Ayy canim insallah mustakil evin tadi baskaaksam haberlerinde cinnet geçiren kadin komsularini hunharca katletti diye bi haber görürseniz sasirmayin cunku o kadin ben olacam galiba ust kata cikip evde beygir mi var demek istiyorum ve yan komsum oyle bi telefonda konusuyoki kizimla yatak odasinda uyuyamadik duvari kirip telefonu agzina sokacam o derece allahim bize tek basima oturabilecegimiz mustakil bi ev nasip etsin insallah
bize doktor bisey demedi saglik ocagindaki ebemiz de bu hafta izinliymis gorusemedik tattirma yapilabilit diye dusunuyorum cunku gec verincede bebekler istemiyomus diye duydumKızlar 4. ayda ek gıdaya geçecekler var mı? Bilgi alış verişi yapalım? Ben bugün 2 çay kaşığı elma suyu ile başladım, 1 hafta sadece elma deneyeceğiz. 1 hafta sonra 3-4 gün ara verip havucu deneyeceğiz.
Biz daha baslamadik ama besinci aya dogru baslamayi dusunuyorum ek gidayaKızlar 4. ayda ek gıdaya geçecekler var mı? Bilgi alış verişi yapalım? Ben bugün 2 çay kaşığı elma suyu ile başladım, 1 hafta sadece elma deneyeceğiz. 1 hafta sonra 3-4 gün ara verip havucu deneyeceğiz.
offf benimde üst kat komşum manyak. sürekli ev süpürüyor yetmiyor gece 11 de bile halı çırpıyor temizlikten arta kalan zamanlarda kızını dövüyoraksam haberlerinde cinnet geçiren kadin komsularini hunharca katletti diye bi haber görürseniz sasirmayin cunku o kadin ben olacam galiba ust kata cikip evde beygir mi var demek istiyorum ve yan komsum oyle bi telefonda konusuyoki kizimla yatak odasinda uyuyamadik duvari kirip telefonu agzina sokacam o derece allahim bize tek basima oturabilecegimiz mustakil bi ev nasip etsin insallah
Kızlar 4. ayda ek gıdaya geçecekler var mı? Bilgi alış verişi yapalım? Ben bugün 2 çay kaşığı elma suyu ile başladım, 1 hafta sadece elma deneyeceğiz. 1 hafta sonra 3-4 gün ara verip havucu deneyeceğiz.
üç aylığız şuan dördüncü ay kontrolünde doktora soracağım ek gıdaya geçmeyi. bide dördüncü ayda evde kendim mama yapıp vermeyi düşünüyorum. dışarıdan aldığımız mama organik diye satılıyor ama ne kadar organik bilemiyorum.Kızlar 4. ayda ek gıdaya geçecekler var mı? Bilgi alış verişi yapalım? Ben bugün 2 çay kaşığı elma suyu ile başladım, 1 hafta sadece elma deneyeceğiz. 1 hafta sonra 3-4 gün ara verip havucu deneyeceğiz.
çok geçmiş olsun canım.Kızlar moral verdiğiniz için teşekkür ederim bugün kızımı devlet hastanesine götürdük Dr a dedim kakasinda kan vardı diye baktı kaç defa kaka yaptı dedi dört kez dedim dizanteri de en az günde sekiz defa yapar dedi makat çatlagi olabilir baktı bana da gösterdi Makati kıpkırmızı ydi bak çatlagi bağlı kanama dedi zaten hatırlarsaniz iki aylıkken de makat çatlagi mız vardı maalesef geçmemiş tedaviye devam dedi tahlile gerek yok dedi dizanteri için yine de bir ilaç yazayım dedi ama kendi Dr müza gotursem sorup ona göre kullanicam çok küçük daha boş yere ilaç kullanmasını istemiyorum maalesef devlet hastanelerinde hemen ilaç veriyorlar bir de benim abimin çocuğu dizanteri olmuştu çok kötüydü halsizlikten kalkamiyordu ama kızımın keyfi gayet iyi gülüyor agular yapıyor ama yine de doktorumuza götürüp baktiracagim emin olmak için çok rahatladım kızlar makat çatlagi na sevindim düşünebiliyor musunuz Allah korusun yavrularimizi
ooOOOooOoo sizinde sünnet işi bitti gitti yani. hadi hayırlı olsun. Bencede küçükken yaptırılması en güzeli. oğlum olsa bende şimdi yaptırırdım :)Kızlar oglumu sünnet ettirdik bugün erkek oldu:)bu geceyi atlatsak bi zorlugu kalmyck inşallah.erkek annelerine tavsiyem buyumeden yaptirin insanin canindan can gidiyor resmenama gunun cogunu uyuyarak geçirdiği için ve saga sola donemedigi icin cabuk iyilesir diye düşünüyorum.daha doğrusu öyle teselli ediyorum kendimi
Gecmis olsun ve hayirli olsun kurtuldunuz bizde bayram sonrasi yaptircaz lokal mi oldu bide bizde de pipisinin ucu dar deisti doktorBu arada oglumun pipisinin ucunda kireclenme varmis dr farketmemisti pipisinin ucu dar demisti sadece sunnetci soyledi. kontrole gittiginizde siz de bi baktirin bence
Bununla gecmis olsun canim rabbim daha buyuk dert vermesin bi daha insallahKızlar moral verdiğiniz için teşekkür ederim bugün kızımı devlet hastanesine götürdük Dr a dedim kakasinda kan vardı diye baktı kaç defa kaka yaptı dedi dört kez dedim dizanteri de en az günde sekiz defa yapar dedi makat çatlagi olabilir baktı bana da gösterdi Makati kıpkırmızı ydi bak çatlagi bağlı kanama dedi zaten hatırlarsaniz iki aylıkken de makat çatlagi mız vardı maalesef geçmemiş tedaviye devam dedi tahlile gerek yok dedi dizanteri için yine de bir ilaç yazayım dedi ama kendi Dr müza gotursem sorup ona göre kullanicam çok küçük daha boş yere ilaç kullanmasını istemiyorum maalesef devlet hastanelerinde hemen ilaç veriyorlar bir de benim abimin çocuğu dizanteri olmuştu çok kötüydü halsizlikten kalkamiyordu ama kızımın keyfi gayet iyi gülüyor agular yapıyor ama yine de doktorumuza götürüp baktiracagim emin olmak için çok rahatladım kızlar makat çatlagi na sevindim düşünebiliyor musunuz Allah korusun yavrularimizi
Bizde baslicaz ama ekim 15teKızlar 4. ayda ek gıdaya geçecekler var mı? Bilgi alış verişi yapalım? Ben bugün 2 çay kaşığı elma suyu ile başladım, 1 hafta sadece elma deneyeceğiz. 1 hafta sonra 3-4 gün ara verip havucu deneyeceğiz.
Gunde bir kere mi elma suyu veriyorsun, yoksa bir kac öğün mu, kirmizi elmanin suyunu mu verdin, bebeğe ozel kasik din mi, doktorun mu önerdi, kendin mi karar verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?