Ben de tam senin gibi giydiriyorum. Bem de uyku seti yorganım dandik çıktı ama Allah'tan babaannesi yün yorgan yapmıştı ince onu örtüyorum ben. Hem hafif hem sıcakKızlar benim de bir sorum olacak bebeğime ayakli Patikli pijamalardan giydiriyorum uzerine de annemin ördüğü patigi giydiriyorum ist da hava birkaç gündür serinledi diye ustune de uzun kollu badi yine ustune de örgü yelek giydiriyorum ama yine de elleri cabuk üşüyor. Benim de ellerim hemen üşür kendim usumesem de ellerim soğuk olir dr a sordum bir sey olmaz dedi ama yine de tedirgin oluyorum yavrumu hasta ederim diye ne giydirsem bilemedim
Bir de bu uyku setinin yorganı acayip dandik geldi bana sizler yorgan örtüyor musunuz suanda nasıl bir yorgan aldınız? Ben simdilik yumuşak puf battaniyeler oluyor ya onlardan örtüyorum iki tane üşümüyor ama yakında yorgan alıp yorgana geçmem lazım bugun de kombiyi hafiften açacağım
bizim aspirator bebedorun ve çok dandik. sen memnunsan markasını söyler misin.Serum fizyolojik sıkıp aspiratorle cekiyorum cok agliyo ama yapcak bisey yok
Gecmis olsun bacim ya...Kızlar çok moralim bozuk az önce kızımın kakasinda kan gördüm birde surekli kusuyor Dr aradım ishal varmı ne renk kakasi diye sordu son kakasi yesildi Dr da ishal yeşil sumuksu kanlı kaka bize dizantetiyi disundurur dedi hastanede tahlil yapıp bana getirin sonucu dedi çok Üzgünüm
Bacim kendini fazla yoruyor isen oda sutu azaltmakta etkili....Kızlar 2 tane sorum olacaktı;
Bebeğinize evde şapka giydiriyor musunuz?
Birde bebeğine tek başına sütüyle yetebilen anneler, su içmeye özen gösteriyor musunuz? Günde kaç lt su içiyorsunuz ?
Dün çok azaldığını farkettiğim için sütümü sağdım 2 göğsümden toplam 30 Cc süt çıktı : ( Üzülüyorum.
Bende dogru durust beslenemiyorum bazen kola ve cikolatayla gecistiriyorum ama sukur sutum iyiGecmis olsun bacim ya...
Ins. Dizanteri degildir....
Haberdar et bizleride...
♥♥♥
Bacim kendini fazla yoruyor isen oda sutu azaltmakta etkili....
Yalansiz yaziyorum ben cogu gun oglen 2-3 gibi kahvaltimi yaparim bide aksam 7#8 gibi yemegimi yerim...
Ama sutum masaallah oluyor oglumu doyuracak kadar...
2 litreye yakin ise su iciyorum...
Ben otribebe almistim once agizla cekilen sonra bebedorun pompalisini aldim pompali hic cekmiyo otribebe devam rahat oluyo eczaneden aldim kutulu 19 tlbizim aspirator bebedorun ve çok dandik. sen memnunsan markasını söyler misin.
Kızlar çok moralim bozuk az önce kızımın kakasinda kan gördüm birde surekli kusuyor Dr aradım ishal varmı ne renk kakasi diye sordu son kakasi yesildi Dr da ishal yeşil sumuksu kanlı kaka bize dizantetiyi disundurur dedi hastanede tahlil yapıp bana getirin sonucu dedi çok Üzgünüm
Kola gaz yapmiyor mu. Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri içmiyorum gaz yapar diye.Bende dogru durust beslenemiyorum bazen kola ve cikolatayla gecistiriyorum ama sukur sutum iyi
herkese iyi pazarlar
burda hava cok kapali sanki aksam oluyo gibi insanin da ici karariyo resmen
Kola gaz yapmiyor mu. Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri içmiyorum gaz yapar diye.
Yok canim yapmiyor ben dogumdan sonra icmeye basladim hergun iciyorum zarsrli ama napim cok canm istiyoKola gaz yapmiyor mu. Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri içmiyorum gaz yapar diye.
Yok canim yapmiyor ben dogumdan sonra icmeye basladim hergun iciyorum zarsrli ama napim cok canm istiyo
ben ilk kızım da hiç içmedim taki yaşına gelene kadar. ama bunda içtim hamileyken abartmadan.doğduktan sonra da içmedim gaz olur diye ama son bir hafta on gündür içiyorum yine abartmadan
Bizimkinin de kollar hep dışarda uyku tulumu dun e bebek e baktım ince geldi bedeni de kalmamıştı hep buyuk yaslar vardı alamadım siz nerden aldınızBizimkininde eller soguk zaten genelde agzinda elleri ben uyku setinin yorganini ortuyorum silikon ama pamuk yorgan yaptirdim onu kullanicam bi de dun uyku tulumu aldim esas onu kullanicam cunku kollarini disari cikiyo
Özdilek e bakayım ben de cok sagolunburnunu serum fizyolojikle temizliyorum ben.
benim kızımında elleri ve ayakları hep soğuk bi türlü ısıtamıyorum. eldiven takıyorum onları da ağzına alıp ıslatıyor. ayaklarını ısıtmak için, sıcak su torbasına su koydum onuda ayağının altına koydum :)
ben uyku seti almamıştım elyaf diye. onun yerine özdilekten bambu yastık yorgan aldım. yastık yüksek geliyor kullanmıyorum ama yorgan çok iyi. terleme falan yapmıyor ve antialerjik. üzerinden de atmıyor.battaniyesini üzerinden atıyordu. yorgandan çok memnunum tavsiye ederim.
Benimki de emiyo :)Kızlar dünden beri kızım ağzında emziği olmadığında alt dudağini emiyor. sanki ağzında emzik varmış ggibi şapur şupur. Aynı sorunu olan var mı. Ilk defa görüyorum böyle bişey tuhafıma gitti :/
benm kv nın bana yaptıgı yorganın siltesi sanırım cok kötüydü kislik butun pijama ve kıyafetlerimin üzerinde hep Yün tüyleri vardı toptan kurutemizlemelik o yuzden bebise de yapayım dedi aman cok sagolun gerek yok dedim :) bir de bi yerde bebekler icin pamuk yorgan daha iyi diye bir yazı okudum ne kadar dogru bilemiyorum ama en kısa zamanda benim de yorgan almam farz olduBen de tam senin gibi giydiriyorum. Bem de uyku seti yorganım dandik çıktı ama Allah'tan babaannesi yün yorgan yapmıştı ince onu örtüyorum ben. Hem hafif hem sıcak
El ve ayaklarındaki sinirler tam gelişmediği için soğuk olurmuş bana öyle demişti Dr usumez demisti. Annem elyaf yorgan almisti onu ortuyorum ben. Dinden beride kombi acikKızlar benim de bir sorum olacak bebeğime ayakli Patikli pijamalardan giydiriyorum uzerine de annemin ördüğü patigi giydiriyorum ist da hava birkaç gündür serinledi diye ustune de uzun kollu badi yine ustune de örgü yelek giydiriyorum ama yine de elleri cabuk üşüyor. Benim de ellerim hemen üşür kendim usumesem de ellerim soğuk olir dr a sordum bir sey olmaz dedi ama yine de tedirgin oluyorum yavrumu hasta ederim diye ne giydirsem bilemedim
Bir de bu uyku setinin yorganı acayip dandik geldi bana sizler yorgan örtüyor musunuz suanda nasıl bir yorgan aldınız? Ben simdilik yumuşak puf battaniyeler oluyor ya onlardan örtüyorum iki tane üşümüyor ama yakında yorgan alıp yorgana geçmem lazım bugun de kombiyi hafiften açacağım
Pazardan aldim :) bambaki markasi ama lcw de de var o da guzelBizimkinin de kollar hep dışarda uyku tulumu dun e bebek e baktım ince geldi bedeni de kalmamıştı hep buyuk yaslar vardı alamadım siz nerden aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?