Ben de Dr la konuşup ına göre başlayacağım peki demir baslattimi canım doktorunSebze icin erken geliyo bana sanki simdilik sadece yogurt dedi bizim doktor, anne sutune en yakin oymus
Bende cok sık yaparım hatta lu anda yine pişiyor ve oğlum çok gazlı. Barbunyadan bir şey olmuyor.ben bugün barbunya pişirdim ama korkuyorum dabakalım ne olacak
Sağolsun ev taşıttı bize. Çocuğu alıp kaçırasımız geliyordu. Eşimde çok deli oluyo ama napalım mecbur duyuyorduk kızına yaptıklarını.bizim komşu sizinkinin yanında hiçbir şeymiş. yazık ya el kadar çocuğa nasıl el kaldırabiliyorlar anlayamıyorum ki.
ateş ölçerinde içi biraz batmış o yüzden yanlış ölçüyormuş sanırım canım. eşime söyledim baktı temizledi ve düzeldi :)
Kızlar ben yoğurt yapmayı bilmiyorumki napıcam şimdi :) bir de hakikaten neyle yapıcazki yoğurdu. Gerçi biz muhtemelen 6. Ayda başlayacağız ama olsun öğreneyim şimdiden.
Bebelacin sitesinde var mamayla yogurt mayalayip yapmislar ben denedim hamileykenn beceremedim yogurt makinasi aldim onunla yapicam
weewell markasi 50-60 falandi galiba tam hatirlamiylorum bende dusunuyorum o corbacilardan rahat olur her yer makina dolcak :)Yoğurt makinası hangi marka canım? Ne kadara almıştın?
Birde şu çorba yapan bir makina var, ondan kullanan var mı?
Normal marketlerde buzdolabinda satilan gunluk sutlerden yapabilirsin dedi doktor, 4 aylikken sadece yogurt ver dedi doktor ek gida olarakCanım yoğurt yaparken ne ile yapacaksın, doktorlar 1 yaşına kadar inek sütü vermeyin diyorlar sonrada yoğurt yedirin diyorlar anlayamıyorum. Sütü fazla olan anneler kendi sütüyle yoğurt yapabiliyor sütü olmayanlar nasıl yoğurt yapacak acaba? Ek gıdaya geçiş ile ilgili başka birşey söyledi mi canım?
Evet canim demire de baslattiBen de Dr la konuşup ına göre başlayacağım peki demir baslattimi canım doktorun
Olur canim keci sutu anne sutune en yakin olaniymis inek yogurdundan daha guzel olur ama ben pek sevmem:)bu arada keci sutunden yogurt yapsak olmaz mi
sinir oluyorum boyle tiplere sanki maasin onun cebinden cikiyoofff müdüre gıcık oldum. 10 gün rapor aldım. bunu kabul etmiş ama bir daha alırsam kabul etmeye bilirmiş personel servisinden arayıp söylediler. bir daha alma sakın diye. sanki keyfi rapor alıyoruz. hiç anlayış yok adamda. çifte standart var resmen. geçen yıl doğum yapan iki arkadaşımda 10+10 gün rapor almışlardı kabul etmişti ama üçüncüye izin vermemişti ama bana gelince ikinci 10 günlük raporu kabul etmeye bilirmiş. ama araya siyasi birini sokayım hiç sesi çıkmaz adamın. gıcık oluyorum resmen.
hamile bir arkadaşım da ilk üç ay bulantıdan kusmaktan hastanelik olmuştu ve iki ay rapor almıştı ona bile söylenmişti. sanki kadıncağız kusarak çalışabilecek. hiç anlayış insaf yok. onunda iki kızı var zamanı gelince onuda görürüz diyeceğim ama onların tuzu kuru ücretsiz izne ayrılırlar olur biter.
mamalarin tadindan daha iyidir heralde mama veriyorum ben bi iki haftadir gunde 1 kere igrenc kokuyoOlur canim keci sutu anne sutune en yakin olaniymis inek yogurdundan daha guzel olur ama ben pek sevmem:)
Kizlar Bebeklerinizin 3. Ayinda kilosu ve boyu kaçtı
Canım yoğurt yaparken ne ile yapacaksın, doktorlar 1 yaşına kadar inek sütü vermeyin diyorlar sonrada yoğurt yedirin diyorlar anlayamıyorum. Sütü fazla olan anneler kendi sütüyle yoğurt yapabiliyor sütü olmayanlar nasıl yoğurt yapacak acaba? Ek gıdaya geçiş ile ilgili başka birşey söyledi mi canım?
Philips corba ustasi var komposto falanda yapiliyormus kullanisli gorunuyor yorumlari da iyi
sorma ya. 9 ay izinsiz çalıştım. ilk 3 ay hergün midem bulandı sürekli halsizdim gene de rapor almadım işe gittim sonuç fazladan 10 gün rapora söyleniyor. birde çalıştığım kurumun en sıkıntılı servisinde çalışıyorum. herkesin kaçmaya çalıştığı serviste hamile hamile tozlu pis dosyalar, manyak adamlarla içiçe çalıştım. şuan acayip sinirliyim ya. hiç anlayış yoksinir oluyorum boyle tiplere sanki maasin onun cebinden cikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?