2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Insallah canim ayni yanik gibi burus burus oluyor yavrular ne cekiyorlar su bezden kurtulsalardi. Kortizonlu ama mecbur deneywcegim bende cunku cesit cesit krem denedim yok gecmiyor aksine dahada kotulesti sivilceler popoyuda sarmaya basladi
Mahtuana bacim ayni durumu Ali Yasin de yasadi...
Yaz yagmurun dedii gibi Troysd kullandim hametan ile biikte karistirip surdum aninda sonmeye baslamislardi...
Sanki mantar gibi doktorunun bepantol ile gecistirmesine bende anlam veremedim...
Cok gecmis olsun...

ooo kimler gelmiş kimlerrrrr bu pazartesinin en keyifli yanı bu oldu yahu aman bi daha gitmeyesin kendini de Ali Yasinide özletmeyesin

Evet canim 16 haziran dogunlu hemsireye sorayim telde en iyisi

canım sen bu kiloda hala diyetmi yapıyosun ben öldüreyim kendimi ozman 66 kg yim 168 boyum

canım sen bu kiloda hala diyetmi yapıyosun ben öldüreyim kendimi ozman 66 kg yim 168 boyum
canım amacım 50-51 olmak doğumdan önce öyleydim o yüzden yapıyorum ama görüldüğü üzere pek işe yaramamış boyum 164 seninde boyuna göre kilon iyi sadece bir kaç kilo daha versem süper olar gibi

Ayni seyi yasadik sonunda boşandılar annem.dogumumda hic kalmadi ablam 1 gece hastanede 1 gece evde kaldi sonra gece ve gunduz olmak uzere hep kendim baktim ablam gunduz gelip yemek yapuyodu sagolsun
hamileyken ki tup bebek bizim annem gelirdi evimi supurur hic oturmadan giderdi temizlikci tutmusum gibi
Dugunumden bahsetmiyim bile

Neyse kisaca takma kafana bu böyle devam eder annem simdi eh daha iyi babamla dogru duzgun görüşmüyorum allah eşlerimizi eksik etmesin yanimizdan

Ben hic vermemisim 70.4 ayni bu hafta dikkat etmemistim ama almamisim da bu hafta dikkat etcem

Ooooo bacım hoşgeldin):):)
Ne iyi yaptın da geldin.ben de günde bikaç sefer girip çıkıyorum.aklım kalıyo burda yoksa.dolven muhabbetini duymuştum faceden falan calpol veriyorum yada apireks.

Diyet mi.akşam kızımla lahmacun söyledik 4 tane ancak birer tane yedik.neyse 2 tanesi duruyodu.akifciği emzirmek için kalktım gece 3 civarı 2sinide yedim yanında ayran da içtim.sonrada rahatsızlık verdi.hala çok tokum.benim gece iştahım çok açık oluyo ne yapsam ki

Evet canim 16 haziran dogunlu hemsireye sorayim telde en iyisi
Sor bakalım ne dicek. Ya siz kaç kilosunuz peki :) ay anneler böyle kıyaslar ya sinir olurdum ama merak işte :)
şuan olduğun kiloda olmak istiyorum :)

Emzirirken iştahın açık olması bana çok normal geliyo. Benim içim ezilirdi. Yalnız emzirirken kilo verme muhabbetini hiç çözemedim. Ben tam tersi alanlardan olduğum için :)

uuu ne diyon sen canım beni kesseler gece ağzıma bişi sokmam :))) emzirmek için kalktığımda sadece su içiyorum oda yanımda oluyo zaten mutfağa gitmiyorum bence gece yemelerine çözüm bulursan kesinlikle fark eder

Emzirirken iştahın açık olması bana çok normal geliyo. Benim içim ezilirdi. Yalnız emzirirken kilo verme muhabbetini hiç çözemedim. Ben tam tersi alanlardan olduğum için :)
emzirmeden sonra öyle oluyo ama ben onu suyla bastırıyorum :)) çok şükür emzirme doğum kilolarının bir çoğunu götürdü kalan iki üç kilo da mecburi diyet istedi aylardır aynıyım çünkü ama onu da kasmadan yapıyorum sütümde azalma olmasın diye malum kuzum bişi yemiyo hala yoğun gıdamız süt

Benden de 2 haftada 1.3 kilo gitti, çok fazla dikkat edemedim o yüzzden az verdim. Boy 1.70 kilo 63.7, hedefim 60 olmak inşallah yaza kadar gider kalan kilolar
aslında plates yapıp vücudumu şekle sokmak istiyorum ama minik canavarımla mümkün deil malasef, şöyle bi spor salonuna yazılıp plates yapma hayalleri kuruyorum anca 1-2 sene sonra gerçekleşebilir bu hayalim

Sor bakalım ne dicek. Ya siz kaç kilosunuz peki :) ay anneler böyle kıyaslar ya sinir olurdum ama merak işte :)

şuan olduğun kiloda olmak istiyorum :)
Kilomuz 9.300 canim ama kiz benimki ona gore degerlendiriliyor.Seninki kac kg

@minnakkartal elimde deil acaip aç kalkıyorum.tabi üstüne içtiğim 1 litre su bize süt olarak geri geliyo:)canım benim baba tarafı sıska çok zayıflar bende öyleyimde gece yemezsem@AreN5 bende öyle bi bünye varki 2 gün yememe dikkat etsem 2 kilo gidiyo.oyüzden pek dert etmiyorum bol bol yiyorum içiyorum ve yakıtorum.çünkü 8 aydır 67 kiloyum.kiloda almıyom.emzirmeyi bıraktımmı toparlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…