- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Biri benden mi bahsetti ne
Canim o yuvarlak sivilce gibi olan yerlerin ustu kanıyor degilmi bizde de öyleydi sana doktorun bize verdiği tedaviyi söyleyeyim eğer istersen dene ki birebir ayni durum bize sari su verdi toz halinde eczaneden aliyorsun evde sulandiriyorsun onunla günde uç defa altını siliyorsun ama pamukla sildim ben pamuğu bir kez sürüp atiyorsun ikinci kez surmuyo sun yeni pamuk kullaniyorsun ondan sonra biraz bekleyip bepanten ve trosyd karıştırıp suruyorsun ben küçük bir kutuda karistirdim öyle kullandım bazen günde dörtte yaptım çok kötüydü çünkü bir de doktor mümkün olduğunca açık bırak altını hava alsın dedi altını açınca biraz açık tut sonra ilaclayip kapatirsin umarım bir an önce iyileşir çok kotu oluyor benim kızım çok ağlıyordu
Mahtuana bacim ayni durumu Ali Yasin de yasadi...Insallah canim ayni yanik gibi burus burus oluyor yavrular ne cekiyorlar su bezden kurtulsalardi. Kortizonlu ama mecbur deneywcegim bende cunku cesit cesit krem denedim yok gecmiyor aksine dahada kotulesti sivilceler popoyuda sarmaya basladi
ooo kimler gelmiş kimlerrrrrS.a. bacilarimmmm
Nasilsiniz ??? Sizleri cok ama cok ozledim....
Stanki bacimin benimle alakasi olmayan bir mesaja alinip cekip gitmem evet hos dgildi...
Alindim uzerime iste ama neyse bu konulari kapatayim olur boyle yanlis anlasilmalar....
Esimde o siralar hayata dondugum icin forumu bana yasakladi...
Ki hakliymis ben resmen bagimlisi olmusum buranin...
inanin evim yasanilacak alana dondu
bos vakitlerimde hep evimi dipten koseden temizledim
Ama sonunda izin aldim cunku sabah ablam su mesaji gondermis sizlerle de paylasmak istedim...
Eki Görüntüle 1456327
Bu arada ablam kimya ogretim gorevlisi unide...
Malum dis zamanlarinda oldugumuz icin cogumuz agri kesici ates dusuruculere basvurmus vaziyetteyiz...
Hasta olan bebislerimiz varmis cok cok gecmis olsun....
Rabb'im tum hasta olanlara sifa hasta yakinlarina sabir versin ins.
Bizi soracak olursaniz cok sukur cok iyiyiz...
10 bucuk aylik oldu pasam
ayakta durmaya calisiyor...
Hala dede baba gibi basit kelimleri cozemedi
SiZleri ve miniklerinizi opuyorum cok
Evet canim 16 haziran dogunlu hemsireye sorayim telde en iyisiBildigim kadar yapılmıyo. Yani bizim dr yapmıyo bunun için hep aşı öncesi kontrole çağırırdı. Gerçi şuan kilo problemimiz olmasaydı yaşına kadar gelme demişti. Sizde 16 haziran doğumluydunuz dimi?
canım sen bu kiloda hala diyetmi yapıyosun ben öldüreyim kendimi ozman 66 kg yim 168 boyumgünaydın kızlar iyi haftalar olsun hepimize
ben tartıldım sadece 200 gr vermişimiki haftada 500 gr vererek diyet tarihinin yüz karası oldum
başlangıç: 53.8
güncel: 53.3
bu hızla gidersem mira okula giderken istediğim kiloda olurum sanırım
canım amacım 50-51 olmak doğumdan önce öyleydim o yüzden yapıyorum ama görüldüğü üzere pek işe yaramamış boyum 164 seninde boyuna göre kilon iyi sadece bir kaç kilo daha versem süper olar gibicanım sen bu kiloda hala diyetmi yapıyosun ben öldüreyim kendimi ozman 66 kg yim 168 boyum
Hos geldin canimMahtuana bacim ayni durumu Ali Yasin de yasadi...
Yaz yagmurun dedii gibi Troysd kullandim hametan ile biikte karistirip surdum aninda sonmeye baslamislardi...
Sanki mantar gibi doktorunun bepantol ile gecistirmesine bende anlam veremedim...
Cok gecmis olsun...
Bende zamana birakayim duzelir diyorum ama sanki daha kotuye gidiyor psikologa git diyorum benim aklim yerinde niye gideyim diyor iste tam o dediginden oldu iyice gaddarlasti kendinden baska bisey dusunmuyor kaldiki babam onu takmiyor babam is icin sehir disina giderdi arada simdi annem gidemezsin demesine ragmen gitmis. Benim derdim bana yetiyor bi yandan onlari dusunuyorum anneme sende onu umursama normal hayatina don o dusunsun beni takmiyor diye diyorum yok onuda yapmiyor babamla zaten gorusmuyorum artik annem babama o kadinla beni yuzlestir diyor babmda yok diyor annem cildiriyor
günaydın kızlar iyi haftalar olsun hepimize
ben tartıldım sadece 200 gr vermişimiki haftada 500 gr vererek diyet tarihinin yüz karası oldum
Ooooo bacım hoşgeldinS.a. bacilarimmmm
Nasilsiniz ??? Sizleri cok ama cok ozledim....
Stanki bacimin benimle alakasi olmayan bir mesaja alinip cekip gitmem evet hos dgildi...
Alindim uzerime iste ama neyse bu konulari kapatayim olur boyle yanlis anlasilmalar....
Esimde o siralar hayata dondugum icin forumu bana yasakladi...
Ki hakliymis ben resmen bagimlisi olmusum buranin...
inanin evim yasanilacak alana dondu
bos vakitlerimde hep evimi dipten koseden temizledim
Ama sonunda izin aldim cunku sabah ablam su mesaji gondermis sizlerle de paylasmak istedim...
Eki Görüntüle 1456327
Bu arada ablam kimya ogretim gorevlisi unide...
Malum dis zamanlarinda oldugumuz icin cogumuz agri kesici ates dusuruculere basvurmus vaziyetteyiz...
Hasta olan bebislerimiz varmis cok cok gecmis olsun....
Rabb'im tum hasta olanlara sifa hasta yakinlarina sabir versin ins.
Bizi soracak olursaniz cok sukur cok iyiyiz...
10 bucuk aylik oldu pasam
ayakta durmaya calisiyor...
Hala dede baba gibi basit kelimleri cozemedi
SiZleri ve miniklerinizi opuyorum cok
Sor bakalım ne dicek. Ya siz kaç kilosunuz peki :) ay anneler böyle kıyaslar ya sinir olurdum ama merak işte :)Evet canim 16 haziran dogunlu hemsireye sorayim telde en iyisi
şuan olduğun kiloda olmak istiyorum :)günaydın kızlar iyi haftalar olsun hepimize
Emzirirken iştahın açık olması bana çok normal geliyo. Benim içim ezilirdi. Yalnız emzirirken kilo verme muhabbetini hiç çözemedim. Ben tam tersi alanlardan olduğum için :)Diyet mi.akşam kızımla lahmacun söyledik 4 tane ancak birer tane yedik.neyse 2 tanesi duruyodu.akifciği emzirmek için kalktım gece 3 civarı 2sinide yedim yanında ayran da içtim.sonrada rahatsızlık verdi.hala çok tokum.benim gece iştahım çok açık oluyo ne yapsam ki
uuu ne diyon sen canım beni kesseler gece ağzıma bişi sokmam :))) emzirmek için kalktığımda sadece su içiyorum oda yanımda oluyo zaten mutfağa gitmiyorum bence gece yemelerine çözüm bulursan kesinlikle fark ederDiyet mi.akşam kızımla lahmacun söyledik 4 tane ancak birer tane yedik.neyse 2 tanesi duruyodu.akifciği emzirmek için kalktım gece 3 civarı 2sinide yedim yanında ayran da içtim.sonrada rahatsızlık verdi.hala çok tokum.benim gece iştahım çok açık oluyo ne yapsam ki
emzirmeden sonra öyle oluyo ama ben onu suyla bastırıyorum :)) çok şükür emzirme doğum kilolarının bir çoğunu götürdü kalan iki üç kilo da mecburi diyet istedi aylardır aynıyım çünkü ama onu da kasmadan yapıyorum sütümde azalma olmasın diye malum kuzum bişi yemiyo hala yoğun gıdamız sütEmzirirken iştahın açık olması bana çok normal geliyo. Benim içim ezilirdi. Yalnız emzirirken kilo verme muhabbetini hiç çözemedim. Ben tam tersi alanlardan olduğum için :)
Kilomuz 9.300 canim ama kiz benimki ona gore degerlendiriliyor.Seninki kac kgSor bakalım ne dicek. Ya siz kaç kilosunuz peki :) ay anneler böyle kıyaslar ya sinir olurdum ama merak işte :)
şuan olduğun kiloda olmak istiyorum :)
Emzirirken iştahın açık olması bana çok normal geliyo. Benim içim ezilirdi. Yalnız emzirirken kilo verme muhabbetini hiç çözemedim. Ben tam tersi alanlardan olduğum için :)
@minnakkartal elimde deil acaip aç kalkıyorum.tabi üstüne içtiğim 1 litre su bize süt olarak geri geliyo:)canım benim baba tarafı sıska çok zayıflar bende öyleyimde gece yemezsemuuu ne diyon sen canım beni kesseler gece ağzıma bişi sokmam :))) emzirmek için kalktığımda sadece su içiyorum oda yanımda oluyo zaten mutfağa gitmiyorum bence gece yemelerine çözüm bulursan kesinlikle fark eder
emzirmeden sonra öyle oluyo ama ben onu suyla bastırıyorum :)) çok şükür emzirme doğum kilolarının bir çoğunu götürdü kalan iki üç kilo da mecburi diyet istedi aylardır aynıyım çünkü ama onu da kasmadan yapıyorum sütümde azalma olmasın diye malum kuzum bişi yemiyo hala yoğun gıdamız süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?