2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben ilk zamanlar cok dikkat ediyordum yedikkerime gaz yapici seyler yemiyordum ama ne fayda. yesemde gaz oluuordu yemesemde. simdi herseyden az da olsa yiyorum. sadece sut ictigimde cok gaz yapiyor bebege
sütü ısıtıp içince gaz yapmaz diye biliyorum. soğuk içince gaz yapıyor bana da. bende artık ısıtıp içiyorum.

Kızlar kuru fasulye nohut gibi gaz yapıcı yiyecekler yemeye basladinizmi yediyseniz gaz yaptimi bebeginizde bizim evdekiler sürekli istiyor ama ben cesaret edemiyorum gerçi arada kola içiyorum gaz yapmıyor kızımda
Canim ben hic dikkat etmedim yediklarime ama sukur bisi olmadi kolada iciyorum tursuda yiyorum bharatta fasulyede yedim bence yiyebilirsin

kızlar bebişlerinizi tek başınıza yıkayabiliyor musunuz? benim hala cesaretim yok ancak eşimle birlikte yıkayabiliyoruz ama eşimin de çalışma saatleri bu aralar bebeğimin uyku saatine uymuyor, eşim geldiğinde oğlum uyumuş oluyor, yıkayamıyoruz. tek yıkamaya da cesaretim yok. önerisi olan var mı

Ben dogdugundan beri hic birileriyle yaptiiemadim bi kes esimle yaptirdim oda o istedigi icon ilk banyosunu bile kendim yaptirdim sezeryanli olmama ragmen:)

tatlim hic korkma . bem yatiriyorum duz kuvetine. oyun oynaya oynaya laylay lom yikiyorum hemen.zsten yikamak dedigin 5 dk. hrp kenfim yikiyorum 2 gunde bir.

Ben dogdugundan beri hic birileriyle yaptiiemadim bi kes esimle yaptirdim oda o istedigi icon ilk banyosunu bile kendim yaptirdim sezeryanli olmama ragmen:)

tatlim hic korkma . bem yatiriyorum duz kuvetine. oyun oynaya oynaya laylay lom yikiyorum hemen.zsten yikamak dedigin 5 dk. hrp kenfim yikiyorum 2 gunde bir.
peki bebeği nasıl tutuyorsunuz, başını yani, bizimki baya hareketli nasıl zaptediyorsunuz bebişlerinizi. ben de bugün yıkamak istiyorum, yazık yavruma

Biz esimle yıkıyor uz bilegim rahatsız olduğu için ama ben oğlumu daha önce hep kendim yikadim fileye yatırıp

Canim ben hic dikkat etmedim yediklarime ama sukur bisi olmadi kolada iciyorum tursuda yiyorum bharatta fasulyede yedim bence yiyebilirsin
Ben doğum yaptığımda kadın dogumcum yanıma geldi ilk tuvaletini yapana kadar yedigine dikkat et dedi tuvaletini yaptıktan sonra bu gaz yapar şu gaz yapar diye yememezlik yapma kuru fasulyesinden meyvesini kadar herseyi ye şu anda vücudunun herseye ihtiyacı var demişti ama kızım her gece sabahlara kadar aglayinca korktum yemedim ama arkadasinda dediği gibi yemesemde gazi oldu artık yiyeyim haklısın canim

peki bebeği nasıl tutuyorsunuz, başını yani, bizimki baya hareketli nasıl zaptediyorsunuz bebişlerinizi. ben de bugün yıkamak istiyorum, yazık yavruma
Bende kuvetine duz yatiriyorum sungeri var zaten sonrada tek kolumda tutuyorum sirtini ve kafasini yikiyorum oyle kolay oluyor oyle oynaya oynaya yikiyorum ama bayagi hareketlendi ve agirlasmaya basladi

ilk iki banyosunu annemle yaptırdık sonra hep kendim yıkadım bende. hatta bir iki kez eşim yardım etmek istedi ama tek başıma daha rahat yıkadığımı fark ettim. Benim sıpa suyu seviyor filesine yatırınca ağlıyorsa da susuyor. sessiz sessiz duruyor yıkanırken hatta bazen banyo bitince ağlıyor

Oglum 1 hafa once 4 ayini bitirdi, kilosu 6500 gr boyu 64,5 cm cikti. Doktor boy uzamasi cok iyi ama kilosu biraz daha fazla olabilirdi dedi, bu arada ben sadece anne sutu veriyorum bebegime
doktor yavastan ek gidaya baslayalim dedi, bu ay yogurda baslayabilirsin dedi, gunde 1 tatli kasigi ver eger alerji yapmazsa gunde en fazla 125 ml verebilirsin dedi tabi yogurdu evde kendim yapicam ve en fazla 2 gunluk olmasi gerekiyomus
bu arada benim oglusum cok hareketli ve etrafa karsi cok merakli meme emerken en ufak bi ses duysa emmeyi birakiyo etrafi dinliyo ve izliyo hatta benle konusmaya calisiyo sanki garip sesler ve heceler cikiyo agzindan.doktor oglumun gelisiminin ileride oldugunu soyledi bakislari bile ayina gore cok anlamliymis erken yuruyup erken konusucak dedi
ben bebegimi 1-1.5saatte bir emzirmeye calisiyodum oyle olunca cok kisa emiyo 2.5-3 saatte bir emzir dedi doktorumuz, iyice aciksin ve sutu sonuna kadar emsin ki sonda kalan yagli kismi da emsin dedi asil kilo yapan kismi sutun son kalan kismiymis cunku

Canim dün hastaneye gitmiştik kızım için bir tane kadın küçük çocuğu var kucağında çocuk bir yaşında yoktur ağlıyor diye hasta çocuğa hastanede nasıl bağırıyor yazık çocuğun canı yanıyor o da var gücüyle çocuğa bağırıyor yanımda bir bayan vardı o kadar kızdık ki ne biçim anneler var çocuklarım hasta olduğunda ben kucagımdan indirmezdim yanağıma kafasını dayayıp öyle gezerdim yazıklar olsun öyle annelere onlar bize Allahın emaneti canımizin bir parcasi

Canım maşallah oğluşun a bizimde ayin ikisinde sağlık ocağında kontrolumuz ve aşımız var yine bu hafta Dr kontrolumuz var bizimde dört ayimiz bitiyor bakalım ne diyecekler ek gıda konusunda yoğurt güzel bir başlangıç ben de öncelikle yoğurt ve sebzeyle başlamayı düşünüyorum internette okumuştum meyvelerle başlayınca çorba ve yoğurdun tadı kötü gelebiliyormus

Ohh şükür kavusturana. Cok ozledim sizleri tam 60 sayfa gerideyim ve hemen ilk sorumu sormak istiyorum ucamayankelebek naptin. Insallah iyi durumdasindir. Tabi huzursokaginida merak ediyorum.
Ve kacirdigim onemli birsey varsa biriniz ozetlerseniz cok memnun olurum. Ayy keyfim yerine geldi topigime kavusunca

Kızlar kuru fasulye nohut gibi gaz yapıcı yiyecekler yemeye basladinizmi yediyseniz gaz yaptimi bebeginizde bizim evdekiler sürekli istiyor ama ben cesaret edemiyorum gerçi arada kola içiyorum gaz yapmıyor kızımda
Geçen hafta annemlerdeydim ve menüde nohut yemeği vardı valla çokda açytm yedim çok şükür bi sıkıntımız olmadı :)

Canım yoğurt yaparken ne ile yapacaksın, doktorlar 1 yaşına kadar inek sütü vermeyin diyorlar sonrada yoğurt yedirin diyorlar anlayamıyorum. Sütü fazla olan anneler kendi sütüyle yoğurt yapabiliyor sütü olmayanlar nasıl yoğurt yapacak acaba? Ek gıdaya geçiş ile ilgili başka birşey söyledi mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…