2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
dogru olmaması gerekır ams ıstee herkezın yapısı bır değil tabı.
işallahh en kısa surede eskı saglıgına kavusur her anlamda.
oo cok gec gelıyor muss canımmm, bende gunduz 4-5 sandım eg cok ıyıymıss dıycektımmm. ne ısı bole canım buuuu o kadar uzun surelı ıs mı olurrrr ????
eg tabı mecburen o zaman tutcan kadın canım

Canim annen bunalıma girmiş ondan boyle davraniyordur benim annemde öyledir çok ilgi bekledigim zamanlar oldu ama maalesef ilgilenmedi hamileyken benimde kanamam oluyordu Dr yatacaksin dedi ama yatamadim annem yakin oturduğu halde gelmedi doğumda bir hafta kalıp gitti kızım sabaha kadar ağlıyordu gündüz de durmuyordu yemek yapamadigim çok zaman oldu bir gün bile geleyim yapayım demedi kardeşim çalışıyor onun çocuğuna bakıyor hergun yemek yapıyor beraber yiyiyorlar ama beni hic düşünmedi benim babam vefat etti annem herkese karşı biraz gaddar artık kusmuyorum önceden hep kusuyordum ya da konuşuyordum kabul etmiyordu ona gore o adil davranıyordu ama bıraktım artik onu kendi haline çünkü çok üzülüyorum düşündükçe eşim sağolsun hayatimdaki tek desteğim ama yine de anneme son zamanlarda kızımı bıraktım baktı ama başkalarına birakamazdim eşimin tarafı annemden daha beter annem yine zor da kaldığımda bakıyor ama kocamin tarafında o da yok doğuma gitcem diye aradım uç gün öncesi arayıp çocukları nereye birakacaksin bizlik birşey varmı diye sormadilar bile kardeşimin eşi ilgilendi ogullarimla o yüzden yine de insanin kendi tarafı başkadır sen de zamana bırak canım annen kendine gelir zamanla hem ne güzel eşinde destek oluyormuş umarım kafana uyan iyi bir yardımcı bulursun ben de eve bayan almayı düşünüyorum yetisemiyorum ev isi çocuk çok yoruluyorum

Insallah bian once kavussun dua ediyorum evde bi erkek kardesim var 16 yasinda onunda psikolojisi bozulmus evde hergun kavaga bitsin istiyorum bu tufan.
Ayy keske oyle olsaydi canim ya sabaha karsi geliyor malesef polis ve calistigi birim cok yogun.
Evet mecburum bakalim insallah iyi biri bulabilirim

Ya kızlar ben çıldırmak uzereyim gündüz üst kattakinin sesleri çocuk kosturmalari ki öyle boyle değil kızım uyumadi kızımı 10 da uyuttum yan tarafta yatak odasında sürekli gürültü alt kattakiler karşılıklı gidip geliyor on dakika da bir kapı carpiyorlar ses olduğu gibi yatak odasında çocuğumu uyutmam mümkün değil bu apartmanda delircem cay demledim kızı uyutunca oturup icemedim kızı ayagimdan birakamiyorum uyanıyor seslere sürekli buradan taşınmak istiyorum ama evi ipotek edip kredi çektik eşime dedim satalım gidelim daha nezih bir yerden ev alalım diye inanın psikolojim bozuldu bu apartmanda kimsede saygı yok

Bende zamana birakayim duzelir diyorum ama sanki daha kotuye gidiyor psikologa git diyorum benim aklim yerinde niye gideyim diyor iste tam o dediginden oldu iyice gaddarlasti kendinden baska bisey dusunmuyor kaldiki babam onu takmiyor babam is icin sehir disina giderdi arada simdi annem gidemezsin demesine ragmen gitmis. Benim derdim bana yetiyor bi yandan onlari dusunuyorum anneme sende onu umursama normal hayatina don o dusunsun beni takmiyor diye diyorum yok onuda yapmiyor babamla zaten gorusmuyorum artik annem babama o kadinla beni yuzlestir diyor babmda yok diyor annem cildiriyor

Anlayissiz insanlar cok zor ins bir an once iyi biyer bulur rahat edersiniz

Canim o yuvarlak sivilce gibi olan yerlerin ustu kanıyor degilmi bizde de öyleydi sana doktorun bize verdiği tedaviyi söyleyeyim eğer istersen dene ki birebir ayni durum bize sari su verdi toz halinde eczaneden aliyorsun evde sulandiriyorsun onunla günde uç defa altını siliyorsun ama pamukla sildim ben pamuğu bir kez sürüp atiyorsun ikinci kez surmuyo sun yeni pamuk kullaniyorsun ondan sonra biraz bekleyip bepanten ve trosyd karıştırıp suruyorsun ben küçük bir kutuda karistirdim öyle kullandım bazen günde dörtte yaptım çok kötüydü çünkü bir de doktor mümkün olduğunca açık bırak altını hava alsın dedi altını açınca biraz açık tut sonra ilaclayip kapatirsin umarım bir an önce iyileşir çok kotu oluyor benim kızım çok ağlıyordu

Canim soylesene benim ankarada oturdugum zaman ust kattaki kadin yeni tasinmisti salak kari topulu ayakkabiyla dolaniyordu 2 tane cocugu vardi kanepeden pat pat surekli yere atlayip kalorifer peteklerine vuruyorlardi gece 1 2 ayaktalar sabah 7 de biseyler suruyorlardi hersabah istisnasis allahim cildiriyordum sinirden kadinla kapida karsilastim selamlastik sonra dedimki yukardan birileri boyle boyle yapiyor cok sinirleniyorum kimin cocuklari boyle gurultu cikariyosa sizde duyuyormusunuz dedim kadin bide pismis pismis sanirim bizim ustumuzdeki kattakiler yapiyor dedi bende himm ozaman onlara soylemek lazim dedim eve girdim o ust kattaki dedigi yerdede 70 yasinda bi kadin yasiyor yalniz teyzeyide taniyorum yani neyseki o konusmadan sonra sesler azaldi sadece hafta sonlari biraz oluyordu kadin anlamis yani sende kizim sana diyorum gelinim sen anla yap boyle dengesiz insanlara

Evet onlar kaniyor ve cok agliyor pamuk suyla temizliyorum silerken izin vermiyor bacaklarini kapatiyor aglayarak. Bende eczaneden yarin aldirayim onlari bian once duzelsin icim cok aciyor. Altini havalandiriyorum ama kizim yatmadigi icin kaciyor oyuzden hemen baglamak zorunda kaliyorum bugun bezini az baglamayim dedim pijamasini giydirdim sade daha saniyesine isedi haliya

Biz yoneticiyiz canım birakcaz yakında toplantı yapcaz toplantıda hepsini söyleyeceğim hem herkes bir arada olacak başka şeylerde var kapıların onu çöp dolu alt kattakilerin eşya koyuyorlar ortak kullanım alanlarına geçen söyledik hic değişmedi benim tuttuğum temizlikçiyi begenmiyorlar kapılarının onu çöp suyu eşya soba kovası düşün böyle insanlar bunlar gelen kadın 9 da başlıyor temiz lige 12 de bitiriyor hoş temizliğe gelenler de onların katını şikayet ediyor

Geçer inşallah canım benim kizimda elletmiyordu ağlıyordu yanik gibi olmuştu trosyd kortizonlu ama başka turlu geçmiyor canım ben bir sürü krem denedim daha kötü oldu

Bunlari soyleyince annemlerin apartman sandim bi anda off iki daire vardi karsilikli surekli esyalari ortada duruyordu gececek yolumuz olmazdi evin onu cop dolu oluyordu herkes sikayetciydi temizlige gelen kadinda sikayet ederdi hicte tinlamazlardi bi surude cocuklari vardi

Geçer inşallah canım benim kizimda elletmiyordu ağlıyordu yanik gibi olmuştu trosyd kortizonlu ama başka turlu geçmiyor canım ben bir sürü krem denedim daha kötü oldu

Insallah canim ayni yanik gibi burus burus oluyor yavrular ne cekiyorlar su bezden kurtulsalardi. Kortizonlu ama mecbur deneywcegim bende cunku cesit cesit krem denedim yok gecmiyor aksine dahada kotulesti sivilceler popoyuda sarmaya basladi

Insallah canim ayni yanik gibi burus burus oluyor yavrular ne cekiyorlar su bezden kurtulsalardi. Kortizonlu ama mecbur deneywcegim bende cunku cesit cesit krem denedim yok gecmiyor aksine dahada kotulesti sivilceler popoyuda sarmaya basladi
Canim hemen iyileşmedi bizim ama bir hafta sonra bayağı azaldı ben poposu beyaz oluncaya kadar surdum

Bir resimatabilir misiniz? Bizde de var ve sanirim ben biliyorum ne oldugunu

canım annenin psikolojisi bi hayli bozulmuş demek düşünsene evlatlarını bile anlayamaz halde inşallah Rabbim güç versin biran önce toparlansın şükür ki eşin durumun farkında kendi destek olamasa da Yardıma birinin gelmesi gerektiğini anlamış umarım biran önce düzgün birini bulursun bu arada senin Yöntem sayesinde kızım emeklemeye başladı tekrar teşekkür ederim canım

allahım ya ne çektin be şu komşularından bi şekilde krediyi kapatıp güzel bi yerlerden ev alabilirsiniz umarım ev alma komşu al diye boşuna dememişler baksana
ayy çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…