- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Çocuk uzmanı olmadığımdan dozları hakkında çok şey söyleyemem,ancak verdiği her iki Öksürük şurubu farklı etki mekanizmalarına sahip belki bu sebeple vermiştir,zaten kullanmanı önerdiği süre uzun değildir,açıkcası benim oğlum da peşpeşe ağır hastalıklar geçirdi son ayda,antibiyotik mutlaka ve düzenli kullandım doktorum Öksürük şurubu önerdi ancak bricanyl benzeri birkaç gün kullanıp kestim çünkü esasen antibiyotik tedavisi değerliydi,dediğim gibi tablosu ağır olsaydı ayakta tedavi yerine yatış önerirdi inşallah çabuk toparlar,bence ilk etapta doktorun dediğini uygula genel durumunu sen takip et,gerileme görmezsen muhakkak tekrar götür bazen oral antibiyotik yetmiyor,umarım yavrun çabuk iyileşir,düzelme gördüğünde antibiyotiği kesme lütfen ben bu hataya düşüp yavrumuz daha ağır ilaçlara mecbur bıraktım,annelik ilaç kullanırken bin kere düşünmeye sevketse de ilaçlara mecburuz galibaCanim sende doktordun demi bisi sorucam sana doktor bize antibiyotikle beraber assist kullan 2 saat sonrada bricanly surup kullan hepside sabah aksam ama bu iki surupta oksuruk surubu ve bebeklere gunde 3 kereden fazla oksuruk surubu verilmesi allah korusun bobrekleri iflas ettiriyormus simdi ne yapsam bilemedim bu dedigim dogrumu onuda bilmiyorum herhangi bir fikrin varmi
Sizinkiler iyi bence,uyku konusunda en şanssız anne benim,öyle az uyuyorki bitkisel karışımlar etki etmeyince doktorum farmakolojik ilaçlar önerdi almadım şimdilik işkenceye devam,uyku nedir bilmeyen oğlum gece 1de uyur battaniyede yarım saat sallanarak,sonra saat başı ağlamalarda sabah 7 ayakta,gün içinde toplam 1 saati geçmeyen uyku,bazen ağlıyorum inanın ben bunu hakedecek ne Yaptım diye,öğrenciliğimde bir kez dahi uykumdan fedakarlık etmedim ders çalışmak için , Hayalim pijamalarını giyip erkenden tertemiz çarşaflarda uyumak,şimdi kanepe kenarında hırkayla sabahlıyorunSabah iyi uyanıyormuş. Bizimki 7.30 da güne başlıyor , memur sanki mesaiye yetişecek :) 3 saat oynuyor kahvaltı yapıyor vs. 10.30 da uyuyor 1 saat sonra kalkıyor. Sonra öğle yemeği meyve yoğurt emme vs herşey yenilip içiliyor saat 3 gibi tekrar uyku 40-45 dk falan. Sınra yine oyun yemek vs saat 7 gibi bi yarım saat şekerleme yapıyor ve gece 9.30 da gece uykusuna yatıyor. Sonrası saat 1,4,6 ve 7.30 da güne merhaba. Sorun şu ki bu saatleri değiştieemiyorum nerde olursa olsun uyumak istiyor saati gelince ve şu akşam 7 deki yarım saati bi türlü kaldıramadım :/
Hasta olduklarında düzen bozuluyor zaten canım iyi olsunlar da tekrar düzene girerlerEmre 11 gibi kalkar canm 14.30 gibi uyr 1 saat sonra saat 19.30 gibi yatar 1 saat daha sonra kopariz 12 ye kadar
uykusunu erkene cekiyodm tam hastalandi eski duzene donduk.tekrar erkene almaya calisiyorum bakalm.
eg senınkıde ıyı canımne guzell vallaaa.Sabah iyi uyanıyormuş. Bizimki 7.30 da güne başlıyor , memur sanki mesaiye yetişecek :) 3 saat oynuyor kahvaltı yapıyor vs. 10.30 da uyuyor 1 saat sonra kalkıyor. Sonra öğle yemeği meyve yoğurt emme vs herşey yenilip içiliyor saat 3 gibi tekrar uyku 40-45 dk falan. Sınra yine oyun yemek vs saat 7 gibi bi yarım saat şekerleme yapıyor ve gece 9.30 da gece uykusuna yatıyor. Sonrası saat 1,4,6 ve 7.30 da güne merhaba. Sorun şu ki bu saatleri değiştieemiyorum nerde olursa olsun uyumak istiyor saati gelince ve şu akşam 7 deki yarım saati bi türlü kaldıramadım :/
işallah duzelırr canım yaaaa.Emre 11 gibi kalkar canm 14.30 gibi uyr 1 saat sonra saat 19.30 gibi yatar 1 saat daha sonra kopariz 12 ye kadar
uykusunu erkene cekiyodm tam hastalandi eski duzene donduk.tekrar erkene almaya calisiyorum bakalm.
Allah yardimcin olsun canım zor bir durum inşallah yakin zamanda düzene girer canım oğlunSizinkiler iyi bence,uyku konusunda en şanssız anne benim,öyle az uyuyorki bitkisel karışımlar etki etmeyince doktorum farmakolojik ilaçlar önerdi almadım şimdilik işkenceye devam,uyku nedir bilmeyen oğlum gece 1de uyur battaniyede yarım saat sallanarak,sonra saat başı ağlamalarda sabah 7 ayakta,gün içinde toplam 1 saati geçmeyen uyku,bazen ağlıyorum inanın ben bunu hakedecek ne Yaptım diye,öğrenciliğimde bir kez dahi uykumdan fedakarlık etmedim ders çalışmak için , Hayalim pijamalarını giyip erkenden tertemiz çarşaflarda uyumak,şimdi kanepe kenarında hırkayla sabahlıyorun
eg senınkıde ıyı canımne guzell vallaaa.
bızım hanım 9-10 da kalkar oglen 2-3 de yatar 1-2 saatlıgıne sonra 7-8 de yıne yatar 1 saat max. gece 12-1 anca yatar.
sonrada 2saatte bır benı dıker ayagaaa. en son sabah 7 de uyanır bende emzırırım sonra ıse gıderım malesefff
işallah duzelırr canım yaaaa.
ayh bu kuzunun resmını gorunce boleee ıcım acılıyor maşallahhh gulusu hıc solmasınn
Sizinkiler iyi bence,uyku konusunda en şanssız anne benim,öyle az uyuyorki bitkisel karışımlar etki etmeyince doktorum farmakolojik ilaçlar önerdi almadım şimdilik işkenceye devam,uyku nedir bilmeyen oğlum gece 1de uyur battaniyede yarım saat sallanarak,sonra saat başı ağlamalarda sabah 7 ayakta,gün içinde toplam 1 saati geçmeyen uyku,bazen ağlıyorum inanın ben bunu hakedecek ne Yaptım diye,öğrenciliğimde bir kez dahi uykumdan fedakarlık etmedim ders çalışmak için , Hayalim pijamalarını giyip erkenden tertemiz çarşaflarda uyumak,şimdi kanepe kenarında hırkayla sabahlıyorun
ayy bizim uykular o kadar düzensiz ki bi gün diğerine uymuyo ama iki defa faln 40 dk uyuyo sabit olan gece uykusuna 12 den önce yatmaması ve saat başı kalkmalarKızlar bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor kaç defa uyutuyorsunuz benim kızım 9.30-10 gibi uyanıyor saat 1.30-2 gibi uyutuyorum bir saat uyuyup uyanıyor uç gündür böyle az uyuyor önceden iki uç saate yakin uyuyordu ama az uyuyunca aksam 9da uyuyor önceden 11 i buluyordu normalmi gündüz uykusu şu anda acaba
canım ya senin işin o kadar zor ki okuyamasanda arada uğrayıp yazıyosun ya kızamayız sana :))valla sondan daldım kızlarrrr, okuyamadım bak aralarıı , kızmayınn :):)
bı yandan yemek yapıyorum sımdı.
Allahtan kuzu uyudu bugun tum gun 1 kere uyumus tabı bayıldı sımdı :)
yoksa o ayakta olsam hıc bakamazdım vallaaa
biz pütürlü hiç bişi yemiyoruz her denememde kustu zaten Yediği iki üç Kaşık diye erteledim benBugun aksam kofte yaptim ogluma ozene bezene kucuk bir parca verdm agzina zorla yuttu agladi vazgrctim ben denormalde puturlu yiyo.kahvaltisini karisim veriyorm hala ama yumurta ve peyniri cok ezmiyorm cigniyo.aksam corbasina da ekmek koyuyorm cok ezmeden onu da yiyo.kofte sert mi geldi acaba?nasl alistircm ben bu cocugu ya gecen de ekmek verdm eline bogazinda kaldi.ertelesem mi biraz daha sizce?
geçmiş olsun ,bactroban cilde uygulanan ilaç zaten,tüm ilaçlarda kremlerde -göziçin olanlar hariç tabii-göze temas etmeyin denir klasiktir,zaten göze sürmeyecek burun için bi sakıncası olduğunu sanmıyorum başka bi piyasa ismiyle aynı ilacı yüzdeki yara için kardeşime kullandırmıştım,uygun bencelongislandist sen burdayken bende birşey sormak istiyorum eşim bir hafta önce burun ameliyatı oldu bu ikinci ameliyatı ilkini burnunda kemik olduğu için olmuştu sonra kikirdaginin delindiğini fark ettk ikinci kez de onun için oldu bugün kontrolü vardı Dr antibiyotik krem vermiş sürmesi için Bactroban adi ama eşim prospektusu okudu göze ve burna temas ettirmeyin yazıyor ne yapacağımızı bilemedik Dr u arasak çok zor ulaşmamız bu konuda bir fikrin varmı canım
biz de tonla damla kullandık gaz sanıp huy olunca geçmiyor zaten,sizinki gazmış demekki,annem geliyor ben gidiyorum falan ama daha çok sinirleniyorum"ne garip bi çocuk ya,bebek hiç mi uyumaz,ne biçim doktorsunuz bi çaresi yok mu bu durumun "gibi sözleri annem bile söylese,aslında en büyük korkum bunun altından bi dikkat eksikliği hiperaktivite vs çıkması,umarım yanılırımve umarım yavrum normalleşir zamanlaBizim de ilk aylar oyleydi canm cok zordu valla midem bulaniyodu artik uykusuzluktn.oglun da duzelir insallah ya zor uyumayan cocuk Allah yardimcin olsun.yardima gelcek kimsen yok mu?annen kv falan?bikac saat uyursun bari
çok benze durumdayız,yeme ve uyumada ,Allah yardım etsin bizim gibilereayy bizim uykular o kadar düzensiz ki bi gün diğerine uymuyo ama iki defa faln 40 dk uyuyo sabit olan gece uykusuna 12 den önce yatmaması ve saat başı kalkmalar
canım ya senin işin o kadar zor ki okuyamasanda arada uğrayıp yazıyosun ya kızamayız sana :))
biz pütürlü hiç bişi yemiyoruz her denememde kustu zaten Yediği iki üç Kaşık diye erteledim ben
Canim ben köftenin iç kısmından vermiştim ilk olarak sert gelmiş olabilir erteleme bence zaten pütürlü vermeye baslamissin daha küçük parçalar halinde verebilirsin bence alisacaktir zamanla ben basta çok küçük veriyordum simdi bayağı büyük veriyorum eskisine göreBugun aksam kofte yaptim ogluma ozene bezene kucuk bir parca verdm agzina zorla yuttu agladi vazgrctim ben denormalde puturlu yiyo.kahvaltisini karisim veriyorm hala ama yumurta ve peyniri cok ezmiyorm cigniyo.aksam corbasina da ekmek koyuyorm cok ezmeden onu da yiyo.kofte sert mi geldi acaba?nasl alistircm ben bu cocugu ya gecen de ekmek verdm eline bogazinda kaldi.ertelesem mi biraz daha sizce?
Çok teşekkür ederim canım eşim surmemisti düşünüyorduk ne yapsak diyeg
geçmiş olsun ,bactroban cilde uygulanan ilaç zaten,tüm ilaçlarda kremlerde -göziçin olanlar hariç tabii-göze temas etmeyin denir klasiktir,zaten göze sürmeyecek burun için bi sakıncası olduğunu sanmıyorum başka bi piyasa ismiyle aynı ilacı yüzdeki yara için kardeşime kullandırmıştım,uygun bence
ben bunun altında öyle bişi olabileceğini bile düşünmedim umarım yokturda biraz araştırim bende ve inşallah biran önce normalleşirler uyuyamaması mı yememesi hangisi daha zor onuda bilmiyorum şu saat oldu uyku yok yarım saati gecti sallamam gülüyo cee yapıyo oyun hallerinde bi yarım saate dalar da bi saat uyurum diye bekliyorumbiz de tonla damla kullandık gaz sanıp huy olunca geçmiyor zaten,sizinki gazmış demekki,annem geliyor ben gidiyorum falan ama daha çok sinirleniyorum"ne garip bi çocuk ya,bebek hiç mi uyumaz,ne biçim doktorsunuz bi çaresi yok mu bu durumun "gibi sözleri annem bile söylese,aslında en büyük korkum bunun altından bi dikkat eksikliği hiperaktivite vs çıkması,umarım yanılırımve umarım yavrum normalleşir zamanla
oyun isteyip gülüyorsa yine iyi,zaten bizi yoran mızmız yarı baygın ağlamaları uykudan delirmesi ama uykuya dalamaması,sen içini ferah tut seninki oyundan uyumuyordur ,bizimki daha farklı,iyi gcelerben bunun altında öyle bişi olabileceğini bile düşünmedim umarım yokturda biraz araştırim bende ve inşallah biran önce normalleşirler uyuyamaması mı yememesi hangisi daha zor onuda bilmiyorum şu saat oldu uyku yok yarım saati gecti sallamam gülüyo cee yapıyo oyun hallerinde bi yarım saate dalar da bi saat uyurum diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?