Bizimde dişin çıkacağı gun çok kaka yapmıştı kabızlık çekerken çok guzel gelmiştiBugün iki defa kaka yaptı kizcem ikincisi suluydu dismi geliyor acepevet kafayı disle bozdum
Avakado pazarda varmıdırbende avakodoyu brokoli ve yoğurtla verdim geçen hafta yedi baya.
Canım yaş tel kadayıf alıyorsun, tepsinin altını yağlıyorsun aldığın tel kadayıfı eşit 2 parçaya ayırıyorsun, alta tel kadayafı ince bir tabaka olacak şekilde yaydıktan sonra pastırma, kaşar peynir, çarliston biber ve domatesi sıralayıp geri kalan tel kadayıfla üstünü örtüyorsun üzerinden yağ gezdirip fırına atıyorsun hem pratik hem güzel bir tad oluyor.kızlar yarın akşam oturmaya misafirim gelecek ilk defa gelecekler. bildiğiniz güzel tariifler var mı tuzlu veya tatlı? hep aynı şeyleri yapıyorum sanki
Bugun yedi ayini doldurdu canim ben arada kacamak yapip veriyordumda doktoeumuz bugun verebilirsin diyince hemen verdim bir kucuk kase kadar icti zaten bizim yediklerimize bi meraki var:)Cnm kaç aylık bebişin bizim yedıklerımızden versem mi diye soruyorum
Cnm tanıyolar artık anne babayı daha sonra yapışıcak bacağına gıtme dıye ağlıcak oyunlarla kandırıp içeri alıcaz ah ahhhhKızlar oğlum ilk defa bu sabah eşim işe giderken ağladı arkasından, eşimle öylece kalakaldık
Himm degisik bisi denicem:)tel kadayifli pizza olmusCanım yaş tel kadayıf alıyorsun, tepsinin altını yağlıyorsun aldığın tel kadayıfı eşit 2 parçaya ayırıyorsun, alta tel kadayafı ince bir tabaka olacak şekilde yaydıktan sonra pastırma, kaşar peynir, çarliston biber ve domatesi sıralayıp geri kalan tel kadayıfla üstünü örtüyorsun üzerinden yağ gezdirip fırına atıyorsun hem pratik hem güzel bir tad oluyor.
Bizimkide çok meraklı istıyo arada verıyorum şimdi daha rahatladım sğl cnmBugun yedi ayini doldurdu canim ben arada kacamak yapip veriyordumda doktoeumuz bugun verebilirsin diyince hemen verdim bir kucuk kase kadar icti zaten bizim yediklerimize bi meraki var:)
Biz kayınvalidemlere babymax aldık evede pilsan aldık ikisinden de memnunuz.kızlar hangi mama sandalyesini kullanıyorsunuz. bizde bugün netten sipariş vercez inş. bir ara konuşulmuştu burda Babymax Loco Mama Sandalyesi hoşuma gitti fiyatıda uygun 160 tl. bizimki inş içinde durur. hemen canı sıkılıyor alışssa iyi olacak oturmaya.
Azmin elinden kurtulmaz ben de azmettim 16 günde 550 gr aldı :)Bugün itibariyle umutu besiye cekiyorum bakalim sonuc nasıl olsun erişte çorbası yaptim yedi doktorumuzda sizin yediklerinizden yiyebilir dedi ya değmeyin keyfime:)körün istediği bir göz allah verdi iki göz:)
Ben uzun dilimi haşlıyırum bugun yarısını yarın dolapta yarısını yedırıyorum ısıtıyorumDun akşamdan haşlanmış balkabağı var versem mi acaba bişey olur mu
bende sendenim :) huysuzlanıyo diş diyorum, iştahı gidiyor diş diyorum, biraz sulu kaka yapıyor diş diyorum. diyorum diyorum ama diş miş yok piyasada.Bugün iki defa kaka yaptı kizcem ikincisi suluydu dismi geliyor acepevet kafayı disle bozdum
Cnm hazır diş yokken keyfını çıkar bız yorgunluktan ağlamaktan inlemektem bittik inş siz rahat çıkarırsınızCok şükür kizim teyzesinde durdu bizde esimle gezdik dolastik kendime biseyelr aldim dugun var subatta, yemek yedik ooh mis :) bi de henuz cikmayan disimize dis bugdayi yapacam diye malzeme aldim
Kafayi yedim dislerle :)
ben migrosyan alıyorum canım.Avakado pazarda varmıdır
offf o işi nasıl yaptım ki? gökçeyi besiye çekeyim dedim ne var ne yok kustuAzmin elinden kurtulmaz ben de azmettim 16 günde 550 gr aldı :)
Bende azmettim ogluma kilo aldircam kendimde zayiflicam karar verdimAzmin elinden kurtulmaz ben de azmettim 16 günde 550 gr aldı :)
Bende oyleyim kac aydir hapsursa disten diyorum ama ortada da dis falan yok:)bende sendenim :) huysuzlanıyo diş diyorum, iştahı gidiyor diş diyorum, biraz sulu kaka yapıyor diş diyorum. diyorum diyorum ama diş miş yok piyasada.
Ben de az evvel kusturdum ama çok karışık bi çorbaydı ve ben zorlarken kendini öğürttü bilerek. ama yılmayacağım, hazır diş miş iştahsızlığı yokken bu ay da kasıcam azıcık. Gerçi tadı güzeldi yarın yine deneyeceğim bakalım içmezse ben içerim diyet çorbası olarakofff o işi nasıl yaptım ki? gökçeyi besiye çekeyim dedim ne var ne yok kustu
Yer bence genel olarak seviyorlar insallah sever azad daBen de az evvel kusturdum ama çok karışık bi çorbaydı ve ben zorlarken kendini öğürttü bilerek. ama yılmayacağım, hazır diş miş iştahsızlığı yokken bu ay da kasıcam azıcık. Gerçi tadı güzeldi yarın yine deneyeceğim bakalım içmezse ben içerim diyet çorbası olarak
Bize balık yapıyor eşim şimdi 5 tane de azada ayırdım hamsi buharda pişiriyorum onunkini bakalım genelde bizim yediklerimize sulanıyor belki yer balığı
ben balığa dokunamam Gökçeye nasıl vericem bilmiyorum :) bende yoğurt çorbası yaptım sevmedi. bir kez daha yapmıştım gene sevmemişti :) yarın ne çorbası yapsam değişik olarak bilemedim.Ben de az evvel kusturdum ama çok karışık bi çorbaydı ve ben zorlarken kendini öğürttü bilerek. ama yılmayacağım, hazır diş miş iştahsızlığı yokken bu ay da kasıcam azıcık. Gerçi tadı güzeldi yarın yine deneyeceğim bakalım içmezse ben içerim diyet çorbası olarak
Bize balık yapıyor eşim şimdi 5 tane de azada ayırdım hamsi buharda pişiriyorum onunkini bakalım genelde bizim yediklerimize sulanıyor belki yer balığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?