2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşim de bu akşam almış kucağına babababababababa dedirtmeye çalışıyordu, sonra ben girdim odaya ve oğlum bana baktı ennneeee diye bağırdı :)

Minnakkartal alıntını gördün dimi hemen üstte
gördüm canım benim en büyük avantajım eşim tam bir fanatik bende en son üç aylık hamileyken gittim maça yeni sezonda artık kız biraz daha büyüsün inşallah sizde gidersiniz çok keyifli
Teşekkürler ayrıca bizde oğlunuzu pek beğendik efenim :))

Yaaavvv hiç sorma cann ımm.siz foto koydunuz bende gaza geldim koydum.ve şunu anladım benim eşimle doğru düzgün resmim yok
Tatlim yanlış alinti olmus kusura bakma

benim kızım da baba diyor bariz.anne de diyor ama babayı net söylüyor.daha bikaç hece daha söylüyor be be be de de de gibi :)
Babaci bunlar
Kizlaaaar bende yeni üye oldum yazyagmuru benim 3 çocuğum var demistimya
Hosgeldiiiiiiiinnn
Eşim de bu akşam almış kucağına babababababababa dedirtmeye çalışıyordu, sonra ben girdim odaya ve oğlum bana baktı ennneeee diye bağırdı :)
Bayiliyorum enneeee inneeeee diyen miniminnacik kuzulara yaaa

Allah bagislasin canım çocuklarımız yasitlar biz de öyle

O pastayi ben yaptim deme

Kizlar daha çok acemiyim deminden beri mesajı yazacağım yeri kaybettim onu ariyorum.alinti yapmayi bilmiyorum herkese teşekkürler.yazyagmuru zorlaniyorum evet ama zorluklarin 2 katı kadarda keyif aliyorum oğlumu büyü turken kizlarimda çok küçük tüm sanırım nasıl Büyüdü ler anlamadım ama şimdi oglumun her halini keyifle izleyip buyutuyorum onu evlatlarimi veren rabbime şükürler olsun.

Bana destek amaçlı cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler. Burada tanıdığım kimse yok, eşim bana 36 saat çalışıyorum diyor. 1 gün izni var biliyordum .yormamak için kızı hic vermiyorum. O da almıyor iki oynayıp bırakıyor. Aslında geçen itiraf etti. Aslinda çalıştığı günün akşamını bir annesinde kalarak bir de bende kalarak geçiriyormuş. Kv yalnız korkuyormus. Ben de saf gibi eşim çok çalışıyor diye hic bir işe el sürdürtmüyordum. O da vicdan yapıp yardımcı bile olmuyor. Eve alışverişi de o yapıyor kızı oyalayamam diyor. Anlayacağınız aylardır yüküm öyle ağır ki ben de ustiyorum 10 dk cık birine emanet edeyim. Beni rahatlatacak biri yok. Neysr bunaltmiyim sizi. Iyi ki böyle bir paylaşım alanı var.

Teşekkür ederiz teyzemiz:))bu arada söylemeden edemicem Mustafa Pektemekle çok yakın komşuyuz maç izlemeye onların bahçesine gidiyorum dev ekrandan izlemek çok keyifli.inş bigün canlı canlı izlemeye giderim

Lilium feride benim canım aysenazim seninlede iki gün önce tanismistik instagram da hosbuldum canım

Anlamadım eşin çalışıyom diyipte kv yanındamıymış

Hic bunalmiyoruz canim icini dokup rahatliyorsun belki.. esin neden gizlemis senden bunu..

O pastayi ben yaptim deme

Ben yaptım ki işyerinden bir pasta eğitimine katılmıştım tabi biraz destekte var :)))

Teşekkür ederiz teyzemiz:))bu arada söylemeden edemicem Mustafa Pektemekle çok yakın komşuyuz maç izlemeye onların bahçesine gidiyorum dev ekrandan izlemek çok keyifli.inş bigün canlı canlı izlemeye giderim

Yaa öyleside çok güzeldir mutlaka sonuçta Beşiktaş'ın maçını izlemek her yerde güzel her yerde özel :))

O kızımın instagram hesabı kocisi kandirip kendimede açarım inşallah bigün .ne kadar çok mesaj yazdım ben yahu buraya katılın ca çokmu heycan yaptım ne

Bende aynı çılgınlık var iki gündür buradan ayrılmıyorum çokda mutluyum herkes o kadar sıcakki..

Hiç birimiz bunalmıyoruzdur canım herkesin farklı bir derdi var ve ne güzelki böyle bir Paylaşım alanımız var :)) keşke eşinde böyle yapmasaymış inşallah yakın zamanda herşey yoluna girer

Canim yazicaklarim icin simdiden kusura bakma ama ben cok sinirlendim kucuk bebeginle seni.nasil birakir hadi o birakti kv nasil izin verir korkuyosa oda yaniniza gelmeli oglum karının cocugunun yaninda ol demeli aranizdaki ilişki nasil bilmiyorum ama ben cok uzuldum acikcasi bide bunca zaman cok.calisiyo diye uzulmene sebep olmus cok ayip etmisler sana canim

H happybeautydaughter ya nasil yani siz evde yalnz kaliyosnz esin gidiyo annesinin yanina 36 saat te hangi is bu
Ya ben bu tarz meselelerde gercktn iletisimin cok onemli oldgnu dusunyrm bzn bende esime kzyrm biseye konusmak yerine trip atmayi tercih ediyrm sonra konu kapanio yaptgi hatanin farkinda bile olmuyo halbuki alip karsima konussam daha farkli olcak sen de dene al
Karsina konus ne kdr bunaldgni anlat annesi korkuyosa yaniniza gelsn ya gece allah korusun bisey olsa sen tek basina ne halledicen uzuldm grcktn durumun bole olmasina ama sadece kendine yaparsn bole icine atarak hayata kusrrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…