Maşallah ne guzel bır karar canım daim olsun bızide bilgilendir özenırız sanaKızlar kızlarr kızlarrr artık kendimize vakit ayırmanın vakti geldi, özenerek aldığım elbiselerden çıkan göbeğime inat bugün yemeklerime dikkat etmeye ve bol hareket etmeye başladım. 1.74 boyum 73 kilom var ve vereceğim 8 kilom.Sabah boynuma adım sayarı taktım şu an itibariyle 10722 adım atmışım. Kendimede bakmayı hedefliyorum akşamdan saçlarımı fönleyip sabah makyajımı yapıp güne güzel başlamayı umut ediyorum :)
7 aylık olduk yeni ama benimki biraz afacan haydut erkenci :) bir de annemler eşim ben hep uğraştık döndürmek için emeklemesi için, hafta sonu da eşim sürekli ayakta durmasını sağladı, ne kadar yardımcı olursan o kadar hızlı öğreniyorlar. Ama bence ne kadar geç olsa o kadar rahat edersinMaşallah bebişine kaç aylık benimki 8 olacak daha dönemiyo oturamıyo
Benımkide mızmız ama yerınde sayıyo oturtmaya çalışıyrum dimdik oluyo istemiyo kucak istıyo bıde sorum var odası ayrımı bebişin biz aynı yataktayız babamız ayrı odada bebişime oda yaptırdım babası yatıyo odasında sürekli gece uyanıp emdiği için ayıramadım dişlerde çıkıyo malum huysuz ne zaman ayırayım ayırsam gıt gel nasıl yapıcam7 aylık olduk yeni ama benimki biraz afacan haydut erkenci :) olur canım bence ne kadar geç olsa o kadar rahat edersinbi de mızmız benim oğlum tüm gün başındayım, uyursa ki nadiren tuvalete falan gidebiliyorum, yemek de ayaküstü ekmek turtıklamaca
Yok canım bizim odada hala, ama kendi karyolasında. Babamız derin uyuyor duymuyor zaten gece. Bi de oğlum çok sık uyanıyor, uykusu düzelmeden ayrı oda işime gelmiyor açıkçası zırt pırt oda değiştirmek. Azad da kucakçı hatta memeci ama bişey yapmayı öğrenince devamını kendileri getiriyor. Eski yorumlarımda vardı, en geç dönen bebeklerdendi azad, 5. Aya yaklaşırken bikaç kez yüzüstünden sırtıüstüne ancak dönebilmişti, sonra birden açıldı :)Benımkide mızmız ama yerınde sayıyo oturtmaya çalışıyrum dimdik oluyo istemiyo kucak istıyo bıde sorum var odası ayrımı bebişin biz aynı yataktayız babamız ayrı odada bebişime oda yaptırdım babası yatıyo odasında sürekli gece uyanıp emdiği için ayıramadım dişlerde çıkıyo malum huysuz ne zaman ayırayım ayırsam gıt gel nasıl yapıcam
Yok canım bizim odada hala, ama kendi karyolasında. Babamız derin uyuyor duymuyor zaten gece. Bi de oğlum çok sık uyanıyor, uykusu düzelmeden ayrı oda işime gelmiyor açıkçası zırt pırt oda değiştirmek. Azad da kucakçı hatta memeci ama bişey yapmayı öğrenince devamını kendileri getiriyor. Eski yorumlarımda vardı, en geç dönen bebeklerdendi azad, 5. Aya yaklaşırken bikaç kez yüzüstünden sırtıüstüne ancak dönebilmişti, sonra birden açıldı :)
bize iyice alışınca nasıl ayıracağız gece yataktan bişey için kalkınca uyanıp ağlıyo sağa sola dönünce gözü kapalı eliyle beni yokluyo yoksam offffYok canım bizim odada hala, ama kendi karyolasında. Babamız derin uyuyor duymuyor zaten gece. Bi de oğlum çok sık uyanıyor, uykusu düzelmeden ayrı oda işime gelmiyor açıkçası zırt pırt oda değiştirmek. Azad da kucakçı hatta memeci ama bişey yapmayı öğrenince devamını kendileri getiriyor. Eski yorumlarımda vardı, en geç dönen bebeklerdendi azad, 5. Aya yaklaşırken bikaç kez yüzüstünden sırtıüstüne ancak dönebilmişti, sonra birden açıldı :)
Yok canım bizim odada hatta böyle diklenirse sanırım yakında yatağımızda yatırcam. Ya da yatağımızı onun karyolasına sıfırlamak be bileyim daha yeni yapmaya başladı bi çözüm bulacağız artık
âmin canım bende süt iznimi toplu alıp dört buçuk Ayında başladım başka izin alamadım çünkü mutlaka dönmemi istedi direktörüm özel sektör oluncaya panikle dönüyosun yoksa en az altı aylık olana kadar dönmezdin sende ne zor şeyler yaşamışsın öyle canım ya bende bi gün ikinciyi yapmaya karar verirsem işi bırakırım çünkü şuan kuzuma zor yetiyorumAllahım kolaylık versın çalışan anneler bende kızım yeni doğduğunda tam 40 günlükken işe başlamıştım erkenden dönmeme rağmen yerime başkasını almışlardı üstelik 8,5 aylık olans kadar çalışmıştım şubemi bile değiştlrmişlerdi nerdeyse ünvanımı alacaklardı hakkım onlarda kaldı ikinci bebeğimde allahın izniyle çalışmıcam demiştim şükürler olsun çalışmıyırum kendim büyütücem inşaallah
ne kadar güzel bi karar almışsın bende kızım ek gıdaya alışınca başlıcam diyete sanırım bir iki ay daha var yaza Fit olmak hedefKızlar kızlarr kızlarrr artık kendimize vakit ayırmanın vakti geldi, özenerek aldığım elbiselerden çıkan göbeğime inat bugün yemeklerime dikkat etmeye ve bol hareket etmeye başladım. 1.74 boyum 73 kilom var ve vereceğim 8 kilom.Sabah boynuma adım sayarı taktım şu an itibariyle 10722 adım atmışım. Kendimede bakmayı hedefliyorum akşamdan saçlarımı fönleyip sabah makyajımı yapıp güne güzel başlamayı umut ediyorum :)
bende işe başlayana kadar Öyleydim hatta bi gun makyajla oturuyodum eşim hayırdır bi yere mi gidicez dedi o kadar alışmış dağınıklığıma :)) ama şimdi mecburi bakım fenada olmadı kendimi daha iyi hissediyorum :)Valla azad doğduğundan beri sabah yüzümü yıkayıp diş fırçalamayı bakımdan sayıyorum ben
ben karyolasını odama koydum ama gece çok sık uyanıyo ve genelde Yanıma alıyorumBenımkide mızmız ama yerınde sayıyo oturtmaya çalışıyrum dimdik oluyo istemiyo kucak istıyo bıde sorum var odası ayrımı bebişin biz aynı yataktayız babamız ayrı odada bebişime oda yaptırdım babası yatıyo odasında sürekli gece uyanıp emdiği için ayıramadım dişlerde çıkıyo malum huysuz ne zaman ayırayım ayırsam gıt gel nasıl yapıcam
Bence olmaz sonuçta tuzunu ve terbiyesini koymamışsın ben denedim ama benim kızım tavuk suyunuda sevmediKızlar tavuk suyuna Çorba Yaptım tuzunu ve terbiyesini dökmeden Gökçe için bi kaseye ayırdım. Yarın versem bi sıkıntı olur mu? Tavuk suyu Kafamı karıştırdı
Gökçe yürüteci ile geri geri gidiyor sonra hızlıca tv ünitesine çarpıyor :/ ve bunu yapmayı çok sevdi.sanırım tv yi monte etmek gerekecek. Bide Gökçe dediğim Zaman bu şekilde bakıyor şımarık şey :)
Yeni tarzımız teyzeler oturmaya mı geldik :)
Yürüteç almadık biz erkek çocuklarda özellikle önerilmediği ve kazalara sebep olur korkusuyla almadım. Bizim afacan da son bikaç gündür fena ayaklandı, bu akşam eşim ünite ve masa için köşelikler, çekmeceler için kilit vs güvenlik malzemelerini getirecek. Aslında tüm eşyaları atıp evi de silikonla kaplayıp Azadı ortaya salasım var :) başka türlü deşarj olmayacak bu çocuk. Hayır uyumuyor da bu enerji nereden geliyor ?
7 aylık olduk yeni ama benimki biraz afacan haydut erkenci :) bir de annemler eşim ben hep uğraştık döndürmek için emeklemesi için, hafta sonu da eşim sürekli ayakta durmasını sağladı, ne kadar yardımcı olursan o kadar hızlı öğreniyorlar. Ama bence ne kadar geç olsa o kadar rahat edersinbi de mızmız benim oğlum tüm gün başındayım, uyursa ki nadiren tuvalete falan gidebiliyorum, yemek de ayaküstü ekmek turtıklamaca
Yok canım bizim odada hala, ama kendi karyolasında. Babamız derin uyuyor duymuyor zaten gece. Bi de oğlum çok sık uyanıyor, uykusu düzelmeden ayrı oda işime gelmiyor açıkçası zırt pırt oda değiştirmek. Azad da kucakçı hatta memeci ama bişey yapmayı öğrenince devamını kendileri getiriyor. Eski yorumlarımda vardı, en geç dönen bebeklerdendi azad, 5. Aya yaklaşırken bikaç kez yüzüstünden sırtıüstüne ancak dönebilmişti, sonra birden açıldı :)
En çok annelerin nazarı değer derler çok sevmekten inşallah geçici bişeydir canım sen bari katılma uykusuz anneler kervanınaEfe geceleri hiç uyanmazdı, sabaha dek uyurdu.. Nazar değdirdim galiba.. Haftada en az 4-5 kez uyanıyor artık
Kızlar tavuk suyuna Çorba Yaptım tuzunu ve terbiyesini dökmeden Gökçe için bi kaseye ayırdım. Yarın versem bi sıkıntı olur mu? Tavuk suyu Kafamı karıştırdı
Efe geceleri hiç uyanmazdı, sabaha dek uyurdu.. Nazar değdirdim galiba.. Haftada en az 4-5 kez uyanıyor artık
olsun canım az olsun da ( yıne sınırlar dahılınde ) saglıklı olsunlar.maşallah boyu uzun bebişinin.ben boyu az değil mi demiştim doktora bizim için kilo önemli demişti. aslında benm için boy önemliydi inş yanlış ölçmüştür boyunu :) sen dedin die baktım
En az En fazla
7 aylık bebek 6000 g - 62 cm 10250 g - 75 cm yazıyor. en azı biraz geçmiş
alhalhal boy daha mı onemlı kı ??Bizim doktor boy uzaması daha önemli demişti bu arada benim kızda kilo olarak alt sınırlarda(
maşallh canım ne guzel kuzuyaa. bız 8 lerı goremedıkBizde doktordan geldij 45gunde 600gr almis boyuda uzamis:)8,100gr ve 69cm olmuş oglusum artik siz ne yerseniz ver dedi sadece bal,patlıcan,inek sütü,ve yumurtanin beyazı yasak
ben canım chıcco nunkını kullanıyorum. hos mama sandalyası dısında her seye yarıyor :):):) sallayınca uyuyor bıle kuzum .kızlar hangi mama sandalyesini kullanıyorsunuz. bizde bugün netten sipariş vercez inş. bir ara konuşulmuştu burda Babymax Loco Mama Sandalyesi hoşuma gitti fiyatıda uygun 160 tl. bizimki inş içinde durur. hemen canı sıkılıyor alışssa iyi olacak oturmaya.
ben hıc avakoda vermedım ! kıvı verıyorum bazen ama , versem mı acaba ??1inşallah canım. senin kızımda mı hasta. ne oldu bu çocuklara hepsi hasta
bende dün avakodoyu ezdim ama gökçe uyudu yemedi bugün versem ne olur ki. vermeye cesaret edemedim ama atmadım da.
bende aynı sekılde. daha evımızdde baklık pısmemıstır, hamıleyken bıle ayda bır ya yemısımdır ya yememısımdır oda bebek var dıye yanıben balığa dokunamam Gökçeye nasıl vericem bilmiyorum :) bende yoğurt çorbası yaptım sevmedi. bir kez daha yapmıştım gene sevmemişti :) yarın ne çorbası yapsam değişik olarak bilemedim.
allahımmm, 1,5 ay sonra bende bole olucamÜniversitesitedeyken bende uyku problemi yasamistim bi donem ne yaparsam yapiyim uyutamiyordum bayılmak üzereydim uykusuzluktan arkadaşlarima diyodum bayilirsam nolur dokunmayin banada az uyuyayim:)ama hem emzirip hem çalışmak hemde uykusuz kalmak daha zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?