2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
azerikizi91 hoşgelmişinnn
bu arada çok fena hastayım öksürmekten içim söküldü resmen. umutunda hiç iştahı yok emmese aç kalacak meyve yoğurt falan da hak getire sevdiremedim bir türlü ben sizler gibi dikkat edemiyorumyemesine meyvesine falan .emeklemesi hızla ilerliyor ayağa kalkmaya çalışıyor birden atak yaptı dişimizde çıkaydı iyi olacaktı.bu arada ilk arabadan bahsetmişiniz foto koysanıza fikir olsun bende almayı düşünüyorumda

Sag ol canim bu arada hos geldin

Çok geçmiş olsun Canım :)

Araba koltuğu markası veren olmadı bana
Ben de dornustum canin virkac arkadas isim verdi bazilari cok pahaliydi pufpufffun alfigi hem fiyat olarak uygun hem de edu baya arastirark almisti.Pufpuffuma rica etsek terkar yazsa

Geçmiş olsun canim bizimki bu dedemiz almis gelmiş

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-16-20-12-18.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 69
Maşallah canım Azad a dişe rağmen güzel almış benim kızım almamıştı kilo dis döneminde biogaia gaz için mi kullaniyirsun kızamık aşısı bende yaptirdim dediğin gibi hava isiniyor artik kalabalık ortamlara girecegiz Allah korusun tedbirli olmakta fayda var
Canim inşallah yükselir kan değeri Ali Yasin in Akdeniz anemisi yoktur inşallah teyzelerinin duaları onunla
Canim çok geçmiş olsun inşallah cabuk toparlanır oğlun
geçmiş olsun canım belki dişi çıkacaktır o yüzden iştahı yoktur benim kizimda öyleydi arkasından diş geldi

Canım oğlumun gaz problemi 15 günlükken başladı ve hala devam ediyor ek gıdadan sonra bir de iki üç günde bir ancak kaka yapar hale geldi, bağırsak düzenleyici prebiyotik bakteri olarak kullanıyorum biogaiayı.

Herkeze iyi aksamlar. Kizlar ben temmuz annesiyim de sizlere birsey sorucam yanit verebilirseniz cok sevinirim. Yarin saglik ocaginda kizamik asimiz var siz yaptirdiniz mi kac yerinden yapiyorlarr ates yapiyor mu

Herkeze iyi aksamlar. Kizlar ben temmuz annesiyim de sizlere birsey sorucam yanit verebilirseniz cok sevinirim. Yarin saglik ocaginda kizamik asimiz var siz yaptirdiniz mi kac yerinden yapiyorlarr ates yapiyor mu
iyi aksamlar biz henuz yaptirnadik ama dokuzuncu ayda yapikiyor erken degil mi size

geçmiş olsun,umarım tedaviye beklenen cevabı verir,dönmene ayrıca çok sevindim
Sagol bacim...
ins. olmasi gerektigi kan sayimina ulasir ♥

Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun Ali yasine de inşallah Dr un tahmin ettiği olmaz da toparlanır yavrucak
Hosbuldum bacim ♥
Amin ins. ♥

Yukseliyor olmasi umut verdi bana tabi...
ins. Iyice yukselir ♥
Ilk adim arabasi icin ise bence erken degil bacim cok katkisi oluyor ayaklanmalarinda dene ve gor
Ilk zamanlar pesinden gideceksin ama olsun bizimki bazn dusuyor ....
yuruyebilecegini dusunerek bisikletini terk ediyor hooop popo ustundr buluyor kendini

Gecmis olsun bacim ....
Kiyamam ya biz burada bebisleri hasta olanlari okudukca vok uzuluyoruz....
Anneleri olarak sizleri dusunmek dahi istemiyorum...
En kisa zamanda toparlanirsiniz ins. Bacim ♥
Masum ufurum galiba...
Ilk dogdugunda bizde de vardi 5-6. Aylarda yok olmustu ins. Sizdeki en kisa zamanda yok olur ♥

Bacim kilosu su an iyi...
Kilosunu normalde 8 . Ayinda 11 idi 10. Ayinda 10.800 lerdeydi ama yine olmasi degerlerde oldugu icin normal ...
12 ise masaallahi varmis bacim ...
Yemeklerle destekleyerek arttirabilirsin...
Ben hem yiyeceklerle destekliyorum hemde damlasi ile ...
Sukur ki bizde kabizlik problemi yok..
Olsaydi ne yapardim dusunmek bile istemiyorum...

Hosbuldum bacim ♥
Bizim hemsiremiz 9. Ayimizda istemisti...
Bende 8 aylikken doktorumuzdan rica ettim...
Iyi ki yapirmisim erken mudahale ettik en azindan...
Beyin gelisimi icin kan degerleri cok onemli...
Hemsirenle bir gorus istersen ama ben saglik ocaginda yaptirmadim igne uclari kalin oluyormus canlarini daha cok yakiyormus...
Hastanede aldirdigimda hic aglamadi bile...

Araba koltuğu markası veren olmadı bana
Romer almistik biz bacim...
Cok memnunum pasa rahatca uyuyorda uzerinde iken...
Isofixli olmasina ozen gostermelisin bence...

azerikizi91 hosgeldin canım ali yasinede allah şifa versinde insallah bidahaki knturolde kan değerleri tam çıksin.
Hosbulduk bacim ♥
Aminnnnn ins.

Hosbuldum bacimm ♥
Cok gecmis olsun ♥
Hemencecik iyilesmen dilegi ile....
Ilk adim arabamiz ..

Sag ol canim bu arada hos geldin
Hosbuldum bacim ♥
Geçmiş olsun canim bizimki bu dedemiz almis gelmiş
Hayirli olsun bacim...
Gule gule kullansin minigin ♥

Allah(c.c.) razi olsun bacim ...
Amin ins. Yoktur ♥

Kızlar oğlum bugün ilk adımlarını attı, tek başına tuyunmadan 5-6 adım attı
Masaallah Subhanallah bacim ♥
Cok sevindim inan ki Darisi bizimkilere ins. ♥♥♥

Bizimde bazen gaz problemimiz oluyor canım ilk üc ay sabaha kadar ağlıyordu simdi bazı geceler ağlayarak uyanıyor gazını çıkarıp rahatliyor ben de basta biogaia kullanmistim faydası olmamıştı simdi kullansam mi acaba siz kullandıktan sonra rahatlama oldumu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…