- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
canm benim ya :) ama fazla verme annesi midesine zarar verebilir asit.asiti midesini yakiyo olabilir valla benim kiz cop tenekesi mubarek ver 1kilo mandalin yer aauuww auww yapiyo yerken :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm benim ya :) ama fazla verme annesi midesine zarar verebilir asit.asiti midesini yakiyo olabilir valla benim kiz cop tenekesi mubarek ver 1kilo mandalin yer aauuww auww yapiyo yerken :)
canım araştırdım da portakal mandalina çok verilmemeliymiş. özellikle portakal. ben cumartesi portakalı biraz fazla vermiştim sanırım o yüzden oldu.Geçmiş oldun canım
isimdeyimgucumdeyim sana da geçmiş olsun aynısını biz de bugün yaşadık mandalina sonrası balgamlı kustu ama daha önce de mandalina vermiştim kusmamıştı. Sanırım balgam kusturuyor
betül nasıl oldu canım. düştümü ateşi?Bilmiyorumki hapsirik burun akintisi filan yok bugun biraz disardaydik gelince yikadik yatirdik uyandi ates acaba usutuk mu yaa
hadi bakalım canım inşallah Betül kız gelişimini çok güzel gerçekleştirmiştir de bizden kocaman bir maşallah kazanır :) evet canım bu arada ateş durumu falan nasıl düzeldi mi ?Bugun 7. Ayi doldu saglik ocagina gidip boyuna posuna baktirayim diyorum yazarim gelince bende bilmiyorim yani![]()
Bugun 7. Ayi doldu saglik ocagina gidip boyuna posuna baktirayim diyorum yazarim gelince bende bilmiyorim yani![]()
Ben de ağlıyarak uyumuşum hala kendime gelemedım baktın mı sıteye allah yardım etsın bişeyler yapmak lazımBeni benden aldın sabah sabah nasıl üzüldüm yaaaiçim gitti resimlere bakarken,okurken..Allah yardımcıları olsun,giderek iyi etsin o minik kuzuyu inşallah..
Canim masallah kilisuna daha ne olsun biz sekiz kiloyu yeni gorduk yedi ayi doldurduNOLUYO BU SİTEYE ANLAMIYORUM AZ ÖNCE ALINTI YAPIP CEVAP YAZDIM HİÇBİŞE ÇIKMAMIŞ HER NEYSE BENİM KIZDA PEK KİLOLU DEĞİL 7 AYLIK KONTROLDE 9 KG Dİ AYRICA BEN EMZİRMİYORUM HEP EK GIDA ŞEKLİNDE OLUYOR BESLENMEMİZ AYRICA DÜŞME OLAYIMIZDAN SONRA MORARTIMIZ GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR KIZIMDA HUZURSUZLUK YAPMADI
benimde çok gergin bir gündü neyse ki şuan ortalık sakinKafam kazan gibi cok yogun bit gündü
Bizimkide dizlerinin üstünden tutunarak kalkınca ben orta kademeye getirdim.ama park beşik.karyolasıda asansörlü ama henüz geçmedik.eğer korkuluklar yukarı çıkıyosa tam zamanı.o şekilde değilse uyurken altına minderler koy ay Allah göstermesinKızlar benim haydut karyolasının parmaklıklarına tırmanıp dikilmeye başladı napıcam? Artık uyurken de başında nöbete durucam ;(
Zaten üst kademeye kaldırdık bir ay önce diz üZeri durunca hemen kademeyi yükselttik ama onun da icabına baktıBizimkide dizlerinin üstünden tutunarak kalkınca ben orta kademeye getirdim.ama park beşik.karyolasıda asansörlü ama henüz geçmedik.eğer korkuluklar yukarı çıkıyosa tam zamanı.o şekilde değilse uyurken altına minderler koy ay Allah göstermesin
Bizimki park Beşik ayağa kalkmaya başlayınca aşağı indiricem.Kızlar benim haydut karyolasının parmaklıklarına tırmanıp dikilmeye başladı napıcam? Artık uyurken de başında nöbete durucam ;(
Bizimkide park besik ama henuz onda yatmiyor anne yani besigimiz var onda yatiyor ama az kaldi umutta ayaklanmaya basliyor miadi dolmak uzere:)Kızlar benim haydut karyolasının parmaklıklarına tırmanıp dikilmeye başladı napıcam? Artık uyurken de başında nöbete durucam ;(
Benim mesaim bitti sukurbenimde çok gergin bir gündü neyse ki şuan ortalık sakin![]()
bizimkide henüz kalkmıyor :) sadece kafa kalkıyorben bu yatak konusuna pek alakasızım ya bizim kızın yatağında kademe falan yok galiba zaten çok yatağını da gördüğü yok sık sık yanıma alıyorum bide bizde henüz ayaklanma gibi harekette yok sadece yattığı yerden kafayı kaldırıyor azıcık tembel miyiz ne :)