- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Benim kızımda alt sınırlarda bu Ay. Hiç persentil değerlerimiz bu kadar altta olmamıştıBizim doktor boy uzaması daha önemli demişti bu arada benim kızda kilo olarak alt sınırlarda(
ne güzel yapmışsınız bizde babamızı bekliyoruz bir tur atalım diye mirada çok havasız kaldı evde bugün beraber yarın eşimle yalnız gezeyim istiyorum :)) bende yapacaktım ama dişlerin çıkması uzayınca vazgeçtim artık tüm hazırlıklar doğumgününe..Cok şükür kizim teyzesinde durdu bizde esimle gezdik dolastik kendime biseyelr aldim dugun var subatta, yemek yedik ooh mis :) bi de henuz cikmayan disimize dis bugdayi yapacam diye malzeme aldim
Kafayi yedim dislerle :)
aynı şekilde bu ay çok geriledik bizde yaşıtların altında dedi doktor bende 250 300 alsın istiyorum ama o bile çok zor gibi bu kadar az yemeyeBenim kızımda alt sınırlarda bu Ay. Hiç persentil değerlerimiz bu kadar altta olmamıştıCumartesi bende kontrole götürücem gökçeyi ve 250 gr almışsa çok şükür dicem.
Maşallah oğluna canım ne güzel biz daha yeni başladık ek gıdalara bizimle aynı şeyleri yemesine daha çok var gibiBizde doktordan geldij 45gunde 600gr almis boyuda uzamis:)8,100gr ve 69cm olmuş oglusum artik siz ne yerseniz ver dedi sadece bal,patlıcan,inek sütü,ve yumurtanin beyazı yasak
canım gökçe gündüz kaç kere mama içiyo bi de kaç numara biberon emziği kullanıyosun şimdi geçen gün konuştuk ama hatırlamıyorumBenim kızımda alt sınırlarda bu Ay. Hiç persentil değerlerimiz bu kadar altta olmamıştıCumartesi bende kontrole götürücem gökçeyi ve 250 gr almışsa çok şükür dicem.
canım sabaha karşı 3-4 arası, sabah 8 de akşam 7:30 da ve 23:30 da olmak üzere 4 kez 4 ölçek içiyor. tabi 4-5 gündür düzgüncene hiç içmiyor maalesefcanım gökçe gündüz kaç kere mama içiyo bi de kaç numara biberon emziği kullanıyosun şimdi geçen gün konuştuk ama hatırlamıyorum
evet iyi tarafı balgamı atmış belki de o rahatsız ediyodu ondan kusmuşturcanım sabaha karşı 3-4 arası, sabah 8 de akşam 7:30 da ve 23:30 da olmak üzere 4 kez 4 ölçek içiyor. tabi 4-5 gündür düzgüncene hiç içmiyor maalesef4 numara biberon emziği kullanıyoruz. 4-5 gündür biberonuda çok istemiyor ama yarısı biberon yarısı kaşıkla :/ ne oldu anlamadım ki. biraz evelde sabahtan beri ne yedirdiysem belki daha fazlasını kustu. heryer battı, dün banyo yaptırmıştım gene banyo yaptırdım o kadar kötüydü yani. mama içmiyor diye kaşıkla vereyim dedim. normalde bu saatte mama vermem. gçkçe de bi güzel içiyordu kaşıkla. ben kaşığı vermeden ağzını açıyordu. birden oluk oluk kustu ama nerdeyse bütün balgamı attı. bardağın dolu tarafından bakmak lazım sanırım :)
bizimkide öyle annemle camdan bakıyolar kedi çağırıyolar kedi miyavlıyo o da miii yapıyo :)Kızlar iki gündür hava güneşli diye kızımı balkona çıkardım bugün geç kaldık güneş gitmişti bende kapıdan baktirayim dedim bakindik bir süre sonra içeri döndüğümde bir feryat dışarı bakacakmis sonra tekrar kapıyı açtım kapattım kapatinca yine aynı zili kızım iki günde balkona alışmış yazın hiç girmez içeri artık
bende senin gibi düşünüp önce 3 kullandım sonra 4 e geçtim.evet iyi tarafı balgamı atmış belki de o rahatsız ediyodu ondan kusmuştur
ben o zaman sabah akşam veriyim bende hem 3 hem 4 numara aldım bugün evde iki vardı onla içti 4 birden fazla gelir diye düşünüyorum biraz 3te takılallım :)
kızlar yarın akşam oturmaya misafirim gelecek ilk defa gelecekler. bildiğiniz güzel tariifler var mı tuzlu veya tatlı? hep aynı şeyleri yapıyorum sanki
Ben hiç vermedim ama bi arkadaşım bebeğine veriyo balkabağı bişey olmaz heraldeDun akşamdan haşlanmış balkabağı var versem mi acaba bişey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?