Canim sağ kolundan yaptılar kızıma ateş ya da başka hicbir sıkıntı olmadıHerkeze iyi aksamlar. Kizlar ben temmuz annesiyim de sizlere birsey sorucam yanit verebilirseniz cok sevinirim. Yarin saglik ocaginda kizamik asimiz var siz yaptirdiniz mi kac yerinden yapiyorlarr ates yapiyor mu
Canim hemen iyileşmedi bizim ama bir hafta sonra bayağı azaldı ben poposu beyaz oluncaya kadar surdum
canım annenin psikolojisi bi hayli bozulmuş demek düşünsene evlatlarını bile anlayamaz halde inşallah Rabbim güç versin biran önce toparlansın şükür ki eşin durumun farkında kendi destek olamasa da Yardıma birinin gelmesi gerektiğini anlamış umarım biran önce düzgün birini bulursun bu arada senin Yöntem sayesinde kızım emeklemeye başladı tekrar teşekkür ederim canım
allahım ya ne çektin be şu komşularından bi şekilde krediyi kapatıp güzel bi yerlerden ev alabilirsiniz umarım ev alma komşu al diye boşuna dememişler baksana
ayy çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşir
mahtuana cnm kulun kula duası çabuk kabul olurmuş dualarımız seninle çok zor durumdasın ama Allah kaldıramıyacağımız yük vermezmiş hersey guzel olacak sıkıntıların gececek Rabbım yar ve yardımcın olsun
Mahtuana bacim ayni durumu Ali Yasin de yasadi...
Yaz yagmurun dedii gibi Troysd kullandim hametan ile biikte karistirip surdum aninda sonmeye baslamislardi...
Sanki mantar gibi doktorunun bepantol ile gecistirmesine bende anlam veremedim...
Cok gecmis olsun...
Yahu bu ikizler bebeleri nasl maymun istahlilar ya.yerinde durmuyo benm oglan.kucaga aliyosn yurutec istiyo koyuyosn kucak istiyo aliyosun gezmek istiyo.biraz once yurutecndeydi esim kucagna aldi bak 10 a kadar saycm mizmizlanmaya baslycak dedi 6 da viyaklamaya basladioyuncaklarndan sklyo hemen max 2-3 dk oynuyo.sizinkilerde boyle mi?napcgmi sasrdm
Bacilarim bu araa birsey paylaamak istiyorum sizlerle...
Kan tahlilimiz 7 lerdeydi 14-18 deger araliginda olmasi gerekirken....
Cok sukur 10 lara yukselmis fakat takip altindayiz....
Akdeniz anemisi suphelendiriyormus
Tabi daha cok erken dedi doktorumuz 6 ay daha kilosunun iki kati kan damlasina devam edecegim....
Eger beklenen yukselis olmaz ise detayli arastirilacakmis ....
2 aydir kilo alamamasi uzerine kilo vermeside cabasi...
Dualarinizda Ali Yasin imide unutmayin bacilarim lutfen...
Rabb'im hicbir anneyi evladiyla sinamasin ...(AMIN )
merhaba kızlar,sizleri okusam da bişeyler yazmayalı çok oldu
oğlum peşpeşe ağır hastalıklar geçirdi,kilo verdi görenler ne oldu yavrucağa diye sormaya başlamışken üstüne muayenede üfürüm tesbit edilince ben iyimser halimi bırakıp iyice dertlendim,neyse ki kardiyolog muayenesi ve EKO normal çıktı ancak iştahsızlık sürmekte,hastalık sonrası kalıcı hale geldi bu durum sanırım,hastalığı süresince eşlik eden kusmalar en çok yoran durum oldu yavrum helak oldu ve bu sorunu sürekli yaşayanlara bolca dua ettim gerçekten zor,kısacası anne oğul zayıfladık ek gıda deneyimlerimiz birkaç kaşık ve sınırlı çeşitle yerinde saymakta ....
bu arada hepiniz özledim birşeyler paylaşmayı da
bu arada çok fena hastayım öksürmekten içim söküldü resmen. umutunda hiç iştahı yok emmese aç kalacak meyve yoğurt falan da hak getire sevdiremedim bir türlü ben sizler gibi dikkat edemiyorumyemesine meyvesine falan .emeklemesi hızla ilerliyor ayağa kalkmaya çalışıyor birden atak yaptı dişimizde çıkaydı iyi olacaktı.bu arada ilk arabadan bahsetmişiniz foto koysanıza fikir olsun bende almayı düşünüyorumda
Herkeze iyi aksamlar. Kizlar ben temmuz annesiyim de sizlere birsey sorucam yanit verebilirseniz cok sevinirim. Yarin saglik ocaginda kizamik asimiz var siz yaptirdiniz mi kac yerinden yapiyorlarr ates yapiyor mu
Geçmiş olsun canım inşallah duzelirsinBu arada kizlar ishal oldum sabah bi kalktim karin agrisi wc den cikamadim bi turlu sonrasi doktora gittim artik dayanamayarak serum takildi hastanede bekleyemedim nisayi bekletemezdim orda eve geldim evde takili bekledim sonrada cikarttirtik simdilik karin agrim azaldi gibi ama gecmezse haberim olsun dedi doktor gida zehirlenmesi olabilir ne yedinn dedi dun sadece disardan hep yedigimiz yerden yemek soylemistik sanirim ondan oldu bidahada asla yemem disardan. Patates muz maden suyu yogurt yedim inslalah duzelirim
Masallah oglusuna benimki de tutunmadan iki adimini atti cok sukur :)Kızlar oğlum bugün ilk adımlarını attı, tek başına tuyunmadan 5-6 adım attı
Oldu canım uykudan gaz için uyanmıyor o zaman uykuda pırtlıyoBizimde bazen gaz problemimiz oluyor canım ilk üc ay sabaha kadar ağlıyordu simdi bazı geceler ağlayarak uyanıyor gazını çıkarıp rahatliyor ben de basta biogaia kullanmistim faydası olmamıştı simdi kullansam mi acaba siz kullandıktan sonra rahatlama oldumu biraz
Bende alayim o zaman canım sağolOldu canım uykudan gaz için uyanmıyor o zaman uykuda pırtlıyo
Bizde de yiğeniminki var ama daha kullanamadık önce bir desteksiz otursa oda olur inşaallahBiz yigeniminkini kullanıyoruz bunun aynisi
Tamam ozaman pufpuftan haber bekleyelimBen de dornustum canin virkac arkadas isim verdi bazilari cok pahaliydi pufpufffun alfigi hem fiyat olarak uygun hem de edu baya arastirark almisti.Pufpuffuma rica etsek terkar yazsa
Maşallah cnm sizin dişlerde erken gelmişti dimi yanlış hatırlamıyorsamKızlar oğlum bugün ilk adımlarını attı, tek başına tuyunmadan 5-6 adım attı
Bnde sade yiyemiyorum ama yogurtlu sarmisakli byiliyorx esimle her hafta 3 4 tane yeniyo evde. Hirada yogurtlu yiyo cnmAllah'ın gücü e gitmesin de nasıl berbat bir meyve şu avokado yahu. İçinde onca faydalı şey var tamam ama azıcık da tadı olsaymış ya. Oğlum yesin diye ben de karşısında yemeye çalışıyorum ama ben ondan önce kusacağım galibaartık eskisi gibi zorla yedirmeme kararı aldım da, nazi dönemi sona erdi, yumuşak bir demokrasiye geçiyoruz
Ee bz napcaz smdi 9ayda menenjit yapildi bizm kizamik nolcakEvet canım kızamık 9. Ay sağlık bakanlığı kampanyasında asm de yaptıracağım, 12. Ayda zaten Takvimsel aşı var kkk onun içindeki kızamık da yapılacak, 13. Ayda tek doz menenjit yaptırıcam
Masalkh cnm bnm kiz korkuyo birakmya calisiyo ama korkak:)Kızlar oğlum bugün ilk adımlarını attı, tek başına tuyunmadan 5-6 adım attı
gecmis olsun cnm dikkat et kendineBu arada kizlar ishal oldum sabah bi kalktim karin agrisi wc den cikamadim bi turlu sonrasi doktora gittim artik dayanamayarak serum takildi hastanede bekleyemedim nisayi bekletemezdim orda eve geldim evde takili bekledim sonrada cikarttirtik simdilik karin agrim azaldi gibi ama gecmezse haberim olsun dedi doktor gida zehirlenmesi olabilir ne yedinn dedi dun sadece disardan hep yedigimiz yerden yemek soylemistik sanirim ondan oldu bidahada asla yemem disardan. Patates muz maden suyu yogurt yedim inslalah duzelirim
Evet dişler de erken geldi bizim, şu an 7 tane varMaşallah cnm sizin dişlerde erken gelmişti dimi yanlış hatırlamıyorsam
Muzla karıştırıyorum içine de ceviz ekliyorum tadı çok güzel oluyor canım bir de öyle dene istersenAllah'ın gücü e gitmesin de nasıl berbat bir meyve şu avokado yahu. İçinde onca faydalı şey var tamam ama azıcık da tadı olsaymış ya. Oğlum yesin diye ben de karşısında yemeye çalışıyorum ama ben ondan önce kusacağım galibaartık eskisi gibi zorla yedirmeme kararı aldım da, nazi dönemi sona erdi, yumuşak bir demokrasiye geçiyoruz
hımm polısse zor tabı canım . ama olsun napıcan ıstee her meslegın bır zor yanı varr.Insallah bian once kavussun dua ediyorum evde bi erkek kardesim var 16 yasinda onunda psikolojisi bozulmus evde hergun kavaga bitsin istiyorum bu tufan.
Ayy keske oyle olsaydi canim ya sabaha karsi geliyor malesef polis ve calistigi birim cok yogun.
Evet mecburum bakalim insallah iyi biri bulabilirim
senınkı yıne ıyı canım bızımkı hafta ıcın haftasonu ozellıkle sabah 6 da ayaklanıyorlar, ıkı cocuk ( belkıde daha fazla ) kosturup duruyor tepemızde, sureklı maslaar sandalyeler cekılıyor. en sonunda katıl olcam ama ne zaman !! 50 kere kapısına gıttık, polıs cagırdık yok , cocuk musss. cocuksa o kadar erken kaldırma kardesım !!!Ya kızlar ben çıldırmak uzereyim gündüz üst kattakinin sesleri çocuk kosturmalari ki öyle boyle değil kızım uyumadi kızımı 10 da uyuttum yan tarafta yatak odasında sürekli gürültü alt kattakiler karşılıklı gidip geliyor on dakika da bir kapı carpiyorlar ses olduğu gibi yatak odasında çocuğumu uyutmam mümkün değil bu apartmanda delircem cay demledim kızı uyutunca oturup icemedim kızı ayagimdan birakamiyorum uyanıyor seslere sürekli buradan taşınmak istiyorum ama evi ipotek edip kredi çektik eşime dedim satalım gidelim daha nezih bir yerden ev alalım diye inanın psikolojim bozuldu bu apartmanda kimsede saygı yok
bızde yonetıcıde yok . 10 daırelı apartman, aıle apartmanı yarısı akraba yarısı kıracı. tepemdede surıyelı !!!! ondan sonra gelde kızmaa bunlara!!!Biz yoneticiyiz canım birakcaz yakında toplantı yapcaz toplantıda hepsini söyleyeceğim hem herkes bir arada olacak başka şeylerde var kapıların onu çöp dolu alt kattakilerin eşya koyuyorlar ortak kullanım alanlarına geçen söyledik hic değişmedi benim tuttuğum temizlikçiyi begenmiyorlar kapılarının onu çöp suyu eşya soba kovası düşün böyle insanlar bunlar gelen kadın 9 da başlıyor temiz lige 12 de bitiriyor hoş temizliğe gelenler de onların katını şikayet ediyor
Allah kolaylık versın canım , zor ısın vallaaGökçe de henüz emeklemiyor
Evet canım içki Yüzünden tartıştık :/
ooooo gozun aydın canım yaaaa, sonundaaaaaaaaaaaAçılın teyzeler ısırırım
bende hıc sımdıye kadar yememıstım, kuzu ıcın aldım ama saman gıbı bır sey evet. su yasıma kadar yemedım ama yemesemde bır sey olmazmıs. ben baska meyvelerle karıstırıyorum ole arada gıdıyor :) yoksa ot gıbı bır seyy yaaaa :)Allah'ın gücü e gitmesin de nasıl berbat bir meyve şu avokado yahu. İçinde onca faydalı şey var tamam ama azıcık da tadı olsaymış ya. Oğlum yesin diye ben de karşısında yemeye çalışıyorum ama ben ondan önce kusacağım galibaartık eskisi gibi zorla yedirmeme kararı aldım da, nazi dönemi sona erdi, yumuşak bir demokrasiye geçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?