2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evet canım öncelikle şunu diyim beşiktaşlı olmana bebişine ve sanaaa bayıldım.YAŞASIN KARAKARTAL

Bende senin oğluşa bayıldım o ne güzel bir gülümseme tabi kızında pek güzel maşallah bide yaşasın tüm karakartallar :))

Benim kizimda anne dedi eşime dedim anne dedi o da yok daha neler diyor bana bende öyle olsun bakalım görürüz dedim

Ben anne diyene kadar önceki tüm kelimeleri duymamış söylenmemiş kabul edicem galiba o kadar taktım :)))

Kizlar bu arada pazartesiden beri rejimdeyiz esimle ciddi ciddi basladik carsamba cmt tartiliyoruz isterseniz listeyi paylasablrm sizinle bi diyetisyenden alinmisti hatta aklimdakini yaziyim sabah uyaninca 500 ml su kaynatin icine 1 dilim limon, 1 dilim elma, 1 cubuk tarcin , 1 cay kasigi elma sirkesi koyun 10 dk snra o suyu icin arkasndan 2 kayisi ve 50 kere ziplayin gun metabolizma calisarak baslanio ve yag yakimi saglanio iyi bi diyetisyenden alintidir ;)

Kizlar bu arada pazartesiden beri rejimdeyiz esimle ciddi ciddi basladik carsamba cmt tartiliyoruz isterseniz listeyi paylasablrm sizinle bi diyetisyenden alinmisti hatta aklimdakini yaziyim sabah uyaninca 500 ml su kaynatin icine 1 dilim limon, 1 dilim elma, 1 cubuk tarcin , 1 cay kasigi elma sirkesi koyun 10 dk snra o suyu icin arkasndan 2 kayisi ve 50 kere ziplayin gun metabolizma calisarak baslanio ve yag yakimi saglanio iyi bi diyetisyenden alintidir :KK66:

Hımm kolay bir tarif sütüde etkilemez heralde ama ben sadece haftasonu yapabilirim maalesef işe gittiğim için sabah bunu yapmam zor olur :KK43: çok teşekkürler paylaştığın için

Kizlar bu arada pazartesiden beri rejimdeyiz esimle ciddi ciddi basladik carsamba cmt tartiliyoruz isterseniz listeyi paylasablrm sizinle bi diyetisyenden alinmisti hatta aklimdakini yaziyim sabah uyaninca 500 ml su kaynatin icine 1 dilim limon, 1 dilim elma, 1 cubuk tarcin , 1 cay kasigi elma sirkesi koyun 10 dk snra o suyu icin arkasndan 2 kayisi ve 50 kere ziplayin gun metabolizma calisarak baslanio ve yag yakimi saglanio iyi bi diyetisyenden alintidir :KK66:

ayyyyy L Lilium3 git kisimmmmmm elma sirkesiiii icilirmiiii zabah zabahhh. :p :p

Bende senin oğluşa bayıldım o ne güzel bir gülümseme tabi kızında pek güzel maşallah bide yaşasın tüm karakartallar :))
Biz sülalece beşiktaşk lıyız canım.eşim hiç ilgilenmez futbolla evlendikten sonra bjk li yaptım onu.tek hayalim maçına gideblmek:(
S0izede maşallah canım dişi kartal bebişin....çok güzel:))

Ben anne diyene kadar önceki tüm kelimeleri duymamış söylenmemiş kabul edicem galiba o kadar taktım :)))

Back
X