2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım gecmiş olsun umarım toparlanmışsındır

canım benim bildiğim kızamık dokuzda tek başına ama bir yaşında kkk (kızamık kabakulak kızamıkçık) şeklinde de yapılacakmış. Bir de menenjit iki dozlu ama onuda bazı kurumlar tek doz şeklinde yapıyormuş

bir kaç saatte bile bi sürü okunacak şey oluyo soradan girip okuyanlara kolaylıklar diliyorum hakketen zor işleri :)) survivor çok heyecanlıydı akşam kaptırdım kendimi bi baktım saat 12 olmuş şimdi mirakızı uyutmaya çalışıyorum bugün bi hayli huysuz yeni bir diş olamaz heralde

Sizin iki doz olan menenjit yapılmış 12. Ayda da 2. Dozunu yaptıracaksın sanırım. Kızamık da 9. Ayda yapılıyor istersen sağlık bakanlığı kampanyası, istemezsen 12. Ayda karma aşıyla birlikte kızamık oluyor. Dr unla bi görüş istersen

Muzla karıştırıyorum içine de ceviz ekliyorum tadı çok güzel oluyor canım bir de öyle dene istersen
Benim oğlum biraz değişik muz elma armut gibi tatlı meyvelerde öğürüyor, ceviz de yemiyor. Sadece ekşi şeyler yediği için tüm meyveleri kiviyle karıştırıp yedirebiliyorum. Sebzeleri de yoğurtla yiyebiliyor. Avokadoyu da yoğurtla yedirdim ama bugün hiç zorlamadım yediği kadar verdim ve kaşığa kendisinin ağız açmasını bekledim. Nazi rejimi sona erdi :)

Evet bacim normal araligi 14-18 arasi olmasi gerekiyormus...
Damlayi vermesinin sebebi az az almasi...
birden yuklenmesin bunye diye....
6 ay daha kullanacagiz bakalim...
Bizim doktorumuzda pekmezi onermisti ...
Tatlandirmak icin kahvaltisina ve muhallebisine katiyorum...
11 e evet normal diye bakiyorlar...
11 den asagi kansizlikmis ....
Oglumun yanaklari renge geldi inan ...
Onceden ne kadar solgun yuzu varmis meger :-(

Gecmis olsun bacim ♥
O kadar saat hastanede beklemektense eve gitmen iyi olmus tabi...
Daha da iyi olman dilegi ile ♥

Cok sagol bacim ♥
Cilegimmmm ne 45 i kiz senin boy kacti ?
Gel yer degisek ben 44-45 lerdeyim 55olmk istiyorummmm :-(

Amaaan oku oku bitmedi aaaa :)
Bizde bugun ayakkabilandik adidas ilk adim aldik 93 tl :) kendime almiyorum bu kadar pahali ayakkabi :)
Bende bakayim bu ilk adimlardan bari bizde artik dolasmak istiyoruz oturmak hele yatmak hic tarzimiz degil :)
Hayirli olsun bacim ♥
Paytak paytak yurusun o ayakkabilarla ins.

Bacilarim bugun idrar yolu enfeksiyonu icin k.dogum doktoruma gittim ....
Polip var sanki dedi adetin 3. Gunu tekrar gidecekmisim....
Kurtajla yada kamera ile alacagiz dedi ...
Dogumdan sonra resmen curuge ciktim :-(
Bel sirt agrimda cabasi :-(

@minnakkartal noldu sizin yoğurtlar devammı annemde yapıyo ablamların işyerinde bi adam baya kilo vermiş onla
canım ben bıraktım bi süre süt ve ürünlerini tüketemiycem gerçi öncesinde midem baya yandığı için bırakmıştım ama eşim ısrarla yaptı tabi diyette yapıyor iki buçuk kilo kadar verdi bu hafta bıraktı bir hafta ara iki hafta devam şeklinde yapıcak ben şimdi göbek eriten su var onu denicem de portakal bulabilir miyim bilmiyorum haftasonu bakınıcam bi

geçmiş olsun canım inşallah yanılmıştır operasyon olursa da kolay geçer umarım bi sıkıntı vermez sana

A apriori11 yaşasın azada özgürlükkk
Aynen ya 9. Ay hedefimi tutturdum, kusmalar bitti, diş de çıktı, artık sıra yemek sevdirme zamanı, daha fazla baskı ve zulüme gerek yok. Tam olmasa da kısmen demokrasi geldi eve

Şu meşhur diyet tariflerini bize de söyle bakalım portakalı nasıl yapacağız? Haaa bak senin abin eczacıydı ya , bi sorabilirnisin şu eczanelerde satılan, suyu alkali hale getiren karbonat emzirenleri etkiler mi? Ya bi atraksiyonlu bişey yapmam lazım, alkali su göbek eritmek için iyiymiş ve ödem atıyormuş diye duydum. Evde de yapılıyormuş işte eczanelerde satılan karbonatla. Abine de sormayan kalmadı topikte

Çok geçmiş olsun. Hamilesin bide çok fazla müdahale de edememişlerdir. Patates ve leblebi iyi geliyo sanırım.
Bizimkide ceviz yemiyo. Bende yoğurtla karıştırıyorum seviyo.
sanada çok geçmiş olsun. Annemde de vardı aldılar.
@minnakkartal noldu sizin yoğurtlar devammı annemde yapıyo ablamların işyerinde bi adam baya kilo vermiş onla
Kardeşim de 2 kilo verdi. Ama akşam pek yemek yememiş. Sadece yoğurt yemiş.
var cnm portakal. Nasıl yapılıyo ki ?

Gecmis olsun canim.Histeriskopi ike isin ehki bir foktora aldir cunku isin ehli olmayan rahme zarar verebliyir ben de tup bebek sonrasi neden tutmuyir diye yaptirnistim rahmim kalp seklindeymis doktor duzeltti hamile kaldim cok sukur.

Gecmis oksun canim.Gecen gun kiz bevej idrar almayi sormustun cvp veremedim ben topbayi o bolgeye iyice yapistiriyorum o sekilde aldim hep bu cuma tekrar alacam unsallah temiz cikar bi aydir cekiyiruz bu illeti

söyler söylemez ilk cevabı ph yüksek sulardan al onlar doğal alkali oldu :)) karbonat sütü etkileyebilir doktora danışmakta fayda var dedi çok karşılaşmadım ama bende bi araştırayım dedi birde abim bana hiçbirşeye izin vermiyor herşey sütü etkiler kafasında aman sütün azalır aman kalitesi değişir biraz pimpirikli o yüzden de böyle demiş olabilir

tarife gelince ;
yarım salatalık
2 dilim portakal
2 dilim limon dilimleyip dileğini kadar nane 1 litre suya hazırlayıp bir gece bekletiyosun ertesi gün aralıklarla bu suyu içiyorsun göbek eriyor yazıyordu :))

veremiyorum canım malesef aksine aldım ben 63 kg ye kadar düşmüştüm doğumdan sonra ama şuan 66 yım şaka gibi

konya kadın doğum şükran doğru
merhaba hanımlar 14 haftalık gebeyim. ilk gebeliğim geçen hafta konya akademi hastanesinde şükran doğruya muayene için gittim. internetten bir kaç doktor hakkında olumsuz yazılar gördüm. benim için doktorun güleryüzlü ve ilgili olması en önemli kriterdi tabi ki tecrübesinden sonra. şükran hanım hakkında olumlu olumsuz bir yazı görmedim şansıma deyim çıktım yola. tabi daha öncesinde devlet hastanesinin polikliniklerinde muayenelerimi olmuştum. özel bir doktora başlayım doğuma kadar kontrollere devam edeyim dedim. işten çıktım koştur koştur muayene saatine yetiştim. sırada bekleyen kimse yoktu 3 dk içinde dosyam açıldı ve sekreteri odaya çağırdı. bi heves girdim içeri hemen bilgilerimi aldı ultrason masasına yattım inceledi bebek sağlıklı gayet güzel dedi ve bende cinsiyeti merak ettim hemen sordum. ve sormamla azarı yemem bir oldu önemli olan sağlığı neden cinsiyeti merak ediyorsun daha çok erken falan dedi. resmen başımdan aşağı kaynar su döküldü. sonuçta bir çok arkadaşım o haftalar arasında cinsiyet öğrenebildi. ve ben bebeğimin sağlığının iyi olduğunu öğrendikten sonra haklı olarak cinsiyet sordum merak etmek de en doğal hakkım ve görünmeyecek bi pozisyonda değildi çok rahat görebiliyordu ve bilerek bana bunu sölemedi. tamam belki erken olabilir bunu da anlıyorum ama uygun bir dille söyleyebilirdi.görünmüyor ya da erken olduğu için net birşey söyleyemem de diyebilirdi. çocuk azarlar gibi azarladı ve ben öğretmenim inanın öğrencilerime bir hata yaptıkları zaman bile bu şekilde davranmadım. zaten bi anlık şok yaşadım inanın devlet hastanesinde bile ultrasonda daha fazla ilgili ve bilgilendirici davrandı doktorum. neyse tartıya çıktım iki kilo almışım hamileliğin başından beri dedim. demez olaydım bi de öle azar işittim çok kilo almışım hiç almamalıymışım ilk üç ay. sonra hızlı bir şekilde neleri yeyip yemiyeceğimi saydı ve ben daha ayakkabımı anca giyebildim ki kabanımı giymeden muayene bitti önümüzdeki ay için gün verdi. kabanı aldım çıktım toplamda 7 dk anca sürmüştür muayenem. odadan çıktım ama şoktan çıkamadım. sonuçta ilk gebeliğim ve ben cinsiyeti tabi ki merak ederim çünkü alışverişti eşyasıydı fazla fazla hevesliyim. tabi hemen öğrenip birşey beğenince almak istiyor insan bir zıbında bile bebeğin cinsiyetine göre yazılar yazıyor. ayrıyeten bir sürü muayene ücreti ödeyip de bedava muayene eden devlet hastanelerinden bile daha az ilgi veren artık paraya doymuş ukala doktorların kaprisini çekmeye meraklı değiliz. biliyorum çok uzattım ama bayanlar benden size tavsiye sakın ama sakın gitmeyin bu bayana. ben bi süre daha devlete devam edip daha sonra büyükşehir hastanesindeki ayişe günenç e gitmeyi düşünüyorum. çok fazla övgü duydum giden hastalarından. gidince tecrübelerimi yazarım. hoşçakalın. (anlatımımda kusur veya yazım yanlışı olduysa bağışlayın biraz acele yazdım.)

bayanlar bu yazıyı buraya yazmamın nedeni de daha önceki konuşmalarda burda doktor hakkında bi kaç daha yorum vardı. kolay bulunsun diye yazdım kusura bakmayın.

Bnm kuzenim ingiliz karbonati almis eczanedean suya katip iciyo emzriyo bide. Bnde dusunuyodm alsammi diye. Bagisikligida arttiriyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…