2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim rahatlamasi icin bi jel veriliyor ama dis oldugundan emin olmak lazim ates takibi yap ara ara istersen yarin bi doktora gotur o bisiler verecektir

cok sukur canim allah yavrularimizla imtihan etmesin

bizde de oyle gece ev supuruyo sinir oluyorum dusun bak asure zamani gece asure getirmis ben uyuyodum esimde calisiyodu evde cani tatli istedi gece tatli aldi sandim mutfakta alüminyum kaseler varya kullan at onlarla getirmis onlar icin normal bi saat demekki
bi de terlik sesi gece gunduz sabah aksam hic bitmiyo diyorumya sanki baglamislar 2 tane beygir evde dolasip duruyo

B
Ben de verdim canim bugün elmasuyu çok değiniyor sıpam çılgınca şapurduyor 4 ay dolana kadar ben de 3 gün bi meyvenin 3 gün bi meyvenin suyunu tattirmayi düşünüyorum 5.ayda meyveyi puresiyle 6.ayda da pirinç unuyla hazirlanmis mama vermeyi düşünüyorum kendi sutumle karistiricam inş

bana calpol verebilirsin huzursuzlanirsa cok varsa istersen ver biraz

Canım Allah beterinden korusun.

Canım hayırlı olsun, aynı zamanda geçmiş olsun.

Bizimkide önce yüzünü buzuşturdu sonrada bitince daha veriyim diye bekliyor. ikinci meyve olarak ne tattıracaksın?

Canim geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir aynı zamanda hayırlı olsun

ben de ek gıdalara başlamak istiyorum...6 ekimde 4aylık olacak...ama önce meyveden başlamasam diyorum sebzeye alışamıyorlar sonra.. hoş ben bu zamana kadar yediğim meyvelerden yalattım tattırdım ;üzüm ,elma kavun gibi

Canım havuç tatlı olduğu için sebze olarak havuç düşünüyorum elmadan sonra.

Oğlum hafta içi sabah tam 6.40 da uyanıyor, bugün dedim belki pazar keyfi yapar uyur : ) yine tam sabah 6.40 da uyandı. Şimdi uyuyor, gidiyim o uyurken bende uyuyıayım. Herkese Allah rahatlık versin.

Bacim gecmis olsun oncelikle...
Masaallah kucuk erkegine
Anne baba olarak omurden omur gidiyor haklisin..
Ameliyathanenin kapisinda bayilmamak icin zor tutmustum kendimi...
Yarin sargisini acarlar...
Daha sonrasinda aman gozunu seveyim sadece sen degistir altini...
Ben dayanamam bayilirim falan dedim kv dem ben degisirim dedi ama...
Hickimseye guvenmedim kendim degistim...
Anne gibi kimse ozenemez...
Merhemini duzenli kullan bacim her degismede ben 2 paket bitirmistim...
Ilk birkac alt acmanda cani yandigi icin aglar ama sonrasinda degistirirken gulucukler sacmaya devam ediyorlar ♥♥♥
Ha birde ben 4 numarali bez kullanmistim bol olsun ki rahat etsin diye aklinda olsun...
Kakasida deger degmez acile gotur sakin ihmal etme bacim enfeksiyona karsi..
Ayyyy simdi sen kucagina falan nasil alip emziriyorsundur ...
Rabb'im yardimcin olsun ♥♥♥

Bazi yiyeceklere erken baslamak problem olabiliyor dikkatlo olun doktorunuza danismadan vermeyin bence annemler ben saldiriyorum diye veriyolarmis bebekken bagirsak sendromu olmusum cok hassas su anda allah korusun kotu sonuclar dogurmasin alistircaniz diye ayrica bi yeme duzeni olusturunca evdeki herkes ayni yemekleri yiyince cocuklarda sorun olcagini sanmiyorum ben herkes beraber sofraya oturup kimse yemek ayrimi yapmazsa yerler ben simdiden esimi alistiriyorum yemem dedigi seylerin bile azcik yiceksin sofrada alis sonra babam yemiyo bende yemicem diyemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…