- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
oyy kıyamam canım ya inşallh çok mühim değildir sen hemen iileş hirada çok etkilenmez umarımHira bni byle gorunce hickira hickira agladi
Buda yeni dank etti kafama gercekten sendeki fazla faln dememiştiBu ne be isterken bile mira zaten emmiyor diye istiyor :/
bundan sonra yok artık zaten iyi niyetimi saflık olarak algılamış sanırım miraya anca yetiyo hepsini içiyo oo nasıl bi iştahı var sorma dicem kilo almıyomuş yapısı böylemiş diyip geçiştircem demekki Eltilik bunu gerektiriyo kurallara uymak gerek :))Ben olsam vermezdim hayatta @minnakkartal bi komşum var eltisi bi kac evvel doğurdu hani su arkasindan ittirilen bisikletler varya küçük cocuklar icin onun oglunun var ondan yazin denerim.site icinde betül icinde durursa bende alirim dedim aaa ne alacan benimki kv nin orda eltim kullanacagina getireyim sen kullan dedi millet kiçikirik bisikletini vermiyo eltisine
Canim sende doktordun demi bisi sorucam sana doktor bize antibiyotikle beraber assist kullan 2 saat sonrada bricanly surup kullan hepside sabah aksam ama bu iki surupta oksuruk surubu ve bebeklere gunde 3 kereden fazla oksuruk surubu verilmesi allah korusun bobrekleri iflas ettiriyormus simdi ne yapsam bilemedim bu dedigim dogrumu onuda bilmiyorum herhangi bir fikrin varmigeçmiş olsun ciddi bi durum,antibiyotik saatine dozuna dikkat etmek lazım,acil şifalar
Benim kizim 9.300 uc hafta ince arkadasima gittim oglu bes aylikti ve dokuz kg di cocuk annesinin kucagindayken annesinin kafasi gorunmuyor o derce iriM mutube cok gecmis olsun canim.
@minnakkartal size de cok gecmis olsun canim. Tedavi sureci kisa surer hemen toparlarlar insallah.
Benim abimin kizi4 aylik 7900 kg benim kizim tam 9 aylik olcak 5-6 gune 9 kg.
Her cocuk farkli istahi da buyumesi de gelismesi de. Ne bekliyolar anlamadim ki. Senin moralini bozani sen de bi guzel bozucaksin ki haddini bilsin bir daha agIna alamasin ben oyle yaptigimdan beri rahat ettim valla. Her zaman soyluyorum. Bu benim bebegim. Begenmeyen kendi dogurup baksin.
Canim gecmis olsun bebislerimiz bi kurtulamadi su illet hastaliklardanCanim sende doktordun demi bisi sorucam sana doktor bize antibiyotikle beraber assist kullan 2 saat sonrada bricanly surup kullan hepside sabah aksam ama bu iki surupta oksuruk surubu ve bebeklere gunde 3 kereden fazla oksuruk surubu verilmesi allah korusun bobrekleri iflas ettiriyormus simdi ne yapsam bilemedim bu dedigim dogrumu onuda bilmiyorum herhangi bir fikrin varmi
Senin rahatsızlığın grip mi canım yoksa boğaz enfeksiyonu falan mi ben hasta olunca Dr a gittiğimde bogazim iltihaplanmisti ayna da baktım bademciklerim bembeyaz dı Dr o zaman bana aguamentin (yanlış yazmış olabilirim) ve Aferin vermişti emzirdigimi söyleyince bunların suruplarini bebeklere veriyoruz zaten birşey olmaz demişti senin de eğer iltihap varsa antibiyotik gerekebilir diye düşündümHadi ya:)valla ben de severim eltilerimi ama komsum olan eltim icten ice istemiyo benm iyiligimi hissediyorm.esim sef oldu gecen ay hayirli olsun bile demedi hmm yapti sadece.yeni bisey gorur gider aynisini alir ikinci gun:)guya alt katta oturuyor ama kac gundur hastaym bi tabak yemek bile getirmedi.cocuklar durmaz diye gelmiyorum dedi ben de tamam dedm.bi kere ugradi gecen gun de msj atmis biseye ihtiyacn olursa asagidayim dems.gorur bundan sonra.
Zararli diye biliyorum canm.bize dr bricanly dye bi surup verdi bronsit oldugu icin onu kullaniyorm bi haftadir gecti oksurugu.
Saol canm surup ictim gecmezse alym ondan.ay bi de kulagim tikandinasil gecer acaba ya
Benim kızımda da bronşçukta daralma olmuştu oksuruyordu sesi kisilmisti o zaman Dr bricanly vermişti sadece onu kullandık uç gün sonra hidrolyn kullandıkCanim sende doktordun demi bisi sorucam sana doktor bize antibiyotikle beraber assist kullan 2 saat sonrada bricanly surup kullan hepside sabah aksam ama bu iki surupta oksuruk surubu ve bebeklere gunde 3 kereden fazla oksuruk surubu verilmesi allah korusun bobrekleri iflas ettiriyormus simdi ne yapsam bilemedim bu dedigim dogrumu onuda bilmiyorum herhangi bir fikrin varmi
Eczanedeki kiz ikiside oksuruk surubu diyince kafam karisti benimde napsam bilemedimBenim kızımda da bronşçukta daralma olmuştu oksuruyordu sesi kisilmisti o zaman Dr bricanly vermişti sadece onu kullandık uç gün sonra hidrolyn kullandık
Hadi ya:)valla ben de severim eltilerimi ama komsum olan eltim icten ice istemiyo benm iyiligimi hissediyorm.esim sef oldu gecen ay hayirli olsun bile demedi hmm yapti sadece.yeni bisey gorur gider aynisini alir ikinci gun:)guya alt katta oturuyor ama kac gundur hastaym bi tabak yemek bile getirmedi.cocuklar durmaz diye gelmiyorum dedi ben de tamam dedm.bi kere ugradi gecen gun de msj atmis biseye ihtiyacn olursa asagidayim dems.gorur bundan sonra.
Zararli diye biliyorum canm.bize dr bricanly dye bi surup verdi bronsit oldugu icin onu kullaniyorm bi haftadir gecti oksurugu.
Saol canm surup ictim gecmezse alym ondan.ay bi de kulagim tikandinasil gecer acaba ya
@temmuzhaziran daha iyi bilir ama öksürük şurupları farklı özelliklere sahip oluyor sanırım mesela bize bricanyl i bronscugun açılması için verdiğini söyledi uç gün sonra hdroliyn i ise balgam için verdiğini söylemiştiEczanedeki kiz ikiside oksuruk surubu diyince kafam karisti benimde napsam bilemedim
hımm anladım canım, bende ole vermeye calısıyıyorum, merak ettım de o yuzden senınkı nasıl onerdı dıe :)Bi yöntem önermedi aslında. Ben hem ilikli kemik kaynatıp suyunu kullanıyorum, hem de küçük löp et aldım kuzu eti, onu haşlayıp çorbalarının içine didikliyorum bir de köfte yediriyorum. Haftada bi gün balık, diğer her gün et veriyorum. Ama tavuk pek vermiyorum, 40 yılda bir
ben ne zaman isterse oyle uyutuyorum ama gunduz az uyumaya vaskadi dedigin gibi aksam erken uyuyorKızlar bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor kaç defa uyutuyorsunuz benim kızım 9.30-10 gibi uyanıyor saat 1.30-2 gibi uyutuyorum bir saat uyuyup uyanıyor uç gündür böyle az uyuyor önceden iki uç saate yakin uyuyordu ama az uyuyunca aksam 9da uyuyor önceden 11 i buluyordu normalmi gündüz uykusu şu anda acaba
Sabah iyi uyanıyormuş. Bizimki 7.30 da güne başlıyor , memur sanki mesaiye yetişecek :) 3 saat oynuyor kahvaltı yapıyor vs. 10.30 da uyuyor 1 saat sonra kalkıyor. Sonra öğle yemeği meyve yoğurt emme vs herşey yenilip içiliyor saat 3 gibi tekrar uyku 40-45 dk falan. Sınra yine oyun yemek vs saat 7 gibi bi yarım saat şekerleme yapıyor ve gece 9.30 da gece uykusuna yatıyor. Sonrası saat 1,4,6 ve 7.30 da güne merhaba. Sorun şu ki bu saatleri değiştieemiyorum nerde olursa olsun uyumak istiyor saati gelince ve şu akşam 7 deki yarım saati bi türlü kaldıramadım :/Kızlar bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor kaç defa uyutuyorsunuz benim kızım 9.30-10 gibi uyanıyor saat 1.30-2 gibi uyutuyorum bir saat uyuyup uyanıyor uç gündür böyle az uyuyor önceden iki uç saate yakin uyuyordu ama az uyuyunca aksam 9da uyuyor önceden 11 i buluyordu normalmi gündüz uykusu şu anda acaba
Eczanedeki kiz ikiside oksuruk surubu diyince kafam karisti benimde napsam bilemedimBenim kızımda da bronşçukta daralma olmuştu oksuruyordu sesi kisilmisti o zaman Dr bricanly vermişti sadece onu kullandık uç gün sonra hidrolyn kullandık
Ben de uykusu gelince uyutuyorum gündüz uyku saati değişmiyor ama az uyuyor gece tamamliyorlar galibaben ne zaman isterse oyle uyutuyorum ama gunduz az uyumaya vaskadi dedigin gibi aksam erken uyuyor
Benim kız annesi gibi geç kalkmayi seviyor galiba sabah 6.30 da kalkiyorum oğlumu gönderip kizim uyanana kadar tekrar yatiyorum akşam 7 gibi bizimkinin de uykusu geliyor ama uyutmuyorum uzun uyur gece uyumaz diye korkuyorum bir de bir yere gidince uyumuyor israrla sadece arabada uyuyor maalesefSabah iyi uyanıyormuş. Bizimki 7.30 da güne başlıyor , memur sanki mesaiye yetişecek :) 3 saat oynuyor kahvaltı yapıyor vs. 10.30 da uyuyor 1 saat sonra kalkıyor. Sonra öğle yemeği meyve yoğurt emme vs herşey yenilip içiliyor saat 3 gibi tekrar uyku 40-45 dk falan. Sınra yine oyun yemek vs saat 7 gibi bi yarım saat şekerleme yapıyor ve gece 9.30 da gece uykusuna yatıyor. Sonrası saat 1,4,6 ve 7.30 da güne merhaba. Sorun şu ki bu saatleri değiştieemiyorum nerde olursa olsun uyumak istiyor saati gelince ve şu akşam 7 deki yarım saati bi türlü kaldıramadım :/
Canim sende doktordun demi bisi sorucam sana doktor bize antibiyotikle beraber assist kullan 2 saat sonrada bricanly surup kullan hepside sabah aksam ama bu iki surupta oksuruk surubu ve bebeklere gunde 3 kereden fazla oksuruk surubu verilmesi allah korusun bobrekleri iflas ettiriyormus simdi ne yapsam bilemedim bu dedigim dogrumu onuda bilmiyorum herhangi bir fikrin varmi
Senin rahatsızlığın grip mi canım yoksa boğaz enfeksiyonu falan mi ben hasta olunca Dr a gittiğimde bogazim iltihaplanmisti ayna da baktım bademciklerim bembeyaz dı Dr o zaman bana aguamentin (yanlış yazmış olabilirim) ve Aferin vermişti emzirdigimi söyleyince bunların suruplarini bebeklere veriyoruz zaten birşey olmaz demişti senin de eğer iltihap varsa antibiyotik gerekebilir diye düşündüm
.Ya bende elti görümce hic biri yok esim tek cocuk gecen ev alcaz arabamizi sattik filan diyodum hatirlarsan valla bi işe kalkisiyoruz ama sonumuz hayir olur insallah kv nin ust katini alalim dedik ilerde beraber oturma durumu var altli üstlü olursak beraber oturmaya gerek yok herkes kendi evinde kalabilir diye düşünüyoruz insallah pişman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?