- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Benim doktorum boy Büyümenin gelişimin önemli bir parçası kilo almıyo dşye takılma boyu uzadığı sürece sorun olmaz dediolsun canım az olsun da ( yıne sınırlar dahılınde ) saglıklı olsunlar.
hoş bende dıyorum ama sankı kendım cok seyım. bende sınır oldum yaaa 1,5 ayda 200 gr alınır mı:
ben hep aralıklara bakıyorum bu kılo boy, valla bızım dr kafa dıyor daha onemlı ( boy kılosunda cok bır olagandısı durum yoksa tabı )
bu ay herhalde daha da az alıcaklar hazırlıklı olalım
alhalhal boy daha mı onemlı kı ??
maşallh canım ne guzel kuzuyaa. bız 8 lerı goremedık
sızın yedıgınızden verın demıs ya canım , eg dıslerı cıktımı nasıl yıycek. banada ole dedıler ama ben korkuyrum. nasıl verıyorsun canım ??
ben canım chıcco nunkını kullanıyorum. hos mama sandalyası dısında her seye yarıyor :):):) sallayınca uyuyor bıle kuzum .
oyun alanı yaptı kendısıne hanım , bakalım belkı bıraz buyuyunce mama yer umarım :)
ben hıc avakoda vermedım ! kıvı verıyorum bazen ama , versem mı acaba ??1
ay ıyı barı o zaman ben sevınıyım :):):)Benim doktorum boy Büyümenin gelişimin önemli bir parçası kilo almıyo dşye takılma boyu uzadığı sürece sorun olmaz dedi
Valla artık beni avutmadıysa söylediği bu :) maşallah kuzuya o zaman annesiay ıyı barı o zaman ben sevınıyım :):):)
bız alısmısız hep kıloya bakıyoruz:) benım kuzu 1 metre uzasa benden uzun olcak yaaa :)
Canim disi yokta damagiyla eziyor zaten sert bisoler vermiyorumolsun canım az olsun da ( yıne sınırlar dahılınde ) saglıklı olsunlar.
hoş bende dıyorum ama sankı kendım cok seyım. bende sınır oldum yaaa 1,5 ayda 200 gr alınır mı:
ben hep aralıklara bakıyorum bu kılo boy, valla bızım dr kafa dıyor daha onemlı ( boy kılosunda cok bır olagandısı durum yoksa tabı )
bu ay herhalde daha da az alıcaklar hazırlıklı olalım
alhalhal boy daha mı onemlı kı ??
maşallh canım ne guzel kuzuyaa. bız 8 lerı goremedık
sızın yedıgınızden verın demıs ya canım , eg dıslerı cıktımı nasıl yıycek. banada ole dedıler ama ben korkuyrum. nasıl verıyorsun canım ??
ben canım chıcco nunkını kullanıyorum. hos mama sandalyası dısında her seye yarıyor :):):) sallayınca uyuyor bıle kuzum .
oyun alanı yaptı kendısıne hanım , bakalım belkı bıraz buyuyunce mama yer umarım :)
ben hıc avakoda vermedım ! kıvı verıyorum bazen ama , versem mı acaba ??1
Afiyet olsun kuzuya betulde gecen yedi sevmisti hem de hamsi :)))Oğlum bu aksam ilk kez balık yedi ve çok sevdi
Oğlum bu aksam ilk kez balık yedi ve çok sevdi
Afiyet bal şeker olsun kuzucuklara :)Afiyet olsun kuzuya betulde gecen yedi sevmisti hem de hamsi :)))
Aynen benimde oyle besigi yatarken yataga birleştiriyorum ama bu sökmedi oturma odasina geldim salliyorum uyur insallhBen beşiği sifirladim yataga dogdugubdan beri hemen yataga oturuyorum kucagima alip emzirip hop geri yataga:)hic kalkmamis oluyorum odasını da bu yüzden ayiak istemiyorum git gel yapamam bu sekilde bile bitik durimdayim
Gunaydin canim saka maka gunaydin olduHerkese günaydın :)
Heeee sende boyle diyosan ben öleyim görüyoruz heralde instagramdan Şakacı seniâmin canım bende süt iznimi toplu alıp dört buçuk Ayında başladım başka izin alamadım çünkü mutlaka dönmemi istedi direktörüm özel sektör oluncaya panikle dönüyosun yoksa en az altı aylık olana kadar dönmezdin sende ne zor şeyler yaşamışsın öyle canım ya bende bi gün ikinciyi yapmaya karar verirsem işi bırakırım çünkü şuan kuzuma zor yetiyorum
ne kadar güzel bi karar almışsın bende kızım ek gıdaya alışınca başlıcam diyete sanırım bir iki ay daha var yaza Fit olmak hedef
bende işe başlayana kadar Öyleydim hatta bi gun makyajla oturuyodum eşim hayırdır bi yere mi gidicez dedi o kadar alışmış dağınıklığıma :)) ama şimdi mecburi bakım fenada olmadı kendimi daha iyi hissediyorum :)
ben karyolasını odama koydum ama gece çok sık uyanıyo ve genelde Yanıma alıyorum
Bence olmaz sonuçta tuzunu ve terbiyesini koymamışsın ben denedim ama benim kızım tavuk suyunuda sevmedi
Saolasin canimAfiyet olsun kuzuya betulde gecen yedi sevmisti hem de hamsi :)))
deme öyle şeler yaaa ama ben çok zayıftım eskidenHeeee sende boyle diyosan ben öleyim görüyoruz heralde instagramdan Şakacı seni
ben şuan ayakta uyuyangillerdenimGünaydın hanımlar:)akşam olsada uyusak
ben artık saatleri de hatırlamıyorum kaçta yattım hangi ara kalktım uyumazgezer gibi bir şeyimBasim catliyo saat 4ten beri uyuyamadm yatagn icinde donup durdum
canımmm gözün aydın darısı biz bekleyenlerin başınaGünaydın kızlar.
kızımın dişi patlamış
öksürük tü burnu aktıydı derken günlerdir bi huzursuzluk ama şükür patladı sonunda göründü bgn tam 7 ay doldu
benim arkadaşımın kızı 1 yaşında ve hala bir düzene girmedi inşallah bizimkiler uyuyan bebişlerden olsun en azından 9 aydan itibaren ben ona bile razıyım o kadar uyumayacak gibi duruyor ki mira hanımDün bir arkadaşımla konuştum. Onun da kızı saat başı kalkıyormuş. Sonra 9 ay dolunca uyumaya başlamış. Dediğine göre ek gıdalara uyum sağlamış yetişkin gibi yemeye başlayınca uykusuzluk bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?