende oglumun hergununun fotografi bulunmakta..benim gibi bebeğinin her anını fotoğraflayan annelerdenseniz size güzel bir fikir vereyimben bebeğimin adına bir mail adresi aldım ve tüm fotoları 1. ay 2. ay diye aylık olarak yüklüyorum, ilerde büyüyünce şifresini veririm oğluma :) konu oğlumun anıları olunca hiçbir teknolojik alete güvenmiyorum, laptop, telefon, foto mak. kırılır, bozulur, çalınır vs. ama internete yüklenen hiçbirşey kaybolmaz, o yüzden tüm fotolar mail adresinde kayıtlı, tavsiye ederim
:) bu kadar benzerlik bence de pes. Sicilden sonra bi baktım sana da bi benzerlik daha var, ben de Marmara'dan mezunum :) dur bakalım daha neler çıkacakBen de maile kaydedenlerdenim. Harddiske de yukluyorum ama ona guvenmiyorum ya bozulursa ya kaybolursa diye. Azadinannesi acaba bazen benim cakmam mi diye dusunmuyo degilim he :))
günaydın :)günaydın annişleeeeer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?