Masallah size dişlerde sıkıntı yasamışmıydınızEvet dişler de erken geldi bizim, şu an 7 tane var
Çok fazla yaşamadık yani ateş falan olmadı hiç çok şükür, sadece gece uykuları biraz huzursuz oluyodu umarkm bundan sonrakilerde de yaşamayızMasallah size dişlerde sıkıntı yasamışmıydınız
canım gecmiş olsun umarım toparlanmışsındırBu arada kizlar ishal oldum sabah bi kalktim karin agrisi wc den cikamadim bi turlu sonrasi doktora gittim artik dayanamayarak serum takildi hastanede bekleyemedim nisayi bekletemezdim orda eve geldim evde takili bekledim sonrada cikarttirtik simdilik karin agrim azaldi gibi ama gecmezse haberim olsun dedi doktor gida zehirlenmesi olabilir ne yedinn dedi dun sadece disardan hep yedigimiz yerden yemek soylemistik sanirim ondan oldu bidahada asla yemem disardan. Patates muz maden suyu yogurt yedim inslalah duzelirim
canım benim bildiğim kızamık dokuzda tek başına ama bir yaşında kkk (kızamık kabakulak kızamıkçık) şeklinde de yapılacakmış. Bir de menenjit iki dozlu ama onuda bazı kurumlar tek doz şeklinde yapıyormuşazerikizi91 yeniden hosgeldin aramiza canim kizlar ben bugun disari ciktigim da saglik ocagina ugradim 27 martta 9.ay kizamik asimiz var diye sorrdum o zaman gel dedi ama kizamik asisini 1 ay sonra yapacaz dedi o gun geldigin.zaman ona gore tarih verecez dedi tek doz yapiliyomus burda iki doz dyen olmustu yanlis hatirlamiyorsam
Sizin iki doz olan menenjit yapılmış 12. Ayda da 2. Dozunu yaptıracaksın sanırım. Kızamık da 9. Ayda yapılıyor istersen sağlık bakanlığı kampanyası, istemezsen 12. Ayda karma aşıyla birlikte kızamık oluyor. Dr unla bi görüş istersenBnde sade yiyemiyorum ama yogurtlu sarmisakli byiliyorx esimle her hafta 3 4 tane yeniyo evde. Hirada yogurtlu yiyo cnm
Ee bz napcaz smdi 9ayda menenjit yapildi bizm kizamik nolcak
Masalkh cnm bnm kiz korkuyo birakmya calisiyo ama korkak:)
gecmis olsun cnm dikkat et kendine
Benim oğlum biraz değişik muz elma armut gibi tatlı meyvelerde öğürüyor, ceviz de yemiyor. Sadece ekşi şeyler yediği için tüm meyveleri kiviyle karıştırıp yedirebiliyorum. Sebzeleri de yoğurtla yiyebiliyor. Avokadoyu da yoğurtla yedirdim ama bugün hiç zorlamadım yediği kadar verdim ve kaşığa kendisinin ağız açmasını bekledim. Nazi rejimi sona erdi :)Muzla karıştırıyorum içine de ceviz ekliyorum tadı çok güzel oluyor canım bir de öyle dene istersen
Evet bacim normal araligi 14-18 arasi olmasi gerekiyormus...Canim bugun doktorun yanina gittim bakti sudocrem kullan genelde kiz cocuklarda iyi geliyor dedi bide idrar enfeksiyonu varmi baktir oda inatci pisik yapar dedi eger gecmezse senin o dedigin kremi soyledi troysd 5 gun gunde 2 kere kullan daha fazla kullanma dedi bakalim sudocrem kullaniyorum simdi eger gecmezse onu kullanacagim.
Evet canim baya baya bozulmus suan mantikli hicbirsey dusunmuyor beni 1 gun arayla arardi eskiden sesini duymadan yapamiyorum derdi simdi 1 haftada anca.
Esim sagolsun o olmasa ne yapardim bilmiyorum.
Oylemi cok sevindim emekledigine hayirli olsun canim darisi ayaga kalkmaya kalkmayida oyle destekle kanepelerin kenarina tutundur birak cesaretlensin canim.
Sagol canim insallah duzelsin bide kaniyor icim aciyor.
Allah razi olsun canim insallah kabul olsun dualariniz cok bunalimdayim rabbim bi cikis yolu verecektir umarim insallah ererim o feraha...
Hosgeldin canim.Bugun yanina goturdum canim heralde telde olunca umursamadi sudocrem kullan gecmezse troysd kullan dedi bana 5 gun dedi size kac gun demisti doktor.
Bizimki erken dogdu boga oldu ama bu dediklerinin hepsi mevcut saniirm icinde bi ikizler var benim kizin.
14 18 deger mii??? bizimde 7 ydi canim deger doktor cok dusuk deyip ferro sanol surup kullandirdi hemen toparlar diye 1 sise kullandik degerlerimiz 11 e cikti hemen bu surup cok hizli bi sekilde dolduruyormus depolari ama fazla kullanmamak gerekmis sende doktoruna bi sor bu surubu onerecekmi bize 11 olunca kan damlasi kullanmana gerek yok dedi biraktik 3 aydir kullanmiyoruz 1 yasinda tekrar bakilacak kan degerlerine ben dut pekmezi iciriyorum gunluk sanki iyi geldi gibi geliyor bizim doktor pekmez icir demisti doktorlarin hepsi farkli tabiki. Sizin degerlerinizde cok dusuk degil canim 10 iyi az daha yukselirse 11 normal demisti bizim doktorumuz hatta gastroloji doktoruda 11 deger iyi demisti.
Gecmis olsun canim hastaliklardan sonra malesef istahsizlik kaliyor bizim 7 aydir devam istahsizligi insallah duzelir tum istahsiz bebekler.
Gecmis olsun canim oksuruge keci boynuzu pekmezi cok iyi geliyor banada kkk doktoru demisti
1 tane igne kolundan yaptilar bizde ates olmadi insallah sizdede olmaz
Gecmis olsun bacim ♥Bu arada kizlar ishal oldum sabah bi kalktim karin agrisi wc den cikamadim bi turlu sonrasi doktora gittim artik dayanamayarak serum takildi hastanede bekleyemedim nisayi bekletemezdim orda eve geldim evde takili bekledim sonrada cikarttirtik simdilik karin agrim azaldi gibi ama gecmezse haberim olsun dedi doktor gida zehirlenmesi olabilir ne yedinn dedi dun sadece disardan hep yedigimiz yerden yemek soylemistik sanirim ondan oldu bidahada asla yemem disardan. Patates muz maden suyu yogurt yedim inslalah duzelirim
Cok sagol bacim ♥azerikizi91 yeniden hosgeldin aramiza canim kizlar ben bugun disari ciktigim da saglik ocagina ugradim 27 martta 9.ay kizamik asimiz var diye sorrdum o zaman gel dedi ama kizamik asisini 1 ay sonra yapacaz dedi o gun geldigin.zaman ona gore tarih verecez dedi tek doz yapiliyomus burda iki doz dyen olmustu yanlis hatirlamiyorsam
Cilegimmmm ne 45 i kiz senin boy kacti ?butun mesjları okıyımda ole yazcammm.
kılo olayını bagımsız olarak yazıyım dedım :)
52 kıloyum . cuma gunu tartıldım . evdekılere guvenmıyorum da hastaneyee gıdınce sabıt tartı var orda tartılıyorum :)):
ha gayret 45 e doncem işallahhhhh
Hayirli olsun bacim ♥Amaaan oku oku bitmedi aaaa :)
Bizde bugun ayakkabilandik adidas ilk adim aldik 93 tl :) kendime almiyorum bu kadar pahali ayakkabi :)
Bende bakayim bu ilk adimlardan bari bizde artik dolasmak istiyoruz oturmak hele yatmak hic tarzimiz degil :)
canım ben bıraktım bi süre süt ve ürünlerini tüketemiycem gerçi öncesinde midem baya yandığı için bırakmıştım ama eşim ısrarla yaptı tabi diyette yapıyor iki buçuk kilo kadar verdi bu hafta bıraktı bir hafta ara iki hafta devam şeklinde yapıcak ben şimdi göbek eriten su var onu denicem de portakal bulabilir miyim bilmiyorum haftasonu bakınıcam bi@minnakkartal noldu sizin yoğurtlar devammı annemde yapıyo ablamların işyerinde bi adam baya kilo vermiş onla
geçmiş olsun canım inşallah yanılmıştır operasyon olursa da kolay geçer umarım bi sıkıntı vermez sanaBacilarim bugun idrar yolu enfeksiyonu icin k.dogum doktoruma gittim ....
Polip var sanki dedi adetin 3. Gunu tekrar gidecekmisim....
Kurtajla yada kamera ile alacagiz dedi ...
Dogumdan sonra resmen curuge ciktim :-(
Bel sirt agrimda cabasi :-(
Aynen ya 9. Ay hedefimi tutturdum, kusmalar bitti, diş de çıktı, artık sıra yemek sevdirme zamanı, daha fazla baskı ve zulüme gerek yok. Tam olmasa da kısmen demokrasi geldi eve
Şu meşhur diyet tariflerini bize de söyle bakalım portakalı nasıl yapacağız? Haaa bak senin abin eczacıydı ya , bi sorabilirnisin şu eczanelerde satılan, suyu alkali hale getiren karbonat emzirenleri etkiler mi? Ya bi atraksiyonlu bişey yapmam lazım, alkali su göbek eritmek için iyiymiş ve ödem atıyormuş diye duydum. Evde de yapılıyormuş işte eczanelerde satılan karbonatla. Abine de sormayan kalmadı topiktecanım ben bıraktım bi süre süt ve ürünlerini tüketemiycem gerçi öncesinde midem baya yandığı için bırakmıştım ama eşim ısrarla yaptı tabi diyette yapıyor iki buçuk kilo kadar verdi bu hafta bıraktı bir hafta ara iki hafta devam şeklinde yapıcak ben şimdi göbek eriten su var onu denicem de portakal bulabilir miyim bilmiyorum haftasonu bakınıcam bi
geçmiş olsun canım inşallah yanılmıştır operasyon olursa da kolay geçer umarım bi sıkıntı vermez sana
Çok geçmiş olsun. Hamilesin bide çok fazla müdahale de edememişlerdir. Patates ve leblebi iyi geliyo sanırım.Bu arada kizlar ishal oldum sabah bi kalktim karin agrisi wc den cikamadim bi turlu sonrasi doktora gittim artik dayanamayarak serum takildi hastanede bekleyemedim nisayi bekletemezdim orda eve geldim evde takili bekledim sonrada cikarttirtik simdilik karin agrim azaldi gibi ama gecmezse haberim olsun dedi doktor gida zehirlenmesi olabilir ne yedinn dedi dun sadece disardan hep yedigimiz yerden yemek soylemistik sanirim ondan oldu bidahada asla yemem disardan. Patates muz maden suyu yogurt yedim inslalah duzelirim
Bizimkide ceviz yemiyo. Bende yoğurtla karıştırıyorum seviyo.Sizin iki doz olan menenjit yapılmış 12. Ayda da 2. Dozunu yaptıracaksın sanırım. Kızamık da 9. Ayda yapılıyor istersen sağlık bakanlığı kampanyası, istemezsen 12. Ayda karma aşıyla birlikte kızamık oluyor. Dr unla bi görüş istersen
Benim oğlum biraz değişik muz elma armut gibi tatlı meyvelerde öğürüyor, ceviz de yemiyor. Sadece ekşi şeyler yediği için tüm meyveleri kiviyle karıştırıp yedirebiliyorum. Sebzeleri de yoğurtla yiyebiliyor. Avokadoyu da yoğurtla yedirdim ama bugün hiç zorlamadım yediği kadar verdim ve kaşığa kendisinin ağız açmasını bekledim. Nazi rejimi sona erdi :)
sanada çok geçmiş olsun. Annemde de vardı aldılar.Bacilarim bugun idrar yolu enfeksiyonu icin k.dogum doktoruma gittim ....
Kardeşim de 2 kilo verdi. Ama akşam pek yemek yememiş. Sadece yoğurt yemiş.@minnakkartal noldu sizin yoğurtlar devammı annemde yapıyo ablamların işyerinde bi adam baya kilo vermiş onla
var cnm portakal. Nasıl yapılıyo ki ?canım ben bıraktım bi süre süt ve ürünlerini tüketemiycem gerçi öncesinde midem baya yandığı için bırakmıştım ama eşim ısrarla yaptı tabi diyette yapıyor iki buçuk kilo kadar verdi bu hafta bıraktı bir hafta ara iki hafta devam şeklinde yapıcak ben şimdi göbek eriten su var onu denicem de portakal bulabilir miyim bilmiyorum haftasonu bakınıcam bi
geçmiş olsun canım inşallah yanılmıştır operasyon olursa da kolay geçer umarım bi sıkıntı vermez sana
Gecmis olsun canim.Histeriskopi ike isin ehki bir foktora aldir cunku isin ehli olmayan rahme zarar verebliyir ben de tup bebek sonrasi neden tutmuyir diye yaptirnistim rahmim kalp seklindeymis doktor duzeltti hamile kaldim cok sukur.Bacilarim bugun idrar yolu enfeksiyonu icin k.dogum doktoruma gittim ....
Gecmis oksun canim.Gecen gun kiz bevej idrar almayi sormustun cvp veremedim ben topbayi o bolgeye iyice yapistiriyorum o sekilde aldim hep bu cuma tekrar alacam unsallah temiz cikar bi aydir cekiyiruz bu illetiBu arada kizlar ishal oldum sabah bi kalktim karin agrisi wc den cikamadim bi turlu sonrasi doktora gittim artik dayanamayarak serum takildi hastanede bekleyemedim nisayi bekletemezdim orda eve geldim evde takili bekledim sonrada cikarttirtik simdilik karin agrim azaldi gibi ama gecmezse haberim olsun dedi doktor gida zehirlenmesi olabilir ne yedinn dedi dun sadece disardan hep yedigimiz yerden yemek soylemistik sanirim ondan oldu bidahada asla yemem disardan. Patates muz maden suyu yogurt yedim inslalah duzelirim
söyler söylemez ilk cevabı ph yüksek sulardan al onlar doğal alkali oldu :)) karbonat sütü etkileyebilir doktora danışmakta fayda var dedi çok karşılaşmadım ama bende bi araştırayım dedi birde abim bana hiçbirşeye izin vermiyor herşey sütü etkiler kafasında aman sütün azalır aman kalitesi değişir biraz pimpirikli o yüzden de böyle demiş olabilirAynen ya 9. Ay hedefimi tutturdum, kusmalar bitti, diş de çıktı, artık sıra yemek sevdirme zamanı, daha fazla baskı ve zulüme gerek yok. Tam olmasa da kısmen demokrasi geldi eve
Şu meşhur diyet tariflerini bize de söyle bakalım portakalı nasıl yapacağız? Haaa bak senin abin eczacıydı ya , bi sorabilirnisin şu eczanelerde satılan, suyu alkali hale getiren karbonat emzirenleri etkiler mi? Ya bi atraksiyonlu bişey yapmam lazım, alkali su göbek eritmek için iyiymiş ve ödem atıyormuş diye duydum. Evde de yapılıyormuş işte eczanelerde satılan karbonatla. Abine de sormayan kalmadı topikte
Çok geçmiş olsun. Hamilesin bide çok fazla müdahale de edememişlerdir. Patates ve leblebi iyi geliyo sanırım.
Bizimkide ceviz yemiyo. Bende yoğurtla karıştırıyorum seviyo.
sanada çok geçmiş olsun. Annemde de vardı aldılar.
Kardeşim de 2 kilo verdi. Ama akşam pek yemek yememiş. Sadece yoğurt yemiş.
var cnm portakal. Nasıl yapılıyo ki ?
veremiyorum canım malesef aksine aldım ben 63 kg ye kadar düşmüştüm doğumdan sonra ama şuan 66 yım şaka gibicanım amacım 50-51 olmak doğumdan önce öyleydim o yüzden yapıyorum ama görüldüğü üzere pek işe yaramamış boyum 164 seninde boyuna göre kilon iyi sadece bir kaç kilo daha versem süper olar gibi
Bnm kuzenim ingiliz karbonati almis eczanedean suya katip iciyo emzriyo bide. Bnde dusunuyodm alsammi diye. Bagisikligida arttiriyomusAynen ya 9. Ay hedefimi tutturdum, kusmalar bitti, diş de çıktı, artık sıra yemek sevdirme zamanı, daha fazla baskı ve zulüme gerek yok. Tam olmasa da kısmen demokrasi geldi eve
Şu meşhur diyet tariflerini bize de söyle bakalım portakalı nasıl yapacağız? Haaa bak senin abin eczacıydı ya , bi sorabilirnisin şu eczanelerde satılan, suyu alkali hale getiren karbonat emzirenleri etkiler mi? Ya bi atraksiyonlu bişey yapmam lazım, alkali su göbek eritmek için iyiymiş ve ödem atıyormuş diye duydum. Evde de yapılıyormuş işte eczanelerde satılan karbonatla. Abine de sormayan kalmadı topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?