2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Dün kacirmisim sorunu sanırım. Corba ve yoğurt oglen yemegimizdi canım. Ama ben aksamda corba veya pure yediriyorum yiğidin kabızlık sorunu olduğu için hiç pirinç unu yada muhallebi tarzı yiycekler yedirme dim onlar kabiz ligini dahada artırıyor. Balkabaginida saat 4 veya 5gibi veriyoum bağırsak çalıştırdığı içi yada meyve püresi ne katiyorum. Akşam yemeğini bayaadir corba veya pure olarak yiyoruz biz yaani. 7 ayları bitigi için bence rahatlıkla başlayabilirsin
Anladım canım sagol bal kabağı iyi geliyor kabizliga

Bize tahlil yapılmıştı doktor vermene gerk yok demişti.sağlıkocağında tepki gösterdiler ver diye.tahlil olalı birbuçuk ay oldu acaba kan değeri nasıl
yani aslında bu dönemlerde anemi olabiliyor ama çoğu bebek kendi toparlıyor gıda takviyesi vs vs.ama bazılarında misal benim oğlum gibi daha derin oluyor kansızlık ki o zaman bi şekilde demir vermek gerekiyor ,bakalım başladım ben umarım tolere edebilir ilacı,ama senin doktorun gerek görmediyse neden veresin ki?

yani aslında bu dönemlerde anemi olabiliyor ama çoğu bebek kendi toparlıyor gıda takviyesi vs vs.ama bazılarında misal benim oğlum gibi daha derin oluyor kansızlık ki o zaman bi şekilde demir vermek gerekiyor ,bakalım başladım ben umarım tolere edebilir ilacı,ama senin doktorun gerek görmediyse neden veresin ki?
Umarım çabuk toparlarsınız sizde canım ben şimdilik vermicem ama tedirgin oldum tekrar tahlili 9.ayda ozaman bakarız.

peki ağzına aldıktan sonra sürekli püskürtüp kaşıkla tekrar geri vermeye çalışlıyor musun benim gibi,en gıcığı da bu oluyor çünkü,ben çok yıpranıyorum inatlaşmak istemesem de bazen zorluyorum kızıyorum
Ben biraz hitlervari yediriyorum canım pek püskürtemiyor :) başının altında yastıkla uzatıyorum eğimli bicimde , yemek kaşığıyla dilinin üzerine bırakıp üzerine su ya da ıhlamur veriyorum yutuyor. Yöntem yanlış olabilir ama annem böyle yaparak yedirmiş hepimize, oradayken de bi hafta böyle besledi azadı ve yavrum ilk kez düZgün kilo aldı.

Miktar olarak ne kadar canım benimki bir kase yiyiyor akşama kalmıyor akşamüstü yoğurt veriyorum 5gibi ondan sonra 7gibi emziriyorum saat 9 da muhallebisi ni yediriyorum
benim annem öğleden sonra çorba içiriyor sadece yoğurt veremiyorum alerji meyve kesinlikle yemiyor akşam dokuz buçuk gibide ben muhallebi veriyorum henüz 50 cc den yukarı çıkamadık ama buna şükür ilk başlarda bir kaç kaşık zor yiyodu.

maşallah ben yarısı kadar bile veremiyorum :KK43:
benimde sadece iki öğün ek gıda oda yeterli mi bilmiyorum
zinco bitkisel yağlardan oluşan bi karışım aslında,yani gaza iyi gelen bitkilerin yağları,rezene anason melisa dereotu vs .ben kabızlığa iyi geleceğine pek ihtimal vermedim belki yağ içerdiği içindir,ama kabızlık ishal her ikisi için biogaia barsak düzenleyici ve doğal
biogaia ilk üç ay gaz için kullanmıştım kabızlık içinde kullanabileceğimi bilmiyordum tekrar mı başlasam acaba

ben çok mu veriyorum acaba fazla gelirmi verdigim o ağzını açıyor ben veriyorum son bir iki kaşık kaldığında kafasini çeviriyor vermiyorum anne sütünü de yeterli olarak alsın istiyorum eğer akşam ogunu verirsem saat 7deki emzirme olmayacak
canım bebişin yediği kadar yeterli gibi sanki zaten kendiside doyduğunu bilip kafasını çeviriyormuş :) ek gıdayı artırırsan sütün azalmasın allah korusun

Küçük kase canım birde abimin eşi geldi bize onun arkadaşı benden 10gun once doğum yapmıştı arkadaşı bebegine yemek verirken kaşık sayısıyla veriyormus hatta çocuk yemek istiyormus annesi hayir o kadar vermemiz gerekiyor diyormus kilo olarak benim kizimdan 2kilo zayıf ben çokmu yediriyorum diye düşünmeye başladım
canım benim bildiğim doktorlar fazla görürlerse şunu ver bunu verme diye müdahale ediyorlar zaten ayaklanınca hepsi gidiyor kiloların o yüzden benim derdimde kızım kilo alsın diye ki yedirdiklerine bakınca fazla öğünde yok
Ben de az önce çorba içirirken ağzını açtıkça verdim 2-3 kaşık verdim öyle az sonra hepsini püskürttü.meğerse ağzının içinde biriktirmiş.ek gıda miktarımız çok az bizim zorlayamıyorum aşırı isteksizleşiyo inat yapıyo
bende kızımı zorlarsam kusuyor o yüzden ne kadar yerse kardır diyorum yeterki yediğini çıkartmasın

Bacilarim benden size tavsiye...
Ilaclari aksatmadan verin...
kussalar bile tekrar tekrar deneyin...
Oglum her vermemde kan ilacini kustugu icin kendimce vermeyi biraktim...
Kusuyor nasil olsa diye...
Doktorumuz aradi sonuc asiri kan dgerleri dusuk...
Cok pismanim ama cok gec :-(
22 damla ferruma basliyoruz..
Offff neddir bu ya valla bu 2015 hi iyi gelmedi bana :-(
canım inşallah çabuk düzelir değerleri bende iki gündür bırakmıştım kabız yapıyor diye hemen tekrar başlıyayım tavsiyen için çok sağol

peki ağzına aldıktan sonra sürekli püskürtüp kaşıkla tekrar geri vermeye çalışlıyor musun benim gibi,en gıcığı da bu oluyor çünkü,ben çok yıpranıyorum inatlaşmak istemesem de bazen zorluyorum kızıyorum
ben çok ısrarcı olamıyorum ya ağlıyor ya da kusuyor yediği kadar yemediği kader :) yine ağlancak halime gülüyorum :)

Merhabalar sizi hamile olduğum günden beri takip ediyorum ama yeni yazabildim benimde 10 haziran doğumlu yaramaz bi kizin var bizde inşallah sik sik katiliriz artik araniza
hoş geldin canım sık sık bekleriz :)
Eşim geldi eve az önce kızım uyuyor tutturmus uyandirayim azıcık seveyim diye olmaz dedim anasinin oğlu ne olcak
benim eşimde aynı benim geliş saatimi biliyosun niye uyutuyosun diyo tamam ben biliyorum da kızı anlıyo sanki saatlerden :)

benim annem öğleden sonra çorba içiriyor sadece yoğurt veremiyorum alerji meyve kesinlikle yemiyor akşam dokuz buçuk gibide ben muhallebi veriyorum henüz 50 cc den yukarı çıkamadık ama buna şükür ilk başlarda bir kaç kaşık zor yiyodu.

benimde sadece iki öğün ek gıda oda yeterli mi bilmiyorum
biogaia ilk üç ay gaz için kullanmıştım kabızlık içinde kullanabileceğimi bilmiyordum tekrar mı başlasam acaba

canım bebişin yediği kadar yeterli gibi sanki zaten kendiside doyduğunu bilip kafasını çeviriyormuş :) ek gıdayı artırırsan sütün azalmasın allah korusun

canım benim bildiğim doktorlar fazla görürlerse şunu ver bunu verme diye müdahale ediyorlar zaten ayaklanınca hepsi gidiyor kiloların o yüzden benim derdimde kızım kilo alsın diye ki yedirdiklerine bakınca fazla öğünde yok
bende kızımı zorlarsam kusuyor o yüzden ne kadar yerse kardır diyorum yeterki yediğini çıkartmasın

canım inşallah çabuk düzelir değerleri bende iki gündür bırakmıştım kabız yapıyor diye hemen tekrar başlıyayım tavsiyen için çok sağol

ben çok ısrarcı olamıyorum ya ağlıyor ya da kusuyor yediği kadar yemediği kader :) yine ağlancak halime gülüyorum :)

hoş geldin canım sık sık bekleriz :)
benim eşimde aynı benim geliş saatimi biliyosun niye uyutuyosun diyo tamam ben biliyorum da kızı anlıyo sanki saatlerden :)
Evet canım hareketlenince duruyor kilo alımı benim oglumda bebekken kiloluydu sonra yavaş yavaş normal oldu kizimda ek gıdaya başlamadan önce gündüz uykusundan hemen uysniyordu doğru düzgün uyumuyordu ne zaman öğlen pure vermeye başladım gündüz uymaya başladı demek ki doymuyordu

Ben biraz hitlervari yediriyorum canım pek püskürtemiyor :) başının altında yastıkla uzatıyorum eğimli bicimde , yemek kaşığıyla dilinin üzerine bırakıp üzerine su ya da ıhlamur veriyorum yutuyor. Yöntem yanlış olabilir ama annem böyle yaparak yedirmiş hepimize, oradayken de bi hafta böyle besledi azadı ve yavrum ilk kez düZgün kilo aldı.
mama sandalyesinde yediremiyorum ben de kalkıp gidiyor adeta,ben de yastık koyup mutfak masasında senin usulun yedirmeye başladım bikaç gündür,işe yarıyor kısmen, su zaten veriyorum ama kaşık müdahalesi bence mantıklı olmuş onu da deneyeceğim,yeterki birkaç kaşık yesin kaseyi geçtim :)

Kan ilacını bizde kullanmadik biliyorsunuz uzun süren bir makat catlagimiz olmuştu kan damlasini verince kabız oldu kızım ve kakasinda sürekli kan olmuştu doktor verme dedi kanı iyi görünüyor dedi sağlık ocagida öyleyse verme dedi bende vermedim şu anda yumurta pekmez ve kiymaya ağırlık veriyorum Şubat in ilk haftası sağlık ocağı çağırdı hemogram bakılacak sonucuna göre hareket etcez

mama sandalyesinde yediremiyorum ben de kalkıp gidiyor adeta,ben de yastık koyup mutfak masasında senin usulun yedirmeye başladım bikaç gündür,işe yarıyor kısmen, su zaten veriyorum ama kaşık müdahalesi bence mantıklı olmuş onu da deneyeceğim,yeterki birkaç kaşık yesin kaseyi geçtim :)
Mama sandalyesini 8. Ayda kullanmaya başlayacağım çünkü oturur pozisuonda ağzını kilitliyor ya da tükürüyor ağzındakini. Zaten Dr 8. Ayda köfte makarna vs başlayacağını ve kendini elle beslemesi gerektiğini söyledi. O yüzden son ayımız ne yedirirsemnkardır zaten kendisi beslenince az yiyecek:(

Canım parmaklıktan ayak çıkarma faslını çoktan geçtik :) yatak koruyucu almıştık uyku seti gibi puf kumaştan, yatağın dört yanı onlarla kaplı. Ya valla azad anlatılmaz yaşanır. Bugün çok kısıtlamayauım özgür bırakayım merakı kırılır belki dedim ama fıtı fıtı emekleyerek evde ne kadar tehlikeli yer varsa onlara giti. Kaşla göz arası fişte takılı duran şarj aletinin ucunu emmeye kalktı elinden aldım. Bizimki uyuyarak değil fişte şarj ediyor kendini :)
Dün akşam tv ünitesini koruyucuyla kapladık, priz koruyucuları taktık. Daha ne yapabilirim artık çok yoruldum :KK43:

Siz bayağı ilerlemissiniz yahu:) biz de koruyucu falan aldk ama kullanmadk henüz

Canim oglunun yeni fotosu yok mu?

Var canm telefondan atamadm bilgisayardan denym

Canim dunde sormuştum birşey merak ettim instagramda yigitin yemeklerini paylasmissin çorba kabak ve yoğurt akşam ogunu demi veriyorsun ben başlamadım daha yediklerimizden tattiriyorum akşam stanki de corbaya başlamış başlamak gerekiyornu akşam bilemedim diğer arkadaşlardan da varmı acaba akşam ogunune başlayan

Canm ben kahvalti pure yogurt ve muhallebi veriyorm.puresini biraz once verdm mesela yogurtla beraber.ogun arttirdigmda sut ve mamayi az icmeye basladi vazgeçtim bende.uc öğün veriyorum.

ben çok mu veriyorum acaba fazla gelirmi verdigim o ağzını açıyor ben veriyorum son bir iki kaşık kaldığında kafasini çeviriyor vermiyorum anne sütünü de yeterli olarak alsın istiyorum eğer akşam ogunu verirsem saat 7deki emzirme olmayacak

Canm emre de bir kase yiyor.kahvaltiyi yarım corba ve muhallebiyi bir kase yiyor.mama takimlarinin kaseleri var ya onlardan.iki gundr istahsiz ama dun hic yediremedm corbayi bugn yarm kase yedi.normal bence seninki de

Bacilarim benden size tavsiye...
Ilaclari aksatmadan verin...
kussalar bile tekrar tekrar deneyin...
Oglum her vermemde kan ilacini kustugu icin kendimce vermeyi biraktim...
Kusuyor nasil olsa diye...
Doktorumuz aradi sonuc asiri kan dgerleri dusuk...
Cok pismanim ama cok gec :-(
22 damla ferruma basliyoruz..
Offff neddir bu ya valla bu 2015 hi iyi gelmedi bana :-(

Gecmis olsn canm bende her gun vermiyodm ilaci ama pekmezi her sabah veriyorum

Biogaia dedidigindemi bitkisel canım surup gibimi doktor mu Yazmalı yoksa kendimiz alıp verebilirmiyiz bağırsakları için. Pardon doğal demişsin zaten. Eczanelerde varmi onuda ismi ni bunumu söyleyip alıyoruz. Aysenazima sorduğum soruların aynısını sanada sordum sanırım.ama bu kabizlikdan çok cekiyoruz yaa.

Biz de ilk aylarında kullandk biogaia canm cok ise yaramsti

[QUOTE="isimdeyimgucumdeyim, post: 38981192, memberanını işten geldiğimde bende fark ettim ama anlayamadım ki.[/QUOTE]
Benim kiziminda epeydir altta 3-4 yer beyaz ve sis ama hala dişten eser yok

Back
X