Canim rahatlamasi icin bi jel veriliyor ama dis oldugundan emin olmak lazim ates takibi yap ara ara istersen yarin bi doktora gotur o bisiler verecektirKızlar çok acil bir şey soracağım. Oğlum 3 ay 11 günlük ve resmen diş çıkarıyor. Hem damağı beyazlamış hem de bütün gün ağladı sadece damaklarına bastırınca susuyor. Şimdi dişlik soğutuyorum. Bunun dışında doktoru şurup falan veren var mıdır? Daha kolik sancıları bitmemişti ya günah yavrumaeşimde 4 aylıkken diş çıkarmış sanırım ona çekmiş... Neyse özetle bu çocuğa verebileceğimiz bir şey var mı?
cok sukur canim allah yavrularimizla imtihan etmesinKızlar moral verdiğiniz için teşekkür ederim bugün kızımı devlet hastanesine götürdük Dr a dedim kakasinda kan vardı diye baktı kaç defa kaka yaptı dedi dört kez dedim dizanteri de en az günde sekiz defa yapar dedi makat çatlagi olabilir baktı bana da gösterdi Makati kıpkırmızı ydi bak çatlagi bağlı kanama dedi zaten hatırlarsaniz iki aylıkken de makat çatlagi mız vardı maalesef geçmemiş tedaviye devam dedi tahlile gerek yok dedi dizanteri için yine de bir ilaç yazayım dedi ama kendi Dr müza gotursem sorup ona göre kullanicam çok küçük daha boş yere ilaç kullanmasını istemiyorum maalesef devlet hastanelerinde hemen ilaç veriyorlar bir de benim abimin çocuğu dizanteri olmuştu çok kötüydü halsizlikten kalkamiyordu ama kızımın keyfi gayet iyi gülüyor agular yapıyor ama yine de doktorumuza götürüp baktiracagim emin olmak için çok rahatladım kızlar makat çatlagi na sevindim düşünebiliyor musunuz Allah korusun yavrularimizi
bizde de oyle gece ev supuruyo sinir oluyorum dusun bak asure zamani gece asure getirmis ben uyuyodum esimde calisiyodu evde cani tatli istedi gece tatli aldi sandim mutfakta alüminyum kaseler varya kullan at onlarla getirmis onlar icin normal bi saat demekkiofff benimde üst kat komşum manyak. sürekli ev süpürüyor yetmiyor gece 11 de bile halı çırpıyor temizlikten arta kalan zamanlarda kızını dövüyoro kızın ağlamaları benim psikolojimi bozmaya başladı. kız ağlarken kulaklarımı tıkıyorum resmen.
Ben de verdim canim bugün elmasuyu çok değiniyor sıpam çılgınca şapurduyor 4 ay dolana kadar ben de 3 gün bi meyvenin 3 gün bi meyvenin suyunu tattirmayi düşünüyorum 5.ayda meyveyi puresiyle 6.ayda da pirinç unuyla hazirlanmis mama vermeyi düşünüyorum kendi sutumle karistiricam inşCanım bebeğe özel kaşık, ölçüsü tam çay kaşığıyla aynı, 1 kaşığı 2,5 ml
Öğün olarak değil canım bugün ilk defa verdim, günde 1 kere. Bu salı günü doktora gidiyoruz, tam olarak söylediklerini buraya yazarım. Bu elma suyunu tattırma olayını Mayıs anneleri topiğinden ve internetten okuduğum bilgilerle başladım.
bana calpol verebilirsin huzursuzlanirsa cok varsa istersen ver birazKızlar çok acil bir şey soracağım. Oğlum 3 ay 11 günlük ve resmen diş çıkarıyor. Hem damağı beyazlamış hem de bütün gün ağladı sadece damaklarına bastırınca susuyor. Şimdi dişlik soğutuyorum. Bunun dışında doktoru şurup falan veren var mıdır? Daha kolik sancıları bitmemişti ya günah yavrumaeşimde 4 aylıkken diş çıkarmış sanırım ona çekmiş... Neyse özetle bu çocuğa verebileceğimiz bir şey var mı?
Kızlar moral verdiğiniz için teşekkür ederim bugün kızımı devlet hastanesine götürdük Dr a dedim kakasinda kan vardı diye baktı kaç defa kaka yaptı dedi dört kez dedim dizanteri de en az günde sekiz defa yapar dedi makat çatlagi olabilir baktı bana da gösterdi Makati kıpkırmızı ydi bak çatlagi bağlı kanama dedi zaten hatırlarsaniz iki aylıkken de makat çatlagi mız vardı maalesef geçmemiş tedaviye devam dedi tahlile gerek yok dedi dizanteri için yine de bir ilaç yazayım dedi ama kendi Dr müza gotursem sorup ona göre kullanicam çok küçük daha boş yere ilaç kullanmasını istemiyorum maalesef devlet hastanelerinde hemen ilaç veriyorlar bir de benim abimin çocuğu dizanteri olmuştu çok kötüydü halsizlikten kalkamiyordu ama kızımın keyfi gayet iyi gülüyor agular yapıyor ama yine de doktorumuza götürüp baktiracagim emin olmak için çok rahatladım kızlar makat çatlagi na sevindim düşünebiliyor musunuz Allah korusun yavrularimizi
Kızlar oglumu sünnet ettirdik bugün erkek oldu:)bu geceyi atlatsak bi zorlugu kalmyck inşallah.erkek annelerine tavsiyem buyumeden yaptirin insanin canindan can gidiyor resmenama gunun cogunu uyuyarak geçirdiği için ve saga sola donemedigi icin cabuk iyilesir diye düşünüyorum.daha doğrusu öyle teselli ediyorum kendimi
B
Ben de verdim canim bugün elmasuyu çok değiniyor sıpam çılgınca şapurduyor 4 ay dolana kadar ben de 3 gün bi meyvenin 3 gün bi meyvenin suyunu tattirmayi düşünüyorum 5.ayda meyveyi puresiyle 6.ayda da pirinç unuyla hazirlanmis mama vermeyi düşünüyorum kendi sutumle karistiricam inş
Canim geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir aynı zamanda hayırlı olsunKızlar oglumu sünnet ettirdik bugün erkek oldu:)bu geceyi atlatsak bi zorlugu kalmyck inşallah.erkek annelerine tavsiyem buyumeden yaptirin insanin canindan can gidiyor resmenama gunun cogunu uyuyarak geçirdiği için ve saga sola donemedigi icin cabuk iyilesir diye düşünüyorum.daha doğrusu öyle teselli ediyorum kendimi
Üzüm düşünüyorum canim mevsimi ya sen?Bizimkide önce yüzünü buzuşturdu sonrada bitince daha veriyim diye bekliyor. ikinci meyve olarak ne tattıracaksın?
Üzüm düşünüyorum canim mevsimi ya sen?
ben de ek gıdalara başlamak istiyorum...6 ekimde 4aylık olacak...ama önce meyveden başlamasam diyorum sebzeye alışamıyorlar sonra.. hoş ben bu zamana kadar yediğim meyvelerden yalattım tattırdım ;üzüm ,elma kavun gibi
ben de ek gıdalara başlamak istiyorum...6 ekimde 4aylık olacak...ama önce meyveden başlamasam diyorum sebzeye alışamıyorlar sonra.. hoş ben bu zamana kadar yediğim meyvelerden yalattım tattırdım ;üzüm ,elma kavun gibi[/Qbenim kizimda 6 sinda 4 aylik olacak..ben yemeklerden kasigin ucuyla tatdirmaya calisiyorum. ilk cocugugumda gec kaldigim icin hala sorunluyuz 8 yasinda oglum.. kizima tarhana bile yaptim.. yedigim meyvelerden tatdirdim kavun, karpuz uzum peyniri visne receli salatanin suyundan bile agzina koydum... insallah kizimda yeme sorunu yasamam..
Bacim gecmis olsun oncelikle...Kızlar oglumu sünnet ettirdik bugün erkek oldu:)bu geceyi atlatsak bi zorlugu kalmyck inşallah.erkek annelerine tavsiyem buyumeden yaptirin insanin canindan can gidiyor resmenama gunun cogunu uyuyarak geçirdiği için ve saga sola donemedigi icin cabuk iyilesir diye düşünüyorum.daha doğrusu öyle teselli ediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?