2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
M mutube cok gecmis olsun canim.
@minnakkartal size de cok gecmis olsun canim. Tedavi sureci kisa surer hemen toparlarlar insallah.
Benim abimin kizi4 aylik 7900 kg benim kizim tam 9 aylik olcak 5-6 gune 9 kg.
Her cocuk farkli istahi da buyumesi de gelismesi de. Ne bekliyolar anlamadim ki. Senin moralini bozani sen de bi guzel bozucaksin ki haddini bilsin bir daha agIna alamasin ben oyle yaptigimdan beri rahat ettim valla. Her zaman soyluyorum. Bu benim bebegim. Begenmeyen kendi dogurup baksin.

benim kızımın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde... kv arkadaşına gittik ağustos ayında kalın kışlık battaniyenin içine sardılar vay efendim neymiş çocuk üşüyormuş o yüzden sürekli ağlıyormuş.. ahhh ben neler çektim neler bi anlatsam kitap olur valla... açlıktan ağlıo dediler mama aldık ağzında tuttu içmedi.. sonrada büyük insan gibi ağzından tükürdü ne güldüm herkes denedi hep aynı sonuç... ve sonrasında artık kimse mama ver diyemedi.. ağlıyormuş çünkü annenin babanın çok günahı varmış ayy ne hurafeler... ne çektik kızımla... ahh ahhh şükür artık fazla karışan yok...

@minnakkartal bncd senin kizin zayif faln degil gayette saglikli bi bebek. Baskalari kiskandgi icin oyle diyolar. Sen olsan dermisin oyle seyler insanlar nekdr dusuncesz saygisz olmuslar ya. Kan degeri guzel pekmez ve kan damlasina devam et canm. digerlerini anlamadm pek insallh hepsi iyidr

şimdi herkes bi bilmiş.. benim 2. ama 16 yıl önce bu kadar çok karışanım olmamıştı canım ya... lohusalığımda bende çok idare ettim eşime bile bişi söylemedim sırf sütüm gitmesin diye ama artık ağzıma kadar geldi hepsiyle bi güzel kavga ettim.. şimdi nane limonuz ama napim çokta lazım değillermiş...

Hc srma ya nekdr sacma seyler lohusaligimi hatrlamak istemiyorum

canım hemen azadın tahlil sonucuna baktım bizim de gaita calprltectin sonucu 50 diyordu hatırladım Dr a sormuştum tam sınır diye, o da besin alerjisinden bahsedebilmek için 400-500 kerî görmek gerekir sizde bişey yok demişti. Şu durumda 91 ile mira için de sorun yoktur bence

Her yazdığın birebir aynı eşinin eve gelmesi dışında.Sabah küçüğün gidip buyukle kahvaltı yapmamız bile. Ama ben bu ara bir kiloya yakın kilo vermişim ama yigitin huysuzlugu azalsin emininim bir gunde alırım o verdigimide.

Bende pek anlamadım ama olumsuz bişey yok gibi gözüküyor.
gerçekten insanın sabrını ölçüyo bunlar. Neyseki biraz büyüdüler de bizde rahat ettik.

Hira 9 kiloya yakin ama zayif diyolar demekki bu insanlar moral bozmaya calisiyolar

@minnakkartal canım doktorun daha iyi bilgilendirecektir sen şimdi endiselenme kontrol gününe kadar stres yapma sutunde etkilenmesin. tahlil sonuçlarınız da çok kötü bişey çıkmadığı sürece her şeyin tedavisi var allaha şükür inşallah yoluna girecektir hersey.bence mira çoook şanslı bi bebek çünki bol bol anne sütü alıyo Maşallah.

Aaaa bizde de öyle bi süredir ama 16 sunda kontroldeydik göğsünü falan dinledi bişey yoktu kulak çekmesi de diştensir diye düşü düm açıkçası. Siİn nasıl anladı zatürreyi

Gecmis olsun canm icine sinmiyosa baska dr a da gotur.biz 3 dr a gittik birincisi bronsit baslangici dedi.ikincisi bogaz enfeksiyonu dedi.ucuncusu de bogaz ve akciger enfeksiyonu var dedi.soyledikleri yakindi birbirine.biz de ates de vardi ama.antibiyotikle hemen toparlaniyolar benm oglan bayagi duzeldi cok sukur.canini skma dycem ama uzuluyo insan.

Bi arkadaşım demişti bana doğumdan sınra ilk 6 ay mal olmuştum kimseye cevap veremiyordum diye ki çok cadaloz biriydi kendisi. Her lafın altında kaldım ezildim demişti, 6 aydan sonra dilim açıldı çat çat lafı tıktım herkesin ağzına demişti. Hakikaten ben de mal olmuştum, şimdi sadece laf dolana ben de cevap veriyorum.

Hira 9 kiloya yakin ama zayif diyolar demekki bu insanlar moral bozmaya calisiyolar
Canım bizimki 9,5 kg ama eşimin ailesinde azad kadar bebeler 11 kglerde olduğu için bizimki de onlara göre zayıf, daha ne olsun anlamadım ki. Haa o 11 kg ler nasıl hantal boyunlarını çevirmiyorlar bizimki fır dönerken . Ama ben hep diyorum genlerle ilgili diye (onların anaları şişman ben eskiden beri zayıftım doğum hariç :) ayrıca ben kof şişkoluk peşinde olsaydım ben de dayardım özel mamaları diyorum. Bebek kilo alsın diye normal bebeğe özel kilo aldıran mama yediriyorlar, üstüne meyve suları, unlu pirinçli çorbalar, tahılı kaşık mamaları hepsi bi günün menüsü. Ay neyse aklıma geliyor ve sinirleniyorum , bu yaz biraraya gelicez hepsiyle, güya oğluma hediye alıyorlar, 92 beden, yani 2 yaş kıyafeti, neymiş onların bebeleri 1 yaşındayken 2 yaş kıyafeti giyiyormuş. Eşim de onlar gibi düşünüyor işin kötü tarafı

Canim geçmiş olsun benim kizimda geceleri kulağını kasiyip ağlıyordu Dr a göturdum kulağına baktı birşey yok dişten demişti dün gece yine yaptı rahatsızlığı yok başka yine diş diye düşündüm şu kış bitseydi salgınlar bitmiyor hiç inşallah cabuk iyilessin kizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…