Li bebisller masallah ben bunu yerim olmadi poposundaki araba yerim masallah sanaYeni tarzımız teyzeler oturmaya mı geldik :)
Canim cok tehlikeli olmus gercekten bizimki daha kalkamiyo henuz rahatizYa benimki de baya kalkıyor ayağa dün beşiğinde yatıordu bi baktım tutunup kalkmış ayağa bana bakıyor yani dengesini kaybetse düşecek bende bugün büyük yatağına yatırmaya karar verdim kenarları yüksek
Slm kızlar 3 temmuz doğumlu bi oğlum haziran annesi değilim ama sizi fırsat buldukça takip ediyorum. Paylaşımlarınız çok faydalı. Hepinizi tanıyomuşum gibi çok sevdim. Benim oğlum çok iştahsız tek seferde 50 cc den fazla yediremiyorum. Biberona alışmasını çok istiyorum ama maalesef tutmuyo. Beni de çok severek emmiyo. Bir ayda 250 gr almış çok üzülüyorum. Uyku da yok anlayacağınız sorun çok.
Canim benim kizimda oyleydi emzik emiyodu dogumundan beri ama biberon almiyodu bende biberona su doldurup bikac gin boyinca surekli verdim eline hatta emmiyo diye biberonun ucundan sıkıyodum cok sukur simdi biberondan aliyo bi dene istersen insallah alisirSlm kızlar 3 temmuz doğumlu bi oğlum haziran annesi değilim ama sizi fırsat buldukça takip ediyorum. Paylaşımlarınız çok faydalı. Hepinizi tanıyomuşum gibi çok sevdim. Benim oğlum çok iştahsız tek seferde 50 cc den fazla yediremiyorum. Biberona alışmasını çok istiyorum ama maalesef tutmuyo. Beni de çok severek emmiyo. Bir ayda 250 gr almış çok üzülüyorum. Uyku da yok anlayacağınız sorun çok.
Canim inşallah yukselmez ateşi distendir büyük ihtimalle geçmiş olsun
teşekkür ederiz teyzesi. kayyu açıktı ama pek ilgilenmedi :)Ayyy yeri ben bunu masallah sana bide kayuyumu izliyor ☺
Kızlar benim haydut karyolasının parmaklıklarına tırmanıp dikilmeye başladı napıcam? Artık uyurken de başında nöbete durucam ;(
Yeni tarzımız teyzeler oturmaya mı geldik :)
Yok canım bizim odada hatta böyle diklenirse sanırım yakında yatağımızda yatırcam. Ya da yatağımızı onun karyolasına sıfırlamak be bileyim daha yeni yapmaya başladı bi çözüm bulacağız artıkMaşallah ne güzel ayaklanmis ya:) bizimki hala sürünüyor.yatakta da kafasini kaldirabiliyor sadece.kalkmasi tehlikeli ama ya.odasini ayirdin mi yoksa sizin odanizda mi?
Burdandı canım, erdemin annesi nickiTuğba yontan burdan birimi arkadaşlar instagramda istek göndermiş degilse kabul etmiycem bilemedim.
Oğlu sünnet olmuş. Çok tatlı yavrusu maşallah :)Burdan ama bayandır girmiyor. Erdeminannesi :)
Bizim park yatak canım ben bizim yatağa sifirladim iyi oldu geceleri bayağı yakinimda oluyorYok canım bizim odada hatta böyle diklenirse sanırım yakında yatağımızda yatırcam. Ya da yatağımızı onun karyolasına sıfırlamak be bileyim daha yeni yapmaya başladı bi çözüm bulacağız artık
Allahım kolaylık versın çalışan anneler bende kızım yeni doğduğunda tam 40 günlükken işe başlamıştım erkenden dönmeme rağmen yerime başkasını almışlardı üstelik 8,5 aylık olans kadar çalışmıştım şubemi bile değiştlrmişlerdi nerdeyse ünvanımı alacaklardı hakkım onlarda kaldı ikinci bebeğimde allahın izniyle çalışmıcam demiştim şükürler olsun çalışmıyırum kendim büyütücem inşaallahcanım kızına maşallah yüzünün geçmesine de çok sevindim şükür ki huzursuzluk falanda yapmamış bu arada devam sütü de veriyorsun değil mi canım benim kızım henüz 7 kiloları yeni gördü biraz persentilin altına düştüğü için canım sıkılıyor iştahıda pek iyi değil
benim kızım uyuduğunda 12 buçuk falandı sanırım ve neredeyse saat başı kalktı yedide evden çıktım sıfır enerjiyle koca bir iş gününe başladım bakalım nasıl bitecek
Evet çok Şirin ayrı bi Havası var erdemin :)Oğlu sünnet olmuş. Çok tatlı yavrusu maşallah :)
Silikon yapmak haYürüteç almadık biz erkek çocuklarda özellikle önerilmediği ve kazalara sebep olur korkusuyla almadım. Bizim afacan da son bikaç gündür fena ayaklandı, bu akşam eşim ünite ve masa için köşelikler, çekmeceler için kilit vs güvenlik malzemelerini getirecek. Aslında tüm eşyaları atıp evi de silikonla kaplayıp Azadı ortaya salasım var :) başka türlü deşarj olmayacak bu çocuk. Hayır uyumuyor da bu enerji nereden geliyor ?
Valla azad doğduğundan beri sabah yüzümü yıkayıp diş fırçalamayı bakımdan sayıyorum benKızlar kızlarr kızlarrr artık kendimize vakit ayırmanın vakti geldi, özenerek aldığım elbiselerden çıkan göbeğime inat bugün yemeklerime dikkat etmeye ve bol hareket etmeye başladım. 1.74 boyum 73 kilom var ve vereceğim 8 kilom.Sabah boynuma adım sayarı taktım şu an itibariyle 10722 adım atmışım. Kendimede bakmayı hedefliyorum akşamdan saçlarımı fönleyip sabah makyajımı yapıp güne güzel başlamayı umut ediyorum :)
Sorma iyice tatlanıyorlar :)
Maşallah bebişine kaç aylık benimki 8 olacak daha dönemiyo oturamıyoKızlar benim haydut karyolasının parmaklıklarına tırmanıp dikilmeye başladı napıcam? Artık uyurken de başında nöbete durucam ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?