2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim doktorum boy Büyümenin gelişimin önemli bir parçası kilo almıyo dşye takılma boyu uzadığı sürece sorun olmaz dedi

Benim doktorum boy Büyümenin gelişimin önemli bir parçası kilo almıyo dşye takılma boyu uzadığı sürece sorun olmaz dedi
ay ıyı barı o zaman ben sevınıyım :):):)
bız alısmısız hep kıloya bakıyoruz:) benım kuzu 1 metre uzasa benden uzun olcak yaaa :)

Canim disi yokta damagiyla eziyor zaten sert bisoler vermiyorum

Ben beşiği sifirladim yataga dogdugubdan beri hemen yataga oturuyorum kucagima alip emzirip hop geri yataga:)hic kalkmamis oluyorum odasını da bu yüzden ayiak istemiyorum git gel yapamam bu sekilde bile bitik durimdayim
Aynen benimde oyle besigi yatarken yataga birleştiriyorum ama bu sökmedi oturma odasina geldim salliyorum uyur insallh

Heeee sende boyle diyosan ben öleyim görüyoruz heralde instagramdan Şakacı seni

Heeee sende boyle diyosan ben öleyim görüyoruz heralde instagramdan Şakacı seni
deme öyle şeler yaaa ama ben çok zayıftım eskiden
Günaydın hanımlar:)akşam olsada uyusak
ben şuan ayakta uyuyangillerdenim

Basim catliyo saat 4ten beri uyuyamadm yatagn icinde donup durdum
ben artık saatleri de hatırlamıyorum kaçta yattım hangi ara kalktım uyumazgezer gibi bir şeyim

herkeslere günaydınlar bu salı sallanmasın bitsin gitsin :)

benim arkadaşımın kızı 1 yaşında ve hala bir düzene girmedi inşallah bizimkiler uyuyan bebişlerden olsun en azından 9 aydan itibaren ben ona bile razıyım o kadar uyumayacak gibi duruyor ki mira hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…