2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar kızlarr kızlarrr artık kendimize vakit ayırmanın vakti geldi, özenerek aldığım elbiselerden çıkan göbeğime inat bugün yemeklerime dikkat etmeye ve bol hareket etmeye başladım. 1.74 boyum 73 kilom var ve vereceğim 8 kilom.Sabah boynuma adım sayarı taktım şu an itibariyle 10722 adım atmışım. Kendimede bakmayı hedefliyorum akşamdan saçlarımı fönleyip sabah makyajımı yapıp güne güzel başlamayı umut ediyorum :)
Maşallah ne guzel bır karar canım daim olsun bızide bilgilendir özenırız sana

Maşallah bebişine kaç aylık benimki 8 olacak daha dönemiyo oturamıyo
7 aylık olduk yeni ama benimki biraz afacan haydut erkenci :) bir de annemler eşim ben hep uğraştık döndürmek için emeklemesi için, hafta sonu da eşim sürekli ayakta durmasını sağladı, ne kadar yardımcı olursan o kadar hızlı öğreniyorlar. Ama bence ne kadar geç olsa o kadar rahat edersin :KK66: bi de mızmız benim oğlum tüm gün başındayım, uyursa ki nadiren tuvalete falan gidebiliyorum, yemek de ayaküstü ekmek turtıklamaca :KK43:

7 aylık olduk yeni ama benimki biraz afacan haydut erkenci :) olur canım bence ne kadar geç olsa o kadar rahat edersin :KK66: bi de mızmız benim oğlum tüm gün başındayım, uyursa ki nadiren tuvalete falan gidebiliyorum, yemek de ayaküstü ekmek turtıklamaca :KK43:
Benımkide mızmız ama yerınde sayıyo oturtmaya çalışıyrum dimdik oluyo istemiyo kucak istıyo bıde sorum var odası ayrımı bebişin biz aynı yataktayız babamız ayrı odada bebişime oda yaptırdım babası yatıyo odasında sürekli gece uyanıp emdiği için ayıramadım dişlerde çıkıyo malum huysuz ne zaman ayırayım ayırsam gıt gel nasıl yapıcam

Benımkide mızmız ama yerınde sayıyo oturtmaya çalışıyrum dimdik oluyo istemiyo kucak istıyo bıde sorum var odası ayrımı bebişin biz aynı yataktayız babamız ayrı odada bebişime oda yaptırdım babası yatıyo odasında sürekli gece uyanıp emdiği için ayıramadım dişlerde çıkıyo malum huysuz ne zaman ayırayım ayırsam gıt gel nasıl yapıcam
Yok canım bizim odada hala, ama kendi karyolasında. Babamız derin uyuyor duymuyor zaten gece. Bi de oğlum çok sık uyanıyor, uykusu düzelmeden ayrı oda işime gelmiyor açıkçası zırt pırt oda değiştirmek. Azad da kucakçı hatta memeci ama bişey yapmayı öğrenince devamını kendileri getiriyor. Eski yorumlarımda vardı, en geç dönen bebeklerdendi azad, 5. Aya yaklaşırken bikaç kez yüzüstünden sırtıüstüne ancak dönebilmişti, sonra birden açıldı :)

Yok canım bizim odada hala, ama kendi karyolasında. Babamız derin uyuyor duymuyor zaten gece. Bi de oğlum çok sık uyanıyor, uykusu düzelmeden ayrı oda işime gelmiyor açıkçası zırt pırt oda değiştirmek. Azad da kucakçı hatta memeci ama bişey yapmayı öğrenince devamını kendileri getiriyor. Eski yorumlarımda vardı, en geç dönen bebeklerdendi azad, 5. Aya yaklaşırken bikaç kez yüzüstünden sırtıüstüne ancak dönebilmişti, sonra birden açıldı :)
bize iyice alışınca nasıl ayıracağız gece yataktan bişey için kalkınca uyanıp ağlıyo sağa sola dönünce gözü kapalı eliyle beni yokluyo yoksam offff

Yok canım bizim odada hatta böyle diklenirse sanırım yakında yatağımızda yatırcam. Ya da yatağımızı onun karyolasına sıfırlamak be bileyim daha yeni yapmaya başladı bi çözüm bulacağız artık :KK43:

Evet onu düşündüm ben de kendi yatagina sifirlamak mantıklı geliyo.biz de ayni odadayz ama kendi yatagnda yatiyo.ben de ilk zamanlar yatagni sifirlamayi dusundum ama henüz hareketli olmadigi icin erteledm smdilik.

Kızlar tavuk suyuna Çorba Yaptım tuzunu ve terbiyesini dökmeden Gökçe için bi kaseye ayırdım. Yarın versem bi sıkıntı olur mu? Tavuk suyu Kafamı karıştırdı

Allahım kolaylık versın çalışan anneler bende kızım yeni doğduğunda tam 40 günlükken işe başlamıştım erkenden dönmeme rağmen yerime başkasını almışlardı üstelik 8,5 aylık olans kadar çalışmıştım şubemi bile değiştlrmişlerdi nerdeyse ünvanımı alacaklardı hakkım onlarda kaldı ikinci bebeğimde allahın izniyle çalışmıcam demiştim şükürler olsun çalışmıyırum kendim büyütücem inşaallah
âmin canım bende süt iznimi toplu alıp dört buçuk Ayında başladım başka izin alamadım çünkü mutlaka dönmemi istedi direktörüm özel sektör oluncaya panikle dönüyosun yoksa en az altı aylık olana kadar dönmezdin sende ne zor şeyler yaşamışsın öyle canım ya bende bi gün ikinciyi yapmaya karar verirsem işi bırakırım çünkü şuan kuzuma zor yetiyorum

Kızlar kızlarr kızlarrr artık kendimize vakit ayırmanın vakti geldi, özenerek aldığım elbiselerden çıkan göbeğime inat bugün yemeklerime dikkat etmeye ve bol hareket etmeye başladım. 1.74 boyum 73 kilom var ve vereceğim 8 kilom.Sabah boynuma adım sayarı taktım şu an itibariyle 10722 adım atmışım. Kendimede bakmayı hedefliyorum akşamdan saçlarımı fönleyip sabah makyajımı yapıp güne güzel başlamayı umut ediyorum :)
ne kadar güzel bi karar almışsın bende kızım ek gıdaya alışınca başlıcam diyete sanırım bir iki ay daha var yaza Fit olmak hedef

Valla azad doğduğundan beri sabah yüzümü yıkayıp diş fırçalamayı bakımdan sayıyorum ben :KK43:
bende işe başlayana kadar Öyleydim hatta bi gun makyajla oturuyodum eşim hayırdır bi yere mi gidicez dedi o kadar alışmış dağınıklığıma :)) ama şimdi mecburi bakım fenada olmadı kendimi daha iyi hissediyorum :)

ben karyolasını odama koydum ama gece çok sık uyanıyo ve genelde Yanıma alıyorum
Kızlar tavuk suyuna Çorba Yaptım tuzunu ve terbiyesini dökmeden Gökçe için bi kaseye ayırdım. Yarın versem bi sıkıntı olur mu? Tavuk suyu Kafamı karıştırdı
Bence olmaz sonuçta tuzunu ve terbiyesini koymamışsın ben denedim ama benim kızım tavuk suyunuda sevmedi :(

Gökçe yürüteci ile geri geri gidiyor sonra hızlıca tv ünitesine çarpıyor :/ ve bunu yapmayı çok sevdi.sanırım tv yi monte etmek gerekecek. Bide Gökçe dediğim Zaman bu şekilde bakıyor şımarık şey :)

Gökçe de pek bir tatlı ballıymış... Yürüteçte ne tatlı duruyorlar, karşı olmama rağmen alasım geldi

Yeni tarzımız teyzeler oturmaya mı geldik :)

Maşallah size... darısı bize

Yürüteç almadık biz erkek çocuklarda özellikle önerilmediği ve kazalara sebep olur korkusuyla almadım. Bizim afacan da son bikaç gündür fena ayaklandı, bu akşam eşim ünite ve masa için köşelikler, çekmeceler için kilit vs güvenlik malzemelerini getirecek. Aslında tüm eşyaları atıp evi de silikonla kaplayıp Azadı ortaya salasım var :) başka türlü deşarj olmayacak bu çocuk. Hayır uyumuyor da bu enerji nereden geliyor ?

Benim kızım da çok enerjik ama ne dönüyor be ayaga kalkıyor yerde yuvarlanıyor

7 aylık olduk yeni ama benimki biraz afacan haydut erkenci :) bir de annemler eşim ben hep uğraştık döndürmek için emeklemesi için, hafta sonu da eşim sürekli ayakta durmasını sağladı, ne kadar yardımcı olursan o kadar hızlı öğreniyorlar. Ama bence ne kadar geç olsa o kadar rahat edersin :KK66: bi de mızmız benim oğlum tüm gün başındayım, uyursa ki nadiren tuvalete falan gidebiliyorum, yemek de ayaküstü ekmek turtıklamaca :KK43:

Ben de perişan oldum, kaç gündür aynaya bakamadım. Sabah el yuz dis bitti,bir daha da çocuk düşünmüyorum

Benim kizim.10 gun sonra 1 aylık olacak. Ama be dönme ne ayağa kalkma oturma haricinde hiçbiri yok, kendi kendine ayağa da kalkamıyor

Efe geceleri hiç uyanmazdı, sabaha dek uyurdu.. Nazar değdirdim galiba.. Haftada en az 4-5 kez uyanıyor artık :KK11:

Efe geceleri hiç uyanmazdı, sabaha dek uyurdu.. Nazar değdirdim galiba.. Haftada en az 4-5 kez uyanıyor artık :KK11:
En çok annelerin nazarı değer derler çok sevmekten inşallah geçici bişeydir canım sen bari katılma uykusuz anneler kervanına

Canm gecen ben de tavuk haslayip suyundan ve etinden ayirmistm.ikinci gun corbanin tadi ağır olmuştu biraz ama oglum hepsini yedi. Et agirlastiriyor tadini galiba.

Ben de emrenin yemek yemesi icin ayni seyi yaptm sanırım:(
Her seyi yiyen cocuk iki gündür biberonu bile binbir oyunla aliyor.yogurt ve pirinc ununa agzini aciyo sadece:(

Süper dadiyi çağıracagim uyku eğitimi versin bize yasam kalitem düştü valla aksam dortten beri uyumadi ama Bismillah yeni uyudu daha bide akşam uyutmazsaniz erkeen yatar diyolar nemim sipada bi acayiplik vat zaten

maşallah boyu uzun bebişinin. :nazar:ben boyu az değil mi demiştim doktora bizim için kilo önemli demişti. aslında benm için boy önemliydi inş yanlış ölçmüştür boyunu :) sen dedin die baktım
En az En fazla
7 aylık bebek 6000 g - 62 cm 10250 g - 75 cm yazıyor. en azı biraz geçmiş :KK43:
olsun canım az olsun da ( yıne sınırlar dahılınde ) saglıklı olsunlar.
hoş bende dıyorum ama sankı kendım cok seyım. bende sınır oldum yaaa 1,5 ayda 200 gr alınır mı :(:(:(:
ben hep aralıklara bakıyorum bu kılo boy, valla bızım dr kafa dıyor daha onemlı ( boy kılosunda cok bır olagandısı durum yoksa tabı )
bu ay herhalde daha da az alıcaklar hazırlıklı olalım :(:(

Bizim doktor boy uzaması daha önemli demişti bu arada benim kızda kilo olarak alt sınırlarda :KK43:(
alhalhal boy daha mı onemlı kı ??

Bizde doktordan geldij 45gunde 600gr almis boyuda uzamis:)8,100gr ve 69cm olmuş oglusum artik siz ne yerseniz ver dedi sadece bal,patlıcan,inek sütü,ve yumurtanin beyazı yasak
maşallh canım ne guzel kuzuyaa. bız 8 lerı goremedık :(
sızın yedıgınızden verın demıs ya canım , eg dıslerı cıktımı nasıl yıycek. banada ole dedıler ama ben korkuyrum. nasıl verıyorsun canım ??

kızlar hangi mama sandalyesini kullanıyorsunuz. bizde bugün netten sipariş vercez inş. bir ara konuşulmuştu burda Babymax Loco Mama Sandalyesi hoşuma gitti fiyatıda uygun 160 tl. bizimki inş içinde durur. hemen canı sıkılıyor alışssa iyi olacak oturmaya.
ben canım chıcco nunkını kullanıyorum. hos mama sandalyası dısında her seye yarıyor :):):) sallayınca uyuyor bıle kuzum .
oyun alanı yaptı kendısıne hanım , bakalım belkı bıraz buyuyunce mama yer umarım :)

inşallah canım. senin kızımda mı hasta. ne oldu bu çocuklara hepsi hasta :KK43:

bende dün avakodoyu ezdim ama gökçe uyudu yemedi bugün versem ne olur ki. vermeye cesaret edemedim ama atmadım da.
ben hıc avakoda vermedım ! kıvı verıyorum bazen ama , versem mı acaba ??1

ben balığa dokunamam Gökçeye nasıl vericem bilmiyorum :) bende yoğurt çorbası yaptım sevmedi. bir kez daha yapmıştım gene sevmemişti :) yarın ne çorbası yapsam değişik olarak bilemedim.
bende aynı sekılde. daha evımızdde baklık pısmemıstır, hamıleyken bıle ayda bır ya yemısımdır ya yememısımdır oda bebek var dıye yanı :(:(

gercekten ihtiyacı olan birine yardım etmek istermisiniz allah rızası için lütfen yazımı yanlış algılamayın kapıcı dairemde oturan 7 aylık hamile bir bayan var kızı olacak eger kızının kücülmüş kiyafeylerini vermek isteyen olursa lütfen iletisime gecelim maddi olarak cok zor durumdalar

Üniversitesitedeyken bende uyku problemi yasamistim bi donem ne yaparsam yapiyim uyutamiyordum bayılmak üzereydim uykusuzluktan arkadaşlarima diyodum bayilirsam nolur dokunmayin banada az uyuyayim:)ama hem emzirip hem çalışmak hemde uykusuz kalmak daha zormuş:KK43:
allahımmm, 1,5 ay sonra bende bole olucam:(:(:
sımdıden gozum krkuyor :(:(
sımdı bıle evdeyken yanı uykusuzluga dayanamıyorum bıde ıste napıcam ben ??? akşamları artık 8 de gelırım , eve mı bakıyım cocuga mı bakıyım , kendıme mı bakıyım :(:(:(
offfffff offffffffffffffff:KK14::KK14:

Back
X