Kızlar 4. ayda ek gıdaya geçecekler var mı? Bilgi alış verişi yapalım? Ben bugün 2 çay kaşığı elma suyu ile başladım, 1 hafta sadece elma deneyeceğiz. 1 hafta sonra 3-4 gün ara verip havucu deneyeceğiz.
Kızlar 4. ayda ek gıdaya geçecekler var mı? Bilgi alış verişi yapalım? Ben bugün 2 çay kaşığı elma suyu ile başladım, 1 hafta sadece elma deneyeceğiz. 1 hafta sonra 3-4 gün ara verip havucu deneyeceğiz.
Canim haklisin en doğru zamanda başlamak çok önemli bencede bi kitapta okudum bebeğiniz destekli oturuyorsa,elini ağzına goturup emme hareketi yapabiliyorsa ve başini da otururken dik tutabiliyorsa ek gida zamani gelmis demektir diyorduBende geçen benkontrolümüzde doktorumuza sormuştum işe başlayacağım 4 aylıkken başlıyayım hem kv zorluk çekmesin daha çokda aslında bebeğimi düşündüğüm için bendeyken başlasın ek gıdaya diye ama doktorumuz izin vermedi. 6 aydan önce vermiyoruz önce başlanırsa ileride bağırsak porblemlerine yol açabilir alerjik reaksiyonlarda gösterebilir dedi. Gözüm korktu benimde ne yapacağımı bilmiyorum.aslında arada tattırmak için meyve veriyorum emiyor iştahla ama daha fazlasına cesaret edemiyorum. Yoğurt yada muhallebi gibi şeylere... siz doktora sormuşmuydunuz.
Kızlar o kadar kötüyüm ki dun aksam bi yere uğramam gerekiyordu dönüşte esimin annesigil bize geleceklerdi neyse dönerken Esim arabayı parkedecekken telefonla konuşuyordu aynı zamanda durdu tam inecektik kapıyı biraz daha yanastirayim diye düşünmüş ben durduk diye actım kapıyı ayağımı çıkardım yavrum kucagimda teker ayağıma arkadan sürttü Çığlık çığlığa bağırdım o kadar korktum ki Oglum de düşecek diye Ayağım cok ağrıdı Esim dd cok korktu neyse yukarı ciktik ama ben soka girdim nasıl ağlıyorum kendime gelemedim esimin annesi gil de geldi kadın o kadar umursamaz ki duşun ben nasıl ağlıyorum diyor ki olur boyle seyler baska seyler olmadığına dua et kazadir gelir normal bunlar kadın hıc üzülmedi bile Esim hastaneye gidelim dedi ben aglayinca Oglum daağlamaya basladi korktu o da içerden salondan diyor ki Bebegi emzirsin de nereye gidiyorsa oyle gitsin boyle bir edepsizlik olamaz aldım Oglumui kucağıma ben Oğlumu kimseye bırakmam onu da götürürüm dedim Esim tamam dedi Esimin kardeside hadi biz de gidelim o zaman eve dedi kadın giderken Kapıdan demediğini bırakmadı zaten senden ne hayr gördük ki simdi hayr Görelim çocuğundan ne hayr Görelim falan bir sürü sey soyledi duşun ben ayağımın ağrısından ağlıyorum hala bana bunları diyor ben de 5 dk daha gec gelseydiniz sizin yüzünüzden oldu bunlar acele acele gelelim derken dedim neyse kadın bir sürü sey dedi Defolup gittiler biz hastaneye gittik hemen röntgen falan Çekildi kemikte bir sey yok etim ezilmiş sardı sadece ayağımı eve donduk Esim aradı neden boyle dedin anne falan ona da bir sürü sey bunlar senin boynuzuna ip takar istedikleri yere sururler bu kadın seni boynuzlar da falan filan neler dedi neler esim de agzina geleni soyledi ona ama kadın oyle edepsizki resmen cekemedigini kustu her seyi kapattı sonra o kadar kotu bi aksam geçirdim ki saatlerce ağladım gözlerim şişti Ayağım hala cok ağrıyor esim boyle bir sey yaptıgı icin cok üzüldü nasıl oldugunu anlayamadım falan dedi simdi Oglumui emzirmek icin kalktım anlatayım dedim
Çok geçmiş olsunKızlar o kadar kötüyüm ki dun aksam bi yere uğramam gerekiyordu dönüşte esimin annesigil bize geleceklerdi neyse dönerken Esim arabayı parkedecekken telefonla konuşuyordu aynı zamanda durdu tam inecektik kapıyı biraz daha yanastirayim diye düşünmüş ben durduk diye actım kapıyı ayağımı çıkardım yavrum kucagimda teker ayağıma arkadan sürttü Çığlık çığlığa bağırdım o kadar korktum ki Oglum de düşecek diye Ayağım cok ağrıdı Esim dd cok korktu neyse yukarı ciktik ama ben soka girdim nasıl ağlıyorum kendime gelemedim esimin annesi gil de geldi kadın o kadar umursamaz ki duşun ben nasıl ağlıyorum diyor ki olur boyle seyler baska seyler olmadığına dua et kazadir gelir normal bunlar kadın hıc üzülmedi bile Esim hastaneye gidelim dedi ben aglayinca Oglum daağlamaya basladi korktu o da içerden salondan diyor ki Bebegi emzirsin de nereye gidiyorsa oyle gitsin boyle bir edepsizlik olamaz aldım Oglumui kucağıma ben Oğlumu kimseye bırakmam onu da götürürüm dedim Esim tamam dedi Esimin kardeside hadi biz de gidelim o zaman eve dedi kadın giderken Kapıdan demediğini bırakmadı zaten senden ne hayr gördük ki simdi hayr Görelim çocuğundan ne hayr Görelim falan bir sürü sey soyledi duşun ben ayağımın ağrısından ağlıyorum hala bana bunları diyor ben de 5 dk daha gec gelseydiniz sizin yüzünüzden oldu bunlar acele acele gelelim derken dedim neyse kadın bir sürü sey dedi Defolup gittiler biz hastaneye gittik hemen röntgen falan Çekildi kemikte bir sey yok etim ezilmiş sardı sadece ayağımı eve donduk Esim aradı neden boyle dedin anne falan ona da bir sürü sey bunlar senin boynuzuna ip takar istedikleri yere sururler bu kadın seni boynuzlar da falan filan neler dedi neler esim de agzina geleni soyledi ona ama kadın oyle edepsizki resmen cekemedigini kustu her seyi kapattı sonra o kadar kotu bi aksam geçirdim ki saatlerce ağladım gözlerim şişti Ayağım hala cok ağrıyor esim boyle bir sey yaptıgı icin cok üzüldü nasıl oldugunu anlayamadım falan dedi simdi Oglumui emzirmek icin kalktım anlatayım dedim
ooOOOooOoo sizinde sünnet işi bitti gitti yani. hadi hayırlı olsun. Bencede küçükken yaptırılması en güzeli. oğlum olsa bende şimdi yaptırırdım :)
Gecmis olsun ve hayirli olsun kurtuldunuz bizde bayram sonrasi yaptircaz lokal mi oldu bide bizde de pipisinin ucu dar deisti doktor
Ya kizlar biraz diyet yapayim diyorum zayiflamaya basladimda katkida bulunayim dedim ama dayanamiyorum çok acikiyorum ben mi oburum sizde boyle misiniz
Teşekkürler canim:)Canım hayırlı olsun, aynı zamanda geçmiş olsun.
Amin canım cok teşekkür ederimKMLTM canım Allah damatlığını da göstersin hayırlı olsun
Teşekkürler canım inşallahCanim geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir aynı zamanda hayırlı olsun
Bacim gecmis olsun oncelikle...
Masaallah kucuk erkegine
Anne baba olarak omurden omur gidiyor haklisin..
Ameliyathanenin kapisinda bayilmamak icin zor tutmustum kendimi...
Yarin sargisini acarlar...
Daha sonrasinda aman gozunu seveyim sadece sen degistir altini...
Ben dayanamam bayilirim falan dedim kv dem ben degisirim dedi ama...
Hickimseye guvenmedim kendim degistim...
Anne gibi kimse ozenemez...
Merhemini duzenli kullan bacim her degismede ben 2 paket bitirmistim...
Ilk birkac alt acmanda cani yandigi icin aglar ama sonrasinda degistirirken gulucukler sacmaya devam ediyorlar ♥♥♥
Ha birde ben 4 numarali bez kullanmistim bol olsun ki rahat etsin diye aklinda olsun...
Kakasida deger degmez acile gotur sakin ihmal etme bacim enfeksiyona karsi..
Ayyyy simdi sen kucagina falan nasil alip emziriyorsundur ...
Rabb'im yardimcin olsun ♥♥♥
[/QUO
Teşekkürler canim:)
Oncelikle biz cerrahi sünnet yaptirmadik sargısi yok ama klips var onu acacaklar yarin.gercekten de ömürden ömür
gidiyor
Altini ben aciyorum zaten canm guvenemem kimseye.ben ve babasi disinda kucaga bile vermiyorum hatta babasi bile bana veriyo ben tutamam bisey olur dye:)
Evet ilk birkac idrarda cok agladi ama su an daha iyi sanki
Bezi de 3 numara almistim olmadi 4 de alirim
Bi de ben emzirmiyorum canim emmiyo pasa sagip veriyorum dogdugndan beri.ama eminim ki su an emzirmek zor olurdu ikimiz icin de...
Darisi diger pasalarin basina:))tekrar söylüyorum en iyisi küçükken yaptirmak yürek dayanmyor çünkü
Kızlar o kadar kötüyüm ki dun aksam bi yere uğramam gerekiyordu dönüşte esimin annesigil bize geleceklerdi neyse dönerken Esim arabayı parkedecekken telefonla konuşuyordu aynı zamanda durdu tam inecektik kapıyı biraz daha yanastirayim diye düşünmüş ben durduk diye actım kapıyı ayağımı çıkardım yavrum kucagimda teker ayağıma arkadan sürttü Çığlık çığlığa bağırdım o kadar korktum ki Oglum de düşecek diye Ayağım cok ağrıdı Esim dd cok korktu neyse yukarı ciktik ama ben soka girdim nasıl ağlıyorum kendime gelemedim esimin annesi gil de geldi kadın o kadar umursamaz ki duşun ben nasıl ağlıyorum diyor ki olur boyle seyler baska seyler olmadığına dua et kazadir gelir normal bunlar kadın hıc üzülmedi bile Esim hastaneye gidelim dedi ben aglayinca Oglum daağlamaya basladi korktu o da içerden salondan diyor ki Bebegi emzirsin de nereye gidiyorsa oyle gitsin boyle bir edepsizlik olamaz aldım Oglumui kucağıma ben Oğlumu kimseye bırakmam onu da götürürüm dedim Esim tamam dedi Esimin kardeside hadi biz de gidelim o zaman eve dedi kadın giderken Kapıdan demediğini bırakmadı zaten senden ne hayr gördük ki simdi hayr Görelim çocuğundan ne hayr Görelim falan bir sürü sey soyledi duşun ben ayağımın ağrısından ağlıyorum hala bana bunları diyor ben de 5 dk daha gec gelseydiniz sizin yüzünüzden oldu bunlar acele acele gelelim derken dedim neyse kadın bir sürü sey dedi Defolup gittiler biz hastaneye gittik hemen röntgen falan Çekildi kemikte bir sey yok etim ezilmiş sardı sadece ayağımı eve donduk Esim aradı neden boyle dedin anne falan ona da bir sürü sey bunlar senin boynuzuna ip takar istedikleri yere sururler bu kadın seni boynuzlar da falan filan neler dedi neler esim de agzina geleni soyledi ona ama kadın oyle edepsizki resmen cekemedigini kustu her seyi kapattı sonra o kadar kotu bi aksam geçirdim ki saatlerce ağladım gözlerim şişti Ayağım hala cok ağrıyor esim boyle bir sey yaptıgı icin cok üzüldü nasıl oldugunu anlayamadım falan dedi simdi Oglumui emzirmek icin kalktım anlatayım dedim
sizin komşuda ayrı manyakmış :) herkesin var manyak bir komşusu demekki.bizde de oyle gece ev supuruyo sinir oluyorum dusun bak asure zamani gece asure getirmis ben uyuyodum esimde calisiyodu evde cani tatli istedi gece tatli aldi sandim mutfakta alüminyum kaseler varya kullan at onlarla getirmis onlar icin normal bi saat demekki
bi de terlik sesi gece gunduz sabah aksam hic bitmiyo diyorumya sanki baglamislar 2 tane beygir evde dolasip duruyo
çok geçmiş olsun canım. Allah kv'ne akıl fikir versin. Eşin senin arkadan durmuş ne güzel. onu yapamayan eşler var.Kızlar o kadar kötüyüm ki dun aksam bi yere uğramam gerekiyordu dönüşte esimin annesigil bize geleceklerdi neyse dönerken Esim arabayı parkedecekken telefonla konuşuyordu aynı zamanda durdu tam inecektik kapıyı biraz daha yanastirayim diye düşünmüş ben durduk diye actım kapıyı ayağımı çıkardım yavrum kucagimda teker ayağıma arkadan sürttü Çığlık çığlığa bağırdım o kadar korktum ki Oglum de düşecek diye Ayağım cok ağrıdı Esim dd cok korktu neyse yukarı ciktik ama ben soka girdim nasıl ağlıyorum kendime gelemedim esimin annesi gil de geldi kadın o kadar umursamaz ki duşun ben nasıl ağlıyorum diyor ki olur boyle seyler baska seyler olmadığına dua et kazadir gelir normal bunlar kadın hıc üzülmedi bile Esim hastaneye gidelim dedi ben aglayinca Oglum daağlamaya basladi korktu o da içerden salondan diyor ki Bebegi emzirsin de nereye gidiyorsa oyle gitsin boyle bir edepsizlik olamaz aldım Oglumui kucağıma ben Oğlumu kimseye bırakmam onu da götürürüm dedim Esim tamam dedi Esimin kardeside hadi biz de gidelim o zaman eve dedi kadın giderken Kapıdan demediğini bırakmadı zaten senden ne hayr gördük ki simdi hayr Görelim çocuğundan ne hayr Görelim falan bir sürü sey soyledi duşun ben ayağımın ağrısından ağlıyorum hala bana bunları diyor ben de 5 dk daha gec gelseydiniz sizin yüzünüzden oldu bunlar acele acele gelelim derken dedim neyse kadın bir sürü sey dedi Defolup gittiler biz hastaneye gittik hemen röntgen falan Çekildi kemikte bir sey yok etim ezilmiş sardı sadece ayağımı eve donduk Esim aradı neden boyle dedin anne falan ona da bir sürü sey bunlar senin boynuzuna ip takar istedikleri yere sururler bu kadın seni boynuzlar da falan filan neler dedi neler esim de agzina geleni soyledi ona ama kadın oyle edepsizki resmen cekemedigini kustu her seyi kapattı sonra o kadar kotu bi aksam geçirdim ki saatlerce ağladım gözlerim şişti Ayağım hala cok ağrıyor esim boyle bir sey yaptıgı icin cok üzüldü nasıl oldugunu anlayamadım falan dedi simdi Oglumui emzirmek icin kalktım anlatayım dedim
Canim gecmis olsun zor bi aksam gecirmisin kv allah islah etsin sen uzme kendini esin ne guzel arkanda durmusKızlar o kadar kötüyüm ki dun aksam bi yere uğramam gerekiyordu dönüşte esimin annesigil bize geleceklerdi neyse dönerken Esim arabayı parkedecekken telefonla konuşuyordu aynı zamanda durdu tam inecektik kapıyı biraz daha yanastirayim diye düşünmüş ben durduk diye actım kapıyı ayağımı çıkardım yavrum kucagimda teker ayağıma arkadan sürttü Çığlık çığlığa bağırdım o kadar korktum ki Oglum de düşecek diye Ayağım cok ağrıdı Esim dd cok korktu neyse yukarı ciktik ama ben soka girdim nasıl ağlıyorum kendime gelemedim esimin annesi gil de geldi kadın o kadar umursamaz ki duşun ben nasıl ağlıyorum diyor ki olur boyle seyler baska seyler olmadığına dua et kazadir gelir normal bunlar kadın hıc üzülmedi bile Esim hastaneye gidelim dedi ben aglayinca Oglum daağlamaya basladi korktu o da içerden salondan diyor ki Bebegi emzirsin de nereye gidiyorsa oyle gitsin boyle bir edepsizlik olamaz aldım Oglumui kucağıma ben Oğlumu kimseye bırakmam onu da götürürüm dedim Esim tamam dedi Esimin kardeside hadi biz de gidelim o zaman eve dedi kadın giderken Kapıdan demediğini bırakmadı zaten senden ne hayr gördük ki simdi hayr Görelim çocuğundan ne hayr Görelim falan bir sürü sey soyledi duşun ben ayağımın ağrısından ağlıyorum hala bana bunları diyor ben de 5 dk daha gec gelseydiniz sizin yüzünüzden oldu bunlar acele acele gelelim derken dedim neyse kadın bir sürü sey dedi Defolup gittiler biz hastaneye gittik hemen röntgen falan Çekildi kemikte bir sey yok etim ezilmiş sardı sadece ayağımı eve donduk Esim aradı neden boyle dedin anne falan ona da bir sürü sey bunlar senin boynuzuna ip takar istedikleri yere sururler bu kadın seni boynuzlar da falan filan neler dedi neler esim de agzina geleni soyledi ona ama kadın oyle edepsizki resmen cekemedigini kustu her seyi kapattı sonra o kadar kotu bi aksam geçirdim ki saatlerce ağladım gözlerim şişti Ayağım hala cok ağrıyor esim boyle bir sey yaptıgı icin cok üzüldü nasıl oldugunu anlayamadım falan dedi simdi Oglumui emzirmek icin kalktım anlatayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?