dogru olmaması gerekır ams ıstee herkezın yapısı bır değil tabı.Onun durumunu anliyorum canim ama diyorumki bukadar hayattan bezip ben bittim artik demesi normal degil cocuklari var sonucta.
Ya o psikopatlik bendede var eve temizlikci bile cagiramazdim ama suan mecburum iste esim sagolsun destekci ama isteyken sabah 8 de gidip sabaha karsi 4 5 gibi eve geliyo yanliz olunca cok zor oluyor canim
Canim annen bunalıma girmiş ondan boyle davraniyordur benim annemde öyledir çok ilgi bekledigim zamanlar oldu ama maalesef ilgilenmedi hamileyken benimde kanamam oluyordu Dr yatacaksin dedi ama yatamadim annem yakin oturduğu halde gelmedi doğumda bir hafta kalıp gitti kızım sabaha kadar ağlıyordu gündüz de durmuyordu yemek yapamadigim çok zaman oldu bir gün bile geleyim yapayım demedi kardeşim çalışıyor onun çocuğuna bakıyor hergun yemek yapıyor beraber yiyiyorlar ama beni hic düşünmedi benim babam vefat etti annem herkese karşı biraz gaddar artık kusmuyorum önceden hep kusuyordum ya da konuşuyordum kabul etmiyordu ona gore o adil davranıyordu ama bıraktım artik onu kendi haline çünkü çok üzülüyorum düşündükçe eşim sağolsun hayatimdaki tek desteğim ama yine de anneme son zamanlarda kızımı bıraktım baktı ama başkalarına birakamazdim eşimin tarafı annemden daha beter annem yine zor da kaldığımda bakıyor ama kocamin tarafında o da yok doğuma gitcem diye aradım uç gün öncesi arayıp çocukları nereye birakacaksin bizlik birşey varmı diye sormadilar bile kardeşimin eşi ilgilendi ogullarimla o yüzden yine de insanin kendi tarafı başkadır sen de zamana bırak canım annen kendine gelir zamanla hem ne güzel eşinde destek oluyormuş umarım kafana uyan iyi bir yardımcı bulursun ben de eve bayan almayı düşünüyorum yetisemiyorum ev isi çocuk çok yoruluyorumIyi aksmalar kizlar sayfalari okuyamadim insallah iyisinizdir
Hasta bebislerimiz insallah duzelmistir benim cok kotu mide bulantim var mutfak beni boguyor kizima yemek zor hazirliyorum simdi annem gelmiyor malesef zaten 1 hafta oldu aramiyor sormuyor naptim oldummu kaldimmi yok sormak dun aradi bende hayret diye dusunurken kendi sorununu anlatmak icin aramis dedim kanamam oldu dinlenmem lazimmis ne diye hiii gecmis olsunn dedi sadece annem nasil bukadar ruhsuz oldu anlamadim bu durumu yasayan herkesmi bukadar cocuklarindan bile kopuyor anlamiyorum arkadaslar
Neyse esimde bi kadin tutalim yemek ve temizlige dedi simdi ben hic boyle biseye basvurmadigim icin bilen varsa bana yardimci olabilirmi kadinda neye bakam lazim ne sormam lazim vs guvenmem gerek burdada referans olacak kimse yok biliyorsunuz yabanciyim napacagimi bilemiyorum
dogru olmaması gerekır ams ıstee herkezın yapısı bır değil tabı.
işallahh en kısa surede eskı saglıgına kavusur her anlamda.
oo cok gec gelıyor muss canımmm, bende gunduz 4-5 sandım eg cok ıyıymıss dıycektımmm. ne ısı bole canım buuuu o kadar uzun surelı ıs mı olurrrr ????
eg tabı mecburen o zaman tutcan kadın canım
Canim annen bunalıma girmiş ondan boyle davraniyordur benim annemde öyledir çok ilgi bekledigim zamanlar oldu ama maalesef ilgilenmedi hamileyken benimde kanamam oluyordu Dr yatacaksin dedi ama yatamadim annem yakin oturduğu halde gelmedi doğumda bir hafta kalıp gitti kızım sabaha kadar ağlıyordu gündüz de durmuyordu yemek yapamadigim çok zaman oldu bir gün bile geleyim yapayım demedi kardeşim çalışıyor onun çocuğuna bakıyor hergun yemek yapıyor beraber yiyiyorlar ama beni hic düşünmedi benim babam vefat etti annem herkese karşı biraz gaddar artık kusmuyorum önceden hep kusuyordum ya da konuşuyordum kabul etmiyordu ona gore o adil davranıyordu ama bıraktım artik onu kendi haline çünkü çok üzülüyorum düşündükçe eşim sağolsun hayatimdaki tek desteğim ama yine de anneme son zamanlarda kızımı bıraktım baktı ama başkalarına birakamazdim eşimin tarafı annemden daha beter annem yine zor da kaldığımda bakıyor ama kocamin tarafında o da yok doğuma gitcem diye aradım uç gün öncesi arayıp çocukları nereye birakacaksin bizlik birşey varmı diye sormadilar bile kardeşimin eşi ilgilendi ogullarimla o yüzden yine de insanin kendi tarafı başkadır sen de zamana bırak canım annen kendine gelir zamanla hem ne güzel eşinde destek oluyormuş umarım kafana uyan iyi bir yardımcı bulursun ben de eve bayan almayı düşünüyorum yetisemiyorum ev isi çocuk çok yoruluyorum
Anlayissiz insanlar cok zor ins bir an once iyi biyer bulur rahat edersinizYa kızlar ben çıldırmak uzereyim gündüz üst kattakinin sesleri çocuk kosturmalari ki öyle boyle değil kızım uyumadi kızımı 10 da uyuttum yan tarafta yatak odasında sürekli gürültü alt kattakiler karşılıklı gidip geliyor on dakika da bir kapı carpiyorlar ses olduğu gibi yatak odasında çocuğumu uyutmam mümkün değil bu apartmanda delircem cay demledim kızı uyutunca oturup icemedim kızı ayagimdan birakamiyorum uyanıyor seslere sürekli buradan taşınmak istiyorum ama evi ipotek edip kredi çektik eşime dedim satalım gidelim daha nezih bir yerden ev alalım diye inanın psikolojim bozuldu bu apartmanda kimsede saygı yok
Canim o yuvarlak sivilce gibi olan yerlerin ustu kanıyor degilmi bizde de öyleydi sana doktorun bize verdiği tedaviyi söyleyeyim eğer istersen dene ki birebir ayni durum bize sari su verdi toz halinde eczaneden aliyorsun evde sulandiriyorsun onunla günde uç defa altını siliyorsun ama pamukla sildim ben pamuğu bir kez sürüp atiyorsun ikinci kez surmuyo sun yeni pamuk kullaniyorsun ondan sonra biraz bekleyip bepanten ve trosyd karıştırıp suruyorsun ben küçük bir kutuda karistirdim öyle kullandım bazen günde dörtte yaptım çok kötüydü çünkü bir de doktor mümkün olduğunca açık bırak altını hava alsın dedi altını açınca biraz açık tut sonra ilaclayip kapatirsin umarım bir an önce iyileşir çok kotu oluyor benim kızım çok ağlıyordu@yaz yagmuru ya senin dedigin gibi oldu kizimin siivlce gibi seyler popoya dogru gidiyor doktora sordum mantar felan demedi bepantol sur dedi suruyorum zaten dedim gecmedi dedim ha hi hu deyip durdu telde iyice sinir oldum bide kaniyor aglama kriizne giriyor onla birlikte bende agliyorum
Ya kızlar ben çıldırmak uzereyim gündüz üst kattakinin sesleri çocuk kosturmalari ki öyle boyle değil kızım uyumadi kızımı 10 da uyuttum yan tarafta yatak odasında sürekli gürültü alt kattakiler karşılıklı gidip geliyor on dakika da bir kapı carpiyorlar ses olduğu gibi yatak odasında çocuğumu uyutmam mümkün değil bu apartmanda delircem cay demledim kızı uyutunca oturup icemedim kızı ayagimdan birakamiyorum uyanıyor seslere sürekli buradan taşınmak istiyorum ama evi ipotek edip kredi çektik eşime dedim satalım gidelim daha nezih bir yerden ev alalım diye inanın psikolojim bozuldu bu apartmanda kimsede saygı yok
İnşallah canım ya bizim bina nin sıvaları falan iyi yapılmamış kâğıt gibi duvarlar bir de insanlar saatin farkında olmadan rahat davranıyorlar sonuç boyle oluyorAnlayissiz insanlar cok zor ins bir an once iyi biyer bulur rahat edersiniz
Canim o yuvarlak sivilce gibi olan yerlerin ustu kanıyor degilmi bizde de öyleydi sana doktorun bize verdiği tedaviyi söyleyeyim eğer istersen dene ki birebir ayni durum bize sari su verdi toz halinde eczaneden aliyorsun evde sulandiriyorsun onunla günde uç defa altını siliyorsun ama pamukla sildim ben pamuğu bir kez sürüp atiyorsun ikinci kez surmuyo sun yeni pamuk kullaniyorsun ondan sonra biraz bekleyip bepanten ve trosyd karıştırıp suruyorsun ben küçük bir kutuda karistirdim öyle kullandım bazen günde dörtte yaptım çok kötüydü çünkü bir de doktor mümkün olduğunca açık bırak altını hava alsın dedi altını açınca biraz açık tut sonra ilaclayip kapatirsin umarım bir an önce iyileşir çok kotu oluyor benim kızım çok ağlıyordu
Biz yoneticiyiz canım birakcaz yakında toplantı yapcaz toplantıda hepsini söyleyeceğim hem herkes bir arada olacak başka şeylerde var kapıların onu çöp dolu alt kattakilerin eşya koyuyorlar ortak kullanım alanlarına geçen söyledik hic değişmedi benim tuttuğum temizlikçiyi begenmiyorlar kapılarının onu çöp suyu eşya soba kovası düşün böyle insanlar bunlar gelen kadın 9 da başlıyor temiz lige 12 de bitiriyor hoş temizliğe gelenler de onların katını şikayet ediyorCanim soylesene benim ankarada oturdugum zaman ust kattaki kadin yeni tasinmisti salak kari topulu ayakkabiyla dolaniyordu 2 tane cocugu vardi kanepeden pat pat surekli yere atlayip kalorifer peteklerine vuruyorlardi gece 1 2 ayaktalar sabah 7 de biseyler suruyorlardi hersabah istisnasis allahim cildiriyordum sinirden kadinla kapida karsilastim selamlastik sonra dedimki yukardan birileri boyle boyle yapiyor cok sinirleniyorum kimin cocuklari boyle gurultu cikariyosa sizde duyuyormusunuz dedim kadin bide pismis pismis sanirim bizim ustumuzdeki kattakiler yapiyor dedi bende himm ozaman onlara soylemek lazim dedim eve girdim o ust kattaki dedigi yerdede 70 yasinda bi kadin yasiyor yalniz teyzeyide taniyorum yani neyseki o konusmadan sonra sesler azaldi sadece hafta sonlari biraz oluyordu kadin anlamis yani sende kizim sana diyorum gelinim sen anla yap boyle dengesiz insanlara
Geçer inşallah canım benim kizimda elletmiyordu ağlıyordu yanik gibi olmuştu trosyd kortizonlu ama başka turlu geçmiyor canım ben bir sürü krem denedim daha kötü olduEvet onlar kaniyor ve cok agliyor pamuk suyla temizliyorum silerken izin vermiyor bacaklarini kapatiyor aglayarak. Bende eczaneden yarin aldirayim onlari bian once duzelsin icim cok aciyor. Altini havalandiriyorum ama kizim yatmadigi icin kaciyor oyuzden hemen baglamak zorunda kaliyorum bugun bezini az baglamayim dedim pijamasini giydirdim sade daha saniyesine isedi haliya
Biz yoneticiyiz canım birakcaz yakında toplantı yapcaz toplantıda hepsini söyleyeceğim hem herkes bir arada olacak başka şeylerde var kapıların onu çöp dolu alt kattakilerin eşya koyuyorlar ortak kullanım alanlarına geçen söyledik hic değişmedi benim tuttuğum temizlikçiyi begenmiyorlar kapılarının onu çöp suyu eşya soba kovası düşün böyle insanlar bunlar gelen kadın 9 da başlıyor temiz lige 12 de bitiriyor hoş temizliğe gelenler de onların katını şikayet ediyor
Geçer inşallah canım benim kizimda elletmiyordu ağlıyordu yanik gibi olmuştu trosyd kortizonlu ama başka turlu geçmiyor canım ben bir sürü krem denedim daha kötü oldu
Canim hemen iyileşmedi bizim ama bir hafta sonra bayağı azaldı ben poposu beyaz oluncaya kadar surdumInsallah canim ayni yanik gibi burus burus oluyor yavrular ne cekiyorlar su bezden kurtulsalardi. Kortizonlu ama mecbur deneywcegim bende cunku cesit cesit krem denedim yok gecmiyor aksine dahada kotulesti sivilceler popoyuda sarmaya basladi
@yaz yagmuru ya senin dedigin gibi oldu kizimin siivlce gibi seyler popoya dogru gidiyor doktora sordum mantar felan demedi bepantol sur dedi suruyorum zaten dedim gecmedi dedim ha hi hu deyip durdu telde iyice sinir oldum bide kaniyor aglama kriizne giriyor onla birlikte bende agliyorum
canım annenin psikolojisi bi hayli bozulmuş demek düşünsene evlatlarını bile anlayamaz halde inşallah Rabbim güç versin biran önce toparlansın şükür ki eşin durumun farkında kendi destek olamasa da Yardıma birinin gelmesi gerektiğini anlamış umarım biran önce düzgün birini bulursun bu arada senin Yöntem sayesinde kızım emeklemeye başladı tekrar teşekkür ederim canımIyi aksmalar kizlar sayfalari okuyamadim insallah iyisinizdir
Hasta bebislerimiz insallah duzelmistir benim cok kotu mide bulantim var mutfak beni boguyor kizima yemek zor hazirliyorum simdi annem gelmiyor malesef zaten 1 hafta oldu aramiyor sormuyor naptim oldummu kaldimmi yok sormak dun aradi bende hayret diye dusunurken kendi sorununu anlatmak icin aramis dedim kanamam oldu dinlenmem lazimmis ne diye hiii gecmis olsunn dedi sadece annem nasil bukadar ruhsuz oldu anlamadim bu durumu yasayan herkesmi bukadar cocuklarindan bile kopuyor anlamiyorum arkadaslar
Neyse esimde bi kadin tutalim yemek ve temizlige dedi simdi ben hic boyle biseye basvurmadigim icin bilen varsa bana yardimci olabilirmi kadinda neye bakam lazim ne sormam lazim vs guvenmem gerek burdada referans olacak kimse yok biliyorsunuz yabanciyim napacagimi bilemiyorum
allahım ya ne çektin be şu komşularından bi şekilde krediyi kapatıp güzel bi yerlerden ev alabilirsiniz umarım ev alma komşu al diye boşuna dememişler baksanaYa kızlar ben çıldırmak uzereyim gündüz üst kattakinin sesleri çocuk kosturmalari ki öyle boyle değil kızım uyumadi kızımı 10 da uyuttum yan tarafta yatak odasında sürekli gürültü alt kattakiler karşılıklı gidip geliyor on dakika da bir kapı carpiyorlar ses olduğu gibi yatak odasında çocuğumu uyutmam mümkün değil bu apartmanda delircem cay demledim kızı uyutunca oturup icemedim kızı ayagimdan birakamiyorum uyanıyor seslere sürekli buradan taşınmak istiyorum ama evi ipotek edip kredi çektik eşime dedim satalım gidelim daha nezih bir yerden ev alalım diye inanın psikolojim bozuldu bu apartmanda kimsede saygı yok
ayy çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşirInsallah canim ayni yanik gibi burus burus oluyor yavrular ne cekiyorlar su bezden kurtulsalardi. Kortizonlu ama mecbur deneywcegim bende cunku cesit cesit krem denedim yok gecmiyor aksine dahada kotulesti sivilceler popoyuda sarmaya basladi
Evet ne yazıkki yatıramıyorum mira hanımı çabuk sıkılıyo artık bir iki denedim istediğim gibi olmadı bakalım perşembeye yapcaz artık bisiler malum önemli bi maçımız var :)))@minnakkartal bu ara sanatsal bir calisma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?