Eşim de bu akşam almış kucağına babababababababa dedirtmeye çalışıyordu, sonra ben girdim odaya ve oğlum bana baktı ennneeee diye bağırdı :)Benim oglan gecen ba-ba-ba-ba diyor babamizda karsidan gururlanarak-efendim oglum, efendim babacim diyor tabi benim jeton babamizin soylediklerini duyunca düştü, aa bu cocuk baba diyo dedim meger babamiz iki gündür baba demeyi ogretiyormus . Kizim once baba dedi oglumda anne desin istiyordum ama ciks
Senin oglus da çok tatlı canım maşallah birde benım kızıma benziyor eşime de gösterdim o da benzettiKizlaaaar bende yeni üye oldum yazyagmuru benim 3 çocuğum var demistimya
gördüm canım benim en büyük avantajım eşim tam bir fanatik bende en son üç aylık hamileyken gittim maça yeni sezonda artık kız biraz daha büyüsün inşallah sizde gidersiniz çok keyifliMinnakkartal alıntını gördün dimi hemen üstte
Tatlim yanlış alinti olmus kusura bakmaYaaavvv hiç sorma cann ımm.siz foto koydunuz bende gaza geldim koydum.ve şunu anladım benim eşimle doğru düzgün resmim yok
Bakalım benimki nasıl olcak şimdilik yuvarlanmasını izlemek bile çok keyifli bu arada bulamadım instagramda benim hesap kubrayv
Bende ilk döndüğünü görememiş çok üzülmüştüminşallah ilk adımlarını bizim yanımızda atarlar
Benim kızımda bir iki gündür ba-ba-ba diyor ama ben bikaç kez üst üste söylediği için baba demiş saymıyorum eşiminde üstüne alınmasına izin vermiyorum :)))
Babaci bunlarbenim kızım da baba diyor bariz.anne de diyor ama babayı net söylüyor.daha bikaç hece daha söylüyor be be be de de de gibi :)
HosgeldiiiiiiiinnnKizlaaaar bende yeni üye oldum yazyagmuru benim 3 çocuğum var demistimya
Bayiliyorum enneeee inneeeee diyen miniminnacik kuzulara yaaaEşim de bu akşam almış kucağına babababababababa dedirtmeye çalışıyordu, sonra ben girdim odaya ve oğlum bana baktı ennneeee diye bağırdı :)
Allah bagislasin canım çocuklarımız yasitlar biz de öyleHosbuldum bende çok mutlu oldum buraya katıldığım için hamileligimden beri okuyodum fakat bi türlü kısmet olmamisdi uye olmak.burdan sizlerden çok şey ogrendim.oglum 19 haziran doğumlu13 yaşında ve 9 yaşında kızlarm var
O pastayi ben yaptim demegördüm canım benim en büyük avantajım eşim tam bir fanatik bende en son üç aylık hamileyken gittim maça yeni sezonda artık kız biraz daha büyüsün inşallah sizde gidersiniz çok keyifli
Teşekkürler ayrıca bizde oğlunuzu pek beğendik efenim :))
Teşekkür ederiz teyzemiz:))bu arada söylemeden edemicem Mustafa Pektemekle çok yakın komşuyuz maç izlemeye onların bahçesine gidiyorum dev ekrandan izlemek çok keyifli.inş bigün canlı canlı izlemeye giderimgördüm canım benim en büyük avantajım eşim tam bir fanatik bende en son üç aylık hamileyken gittim maça yeni sezonda artık kız biraz daha büyüsün inşallah sizde gidersiniz çok keyifli
Teşekkürler ayrıca bizde oğlunuzu pek beğendik efenim :))
Anlamadım eşin çalışıyom diyipte kv yanındamıymışBana destek amaçlı cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler. Burada tanıdığım kimse yok, eşim bana 36 saat çalışıyorum diyor. 1 gün izni var biliyordum .yormamak için kızı hic vermiyorum. O da almıyor iki oynayıp bırakıyor. Aslında geçen itiraf etti. Aslinda çalıştığı günün akşamını bir annesinde kalarak bir de bende kalarak geçiriyormuş. Kv yalnız korkuyormus. Ben de saf gibi eşim çok çalışıyor diye hic bir işe el sürdürtmüyordum. O da vicdan yapıp yardımcı bile olmuyor. Eve alışverişi de o yapıyor kızı oyalayamam diyor. Anlayacağınız aylardır yüküm öyle ağır ki ben de ustiyorum 10 dk cık birine emanet edeyim. Beni rahatlatacak biri yok. Neysr bunaltmiyim sizi. Iyi ki böyle bir paylaşım alanı var.
Evet canım hatırladım.buraya gelmene çok memnun oldum canımLilium feride benim canım aysenazim seninlede iki gün önce tanismistik instagram da hosbuldum canım
Hic bunalmiyoruz canim icini dokup rahatliyorsun belki.. esin neden gizlemis senden bunu..Bana destek amaçlı cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler. Burada tanıdığım kimse yok, eşim bana 36 saat çalışıyorum diyor. 1 gün izni var biliyordum .yormamak için kızı hic vermiyorum. O da almıyor iki oynayıp bırakıyor. Aslında geçen itiraf etti. Aslinda çalıştığı günün akşamını bir annesinde kalarak bir de bende kalarak geçiriyormuş. Kv yalnız korkuyormus. Ben de saf gibi eşim çok çalışıyor diye hic bir işe el sürdürtmüyordum. O da vicdan yapıp yardımcı bile olmuyor. Eve alışverişi de o yapıyor kızı oyalayamam diyor. Anlayacağınız aylardır yüküm öyle ağır ki ben de ustiyorum 10 dk cık birine emanet edeyim. Beni rahatlatacak biri yok. Neysr bunaltmiyim sizi. Iyi ki böyle bir paylaşım alanı var.
O pastayi ben yaptim deme
Teşekkür ederiz teyzemiz:))bu arada söylemeden edemicem Mustafa Pektemekle çok yakın komşuyuz maç izlemeye onların bahçesine gidiyorum dev ekrandan izlemek çok keyifli.inş bigün canlı canlı izlemeye giderim
O kızımın instagram hesabı kocisi kandirip kendimede açarım inşallah bigün .ne kadar çok mesaj yazdım ben yahu buraya katılın ca çokmu heycan yaptım ne
Hiç birimiz bunalmıyoruzdur canım herkesin farklı bir derdi var ve ne güzelki böyle bir Paylaşım alanımız var :)) keşke eşinde böyle yapmasaymış inşallah yakın zamanda herşey yoluna girerBana destek amaçlı cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler. Burada tanıdığım kimse yok, eşim bana 36 saat çalışıyorum diyor. 1 gün izni var biliyordum .yormamak için kızı hic vermiyorum. O da almıyor iki oynayıp bırakıyor. Aslında geçen itiraf etti. Aslinda çalıştığı günün akşamını bir annesinde kalarak bir de bende kalarak geçiriyormuş. Kv yalnız korkuyormus. Ben de saf gibi eşim çok çalışıyor diye hic bir işe el sürdürtmüyordum. O da vicdan yapıp yardımcı bile olmuyor. Eve alışverişi de o yapıyor kızı oyalayamam diyor. Anlayacağınız aylardır yüküm öyle ağır ki ben de ustiyorum 10 dk cık birine emanet edeyim. Beni rahatlatacak biri yok. Neysr bunaltmiyim sizi. Iyi ki böyle bir paylaşım alanı var.
Canim yazicaklarim icin simdiden kusura bakma ama ben cok sinirlendim kucuk bebeginle seni.nasil birakir hadi o birakti kv nasil izin verir korkuyosa oda yaniniza gelmeli oglum karının cocugunun yaninda ol demeli aranizdaki ilişki nasil bilmiyorum ama ben cok uzuldum acikcasi bide bunca zaman cok.calisiyo diye uzulmene sebep olmus cok ayip etmisler sana canimBana destek amaçlı cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler. Burada tanıdığım kimse yok, eşim bana 36 saat çalışıyorum diyor. 1 gün izni var biliyordum .yormamak için kızı hic vermiyorum. O da almıyor iki oynayıp bırakıyor. Aslında geçen itiraf etti. Aslinda çalıştığı günün akşamını bir annesinde kalarak bir de bende kalarak geçiriyormuş. Kv yalnız korkuyormus. Ben de saf gibi eşim çok çalışıyor diye hic bir işe el sürdürtmüyordum. O da vicdan yapıp yardımcı bile olmuyor. Eve alışverişi de o yapıyor kızı oyalayamam diyor. Anlayacağınız aylardır yüküm öyle ağır ki ben de ustiyorum 10 dk cık birine emanet edeyim. Beni rahatlatacak biri yok. Neysr bunaltmiyim sizi. Iyi ki böyle bir paylaşım alanı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?