2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim doktorum dogdugundan beri kitap masal okuyun ve muhakkak hergun yaz kis demeden yarim saat disari cikarin demisti ve ben yapabildigim kadar yapiyorum hergun

[QUOTEgul8901, post: 37166468, member: 513729"]Ev tipi salincaklar var ben ondan alicam yayakda oluyor mama sandalyeside oluyor arkadasim kullaniyorda memnunmus[/QUOTE]
Bende gordum öyle bişey. Bakici için küçük bir beşik ararken. Hoşuma da gitmişti. Olabilir aslında.

B
cnm bebegim 34. haftada dogdu. sezeryanla aldilar. 2 kilo dogdu. boyu 46 cm di. dusun premature bebek. cok zordu bakimi. sukur simdi 64 cm. ve 6200 gr oldu. masallah dr.umuzda iyi dedi.
Benimki de 36. Haftada dogdu canm 46 cm ve 2390 gr. Normal dogum yaptm hem de:)anlayabiliyorum seni cok zor bakimi.biz de en son 63 cm 6300 gramdik:)

Kızlar bebeklerinizi tv karşısında tutuyormusunuz? Aslında tv izleymemek lazım ama Anca onun karşısında biraz sakinleşiyor da ben de biraz zaman kazanabiliyorum. Kafam karıştı

Benim herifi de aldim yanima, kascidan baslayip sac el ayak bakimi alisveris ve cocuk doktorundan cikicam bugun.. Azcik insana benZerim belki.
Ben de kaşları ve saçları kırptırdım, düzelttirdim. oğlum bile bi başka bakıyo sanki :) insanın kendine saygısı artıyo valla ne salmıştım be arkadaş :)

Kızlar bebeklerinizi tv karşısında tutuyormusunuz? Aslında tv izleymemek lazım ama Anca onun karşısında biraz sakinleşiyor da ben de biraz zaman kazanabiliyorum. Kafam karıştı
Bende izletiyorum ama ne kadar dogru bilemem azicik dinleniyorum onun sayesinde

Aileleriyle daha az iletişimde oluyorlar,
- Küçük çocukların konuşmaları gecikebiliyor,
- Daha az sosyal oluyorlar.
- Uyku düzenleri bozuluyor,
- Obeziteye daha yatkın oluyorlar,
- Ders notları daha düşük oluyor,
- Daha fazla agresif davranışlar sergiliyorlar,
- Riskli davranışlara daha yatkın oluyorlar,
- Gerçek hayatta görülen kötü olaylara, şiddete karşı duyarsızlaşıyorlar. Bazı programlarda, özellikle çizgi filmlerde kavga dövüş, hatta ölüm, komik olarak sergileniyor,
- Reklamlara daha fazla maruz kalıyorlar,
- Dikkat bozukluğu görülebiliyor,
- Daha az kitap okuyorlar,
- Şiddet, alkol, seks gibi yaşlarına uygun olmayan içeriklere daha erken maruz kalıyorlar.

Bacim bana kalsa sakin izlettirme derim .
Cogu anne cocugu uslu duruyor diye tv karsisina dikiyor cocuklari...
Kv e gittigimizde oglum seyretmeye calisiyor hemen kaslarimi catip izlememesi gerektigini soyluyorum...
Bu konuda ben cok hassasim kv dem bile oglumun baktigini farketsin hemen ceviriyor basini ...
Tabi tercih sana kalmis ama ben pek saglikli bulmuyorum kendi evimde tv seyretmem mesela...
Oglumu seyrediyorum ben yetiyor bana ♥♥♥

Selam kzlar.. bn bebegime sma mama kullaniyorum ama bir aydir bulamiyorum eczaneler uretimi durmus diyolar bi bilgisi olan varmi konuyla ilgili.? Ve heryerde aptamil va aranzda kullananlar varmi bebegim4 aylik

Merhaba arkadaşlar ben de haziran annesiyim oğlum 3 buçuk aylık. Ve son 1 aydır kabız, kakasını 3 güne kadar tutmaya başladı. Dün akşam doktorumuz 72 saati geçirmeden fitil yapmamazı söylediği için fitil yaptım, o kadar kötü oldum ki anlatamam.. Ki aşılarında falan hep ben tutardım, sıkıntı da yaşamazdım hiç.. Ama dün kendi elimle o kadar ağlatınca dayanamadım başladım ben de ağlamaya.. Allah bi daha mecbur bırakmasın. Şimdi kabızlık için Debridat diye bir ilaç kullanmaya başladık. Umarım etki eder. Aranızda benzer bir durum yaşayan var mı?

biz yasiyoruz kizim 2 aydir fitillr yapiyor kakasini dun ilk defa kendi yapti ama o da biraz ateslenmisti ishal gibi olduysa normal kaka olarak cikti diye dusunuyorum zaten o da fitil yaptigim zamanki gibi macun gibiydi debridati 10 gun zorla icirdim artik yutmayip agzinda tutuyodu biraktim bi faydasini gormedik ayin 15inde doktora gidicez 4aylik oluyoruz ek gidaya baslicaz her gittigimizde ultrason cekiliyo falan hic bisey bulamadi doktor kendide dedi napiyim daha sana niye yapmiyosun diyo :)

Fitil yaparken aglamiyo kizim hic yavas yavas sokuyorum ben birden degil neden agliyoki seninki

Dediğin gibi macun gibiydi kakası içerde tutmaktan sıvısı kalmamış. Normalde cıvık pütürlü olurdu. Peki kızın fitili yaparken acı çekiyor mu? Ben dün resmen eziyet etmiş gibi hissettim çocuğuma, fitili suyla ıslatmıştım ama acılı oldu yine de.. Çok zoruma gitti. Ve işin acısı ben kendi elimle kabız yaptık çocuğumu. Kilosu az diye gittim pirinç unu mama verdim, tutmaya başladı kakasını. Kilo da aldırmadı üstüne düzenini bozdu. Resmen vicdan azabı çekiyorum. Kestim vermeyi hemen ama oğlum da kabız oldu işte bi kere.

Fitil yaparken aglamiyo kizim hic yavas yavas sokuyorum ben birden degil neden agliyoki seninki

Ben de yavaş yavaş soktum ama felaket ağladı katıldı resmen. Alışık olmadığı için mi öyle tepki verdi acaba? Bir de ek gıdaya başlamanı dr. mu tavsiye etti?

Ben de yavaş yavaş soktum ama felaket ağladı katıldı resmen. Alışık olmadığı için mi öyle tepki verdi acaba? Bir de ek gıdaya başlamanı dr. mu tavsiye etti?
Evet 4.ayda baslicaz oyle soyledi bakalim neyle baslicaz bilmiyorum

İncir ye canim eger emziriyorsan hem sutune gecer sut artar hemde kaka yapmasini kolaylastirir. Ben kayisi ve incir kompostosu yapiyorum sabah ve aksam olmak uzere 1 kase iciyorum kolayca kakasini yapiyo kizim 1 gun yapar 1gun yapmazdi simdi gunde 2 kez yapiyor artik

Selam kzlar.. bn bebegime sma mama kullaniyorum ama bir aydir bulamiyorum eczaneler uretimi durmus diyolar bi bilgisi olan varmi konuyla ilgili.? Ve heryerde aptamil va aranzda kullananlar varmi bebegim4 aylik

sma ya zam gelecekmiş o yüzden dağıtımı yokmuş.biz de sma kullanıyoruz.ama normalde emiyor günde 4-5 ölçek fln yapıyor sütüm yetmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…