2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ikinci bir 10 günlük rapor alırsam müdürün kabul etmeme gibi bir lüksü var mı kızlar. bilen var mı.
elbette ki yok, devlet hastanes,nden usulüne uygun alınmış bir raporu kabul etmeme hakkı yok. daha fazla şansını zorlamasın müdürün de, açıveririm mobbing davasını

elbette ki yok, devlet hastanes,nden usulüne uygun alınmış bir raporu kabul etmeme hakkı yok. daha fazla şansını zorlamasın müdürün de, açıveririm mobbing davasını
özel hastaneden alıyorum raporu devletten değil. sorun olur mu?
haklısın resmen mobbing uyguluyor adam bana bide utanmadan mobbing kitabı dağıttı geçeb yıl.

Evimdeki katı meyve sıcağı dışındaki tüm elektronik aletler philips ben genel olarak tüm ürünlerinden memnunum. Bu çorba ustası da iyidir diye düşünüyorum ama çok pahalı ya.
hepsi burada da 150 teknosa da 200 ilk ciktiginda 300 tldi iyi bence fiyati taksitle aliriz kredi karti can cekiylsiyo zaten :)

heryerde var bu tip insanalr maalesefki .aynen bende hamile halimle mesailere kalarak calisiyordum. sonunda noldu ? stresten 8 aylikken dogum yaptim olan bize oluyor hep. benimde iznim bitti coktan. sut izinlerimi toplu kullaniyorum simdi aralik gibi ise baslicam tekrar.

bizim müdür toplu felan kullandırmaz süt izinlerimi. kıl herif

Canim bebis ne kadarlik oldu bizimki tembel cikti totoyu zor kaldiriyor sen bisiler yaptiriyor musun yoksa kendi kendine mi yapiyor
Benim kızımın ayın ikisinde dördüncü ayı bitecek canım doktor bana oldukça hareketli dedi ben birşey yaptirmiyorum bazen yüzüstü yatırıp oyuncak koyuyorum önüne kendini iterek one doğru ilerliyor bir de canım ben yere yorgan serip bırakıyorum istediği gibi hareket ediyor ana kucagina çok koymuyorum orada fazla hareket edemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…