2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hira bni byle gorunce hickira hickira agladi
oyy kıyamam canım ya inşallh çok mühim değildir sen hemen iileş hirada çok etkilenmez umarım

Bu ne be isterken bile mira zaten emmiyor diye istiyor :/
Buda yeni dank etti kafama gercekten sendeki fazla faln dememişti

bundan sonra yok artık zaten iyi niyetimi saflık olarak algılamış sanırım miraya anca yetiyo hepsini içiyo oo nasıl bi iştahı var sorma dicem kilo almıyomuş yapısı böylemiş diyip geçiştircem demekki Eltilik bunu gerektiriyo kurallara uymak gerek :))

geçmiş olsun ciddi bi durum,antibiyotik saatine dozuna dikkat etmek lazım,acil şifalar
Canim sende doktordun demi bisi sorucam sana doktor bize antibiyotikle beraber assist kullan 2 saat sonrada bricanly surup kullan hepside sabah aksam ama bu iki surupta oksuruk surubu ve bebeklere gunde 3 kereden fazla oksuruk surubu verilmesi allah korusun bobrekleri iflas ettiriyormus simdi ne yapsam bilemedim bu dedigim dogrumu onuda bilmiyorum herhangi bir fikrin varmi

️Bu arada D deterjan senin bebişinmiydi kabız olan miraya doktoru prebiyotik lifli bi saşe verdi beş gündür hergün yapıyor keyfi daa ii çok şükür istersen sende bi sor eğer onunlada bi düzelme olmazsa yetersiz beslenme diye düşünebilirsin fikir olur belki sana

Benim kizim 9.300 uc hafta ince arkadasima gittim oglu bes aylikti ve dokuz kg di cocuk annesinin kucagindayken annesinin kafasi gorunmuyor o derce iriAnnesi hamileyken hidrosefali teshisi konup amniyo sentez yapmislardi bosuna degilmis demek doktor bile iskillenmis:)

Canim gecmis olsun bebislerimiz bi kurtulamadi su illet hastaliklardan

Senin rahatsızlığın grip mi canım yoksa boğaz enfeksiyonu falan mi ben hasta olunca Dr a gittiğimde bogazim iltihaplanmisti ayna da baktım bademciklerim bembeyaz dı Dr o zaman bana aguamentin (yanlış yazmış olabilirim) ve Aferin vermişti emzirdigimi söyleyince bunların suruplarini bebeklere veriyoruz zaten birşey olmaz demişti senin de eğer iltihap varsa antibiyotik gerekebilir diye düşündüm

Benim kızımda da bronşçukta daralma olmuştu oksuruyordu sesi kisilmisti o zaman Dr bricanly vermişti sadece onu kullandık uç gün sonra hidrolyn kullandık

Ya bende elti görümce hic biri yok esim tek cocuk gecen ev alcaz arabamizi sattik filan diyodum hatirlarsan valla bi işe kalkisiyoruz ama sonumuz hayir olur insallah kv nin ust katini alalim dedik ilerde beraber oturma durumu var altli üstlü olursak beraber oturmaya gerek yok herkes kendi evinde kalabilir diye düşünüyoruz insallah pişman olmam

Eczanedeki kiz ikiside oksuruk surubu diyince kafam karisti benimde napsam bilemedim
@temmuzhaziran daha iyi bilir ama öksürük şurupları farklı özelliklere sahip oluyor sanırım mesela bize bricanyl i bronscugun açılması için verdiğini söyledi uç gün sonra hdroliyn i ise balgam için verdiğini söylemişti

hımm anladım canım, bende ole vermeye calısıyıyorum, merak ettım de o yuzden senınkı nasıl onerdı dıe :)

Kızlar bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor kaç defa uyutuyorsunuz benim kızım 9.30-10 gibi uyanıyor saat 1.30-2 gibi uyutuyorum bir saat uyuyup uyanıyor uç gündür böyle az uyuyor önceden iki uç saate yakin uyuyordu ama az uyuyunca aksam 9da uyuyor önceden 11 i buluyordu normalmi gündüz uykusu şu anda acaba

ben ne zaman isterse oyle uyutuyorum ama gunduz az uyumaya vaskadi dedigin gibi aksam erken uyuyor

Sabah iyi uyanıyormuş. Bizimki 7.30 da güne başlıyor , memur sanki mesaiye yetişecek :) 3 saat oynuyor kahvaltı yapıyor vs. 10.30 da uyuyor 1 saat sonra kalkıyor. Sonra öğle yemeği meyve yoğurt emme vs herşey yenilip içiliyor saat 3 gibi tekrar uyku 40-45 dk falan. Sınra yine oyun yemek vs saat 7 gibi bi yarım saat şekerleme yapıyor ve gece 9.30 da gece uykusuna yatıyor. Sonrası saat 1,4,6 ve 7.30 da güne merhaba. Sorun şu ki bu saatleri değiştieemiyorum nerde olursa olsun uyumak istiyor saati gelince ve şu akşam 7 deki yarım saati bi türlü kaldıramadım :/

ben ne zaman isterse oyle uyutuyorum ama gunduz az uyumaya vaskadi dedigin gibi aksam erken uyuyor
Ben de uykusu gelince uyutuyorum gündüz uyku saati değişmiyor ama az uyuyor gece tamamliyorlar galiba
Benim kız annesi gibi geç kalkmayi seviyor galiba sabah 6.30 da kalkiyorum oğlumu gönderip kizim uyanana kadar tekrar yatiyorum akşam 7 gibi bizimkinin de uykusu geliyor ama uyutmuyorum uzun uyur gece uyumaz diye korkuyorum bir de bir yere gidince uyumuyor israrla sadece arabada uyuyor maalesef

Canm bizim surup da 3 defaydi gunde ama benm oglan gec uyandigi icin 2 defa veriyodm ben.hastanede bi gece kotu olunca balgamli kusmustu o zaman acil dr u ventolin sonra da asist verdi.ama asist iyi deglmis bebeklere kullanmadk biz iyi olunca.@temmuzhaziran daha iyi bilir tabi.

Gecen hafta dr a gittm canm emziriyorm dynce antibiyotk vermedi.gecmezse igne yaparz dedi.enfeksiyon varms bogazmda.bademciklerm hala hafif sis burnum da akiyo anlamadm ki.cok hafif sanrm verdgi ilaclar.aferin ictim aksam iyi geldi gibi

.

cok karisan biri deglse oturabilrsin bence canm.elti gorumce falan da yokmus teksiniz iste ne guzel.hem onlar da yalniz kalmamis olur.ben kv yi pek sevmem ama ihtiyacm oldugunda gelir bakar hep sagolsun temizlgme kadar yapar .sadece cok karisir her seye o yuzden uzun sureli beraberlik bize gore degil.eylude ise baslycam insallah. tasinmazsak emreye o bakck.seninki de sana yardmci olur bence.bazen cok bunaliyoruz cunku hepimiz yakininda biri olmasi iyi bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…