2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar yarın akşam oturmaya misafirim gelecek ilk defa gelecekler. bildiğiniz güzel tariifler var mı tuzlu veya tatlı? hep aynı şeyleri yapıyorum sanki
Canım yaş tel kadayıf alıyorsun, tepsinin altını yağlıyorsun aldığın tel kadayıfı eşit 2 parçaya ayırıyorsun, alta tel kadayafı ince bir tabaka olacak şekilde yaydıktan sonra pastırma, kaşar peynir, çarliston biber ve domatesi sıralayıp geri kalan tel kadayıfla üstünü örtüyorsun üzerinden yağ gezdirip fırına atıyorsun hem pratik hem güzel bir tad oluyor.

Himm degisik bisi denicem:)tel kadayifli pizza olmus

Bugun yedi ayini doldurdu canim ben arada kacamak yapip veriyordumda doktoeumuz bugun verebilirsin diyince hemen verdim bir kucuk kase kadar icti zaten bizim yediklerimize bi meraki var:)
Bizimkide çok meraklı istıyo arada verıyorum şimdi daha rahatladım sğl cnm

Biz kayınvalidemlere babymax aldık evede pilsan aldık ikisinden de memnunuz.

Bugün itibariyle umutu besiye cekiyorum bakalim sonuc nasıl olsun erişte çorbası yaptim yedi doktorumuzda sizin yediklerinizden yiyebilir dedi ya değmeyin keyfime:)körün istediği bir göz allah verdi iki göz:)
Azmin elinden kurtulmaz ben de azmettim 16 günde 550 gr aldı :)

Bugün iki defa kaka yaptı kizcem ikincisi suluydu dismi geliyor acep evet kafayı disle bozdum
bende sendenim :) huysuzlanıyo diş diyorum, iştahı gidiyor diş diyorum, biraz sulu kaka yapıyor diş diyorum. diyorum diyorum ama diş miş yok piyasada.

Cok şükür kizim teyzesinde durdu bizde esimle gezdik dolastik kendime biseyelr aldim dugun var subatta, yemek yedik ooh mis :) bi de henuz cikmayan disimize dis bugdayi yapacam diye malzeme aldim

Kafayi yedim dislerle :)
Cnm hazır diş yokken keyfını çıkar bız yorgunluktan ağlamaktan inlemektem bittik inş siz rahat çıkarırsınız

offf o işi nasıl yaptım ki? gökçeyi besiye çekeyim dedim ne var ne yok kustu
Ben de az evvel kusturdum ama çok karışık bi çorbaydı ve ben zorlarken kendini öğürttü bilerek. ama yılmayacağım, hazır diş miş iştahsızlığı yokken bu ay da kasıcam azıcık. Gerçi tadı güzeldi yarın yine deneyeceğim bakalım içmezse ben içerim diyet çorbası olarak
Bize balık yapıyor eşim şimdi 5 tane de azada ayırdım hamsi buharda pişiriyorum onunkini bakalım genelde bizim yediklerimize sulanıyor belki yer balığı

Yer bence genel olarak seviyorlar insallah sever azad da

ben balığa dokunamam Gökçeye nasıl vericem bilmiyorum :) bende yoğurt çorbası yaptım sevmedi. bir kez daha yapmıştım gene sevmemişti :) yarın ne çorbası yapsam değişik olarak bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…