Sag ol canim bu arada hos geldinBacim bence almalisin...
Oglumda ayakta duramiyordu ilk adim arabasini aldiktan sonra dik durmaya basladi ....
Onundeki oyuncaklarla oynadi bir sure...
Sonra bisiklet halini kullandik cok seviyor...
Artik odalari bisikletiyle geziyor oglum ♥
Masaallah annesi ♥♥♥
Disleride berk olsun
Bizim yorede ilk dislere boyle yorum yapilirda ♥
Hosbulduk bacim ♥
Sizlerden ayri kalmak olmuyor gercekten alismisim ♥
Eee zamanla alisacak annesi...
Ben karsisina gecip yerken oglumada yedirerek alisirmistim...
Agzina hicbirsey sokmuyordu yoksa...
Simdi ise oyuncaklari dahil dislerinden nasipleniyor
Gecmis olsun bacim ♥
Ins. Carcabucak toparlanir kizin ♥
Çok geçmiş olsun Canım :)azerikizi91 hoşgelmişinnn
bu arada çok fena hastayım öksürmekten içim söküldü resmen. umutunda hiç iştahı yok emmese aç kalacak meyve yoğurt falan da hak getire sevdiremedim bir türlü ben sizler gibi dikkat edemiyorumyemesine meyvesine falan .emeklemesi hızla ilerliyor ayağa kalkmaya çalışıyor birden atak yaptı dişimizde çıkaydı iyi olacaktı.bu arada ilk arabadan bahsetmişiniz foto koysanıza fikir olsun bende almayı düşünüyorumda
oh maşallah küçük hayduta bu kez de boyu güzel uzamış kilosu da gayet iyi tekrar maşallah bende kızamığı cumartesi yaptıracağım o zaman menenjiti soracağım bakalım bizim doktor ne dicek
ben hala blendır kullanıyorum hoş onu da yemiyo üç beş kaşık anca o yüzden ben anca instagramdan blw videolarını izleyim maşallah diyebiliyorum
ya öyle mi diyosun bende erken diyordum ayakta duramadığı için daha yeni emeklemeye başladı bizim tembel neyse belki bize de faydası olur iyisimi aldırayım bende
canım doktorlar herşeyden şüpheleniyorlar haklı olarak sonra bir şey çıkarsa bilgilendirilmemiştik sorunu olmasın diye sanırım 7lerden 10 lara gelmiş şükür inşallah takip sonucu beklenen düzeye gelir hiçbirşey çıkmaz[/QUOTE
merhaba kızlar,sizleri okusam da bişeyler yazmayalı çok oldu
oğlum peşpeşe ağır hastalıklar geçirdi,kilo verdi görenler ne oldu yavrucağa diye sormaya başlamışken üstüne muayenede üfürüm tesbit edilince ben iyimser halimi bırakıp iyice dertlendim,neyse ki kardiyolog muayenesi ve EKO normal çıktı ancak iştahsızlık sürmekte,hastalık sonrası kalıcı hale geldi bu durum sanırım,hastalığı süresince eşlik eden kusmalar en çok yoran durum oldu yavrum helak oldu ve bu sorunu sürekli yaşayanlara bolca dua ettim gerçekten zor,kısacası anne oğul zayıfladık ek gıda deneyimlerimiz birkaç kaşık ve sınırlı çeşitle yerinde saymakta ....
bu arada hepiniz özledim birşeyler paylaşmayı da
Ben de dornustum canin virkac arkadas isim verdi bazilari cok pahaliydi pufpufffun alfigi hem fiyat olarak uygun hem de edu baya arastirark almisti.Pufpuffuma rica etsek terkar yazsaAraba koltuğu markası veren olmadı bana
azerikizi91 hoşgelmişinnn
bu arada çok fena hastayım öksürmekten içim söküldü resmen. umutunda hiç iştahı yok emmese aç kalacak meyve yoğurt falan da hak getire sevdiremedim bir türlü ben sizler gibi dikkat edemiyorumyemesine meyvesine falan .emeklemesi hızla ilerliyor ayağa kalkmaya çalışıyor birden atak yaptı dişimizde çıkaydı iyi olacaktı.bu arada ilk arabadan bahsetmişiniz foto koysanıza fikir olsun bende almayı düşünüyorumda
Maşallah canım Azad a dişe rağmen güzel almış benim kızım almamıştı kilo dis döneminde biogaia gaz için mi kullaniyirsun kızamık aşısı bende yaptirdim dediğin gibi hava isiniyor artik kalabalık ortamlara girecegiz Allah korusun tedbirli olmakta fayda varbugün tastamam 9 aylık oldu yavrum kıymetlim9560 olmuş kilomuz, 250 gr almış bu ay, az ama malum DİŞİMİZ ÇIKTI ya neyse boy 73 cm, baş çevresi 45 cm. gayet iyi dedi dr.
yemek olarak makarna, balık ve biz ne yersek artık önerdi. makarna olarak kv nin getirdiği erişteleri vermeyi düşünüyorum en organik o şu an. balık için de somon dedi ama ben açıkta dilimli satılan somonları kullanmak istemediğimi güvenmediğimi söyledim. o zaman ikea gibi büyük yerlerde ve büyük marketlerde ithal dondurulmuş somon balığı var onları kullan dedi. dondurulmuş olmasına takılma güvenli onlar dedi. biz de real den aldık ve açık somona göre epey fiyat farkı vardı. açık somonun kilosu 40 küsür lira, aldığımız paket 100 gr 15 tl. neyse beslenme sıkıntılarımız giderildi. ayrıca haftada 4 kez kırmızı et, 1 kez balık, mutlaka dedi. ayda bir kez de kuzu karaciğer yemeliymiş.biogaiaya istediğin kadar devam et, ilaç değil o, prebiyotik dedi. faydası olur zararı olmaz, kefir içiriyormuşsun gibi dedi. aldık bi şişe daha.
ferrum sıkıntımızdan bahsettim. kullanma dedi kabuızlık yapıyorsa. gıda olarak da en fazla demir kırmızı ette var, haftada 4 kez yedir dedi. pekmez demir ilişkisi şehir efsanesiymiş, 10 damla ferrumla alınacak demiri pekmezden almak için bi bidon pekmez yemek lazımmış. yani pekmeze güvenen anneler güvenmeyin ona. kırmızı ette daha fazlaymış. ama yine de 1 yaşında kan sayımı yapılınca demir eksiği görürse tedavi olarak yoğun biçimde demir ilacı verip bağırsaklarının da etkilenmemesi kabız olmaması için ayrıca tedavi uygulayacakmış.
ayrıca 9-12 ay arası göz muayenesi istedi bizden. normalde 1 yaşından sonra yapmak isteyenler var ama dedi, 1 yaştan sonra tespit edilen göz hastalığını geri döndürmek daha zormuş o yüzden erken yaptırmak daha faydalıymış. bize bi sonraki randevuya 10,5 ayda gelin dedi, o zaman göze de baktıracağız.
aşı meselesini sordum. yaptırın dedi. yaz geliyor bebeğinizi dışarı çıkaracaksınız garantiye alın dedi. döküntü ateş yapar mı dedim, yumurta alerjisi olanlara yapar size bişey yapmaz dedi. biz bu ay taşınacağımız ve kuzenlerimin hepsinin çocuklu olmasını yaklaşık 20 çocuklu (kreşe ve okula gidenler de dahil) bir ortama gideceğiz ve avm lere gittiğimizi göz önüne alınca yaptırıp kendimizi garantiye almak en doğrusu sanırım. bu aşının amacı 9-12 ay arası ilave koruma sağlamakmış.
şimdilik bizden haberler bunlar, ha bi de unutmadan söyliim dişimiz çıktı
Canim inşallah yükselir kan değeri Ali Yasin in Akdeniz anemisi yoktur inşallah teyzelerinin duaları onunlaBacilarim bu araa birsey paylaamak istiyorum sizlerle...
Kan tahlilimiz 7 lerdeydi 14-18 deger araliginda olmasi gerekirken....
Cok sukur 10 lara yukselmis fakat takip altindayiz....
Akdeniz anemisi suphelendiriyormus
Tabi daha cok erken dedi doktorumuz 6 ay daha kilosunun iki kati kan damlasina devam edecegim....
Eger beklenen yukselis olmaz ise detayli arastirilacakmis ....
2 aydir kilo alamamasi uzerine kilo vermeside cabasi...
Dualarinizda Ali Yasin imide unutmayin bacilarim lutfen...
Rabb'im hicbir anneyi evladiyla sinamasin ...(AMIN )
Canim çok geçmiş olsun inşallah cabuk toparlanır oğlunmerhaba kızlar,sizleri okusam da bişeyler yazmayalı çok oldu
oğlum peşpeşe ağır hastalıklar geçirdi,kilo verdi görenler ne oldu yavrucağa diye sormaya başlamışken üstüne muayenede üfürüm tesbit edilince ben iyimser halimi bırakıp iyice dertlendim,neyse ki kardiyolog muayenesi ve EKO normal çıktı ancak iştahsızlık sürmekte,hastalık sonrası kalıcı hale geldi bu durum sanırım,hastalığı süresince eşlik eden kusmalar en çok yoran durum oldu yavrum helak oldu ve bu sorunu sürekli yaşayanlara bolca dua ettim gerçekten zor,kısacası anne oğul zayıfladık ek gıda deneyimlerimiz birkaç kaşık ve sınırlı çeşitle yerinde saymakta ....
geçmiş olsun canım belki dişi çıkacaktır o yüzden iştahı yoktur benim kizimda öyleydi arkasından diş geldiazerikizi91 hoşgelmişinnn
Biz yigeniminkini kullanıyoruz bunun aynisiGeçmiş olsun canim bizimki bu dedemiz almis gelmiş
Yaniiiineee azadda mı diş çıkardııhayirlı olsunnn
ben umudu kestim artik disten bana cekmis sanirim ben bi tane kopek disimin ciktigini hatirlarim dusunun aryik ne kadar gec cikardigimi:)YaniiiiDarısı tüm dişsiz kardeşlerinin başına
Canım oğlumun gaz problemi 15 günlükken başladı ve hala devam ediyorMaşallah canım Azad a dişe rağmen güzel almış benim kızım almamıştı kilo dis döneminde biogaia gaz için mi kullaniyirsun kızamık aşısı bende yaptirdim dediğin gibi hava isiniyor artik kalabalık ortamlara girecegiz Allah korusun tedbirli olmakta fayda var
Canim inşallah yükselir kan değeri Ali Yasin in Akdeniz anemisi yoktur inşallah teyzelerinin duaları onunla
Canim çok geçmiş olsun inşallah cabuk toparlanır oğlun
geçmiş olsun canım belki dişi çıkacaktır o yüzden iştahı yoktur benim kizimda öyleydi arkasından diş geldi
ohh masalkah haziran bebeleri yuruyorKızlar oğlum bugün ilk adımlarını attı, tek başına tuyunmadan 5-6 adım attı
iyi aksamlar biz henuz yaptirnadik ama dokuzuncu ayda yapikiyor erken degil mi sizeHerkeze iyi aksamlar. Kizlar ben temmuz annesiyim de sizlere birsey sorucam yanit verebilirseniz cok sevinirim. Yarin saglik ocaginda kizamik asimiz var siz yaptirdiniz mi kac yerinden yapiyorlarr ates yapiyor mu
Sagol bacim...geçmiş olsun,umarım tedaviye beklenen cevabı verir,dönmene ayrıca çok sevindim
Hosbuldum bacim ♥Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun Ali yasine de inşallah Dr un tahmin ettiği olmaz da toparlanır yavrucak
Yukseliyor olmasi umut verdi bana tabi...oh maşallah küçük hayduta bu kez de boyu güzel uzamış kilosu da gayet iyi tekrar maşallah bende kızamığı cumartesi yaptıracağım o zaman menenjiti soracağım bakalım bizim doktor ne dicek
ben hala blendır kullanıyorum hoş onu da yemiyo üç beş kaşık anca o yüzden ben anca instagramdan blw videolarını izleyim maşallah diyebiliyorum
ya öyle mi diyosun bende erken diyordum ayakta duramadığı için daha yeni emeklemeye başladı bizim tembel neyse belki bize de faydası olur iyisimi aldırayım bende
canım doktorlar herşeyden şüpheleniyorlar haklı olarak sonra bir şey çıkarsa bilgilendirilmemiştik sorunu olmasın diye sanırım 7lerden 10 lara gelmiş şükür inşallah takip sonucu beklenen düzeye gelir hiçbirşey çıkmaz
Gecmis olsun bacim ....merhaba kızlar,sizleri okusam da bişeyler yazmayalı çok oldu
Bacim kilosu su an iyi...Cnm iyi olur inşaallah hatırladığım kadarıyla oğlun çok önden gidiyodu kilosu boyu eğer kansızlıktan olsaydı gecen aylarda zayıf olmazmıydı kansızlık yenimi olmuş bizde kan testı yaptırdık 12 çıktı ama ben vermiyorum damlayı 10 gun verdım kabızlık ve surekli terlettı grıp yaptı oğlumu bıraktım 12 değer notmal dedi dr muz 14 18 dedin ya şaşırdım şimdi.
Hosbuldum bacim ♥Malesef blend. veriyorum ama böyle önüne koymayı bende deneyeyim. Çok sağol.
çok geçmiş olsn. Umarım bi an önce toparlanırsınız.
bize kimse kan tahlili yaptırmadı. Sadece 6. Ayda yapıldı onda da değerler çok iyiydi. Kan ilacı kullanmıyorum. Doktora mı desem ebeye mi acaba. Kim yaptırır ki bende yaptırsam? Bu arada hoşgeldin :)
maşallah size ben o günleri görebilecekmiyim diyorum artık. Yavaş yavaş denicem bende.
Romer almistik biz bacim...Araba koltuğu markası veren olmadı bana
Hosbulduk bacim ♥azerikizi91 hosgeldin canım ali yasinede allah şifa versinde insallah bidahaki knturolde kan değerleri tam çıksin.
Hosbuldum bacimm ♥azerikizi91 hoşgelmişinnn
Hosbuldum bacim ♥Sag ol canim bu arada hos geldin
Hayirli olsun bacim...Geçmiş olsun canim bizimki bu dedemiz almis gelmiş
Allah(c.c.) razi olsun bacim ...Maşallah canım Azad a dişe rağmen güzel almış benim kızım almamıştı kilo dis döneminde biogaia gaz için mi kullaniyirsun kızamık aşısı bende yaptirdim dediğin gibi hava isiniyor artik kalabalık ortamlara girecegiz Allah korusun tedbirli olmakta fayda var
Canim inşallah yükselir kan değeri Ali Yasin in Akdeniz anemisi yoktur inşallah teyzelerinin duaları onunla
Canim çok geçmiş olsun inşallah cabuk toparlanır oğlun
geçmiş olsun canım belki dişi çıkacaktır o yüzden iştahı yoktur benim kizimda öyleydi arkasından diş geldi
Masaallah Subhanallah bacim ♥Kızlar oğlum bugün ilk adımlarını attı, tek başına tuyunmadan 5-6 adım attı
Bizimde bazen gaz problemimiz oluyor canım ilk üc ay sabaha kadar ağlıyordu simdi bazı geceler ağlayarak uyanıyor gazını çıkarıp rahatliyor ben de basta biogaia kullanmistim faydası olmamıştı simdi kullansam mi acaba siz kullandıktan sonra rahatlama oldumu birazCanım oğlumun gaz problemi 15 günlükken başladı ve hala devam ediyorek gıdadan sonra bir de iki üç günde bir ancak kaka yapar hale geldi, bağırsak düzenleyici prebiyotik bakteri olarak kullanıyorum biogaiayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?