2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de tam senin gibi giydiriyorum. Bem de uyku seti yorganım dandik çıktı ama Allah'tan babaannesi yün yorgan yapmıştı ince onu örtüyorum ben. Hem hafif hem sıcak

Gecmis olsun bacim ya...
Ins. Dizanteri degildir....
Haberdar et bizleride...

♥♥♥
Bacim kendini fazla yoruyor isen oda sutu azaltmakta etkili....
Yalansiz yaziyorum ben cogu gun oglen 2-3 gibi kahvaltimi yaparim bide aksam 7#8 gibi yemegimi yerim...
Ama sutum masaallah oluyor oglumu doyuracak kadar...
2 litreye yakin ise su iciyorum...

Bende dogru durust beslenemiyorum bazen kola ve cikolatayla gecistiriyorum ama sukur sutum iyi

çok geçmiş olsun canım inşallah korktuğun gibi değildir

Kola gaz yapmiyor mu. Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri içmiyorum gaz yapar diye.

ben ilk kızım da hiç içmedim taki yaşına gelene kadar. ama bunda içtim hamileyken abartmadan.doğduktan sonra da içmedim gaz olur diye ama son bir hafta on gündür içiyorum yine abartmadan

Ben kola zaten çok sevmem ama Niğde gazozunu çok seviyorum. Onuda gaz yapar diye icmiyordum. Bende abartmadan iceyim o zaman :)
Yok canim yapmiyor ben dogumdan sonra icmeye basladim hergun iciyorum zarsrli ama napim cok canm istiyo
ben ilk kızım da hiç içmedim taki yaşına gelene kadar. ama bunda içtim hamileyken abartmadan.doğduktan sonra da içmedim gaz olur diye ama son bir hafta on gündür içiyorum yine abartmadan

aksam haberlerinde cinnet geçiren kadin komsularini hunharca katletti diye bi haber görürseniz sasirmayin cunku o kadin ben olacam galiba ust kata cikip evde beygir mi var demek istiyorum ve yan komsum oyle bi telefonda konusuyoki kizimla yatak odasinda uyuyamadik duvari kirip telefonu agzina sokacam o derece allahim bize tek basima oturabilecegimiz mustakil bi ev nasip etsin insallah

Bizimkininde eller soguk zaten genelde agzinda elleri ben uyku setinin yorganini ortuyorum silikon ama pamuk yorgan yaptirdim onu kullanicam bi de dun uyku tulumu aldim esas onu kullanicam cunku kollarini disari cikiyo
Bizimkinin de kollar hep dışarda uyku tulumu dun e bebek e baktım ince geldi bedeni de kalmamıştı hep buyuk yaslar vardı alamadım siz nerden aldınız

Özdilek e bakayım ben de cok sagolun

Ben de tam senin gibi giydiriyorum. Bem de uyku seti yorganım dandik çıktı ama Allah'tan babaannesi yün yorgan yapmıştı ince onu örtüyorum ben. Hem hafif hem sıcak
benm kv nın bana yaptıgı yorganın siltesi sanırım cok kötüydü kislik butun pijama ve kıyafetlerimin üzerinde hep Yün tüyleri vardı toptan kurutemizlemelik o yuzden bebise de yapayım dedi aman cok sagolun gerek yok dedim :) bir de bi yerde bebekler icin pamuk yorgan daha iyi diye bir yazı okudum ne kadar dogru bilemiyorum ama en kısa zamanda benim de yorgan almam farz oldu

El ve ayaklarındaki sinirler tam gelişmediği için soğuk olurmuş bana öyle demişti Dr usumez demisti. Annem elyaf yorgan almisti onu ortuyorum ben. Dinden beride kombi acik

Bizimkinin de kollar hep dışarda uyku tulumu dun e bebek e baktım ince geldi bedeni de kalmamıştı hep buyuk yaslar vardı alamadım siz nerden aldınız
Pazardan aldim :) bambaki markasi ama lcw de de var o da guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…