Ben yuzustu cok koymuyorum cabuk skliyor o sekildeBenim kızımın ayın ikisinde dördüncü ayı bitecek canım doktor bana oldukça hareketli dedi ben birşey yaptirmiyorum bazen yüzüstü yatırıp oyuncak koyuyorum önüne kendini iterek one doğru ilerliyor bir de canım ben yere yorgan serip bırakıyorum istediği gibi hareket ediyor ana kucagina çok koymuyorum orada fazla hareket edemiyor
kızlar bebişlerinizi tek başınıza yıkayabiliyor musunuz? benim hala cesaretim yok ancak eşimle birlikte yıkayabiliyoruz ama eşimin de çalışma saatleri bu aralar bebeğimin uyku saatine uymuyor, eşim geldiğinde oğlum uyumuş oluyor, yıkayamıyoruz. tek yıkamaya da cesaretim yok. önerisi olan var mı[/QUOT
20 gunden sonra kendim yikamaya basladim ben de.cesaret et bence biz hem oynayip hem yikanyoruz cok eğleniyor:)
o şekilde kullanacağım zaten. ama hepsini biranda kullanıyor diye anladım ben arkadaşın yazdığından. hepsini biranda kullanmama izin vermez dedim. yoksa 23 marta kadar saat ikide çıkacağım işten :)Canim kullanabilirsin gun icnde de iki parcda kullanabilirsin bu senin hakkin sonucta
bizimkide iki gündür ayakları üzerinde dik durmuyor direk oturuyor :) bide yatırdığımda hemen kendini ileri atıyor kafasını kaldırmaya çalışıyor ve az da olsa başarıyor kafasını kaldırmayı. Bugün ellerini tutuyum dedim, elime yapışıverdi ve hemen kendini kaldırdı sıpa :):)Ya arkadaşlar oğluşum once ayaklarinin uzerine bastirsigimimda daha canli bastieiyordu simdi tam dik durmuyor dizlerinibukuyor sizde durumlar nasil
Kızlar çok hasta oldum 3. Gün bugün.grip oldum bademcikler şişmiş mecbur antibiyotik içiyom doktor verdi.ama daha çok baş ağrısına dayanamıyorum.sezeryanın etkisi diyo doktor 6 ay baş ağrısı yaparmış.sizlere de oluyomu.minoset işe yaramıyo.çok çaresizim çocuklarımla ilgilenemiyorum.başı ağrıyanlar çözüm yolu bulalım bana lütfen
Spinal anrztezi mi oldun canim o bas agrisi yapiyomus banada kahve ic denisti doktor kafein iyi geliyormus ilacida minoset plustan icKızlar çok hasta oldum 3. Gün bugün.grip oldum bademcikler şişmiş mecbur antibiyotik içiyom doktor verdi.ama daha çok baş ağrısına dayanamıyorum.sezeryanın etkisi diyo doktor 6 ay baş ağrısı yaparmış.sizlere de oluyomu.minoset işe yaramıyo.çok çaresizim çocuklarımla ilgilenemiyorum.başı ağrıyanlar çözüm yolu bulalım bana lütfen
Önceden kahve içemezdim şimdi tam bi tiryaki oldum.kahve içmemi önerdi doktorum ama 1 taneyi geçmesin dedidogumdan sonra olmustu bana gozlerim bile agriyodu sabah aksam kahve iciyodum veya nescafe bilemiyorum işe yarar mi
Hamileykende ağrıyodu.ama bu geçmiyo ya.uyuyamıyorum oğlumda durmuyoBenimde başım ağrıyor bazen dayanıyorum bazende minoset içiyorum. Eşim eevde ise kızıma eşim bakıyor ben yatıyorum. Demek sezaryen yyüzünden bu ağrılar. Hamileykende çok ağrırdı başım.
Aynen spinal oldum.dediler zaten yapar diye ama 3 gün oldu ya.zaten sadece minoset önerdi doktor.8 saat emzirmemek koşuluyla iğne vuralım dedi kabul etmedimSpinal anrztezi mi oldun canim o bas agrisi yapiyomus banada kahve ic denisti doktor kafein iyi geliyormus ilacida minoset plustan ic
Bacim gecmis olsun oldukca agir gecirenlerdensin deseneKızlar çok hasta oldum 3. Gün bugün.grip oldum bademcikler şişmiş mecbur antibiyotik içiyom doktor verdi.ama daha çok baş ağrısına dayanamıyorum.sezeryanın etkisi diyo doktor 6 ay baş ağrısı yaparmış.sizlere de oluyomu.minoset işe yaramıyo.çok çaresizim çocuklarımla ilgilenemiyorum.başı ağrıyanlar çözüm yolu bulalım bana lütfen
Canim cok gecmis olsun zor bas agrisi dumduz yatma basin biraz yukrda oldunAynen spinal oldum.dediler zaten yapar diye ama 3 gün oldu ya.zaten sadece minoset önerdi doktor.8 saat emzirmemek koşuluyla iğne vuralım dedi kabul etmedim
Ne guzel masallaah ne kadarlik oldu simdiVe bizzzzz oglumla bir asama daha ilerleyerek destekli oturmalara basliyoruz...
Kendisi hep ayakta durmak istiyor...
Otturunca cok hosuna gidiyor canim oglum ♥♥♥
Gunaydin benimde cok uykum var cok uyandik bugun bende bisi almadim alsim da yoj nedenseherkese gunaydinnnn.06:30 dan.beri ayaktayizz:) gozumden uyku akiyo :) cumartesi gunu bebekle ilk ucak yolculuguu yapacagim .bayram icin samsuna gidiyoruz. dahabhala bayramlik bisi almadim bebege. bir takim bir de tulum almayi dusunuyorum siz aldinizmi
5 aylik olacagiz 4 Ekimde bacim...Ne guzel masallaah ne kadarlik oldu simdi
Masaallah bacim size...herkese gunaydinnnn.06:30 dan.beri ayaktayizz:) gozumden uyku akiyo :) cumartesi gunu bebekle ilk ucak yolculuguu yapacagim .bayram icin samsuna gidiyoruz. dahabhala bayramlik bisi almadim bebege. bir takim bir de tulum almayi dusunuyorum siz aldinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?