2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim cok tehlikeli olmus gercekten bizimki daha kalkamiyo henuz rahatiz

Canim benim kizimda oyleydi emzik emiyodu dogumundan beri ama biberon almiyodu bende biberona su doldurup bikac gin boyinca surekli verdim eline hatta emmiyo diye biberonun ucundan sıkıyodum cok sukur simdi biberondan aliyo bi dene istersen insallah alisir

Kızlar benim haydut karyolasının parmaklıklarına tırmanıp dikilmeye başladı napıcam? Artık uyurken de başında nöbete durucam ;(

Yeni tarzımız teyzeler oturmaya mı geldik :)

Maşallah ne güzel ayaklanmis ya:) bizimki hala sürünüyor.yatakta da kafasini kaldirabiliyor sadece.kalkmasi tehlikeli ama ya.odasini ayirdin mi yoksa sizin odanizda mi?

Maşallah ne güzel ayaklanmis ya:) bizimki hala sürünüyor.yatakta da kafasini kaldirabiliyor sadece.kalkmasi tehlikeli ama ya.odasini ayirdin mi yoksa sizin odanizda mi?
Yok canım bizim odada hatta böyle diklenirse sanırım yakında yatağımızda yatırcam. Ya da yatağımızı onun karyolasına sıfırlamak be bileyim daha yeni yapmaya başladı bi çözüm bulacağız artık

Yürüteç almadık biz erkek çocuklarda özellikle önerilmediği ve kazalara sebep olur korkusuyla almadım. Bizim afacan da son bikaç gündür fena ayaklandı, bu akşam eşim ünite ve masa için köşelikler, çekmeceler için kilit vs güvenlik malzemelerini getirecek. Aslında tüm eşyaları atıp evi de silikonla kaplayıp Azadı ortaya salasım var :) başka türlü deşarj olmayacak bu çocuk. Hayır uyumuyor da bu enerji nereden geliyor ?

Bizim park yatak canım ben bizim yatağa sifirladim iyi oldu geceleri bayağı yakinimda oluyor

Allahım kolaylık versın çalışan anneler bende kızım yeni doğduğunda tam 40 günlükken işe başlamıştım erkenden dönmeme rağmen yerime başkasını almışlardı üstelik 8,5 aylık olans kadar çalışmıştım şubemi bile değiştlrmişlerdi nerdeyse ünvanımı alacaklardı hakkım onlarda kaldı ikinci bebeğimde allahın izniyle çalışmıcam demiştim şükürler olsun çalışmıyırum kendim büyütücem inşaallah

Kızlar kızlarr kızlarrr artık kendimize vakit ayırmanın vakti geldi, özenerek aldığım elbiselerden çıkan göbeğime inat bugün yemeklerime dikkat etmeye ve bol hareket etmeye başladım. 1.74 boyum 73 kilom var ve vereceğim 8 kilom.Sabah boynuma adım sayarı taktım şu an itibariyle 10722 adım atmışım. Kendimede bakmayı hedefliyorum akşamdan saçlarımı fönleyip sabah makyajımı yapıp güne güzel başlamayı umut ediyorum :)

Silikon yapmak haiyi fikirmis

Valla azad doğduğundan beri sabah yüzümü yıkayıp diş fırçalamayı bakımdan sayıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…