2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim hemen iyileşmedi bizim ama bir hafta sonra bayağı azaldı ben poposu beyaz oluncaya kadar surdum

Canim bugun doktorun yanina gittim bakti sudocrem kullan genelde kiz cocuklarda iyi geliyor dedi bide idrar enfeksiyonu varmi baktir oda inatci pisik yapar dedi eger gecmezse senin o dedigin kremi soyledi troysd 5 gun gunde 2 kere kullan daha fazla kullanma dedi bakalim sudocrem kullaniyorum simdi eger gecmezse onu kullanacagim.

Evet canim baya baya bozulmus suan mantikli hicbirsey dusunmuyor beni 1 gun arayla arardi eskiden sesini duymadan yapamiyorum derdi simdi 1 haftada anca.
Esim sagolsun o olmasa ne yapardim bilmiyorum.
Oylemi cok sevindim emekledigine hayirli olsun canim darisi ayaga kalkmaya kalkmayida oyle destekle kanepelerin kenarina tutundur birak cesaretlensin canim.
Sagol canim insallah duzelsin bide kaniyor icim aciyor.

Allah razi olsun canim insallah kabul olsun dualariniz cok bunalimdayim rabbim bi cikis yolu verecektir umarim insallah ererim o feraha...

Hosgeldin canim.Bugun yanina goturdum canim heralde telde olunca umursamadi sudocrem kullan gecmezse troysd kullan dedi bana 5 gun dedi size kac gun demisti doktor.

Bizimki erken dogdu boga oldu ama bu dediklerinin hepsi mevcut saniirm icinde bi ikizler var benim kizin.

14 18 deger mii??? bizimde 7 ydi canim deger doktor cok dusuk deyip ferro sanol surup kullandirdi hemen toparlar diye 1 sise kullandik degerlerimiz 11 e cikti hemen bu surup cok hizli bi sekilde dolduruyormus depolari ama fazla kullanmamak gerekmis sende doktoruna bi sor bu surubu onerecekmi bize 11 olunca kan damlasi kullanmana gerek yok dedi biraktik 3 aydir kullanmiyoruz 1 yasinda tekrar bakilacak kan degerlerine ben dut pekmezi iciriyorum gunluk sanki iyi geldi gibi geliyor bizim doktor pekmez icir demisti doktorlarin hepsi farkli tabiki. Sizin degerlerinizde cok dusuk degil canim 10 iyi az daha yukselirse 11 normal demisti bizim doktorumuz hatta gastroloji doktoruda 11 deger iyi demisti.

Gecmis olsun canim hastaliklardan sonra malesef istahsizlik kaliyor bizim 7 aydir devam istahsizligi insallah duzelir tum istahsiz bebekler.

Gecmis olsun canim oksuruge keci boynuzu pekmezi cok iyi geliyor banada kkk doktoru demisti

Herkeze iyi aksamlar. Kizlar ben temmuz annesiyim de sizlere birsey sorucam yanit verebilirseniz cok sevinirim. Yarin saglik ocaginda kizamik asimiz var siz yaptirdiniz mi kac yerinden yapiyorlarr ates yapiyor mu

1 tane igne kolundan yaptilar bizde ates olmadi insallah sizdede olmaz

Bu arada kizlar ishal oldum sabah bi kalktim karin agrisi wc den cikamadim bi turlu sonrasi doktora gittim artik dayanamayarak serum takildi hastanede bekleyemedim nisayi bekletemezdim orda eve geldim evde takili bekledim sonrada cikarttirtik simdilik karin agrim azaldi gibi ama gecmezse haberim olsun dedi doktor gida zehirlenmesi olabilir ne yedinn dedi dun sadece disardan hep yedigimiz yerden yemek soylemistik sanirim ondan oldu bidahada asla yemem disardan. Patates muz maden suyu yogurt yedim inslalah duzelirim

Geçmiş olsun canım inşallah duzelirsin

Oldu canım uykudan gaz için uyanmıyor o zaman uykuda pırtlıyo

azerikizi91 yeniden hosgeldin aramiza canim kizlar ben bugun disari ciktigim da saglik ocagina ugradim 27 martta 9.ay kizamik asimiz var diye sorrdum o zaman gel dedi ama kizamik asisini 1 ay sonra yapacaz dedi o gun geldigin.zaman ona gore tarih verecez dedi tek doz yapiliyomus burda iki doz dyen olmustu yanlis hatirlamiyorsam

butun mesjları okıyımda ole yazcammm.
kılo olayını bagımsız olarak yazıyım dedım :)
52 kıloyum . cuma gunu tartıldım . evdekılere guvenmıyorum da hastaneyee gıdınce sabıt tartı var orda tartılıyorum :)):
ha gayret 45 e doncem işallahhhhh

Bnde sade yiyemiyorum ama yogurtlu sarmisakli byiliyorx esimle her hafta 3 4 tane yeniyo evde. Hirada yogurtlu yiyo cnm
Evet canım kızamık 9. Ay sağlık bakanlığı kampanyasında asm de yaptıracağım, 12. Ayda zaten Takvimsel aşı var kkk onun içindeki kızamık da yapılacak, 13. Ayda tek doz menenjit yaptırıcam
Ee bz napcaz smdi 9ayda menenjit yapildi bizm kizamik nolcak
Kızlar oğlum bugün ilk adımlarını attı, tek başına tuyunmadan 5-6 adım attı
Masalkh cnm bnm kiz korkuyo birakmya calisiyo ama korkak:)

gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Amaaan oku oku bitmedi aaaa :)
Bizde bugun ayakkabilandik adidas ilk adim aldik 93 tl :) kendime almiyorum bu kadar pahali ayakkabi :)
Bende bakayim bu ilk adimlardan bari bizde artik dolasmak istiyoruz oturmak hele yatmak hic tarzimiz degil :)

Muzla karıştırıyorum içine de ceviz ekliyorum tadı çok güzel oluyor canım bir de öyle dene istersen

hımm polısse zor tabı canım . ama olsun napıcan ıstee her meslegın bır zor yanı varr.
annen hala evlı mı kı canım ? ayrılmadı mı ??? bırlıkte olmaları belkıde surecı dahada sancılı hale getırıyordur.!!

senınkı yıne ıyı canım bızımkı hafta ıcın haftasonu ozellıkle sabah 6 da ayaklanıyorlar, ıkı cocuk ( belkıde daha fazla ) kosturup duruyor tepemızde, sureklı maslaar sandalyeler cekılıyor. en sonunda katıl olcam ama ne zaman !! 50 kere kapısına gıttık, polıs cagırdık yok , cocuk musss. cocuksa o kadar erken kaldırma kardesım !!!
en sonunda bır arazı alıp bır gecekondu dıkcemm o olcakkk :)

bızde yonetıcıde yok . 10 daırelı apartman, aıle apartmanı yarısı akraba yarısı kıracı. tepemdede surıyelı !!!! ondan sonra gelde kızmaa bunlara!!!
Gökçe de henüz emeklemiyor
Evet canım içki Yüzünden tartıştık :/
Allah kolaylık versın canım , zor ısın vallaa

Açılın teyzeler ısırırım
ooooo gozun aydın canım yaaaa, sonundaaaaaaaaaaa

bende hıc sımdıye kadar yememıstım, kuzu ıcın aldım ama saman gıbı bır sey evet. su yasıma kadar yemedım ama yemesemde bır sey olmazmıs. ben baska meyvelerle karıstırıyorum ole arada gıdıyor :) yoksa ot gıbı bır seyy yaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…