- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım senin durumun özelmiş bende öyle olsan yer içerdim oh tadını çıkar keyfine bak :))@minnakkartal elimde deil acaip aç kalkıyorum.tabi üstüne içtiğim 1 litre su bize süt olarak geri geliyo:)canım benim baba tarafı sıska çok zayıflar bende öyleyimde gece yemezsem@AreN5 bende öyle bi bünye varki 2 gün yememe dikkat etsem 2 kilo gidiyo.oyüzden pek dert etmiyorum bol bol yiyorum içiyorum ve yakıtorum.çünkü 8 aydır 67 kiloyum.kiloda almıyom.emzirmeyi bıraktımmı toparlarım
ooooo nihayetAçılın teyzeler ısırırım
Hadi hayirli olsun gozunuz aydin canim :)Açılın teyzeler ısırırım
Ooo hayirli olsunAçılın teyzeler ısırırım
Seni yeniden burada görmek çok güzel Azericim hoşgeldin umarım stanki de geri döner burada hepinize çok alıştık birbirimizden birşeyler öğreniyoruz çocuklarımız için en doğru olanı burada paylaşarak bulmaya çalışıyoruzS.a. bacilarimmmm
Nasilsiniz ??? Sizleri cok ama cok ozledim....
Stanki bacimin benimle alakasi olmayan bir mesaja alinip cekip gitmem evet hos dgildi...
Alindim uzerime iste ama neyse bu konulari kapatayim olur boyle yanlis anlasilmalar....
Esimde o siralar hayata dondugum icin forumu bana yasakladi...
Ki hakliymis ben resmen bagimlisi olmusum buranin...
inanin evim yasanilacak alana dondu
bos vakitlerimde hep evimi dipten koseden temizledim
Ama sonunda izin aldim cunku sabah ablam su mesaji gondermis sizlerle de paylasmak istedim...
Eki Görüntüle 1456327
Bu arada ablam kimya ogretim gorevlisi unide...
Malum dis zamanlarinda oldugumuz icin cogumuz agri kesici ates dusuruculere basvurmus vaziyetteyiz...
Hasta olan bebislerimiz varmis cok cok gecmis olsun....
Rabb'im tum hasta olanlara sifa hasta yakinlarina sabir versin ins.
Bizi soracak olursaniz cok sukur cok iyiyiz...
10 bucuk aylik oldu pasam
ayakta durmaya calisiyor...
Hala dede baba gibi basit kelimleri cozemedi
SiZleri ve miniklerinizi opuyorum cok
ooooo nihayethaydi gözünüz hatta gözümüz aydın
Hadi hayirli olsun gozunuz aydin canim :)
Ooo hayirli olsun
Sağolun teyzeler topikçe dert olmuştu dişsizliğimiz, o da çıktı, hepimizin gözü aydın :) Dr dan geldik bugün tam 9 aylık oldu bebişim, besleyip uyuttuktan sonra ayrıntıları yazarımAllaaahhh yandik azadda dislendiyse tamam gelisimi tamamlandi artik bir sonraki levele gectiniz :)
Ben doğumdan önce salona gidiyordum şimdi evde yapıyorum sağolsun ebru şallı çok yardımcı oluyo :) 3k cdsini aldım 21 günde 2 beden incelenebilecegini söylüyo. Her akşam eşime bırakıp yapıyorum bazende pusetine koyup yanıma alıyorum. Hayranlıkla izliyo :)Benden de 2 haftada 1.3 kilo gitti, çok fazla dikkat edemedim o yüzzden az verdim. Boy 1.70 kilo 63.7, hedefim 60 olmak inşallah yaza kadar gider kalan kilolar
aslında plates yapıp vücudumu şekle sokmak istiyorum ama minik canavarımla mümkün deil malasef, şöyle bi spor salonuna yazılıp plates yapma hayalleri kuruyorum anca 1-2 sene sonra gerçekleşebilir bu hayalim
ay sizin kilonuz çok iyi maş. Bizim şuan 9300 olmamız gerekirken daha 8160 grmız.. Bide erkekiz. Doğum kilonuz kaçtı ki ?Kilomuz 9.300 canim ama kiz benimki ona gore degerlendiriliyor.Seninki kac kg
ALLAH herkese böyle bünye nasip etsin :)@minnakkartal elimde deil acaip aç kalkıyorum.tabi üstüne içtiğim 1 litre su bize süt olarak geri geliyo:)canım benim baba tarafı sıska çok zayıflar bende öyleyimde gece yemezsem@AreN5 bende öyle bi bünye varki 2 gün yememe dikkat etsem 2 kilo gidiyo.oyüzden pek dert etmiyorum bol bol yiyorum içiyorum ve yakıtorum.çünkü 8 aydır 67 kiloyum.kiloda almıyom.emzirmeyi bıraktımmı toparlarım
Canim nasıl tarif etsem mesela köfteyi şöyle söyleyeyim çay kaşığının kaşık kısmındaki büyüklükte veriyorum makarna fiyonk veriyorum genelde ikiye bölüp veriyorum o şekilde ama blender kullanıyormuşun bilmiyorum kullanma çatalla ezip ver basta biraz fazla ez sonra zamanla biraz daha az ezip pütürlü bırak alışır zamanla bende boyle yaptım alıştıKoyduğunuz yiyeceklerin büyüklügü ne kadar oluyo? Ben hala cesaret edemiyorum da..
ooo kimler gelmiş kimlerrrrrbu pazartesinin en keyifli yanı bu oldu yahu aman bi daha gitmeyesin kendini de Ali Yasinide özletmeyesin
Hos geldin canim
Ooooo bacım hoşgeldin):) :)
Ne iyi yaptın da geldin.ben de günde bikaç sefer girip çıkıyorum.aklım kalıyo burda yoksa.dolven muhabbetini duymuştum faceden falan calpol veriyorum yada apireks.
Hosbulduk teyzelerSeni yeniden burada görmek çok güzel Azericim hoşgeldin umarım stanki de geri döner burada hepinize çok alıştık birbirimizden birşeyler öğreniyoruz çocuklarımız için en doğru olanı burada paylaşarak bulmaya çalışıyoruz
aynen :)Yahu bu ikizler bebeleri nasl maymun istahlilar ya.yerinde durmuyo benm oglan.kucaga aliyosn yurutec istiyo koyuyosn kucak istiyo aliyosun gezmek istiyo.biraz once yurutecndeydi esim kucagna aldi bak 10 a kadar saycm mizmizlanmaya baslycak dedi 6 da viyaklamaya basladioyuncaklarndan sklyo hemen max 2-3 dk oynuyo.sizinkilerde boyle mi?napcgmi sasrdm
bende almayı düşünüyorum ama daha pek ayakta dikilemiyor az daha bekliycem o yüzdenBenim abimin oğlunun ilk arabam vardı onu verdiler simdi favorimiz o araba şeklindeyken çok seviyor üstüne oturtuyorum ayaklarıyla geriye doğru iteleyip geri gidiyor çok mutlu oluyor ama yurutec seklinde yaptığım da eğilip oyuncakli kısmıyla oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?