Balgami cikardiysa rahat eder benim kiim atamamisti gecmis olsun canimbende senin gibi düşünüp önce 3 kullandım sonra 4 e geçtim.
banyodan sonra 80 ml daha içirdim kaşıkla şimdi uyudu. ama hırıltısı gitti gibi. inşallah bana öyle gelmemiştir ve hırıltı geçmiştir. baya çok balgam çıkardı çünkü.
ver ver bişey olmazDun akşamdan haşlanmış balkabağı var versem mi acaba bişey olur mu
onun miiii sini yerim ben :) bende dışarıyı gösteriyorum , Gökçe tv ye dönüyor. hiç böyle bakmazdı tv ye. bugün çizgi film açıktı dikkatini çekti sanırım.bizimkide öyle annemle camdan bakıyolar kedi çağırıyolar kedi miyavlıyo o da miii yapıyo :)
bende alıcam yarın. geçen ay paramız yoktu alamadık. holmeri beğendim ama turuncu rengi hiç bir yerde yok maalesef. bende ya baby max loco yada baby2go alıcam. büyük olasılıkla baby2go alırız.kızlar hangi mama sandalyesini kullanıyorsunuz. bizde bugün netten sipariş vercez inş. bir ara konuşulmuştu burda Babymax Loco Mama Sandalyesi hoşuma gitti fiyatıda uygun 160 tl. bizimki inş içinde durur. hemen canı sıkılıyor alışssa iyi olacak oturmaya.
inşallah canım. senin kızımda mı hasta. ne oldu bu çocuklara hepsi hastaBalgami cikardiysa rahat eder benim kiim atamamisti gecmis olsun canim
bende dün avakodoyu ezdim ama gökçe uyudu yemedi bugün versem ne olur ki. vermeye cesaret edemedim ama atmadım da.ver ver bişey olmaz
onun miiii sini yerim ben :) bende dışarıyı gösteriyorum , Gökçe tv ye dönüyor. hiç böyle bakmazdı tv ye. bugün çizgi film açıktı dikkatini çekti sanırım.
3 aydır her gidişimde doktor salgın var dikkat et diyo adamda yazık 3 aydır hep hasta bi iyileşemedi gitti :) avakado için bişey diyemicem vala bende bugün kivi vercem bakalım yicekmiinşallah canım. senin kızımda mı hasta. ne oldu bu çocuklara hepsi hasta
bende dün avakodoyu ezdim ama gökçe uyudu yemedi bugün versem ne olur ki. vermeye cesaret edemedim ama atmadım da.
kızlar yarın akşam oturmaya misafirim gelecek ilk defa gelecekler. bildiğiniz güzel tariifler var mı tuzlu veya tatlı? hep aynı şeyleri yapıyorum sanki
Canım bunekibuneki min Dr U da demişti asıl kiloyu mama ya da anne sütünden alırmış. Sen ek gıdayı ver ama ona çok güvenme, asıl süt ve mamaya ağırlık ver, %30 a %70 oranını ayarlabu hipp in bisküvisinden verdim bugun eline yedi 2 tane sokuyo ağzına yumusatıyo sonra koparıyo büyük kopardığı için braz zor oldu yemesi ama su verdim üstüne öyle yedi iyiki diyorum dişi yok bi de olsa beni de yicek cok yiyo diyodum ama hiç kilo olarak dönmemiş
bende avakodoyu brokoli ve yoğurtla verdim geçen hafta yedi baya.Ben de avokado verdim bugün ama pek sevmeyince rendeleyip yoğurda karıştırdım. Zaten sevmediği herşeyi yoğurtla veriyorum. Dr da sevmediği şeyleri sevdiği tanıdığı tatlarla tesir demişti . Ben yumurtayı da sütümle bulamaç yapıyorum ve hiç mızırdanmadan tam yumurta sarısını her sabah yiyo :)
Şimdi de bi çorba yapıyorum içinde bi ben yokum, bakalım içecek mi.
aynen bizimki de dedi bugün hatta onun üstüne özellikle sordum şimdi sabah akşam mama gece memeCanım bunekibuneki min Dr U da demişti asıl kiloyu mama ya da anne sütünden alırmış. Sen ek gıdayı ver ama ona çok güvenme, asıl süt ve mamaya ağırlık ver, %30 a %70 oranını ayarla
Bugün iki defa kaka yaptı kizcem ikincisi suluydu dismi geliyor acepevet kafayı disle bozdum
Biz 50 ye aldık yemeyince yoğurt yapıyorum ben deaynen bizimki de dedi bugün hatta onun üstüne özellikle sordum şimdi sabah akşam mama gece memegündüzde istedimi meme zaten bakalım önümüzdeki ay görcez nolcak diyom öyküye zaten bu mamayı içceksin 38 lira verdim diye baskı yapıyorum:)
bu hipp in bisküvisinden verdim bugun eline yedi 2 tane sokuyo ağzına yumusatıyo sonra koparıyo büyük kopardığı için braz zor oldu yemesi ama su verdim üstüne öyle yedi iyiki diyorum dişi yok bi de olsa beni de yicek cok yiyo diyodum ama hiç kilo olarak dönmemiş
Afıyet bal kilo olsun bebişine cnmbu hipp in bisküvisinden verdim bugun eline yedi 2 tane sokuyo ağzına yumusatıyo sonra koparıyo büyük kopardığı için braz zor oldu yemesi ama su verdim üstüne öyle yedi iyiki diyorum dişi yok bi de olsa beni de yicek cok yiyo diyodum ama hiç kilo olarak dönmemiş
Cnm kaç aylık bebişin bizim yedıklerımızden versem mi diye soruyorumBugün itibariyle umutu besiye cekiyorum bakalim sonuc nasıl olsun erişte çorbası yaptim yedi doktorumuzda sizin yediklerinizden yiyebilir dedi ya değmeyin keyfime:)körün istediği bir göz allah verdi iki göz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?