Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canım çok sevindimKizlaaaar bende yeni üye oldum yazyagmuru benim 3 çocuğum var demistimya
Evet canım öncelikle şunu diyim beşiktaşlı olmana bebişine ve sanaaa bayıldım.YAŞASIN KARAKARTAL
Benim kizimda anne dedi eşime dedim anne dedi o da yok daha neler diyor bana bende öyle olsun bakalım görürüz dedim
merhaba canım hoşgeldinHerkese meraba
Hoşgeldin canım Buda benim ilk hoşgeldin mesajım :)))Kizlaaaar bende yeni üye oldum yazyagmuru benim 3 çocuğum var demistimya
Kizlar bu arada pazartesiden beri rejimdeyiz esimle ciddi ciddi basladik carsamba cmt tartiliyoruz isterseniz listeyi paylasablrm sizinle bi diyetisyenden alinmisti hatta aklimdakini yaziyim sabah uyaninca 500 ml su kaynatin icine 1 dilim limon, 1 dilim elma, 1 cubuk tarcin , 1 cay kasigi elma sirkesi koyun 10 dk snra o suyu icin arkasndan 2 kayisi ve 50 kere ziplayin gun metabolizma calisarak baslanio ve yag yakimi saglanio iyi bi diyetisyenden alintidir![]()
Hadi hayırlısı ozamanTeşekkür ederiz teyzesi bilen de senin oglusuna bayılıyorum çok güleç maşallah gözüme kestirdim senin oglani![]()
İki kızın var üçüncü oğlan oldu demi canım benim iki oğlum vardı üçüncü kız nasıl gidiyor canım zor oluyormuKizlaaaar bende yeni üye oldum yazyagmuru benim 3 çocuğum var demistimya
Kizlar bu arada pazartesiden beri rejimdeyiz esimle ciddi ciddi basladik carsamba cmt tartiliyoruz isterseniz listeyi paylasablrm sizinle bi diyetisyenden alinmisti hatta aklimdakini yaziyim sabah uyaninca 500 ml su kaynatin icine 1 dilim limon, 1 dilim elma, 1 cubuk tarcin , 1 cay kasigi elma sirkesi koyun 10 dk snra o suyu icin arkasndan 2 kayisi ve 50 kere ziplayin gun metabolizma calisarak baslanio ve yag yakimi saglanio iyi bi diyetisyenden alintidir![]()
Kizlar feridekartal03 burdan birimi ?
Bu arada kubrayv ben ekledm seni de bikac tane kubrayv var ins dogru kisisndir![]()
Feridekartal03 az önce buraya katılan arkadaş ayferzeyKizlar feridekartal03 burdan birimi ?
Bu arada kubrayv ben ekledm seni de bikac tane kubrayv var ins dogru kisisndir![]()
Bende senin oğluşa bayıldım o ne güzel bir gülümseme tabi kızında pek güzel maşallah bide yaşasın tüm karakartallar :))
Biz sülalece beşiktaşk lıyız canım.eşim hiç ilgilenmez futbolla evlendikten sonra bjk li yaptım onu.tek hayalim maçına gideblmek
S0izede maşallah canım dişi kartal bebişin....çok güzel:))
Ben anne diyene kadar önceki tüm kelimeleri duymamış söylenmemiş kabul edicem galiba o kadar taktım :)))
Merabaaaa hoşgeldin aramızaHerkese meraba