bizim de olmuştu bi ara doktora sorduğumda yediklerindendir dedi, dikkat ettim ben ne zaman pudingli kakaolu tarzda bişey yesem kaka yeşil ve sümüksü oluyor. senin de yediğin birşeyle ilgili olabilirKizlar oglusumun kakasinda sumuksu bisiler var sizde de oluyor mu neden oluyor acaba
elbette ki yok, devlet hastanes,nden usulüne uygun alınmış bir raporu kabul etmeme hakkı yok. daha fazla şansını zorlamasın müdürün de, açıveririm mobbing davasınıikinci bir 10 günlük rapor alırsam müdürün kabul etmeme gibi bir lüksü var mı kızlar. bilen var mı.
özel hastaneden alıyorum raporu devletten değil. sorun olur mu?elbette ki yok, devlet hastanes,nden usulüne uygun alınmış bir raporu kabul etmeme hakkı yok. daha fazla şansını zorlamasın müdürün de, açıveririm mobbing davasını
bizimde genelde öyle sumuksu ilk kakalar gibiKizlar oglusumun kakasinda sumuksu bisiler var sizde de oluyor mu neden oluyor acaba
Iyi bari rahatladimbizimde genelde öyle sumuksu ilk kakalar gibi
Iyiki bura var insan heran doktora gidemiyorbizim de olmuştu bi ara doktora sorduğumda yediklerindendir dedi, dikkat ettim ben ne zaman pudingli kakaolu tarzda bişey yesem kaka yeşil ve sümüksü oluyor. senin de yediğin birşeyle ilgili olabilir
Evet benm oglumdada epeydr vardi ama bugun kan da gordum takip edicem bakalim persembeye kadar en kisa surede de doktora...Kizlar oglusumun kakasinda sumuksu bisiler var sizde de oluyor mu neden oluyor acaba
Balgami varsa onu atiyordur canım Dr bana öyle demistiKizlar oglusumun kakasinda sumuksu bisiler var sizde de oluyor mu neden oluyor acaba
Var canim balgami iyi yaa rahatladim vallaBalgami varsa onu atiyordur canım Dr bana öyle demisti
hepsi burada da 150 teknosa da 200 ilk ciktiginda 300 tldi iyi bence fiyati taksitle aliriz kredi karti can cekiylsiyo zaten :)Evimdeki katı meyve sıcağı dışındaki tüm elektronik aletler philips ben genel olarak tüm ürünlerinden memnunum. Bu çorba ustası da iyidir diye düşünüyorum ama çok pahalı ya.
Canim ben kızımın kakasinda kan gördüm dün hastaneye götürdüm makat çatlagi ndan olmusEvet benm oglumdada epeydr vardi ama bugun kan da gordum takip edicem bakalim persembeye kadar en kisa surede de doktora...
Benimki de bazen kakayla atıyor bazen kusarak dün kustu mesela bayağı balgamliydi ama sen yine de takip et rengi degirse doktoruna sorVar canim balgami iyi yaa rahatladim valla
sorma ya. 9 ay izinsiz çalıştım. ilk 3 ay hergün midem bulandı sürekli halsizdim gene de rapor almadım işe gittim sonuç fazladan 10 gün rapora söyleniyor. birde çalıştığım kurumun en sıkıntılı servisinde çalışıyorum. herkesin kaçmaya çalıştığı serviste hamile hamile tozlu pis dosyalar, manyak adamlarla içiçe çalıştım. şuan acayip sinirliyim ya. hiç anlayış yok
bizim müdür toplu felan kullandırmaz süt izinlerimi. kıl herifheryerde var bu tip insanalr maalesefki .aynen bende hamile halimle mesailere kalarak calisiyordum. sonunda noldu ? stresten 8 aylikken dogum yaptimolan bize oluyor hep. benimde iznim bitti coktan. sut izinlerimi toplu kullaniyorum simdi aralik gibi ise baslicam tekrar.
Canim bebis ne kadarlik oldu bizimki tembel cikti totoyu zor kaldiriyor sen bisiler yaptiriyor musun yoksa kendi kendine mi yapiyorKızlar kızım el parmağında sonra şimdi de ayak parmağını ağzına soktu buralar sürekli ayaklarına uğraşıyor
Canim kullanabilirsin gun icnde de iki parcda kullanabilirsin bu senin hakkin sonuctabizim müdür toplu felan kullandırmaz süt izinlerimi. kıl herif
Benim kızımın ayın ikisinde dördüncü ayı bitecek canım doktor bana oldukça hareketli dedi ben birşey yaptirmiyorum bazen yüzüstü yatırıp oyuncak koyuyorum önüne kendini iterek one doğru ilerliyor bir de canım ben yere yorgan serip bırakıyorum istediği gibi hareket ediyor ana kucagina çok koymuyorum orada fazla hareket edemiyorCanim bebis ne kadarlik oldu bizimki tembel cikti totoyu zor kaldiriyor sen bisiler yaptiriyor musun yoksa kendi kendine mi yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?