2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben bugün barbunya pişirdim ama korkuyorum da bakalım ne olacak
Bende cok sık yaparım hatta lu anda yine pişiyor ve oğlum çok gazlı. Barbunyadan bir şey olmuyor.
Sağolsun ev taşıttı bize. Çocuğu alıp kaçırasımız geliyordu. Eşimde çok deli oluyo ama napalım mecbur duyuyorduk kızına yaptıklarını.

Kızlar ben yoğurt yapmayı bilmiyorumki napıcam şimdi :) bir de hakikaten neyle yapıcazki yoğurdu. Gerçi biz muhtemelen 6. Ayda başlayacağız ama olsun öğreneyim şimdiden.

Kızlar ben yoğurt yapmayı bilmiyorumki napıcam şimdi :) bir de hakikaten neyle yapıcazki yoğurdu. Gerçi biz muhtemelen 6. Ayda başlayacağız ama olsun öğreneyim şimdiden.

Bende bu konuda kayınvalideme güveniyorum, çömlekte günlük mayalayacağız dedi, ben sana gösteririm dedi ama ne sütüyle yapacağımızı bir anlasam. En iyisi doktora soracaklarımı liste yapayım ben ya.

Bebelacin sitesinde var mamayla yogurt mayalayip yapmislar ben denedim hamileykenn beceremedim yogurt makinasi aldim onunla yapicam

Bebelacin sitesinde var mamayla yogurt mayalayip yapmislar ben denedim hamileykenn beceremedim yogurt makinasi aldim onunla yapicam

Yoğurt makinası hangi marka canım? Ne kadara almıştın?

Birde şu çorba yapan bir makina var, ondan kullanan var mı?

Yoğurt makinası hangi marka canım? Ne kadara almıştın?

Birde şu çorba yapan bir makina var, ondan kullanan var mı?
weewell markasi 50-60 falandi galiba tam hatirlamiylorum bende dusunuyorum o corbacilardan rahat olur her yer makina dolcak :)

Normal marketlerde buzdolabinda satilan gunluk sutlerden yapabilirsin dedi doktor, 4 aylikken sadece yogurt ver dedi doktor ek gida olarak

offf müdüre gıcık oldum. 10 gün rapor aldım. bunu kabul etmiş ama bir daha alırsam kabul etmeye bilirmiş personel servisinden arayıp söylediler. bir daha alma sakın diye. sanki keyfi rapor alıyoruz. hiç anlayış yok adamda. çifte standart var resmen. geçen yıl doğum yapan iki arkadaşımda 10+10 gün rapor almışlardı kabul etmişti ama üçüncüye izin vermemişti ama bana gelince ikinci 10 günlük raporu kabul etmeye bilirmiş. ama araya siyasi birini sokayım hiç sesi çıkmaz adamın. gıcık oluyorum resmen.
hamile bir arkadaşım da ilk üç ay bulantıdan kusmaktan hastanelik olmuştu ve iki ay rapor almıştı ona bile söylenmişti. sanki kadıncağız kusarak çalışabilecek. hiç anlayış insaf yok. onunda iki kızı var zamanı gelince onuda görürüz diyeceğim ama onların tuzu kuru ücretsiz izne ayrılırlar olur biter.

Philips corba ustasi var komposto falanda yapiliyormus kullanisli gorunuyor yorumlari da iyi

ay butun gun bebegi durmayan hep kucakta durmak isteyen anneleri daha bi iyi anladim bugun kizim acayip bugun durmuyo sabahta yazmıştım hatirlarsaniz simdi salliyorum sankinlesti biraz uykuya gecsin emzircem emmiyo inat ediyo

sinir oluyorum boyle tiplere sanki maasin onun cebinden cikiyo

Kizlar Bebeklerinizin 3. Ayinda kilosu ve boyu kaçtı

kızım 7300 boy 63 cm di maşallah :)

canım süt yoğurt yapılırken önce kayanatlır sonra serçe parmağının dayanabileceği sıcaklığa gelince içine bir tatlı kaşığı yoğurt konup biraz karıştırılır ve üstü kapanıp sıcak tutularak yoğurt yapılır ve süt değişime uğradığı icin bebeklere verilebilir
tabi bu küçük bi kavanoz için bie tatlı kaşığı

Philips corba ustasi var komposto falanda yapiliyormus kullanisli gorunuyor yorumlari da iyi

Evimdeki katı meyve sıcağı dışındaki tüm elektronik aletler philips ben genel olarak tüm ürünlerinden memnunum. Bu çorba ustası da iyidir diye düşünüyorum ama çok pahalı ya.

sinir oluyorum boyle tiplere sanki maasin onun cebinden cikiyo
sorma ya. 9 ay izinsiz çalıştım. ilk 3 ay hergün midem bulandı sürekli halsizdim gene de rapor almadım işe gittim sonuç fazladan 10 gün rapora söyleniyor. birde çalıştığım kurumun en sıkıntılı servisinde çalışıyorum. herkesin kaçmaya çalıştığı serviste hamile hamile tozlu pis dosyalar, manyak adamlarla içiçe çalıştım. şuan acayip sinirliyim ya. hiç anlayış yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…