2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım senin durumun özelmiş bende öyle olsan yer içerdim oh tadını çıkar keyfine bak :))

Seni yeniden burada görmek çok güzel Azericim hoşgeldin umarım stanki de geri döner burada hepinize çok alıştık birbirimizden birşeyler öğreniyoruz çocuklarımız için en doğru olanı burada paylaşarak bulmaya çalışıyoruz

Annemdeki tartiyla evdeki tarti farkli tartiyi ben tartilmadim bugun zaten cokta dikkat edemedim bu hafta bakalim haftaya kismet

ooooo nihayet haydi gözünüz hatta gözümüz aydın

Hadi hayirli olsun gozunuz aydin canim :)

Ooo hayirli olsun

Allaaahhh yandik azadda dislendiyse tamam gelisimi tamamlandi artik bir sonraki levele gectiniz :)
Sağolun teyzeler topikçe dert olmuştu dişsizliğimiz, o da çıktı, hepimizin gözü aydın :) Dr dan geldik bugün tam 9 aylık oldu bebişim, besleyip uyuttuktan sonra ayrıntıları yazarım

Ben doğumdan önce salona gidiyordum şimdi evde yapıyorum sağolsun ebru şallı çok yardımcı oluyo :) 3k cdsini aldım 21 günde 2 beden incelenebilecegini söylüyo. Her akşam eşime bırakıp yapıyorum bazende pusetine koyup yanıma alıyorum. Hayranlıkla izliyo :)
Kilomuz 9.300 canim ama kiz benimki ona gore degerlendiriliyor.Seninki kac kg
ay sizin kilonuz çok iyi maş. Bizim şuan 9300 olmamız gerekirken daha 8160 grmız.. Bide erkekiz. Doğum kilonuz kaçtı ki ?
ALLAH herkese böyle bünye nasip etsin :)

Yahu bu ikizler bebeleri nasl maymun istahlilar ya.yerinde durmuyo benm oglan.kucaga aliyosn yurutec istiyo koyuyosn kucak istiyo aliyosun gezmek istiyo.biraz once yurutecndeydi esim kucagna aldi bak 10 a kadar saycm mizmizlanmaya baslycak dedi 6 da viyaklamaya basladioyuncaklarndan sklyo hemen max 2-3 dk oynuyo.sizinkilerde boyle mi?napcgmi sasrdm

Koyduğunuz yiyeceklerin büyüklügü ne kadar oluyo? Ben hala cesaret edemiyorum da..
Canim nasıl tarif etsem mesela köfteyi şöyle söyleyeyim çay kaşığının kaşık kısmındaki büyüklükte veriyorum makarna fiyonk veriyorum genelde ikiye bölüp veriyorum o şekilde ama blender kullanıyormuşun bilmiyorum kullanma çatalla ezip ver basta biraz fazla ez sonra zamanla biraz daha az ezip pütürlü bırak alışır zamanla bende boyle yaptım alıştı

ooo kimler gelmiş kimlerrrrr bu pazartesinin en keyifli yanı bu oldu yahu aman bi daha gitmeyesin kendini de Ali Yasinide özletmeyesin

Hos geldin canim

Ooooo bacım hoşgeldin):):)
Ne iyi yaptın da geldin.ben de günde bikaç sefer girip çıkıyorum.aklım kalıyo burda yoksa.dolven muhabbetini duymuştum faceden falan calpol veriyorum yada apireks.

Hosbulduk teyzeler
Cok izlemisim sizleri valla ....
Bu arada kilolari duzwnli olcmwyw baslamissiniz...
44 e kadar dustum ben yani hamilelik oncesi kilomdayim su an
Ins. Bende sizler verirken bende alirim...
Boy 1.65 kilom 44
Hedefim 55 ...

Benim abimin oğlunun ilk arabam vardı onu verdiler simdi favorimiz o araba şeklindeyken çok seviyor üstüne oturtuyorum ayaklarıyla geriye doğru iteleyip geri gidiyor çok mutlu oluyor ama yurutec seklinde yaptığım da eğilip oyuncakli kısmıyla oynuyor

aynen :)

bende almayı düşünüyorum ama daha pek ayakta dikilemiyor az daha bekliycem o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…