2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Insallah canim ya Benim kizda problemli uykukonusunda ama ben uyutup biraktigim anda bir gum sesi bizimki aciyor gozleri hadi gunduz gurultu olur ama gece olmasi beni rahatsiz ediyor zaten kredi cekmemis ilsaydik satip baska yerden alacaktik is icin cekmek zorunda kaldik Allah buyuk insallah oderiz de burayi satabiliriz

Kizlar bebeklerinize akşam ogunu veriyormusunuz ben önceden az az veriyordum şimdi miktarı arttirdim gece muhallebisini pek sevmiyor yemek verince gerek kalmıyor evde biraz var mama bitinceyekadar verip bir daha almayacagim ben şimdi sabah kahvaltı öğlen çorba yada pure yoğurt ikindi vakti meyve akşam yemek şeklinde veriyorum aralarda emzirme gece de emziriyirum

Canm biz de duzene oturtmustuk ama hastalaninca bozuldu.bugun kahvalti mama yogurt sut corba muhallebi mama seklinde verdm.aksam yemegine gecemedik biz daha.gecen ekmek verdm bogaznda kaldi korktm ama kasikla kendm yediriyorm blendri kaldirdk puturlu yiyo nihayet.seninki de yeterli bence muhallebi cok da onemli degl yemiyosa verme madem.benmki ari mamayi seviyo onu veriyorm bi de hipp in mamalari var bitince ben de almam herhalde ya.arada ari dan veririm

Ben sabah yumurta sarısı ve 20 gr paket labne veriyorum. Öğle bir meyve, ikindi yoğurt, akşam çorba veriyorum ve enİriyorum istedikçe. Akşam yemeğini 6 dan sonra vermiyorum gece zorlanıyor gaz derdimiz bi türlü bitmediği için. Muhallebi bizde hiç olmadı ve olmayacak, ilki acilde sınlanmak üzere üç kez verdim ve hepsini kustu. Cicibebe verdim bi kez dili değdiği an öğürdü ve kustu. Pirinç yine ağzına sürmez öğürtür kendini. Üç beyaZ hariç herşeyi yediriyorum yani :)

İnşallah yeniden duzeninize donersiniz canım blenderi kullanmamakla iyi yapmissin yavaş yavaş alışır pütürlü yemeye bizimki pütürlü yiyiyor yaptığım yemeklerden yiyiyor mamayi sevmedi hic ben gece tok tutsun diye veriyordum ama olduğu gibi kalıyor hipp var bende de tarihi geçmeden verebildigim kadar veririm

Ben akşam yemeğini 6.30 -7 gibi veriyorum bazen gaz oluyor gece ondanmi acaba öne alayim biraz cici bebe vermedim ben hic

Ben epeydir blendır işini bitirdim ve çorbalar hariç köfte et tavuk peynir ekmek balık meyve vs elimle koparıp veriyorum. Mama sandalyesinde önüne yemek koyma girişimlerim koltuktan muz parçaları toplamakla sonuçlandı hem kendisi elle yesin istiyorum ama ortalığı da darmaduman etmesin diyorum. Nasıl olacak bu iş bi de şımarıyo o zaman bi lokma bile yemiyor ortalığa savuruyor, ben elimle verince en azından besleniyor biraz da içim rahat ediyor

Bende eline vermiyorum daha bisry havalar isinsin biraz daha diye brkliyorum cunku her yemekten sonra yikanmamiz gerekcek diye dusunuyorum yuzune sacina heryere suruyo ellrrini :)

Ben de mama sandalyesinde mesela köfte makarna gibi şeyleri koparıp önüne koyuyorum bir tane bir tane kendi alıp yiyiyor ama öyle bütünüyle önüne koymuyorum çok işim var zaten bir de her öğün sil baştan temizlik yapmaya gücüm yok nasıl olsa öğrenecek bir gün yemeyi

Aynı bizimde aktivitenin bu.aracinda hayırlı olsun canım. Bide bende öğrencem şu araba kullanmayi

Evet aynı aktiviteler bizde de mevcut
oturma emeklemeden tık yok

hayırdır canım içki meselesinde ni. ?
Gökçe de henüz emeklemiyor
Evet canım içki Yüzünden tartıştık :/

Canim oncelikle gecmis olsun.Benim kizim da su an antibiyotik kullaniyor bildigim kadariyla antibiyotik kullanilirken yaoilmiyor degil mi asi
Bildigim kadar yapılmıyo. Yani bizim dr yapmıyo bunun için hep aşı öncesi kontrole çağırırdı. Gerçi şuan kilo problemimiz olmasaydı yaşına kadar gelme demişti. Sizde 16 haziran doğumluydunuz dimi?

Koyduğunuz yiyeceklerin büyüklügü ne kadar oluyo? Ben hala cesaret edemiyorum da..

S.a. bacilarimmmm
Nasilsiniz ??? Sizleri cok ama cok ozledim....
Stanki bacimin benimle alakasi olmayan bir mesaja alinip cekip gitmem evet hos dgildi...
Alindim uzerime iste ama neyse bu konulari kapatayim olur boyle yanlis anlasilmalar....
Esimde o siralar hayata dondugum icin forumu bana yasakladi...
Ki hakliymis ben resmen bagimlisi olmusum buranin...
inanin evim yasanilacak alana dondu
bos vakitlerimde hep evimi dipten koseden temizledim
Ama sonunda izin aldim cunku sabah ablam su mesaji gondermis sizlerle de paylasmak istedim...

Bu arada ablam kimya ogretim gorevlisi unide...
Malum dis zamanlarinda oldugumuz icin cogumuz agri kesici ates dusuruculere basvurmus vaziyetteyiz...

Hasta olan bebislerimiz varmis cok cok gecmis olsun....
Rabb'im tum hasta olanlara sifa hasta yakinlarina sabir versin ins.

Bizi soracak olursaniz cok sukur cok iyiyiz...
10 bucuk aylik oldu pasam
ayakta durmaya calisiyor...
Hala dede baba gibi basit kelimleri cozemedi
SiZleri ve miniklerinizi opuyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…