2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben yuzustu cok koymuyorum cabuk skliyor o sekilde

Ya arkadaşlar oğluşum once ayaklarinin uzerine bastirsigimimda daha canli bastieiyordu simdi tam dik durmuyor dizlerinibukuyor sizde durumlar nasil

Canim kullanabilirsin gun icnde de iki parcda kullanabilirsin bu senin hakkin sonucta
o şekilde kullanacağım zaten. ama hepsini biranda kullanıyor diye anladım ben arkadaşın yazdığından. hepsini biranda kullanmama izin vermez dedim. yoksa 23 marta kadar saat ikide çıkacağım işten :)
Ya arkadaşlar oğluşum once ayaklarinin uzerine bastirsigimimda daha canli bastieiyordu simdi tam dik durmuyor dizlerinibukuyor sizde durumlar nasil
bizimkide iki gündür ayakları üzerinde dik durmuyor direk oturuyor :) bide yatırdığımda hemen kendini ileri atıyor kafasını kaldırmaya çalışıyor ve az da olsa başarıyor kafasını kaldırmayı. Bugün ellerini tutuyum dedim, elime yapışıverdi ve hemen kendini kaldırdı sıpa :):)
yüzüstü bende çok yatıramıyorum hemen ağlıyor.

Kızlar çok hasta oldum 3. Gün bugün.grip oldum bademcikler şişmiş mecbur antibiyotik içiyom doktor verdi.ama daha çok baş ağrısına dayanamıyorum.sezeryanın etkisi diyo doktor 6 ay baş ağrısı yaparmış.sizlere de oluyomu.minoset işe yaramıyo.çok çaresizim çocuklarımla ilgilenemiyorum.başı ağrıyanlar çözüm yolu bulalım bana lütfen

dogumdan sonra olmustu bana gozlerim bile agriyodu sabah aksam kahve iciyodum veya nescafe bilemiyorum işe yarar mi

Benimde başım ağrıyor bazen dayanıyorum bazende minoset içiyorum. Eşim eevde ise kızıma eşim bakıyor ben yatıyorum. Demek sezaryen yyüzünden bu ağrılar. Hamileykende çok ağrırdı başım.

Spinal anrztezi mi oldun canim o bas agrisi yapiyomus banada kahve ic denisti doktor kafein iyi geliyormus ilacida minoset plustan ic

dogumdan sonra olmustu bana gozlerim bile agriyodu sabah aksam kahve iciyodum veya nescafe bilemiyorum işe yarar mi
Önceden kahve içemezdim şimdi tam bi tiryaki oldum.kahve içmemi önerdi doktorum ama 1 taneyi geçmesin dedi

Hamileykende ağrıyodu.ama bu geçmiyo ya.uyuyamıyorum oğlumda durmuyo

Spinal anrztezi mi oldun canim o bas agrisi yapiyomus banada kahve ic denisti doktor kafein iyi geliyormus ilacida minoset plustan ic
Aynen spinal oldum.dediler zaten yapar diye ama 3 gün oldu ya.zaten sadece minoset önerdi doktor.8 saat emzirmemek koşuluyla iğne vuralım dedi kabul etmedim

Arkadaşlar aranızda kaka problemi yaşayan varmı? Benim kızım 3buçuk aylık fitille yaptırıyorum.11 gün hiç yapmadığı oluyor sonunda dayanamayıp fitil veriyorum. Kilosu 6.400 sadece anne sütü veriyorum. Acaba devam sütü mü başlasam? Faydası olurmuki?

Bacim gecmis olsun oldukca agir gecirenlerdensin desene
Bas agrisi bende surekki cekiyorum...
Evlendigim zamanlarda basladi oncesinde bas agrisi nedir bilmezdim...
Hamileligimde sukur bir sikinti yasamadim ama hamilelikten sonra tekrar patlak verdi bas agrim

herkese gunaydinnnn.06:30 dan.beri ayaktayizz:) gozumden uyku akiyo :) cumartesi gunu bebekle ilk ucak yolculuguu yapacagim .bayram icin samsuna gidiyoruz. dahabhala bayramlik bisi almadim bebege. bir takim bir de tulum almayi dusunuyorum siz aldinizmi

Gunaydin benimde cok uykum var cok uyandik bugun bende bisi almadim alsim da yoj nedense

Ne guzel masallaah ne kadarlik oldu simdi
5 aylik olacagiz 4 Ekimde bacim...
Kisa araliklarla oturmalara alistiracagim...
Kendini oldukca dik tutabiliyor epeydir oturtmayinca agliyor uzanmak istemiyoer artik...

Masaallah bacim size...
Ins.yolculugun Sorunsuz bir sekilde gecer...
Benim oglumun 4 kiyafeti hazir bayram icin...
Aslinda kisligi pek yoktu diye bayram bahane
Uyku tylumu alacagim bende ins. Geceleri uzerini aciyo
r yaramaz oglum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…