benim kızımın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde... kv arkadaşına gittik ağustos ayında kalın kışlık battaniyenin içine sardılar vay efendim neymiş çocuk üşüyormuş o yüzden sürekli ağlıyormuş.. ahhh ben neler çektim neler bi anlatsam kitap olur valla... açlıktan ağlıo dediler mama aldık ağzında tuttu içmedi.. sonrada büyük insan gibi ağzından tükürdüÇoook isterdim bu cevapları verebilmeyi.. Biz aylık kontrolden çıktıktan sonra kv gideriz hep yeminederim daha ayakkabımı çıkarmadan kaç kilo almış bu ay diye sorar. Bende az almış diyince. Belli bana da zayıf geliyo der. Hemen arkasından ne giydirmişim diye kontrol eder mutlaka ama mutlaka ince değil mi bu der. Sonra ben mutfaga gider yemegini hazırlarım arkamdan gelir nevar onun içinde der. Resmen beni çıldırtma noktasına getirir.
şimdi herkes bi bilmiş.. benim 2. ama 16 yıl önce bu kadar çok karışanım olmamıştı canım ya... lohusalığımda bende çok idare ettim eşime bile bişi söylemedim sırf sütüm gitmesin diye ama artık ağzıma kadar geldi hepsiyle bi güzel kavga ettim.. şimdi nane limonuz ama napim çokta lazım değillermiş...Yeminle kim yazmissa kalemine saglik. Bu acemiligimize geldi ilk bebekleri olan icin soyluyorum Allah nasip eder de ikincisi olursa ben biliyorum napicani ne dicemi. cok pismanim lohusaligimda idare ettiklerime. Sutume mal oldu. He bi daha yapar miyim? Cok beklerler.
Hc srma ya nekdr sacma seyler lohusaligimi hatrlamak istemiyorumbenim kızımın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde... kv arkadaşına gittik ağustos ayında kalın kışlık battaniyenin içine sardılar vay efendim neymiş çocuk üşüyormuş o yüzden sürekli ağlıyormuş.. ahhh ben neler çektim neler bi anlatsam kitap olur valla... açlıktan ağlıo dediler mama aldık ağzında tuttu içmedi.. sonrada büyük insan gibi ağzından tükürdüne güldüm herkes denedi hep aynı sonuç... ve sonrasında artık kimse mama ver diyemedi.. ağlıyormuş çünkü annenin babanın çok günahı varmış ayy ne hurafeler... ne çektik kızımla... ahh ahhh şükür artık fazla karışan yok...
aynen canım...Hc srma ya nekdr sacma seyler lohusaligimi hatrlamak istemiyorum
miranın sonuçları çıkmış baktım netten kızlar randevumuz cuma malum şimdi cumaya kadar zaman geçmez
idrar tahlili normal hemoglabin 11 çıkmış alt sınır 10.20 diyor o kadar demir ilacına rağmen düşük gibi geldi bana
çölyak için EMA bakılmıştı negatif inek sütü keçi sütü yumurta akı ve beyazı negatif çıkmış Ige totalde düşük hemde bu alerjik bi bebekte anlamadım yani
asıl sıkıntı dışkıda nişasta görüldü diyor birde dışkıda kalprotektin 50 olmalıyken 91 çıkmış genelde kolitte böyle oluyormuş kolitte gıda alerjisine bağlı ortaya çıkabilirmiş anlaşılan bizi bir tedavi süreci bekliyor
canım hemen azadın tahlil sonucuna baktım bizim de gaita calprltectin sonucu 50 diyordu hatırladım Dr a sormuştum tam sınır diye, o da besin alerjisinden bahsedebilmek için 400-500 kerî görmek gerekir sizde bişey yok demişti. Şu durumda 91 ile mira için de sorun yoktur bencevalla sende S Sevgidili5 de ödüllüksünüz ben tek çocukla işlerin içinden çıkamıyorum neredeyse evin yarı yükü annemde ona rağmen
bende çok anlamıyorum biraz netten baktım kolit gıda alerjisi gibi şeyler yazıyor ama detay veren biyer bulamadım tam artık cuma günü doktor ne dicek bakalım
canım senin ve efenin kontrolleri vardı oldunuz mu önemli bişiy yoktur inşallah
Her yazdığın birebir aynı eşinin eve gelmesi dışında.Sabah küçüğün gidip buyukle kahvaltı yapmamız bile. Ama ben bu ara bir kiloya yakın kilo vermişim ama yigitin huysuzlugu azalsin emininim bir gunde alırım o verdigimide.Aynen canım benim yapacaklarim da hic bitmiyor sabah kalkiyorum Ece ye kahvaltı arkasından oglumla ben yapıyoruz onu gönderiyorum küçük oğlum geliyor aç ona hazırlıyorum Ece nin yemeğini yapıp yediriyorum eşim geliyor ya yemek yiyiyor ya da tok oluyor bazen kahve iciyoruz Ece yi uyutuyorum ondan sonra yapabildiğim kadar iş yemek telaşı ama acı olan şu ki ben bu kadar koşmaya zayiflayamiyorum
Bende pek anlamadım ama olumsuz bişey yok gibi gözüküyor.miranın sonuçları çıkmış baktım netten kızlar randevumuz cuma malum şimdi cumaya kadar zaman geçmez
idrar tahlili normal hemoglabin 11 çıkmış alt sınır 10.20 diyor o kadar demir ilacına rağmen düşük gibi geldi bana
çölyak için EMA bakılmıştı negatif inek sütü keçi sütü yumurta akı ve beyazı negatif çıkmış Ige totalde düşük hemde bu alerjik bi bebekte anlamadım yani
asıl sıkıntı dışkıda nişasta görüldü diyor birde dışkıda kalprotektin 50 olmalıyken 91 çıkmış genelde kolitte böyle oluyormuş kolitte gıda alerjisine bağlı ortaya çıkabilirmiş anlaşılan bizi bir tedavi süreci bekliyor
gerçekten insanın sabrını ölçüyo bunlar. Neyseki biraz büyüdüler de bizde rahat ettik.benim kızımın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde... kv arkadaşına gittik ağustos ayında kalın kışlık battaniyenin içine sardılar vay efendim neymiş çocuk üşüyormuş o yüzden sürekli ağlıyormuş.. ahhh ben neler çektim neler bi anlatsam kitap olur valla... açlıktan ağlıo dediler mama aldık ağzında tuttu içmedi.. sonrada büyük insan gibi ağzından tükürdüne güldüm herkes denedi hep aynı sonuç... ve sonrasında artık kimse mama ver diyemedi.. ağlıyormuş çünkü annenin babanın çok günahı varmış ayy ne hurafeler... ne çektik kızımla... ahh ahhh şükür artık fazla karışan yok...
Aaaa bizde de öyle bi süredir ama 16 sunda kontroldeydik göğsünü falan dinledi bişey yoktu kulak çekmesi de diştensir diye düşü düm açıkçası. Siİn nasıl anladı zatürreyiKizlar simdi hastaneden geldik moralim cok bozyk sadece kulagini kasiyor ve sabahlari oksuruyor diye gitmistim zature olmus kuzum doktor sakin kimseye soyleme usutmus de dedi ayyy bebege bakamamis zature etmis demesinler diye bu ara salgin varmis cok sinsi ilerliyormus ne ates ne baska bisi olmadi bizde cok az sabahlari oksuruk ve kulak kasima nolur ihmal etmeyin sizde 15 gun antibiyotik kullanicaz 100 gram da zayiflamisiz
Kizlar simdi hastaneden geldik moralim cok bozyk sadece kulagini kasiyor ve sabahlari oksuruyor diye gitmistim zature olmus kuzum doktor sakin kimseye soyleme usutmus de dedi ayyy bebege bakamamis zature etmis demesinler diye bu ara salgin varmis cok sinsi ilerliyormus ne ates ne baska bisi olmadi bizde cok az sabahlari oksuruk ve kulak kasima nolur ihmal etmeyin sizde 15 gun antibiyotik kullanicaz 100 gram da zayiflamisiz
Bi arkadaşım demişti bana doğumdan sınra ilk 6 ay mal olmuştum kimseye cevap veremiyordum diye ki çok cadaloz biriydi kendisi. Her lafın altında kaldım ezildim demişti, 6 aydan sonra dilim açıldı çat çat lafı tıktım herkesin ağzına demişti. Hakikaten ben de mal olmuştum, şimdi sadece laf dolana ben de cevap veriyorum.Yeminle kim yazmissa kalemine saglik. Bu acemiligimize geldi ilk bebekleri olan icin soyluyorum Allah nasip eder de ikincisi olursa ben biliyorum napicani ne dicemi. cok pismanim lohusaligimda idare ettiklerime. Sutume mal oldu. He bi daha yapar miyim? Cok beklerler.
Canım bizimki 9,5 kg ama eşimin ailesinde azad kadar bebeler 11 kglerde olduğu için bizimki de onlara göre zayıf, daha ne olsun anlamadım ki. Haa o 11 kg ler nasıl hantal boyunlarını çevirmiyorlar bizimki fır dönerken . Ama ben hep diyorum genlerle ilgili diye (onların anaları şişman ben eskiden beri zayıftım doğum hariç :) ayrıca ben kof şişkoluk peşinde olsaydım ben de dayardım özel mamaları diyorum. Bebek kilo alsın diye normal bebeğe özel kilo aldıran mama yediriyorlar, üstüne meyve suları, unlu pirinçli çorbalar, tahılı kaşık mamaları hepsi bi günün menüsü. Ay neyse aklıma geliyor ve sinirleniyorum , bu yaz biraraya gelicez hepsiyle, güya oğluma hediye alıyorlar, 92 beden, yani 2 yaş kıyafeti, neymiş onların bebeleri 1 yaşındayken 2 yaş kıyafeti giyiyormuş. Eşim de onlar gibi düşünüyor işin kötü tarafıHira 9 kiloya yakin ama zayif diyolar demekki bu insanlar moral bozmaya calisiyolar
Canim geçmiş olsun benim kizimda geceleri kulağını kasiyip ağlıyordu Dr a göturdum kulağına baktı birşey yok dişten demişti dün gece yine yaptı rahatsızlığı yok başka yine diş diye düşündüm şu kış bitseydi salgınlar bitmiyor hiç inşallah cabuk iyilessin kizinKizlar simdi hastaneden geldik moralim cok bozyk sadece kulagini kasiyor ve sabahlari oksuruyor diye gitmistim zature olmus kuzum doktor sakin kimseye soyleme usutmus de dedi ayyy bebege bakamamis zature etmis demesinler diye bu ara salgin varmis cok sinsi ilerliyormus ne ates ne baska bisi olmadi bizde cok az sabahlari oksuruk ve kulak kasima nolur ihmal etmeyin sizde 15 gun antibiyotik kullanicaz 100 gram da zayiflamisiz
Ben kendim için aldım tablet aldım
surup cnm bebek ve cocuklar icnbnde iciyorum arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?