Ben kendim için aldım tablet aldım
surup cnm bebek ve cocuklar icnbnde iciyorum arada
Kizlar aksamki tavuk smdi etkisini gstermez dimi aksam gosterirdi yada sabh. Bn usuttumgaliba midem cok fena midemi usuttum sanirim j
Bende düşündüm almayi ama vazgeçtim eminim durmaz içinde bu kipirdaklikla:)Offff bu çocuk çok hareketli zaptedemiyorum, sürekli yürümeye çalışıyo düşüyo falan acaba şu renkli bebek çitlerinden mi alsam işe yarıyo mudur ki
evet bizdede bi laf var kuma kumayla gemi yürütmüş eltilerinki batmış diye yok artık akıllandım madem herşey kilo anne sütü önemli değil onlarca yollamıycamM mutube cok gecmis olsun canim cabucak iyilesir bebbisin
@minnakkartal eltine uyuz oldum eltiler hep oyle olur canim bosver gitsin bi soz derler "elti eltinin ne òldugunu ister ne yasadigini" diye aklima geldi yazayim dedim bisver gitsin bencede sut falan yollama sende
@kmltm yazina bayildim keske dogumdan once gorseydik topikce yatak odamizin kapisina ciktisinu asardik
hiraya sevindim inşallah seninde ciddi bişiyin yoktur tavukta hassas bişi yapmış olabilirCok gecmis olsun sasrdimve tedrgin oldm bnmkide hp eli kulaginda
ptesi gnu yunus beye rndevu aldm canm nisantasindaymis yeni yeri. Hira kusmuyo aksamdanberi iyide. Bn bir saattr cok kotuym kafami kaldiramiyorum midem bulaniyo cok. Aksam kv gttik bi parca tavukyedim omu yapti acaba cokkotuyum bagrsaklarimda bagriyo
bugün benim için Milad oldu resmen o kadar üzüldüm ki zaten başından beri mirayla ilgili ne olsa toplantı yapar hale geldiler bundan sonra atman içime vericem hakkettiğini düşündüğüm cevabıM mutube cok gecmis olsun canim.
@minnakkartal size de cok gecmis olsun canim. Tedavi sureci kisa surer hemen toparlarlar insallah.
Benim abimin kizi4 aylik 7900 kg benim kizim tam 9 aylik olcak 5-6 gune 9 kg.
Her cocuk farkli istahi da buyumesi de gelismesi de. Ne bekliyolar anlamadim ki. Senin moralini bozani sen de bi guzel bozucaksin ki haddini bilsin bir daha agIna alamasin ben oyle yaptigimdan beri rahat ettim valla. Her zaman soyluyorum. Bu benim bebegim. Begenmeyen kendi dogurup baksin.
laf arasında bana sütüm azaldı senin stoğun var mirada pek iççmiyo faln dediğinde ben lafını bitirmeden arada sanada yolliyim dedim ama değmiyormuş@minnakkartal bncd senin kizin zayif faln degil gayette saglikli bi bebek. Baskalari kiskandgi icin oyle diyolar. Sen olsan dermisin oyle seyler insanlar nekdr dusuncesz saygisz olmuslar ya. Kan degeri guzel pekmez ve kan damlasina devam et canm. digerlerini anlamadm pek insallh hepsi iyidr
ayy canım içim rahat etti biraz çok sağol inşallah doktorda da iyi şeyler duyarımcanım hemen azadın tahlil sonucuna baktım bizim de gaita calprltectin sonucu 50 diyordu hatırladım Dr a sormuştum tam sınır diye, o da besin alerjisinden bahsedebilmek için 400-500 kerî görmek gerekir sizde bişey yok demişti. Şu durumda 91 ile mira için de sorun yoktur bence
kesinlikle öyle anladım ben on iki kilo de obez derler bu seferdeHira 9 kiloya yakin ama zayif diyolar demekki bu insanlar moral bozmaya calisiyolar
inşallah canım çok sağol@minnakkartal canım doktorun daha iyi bilgilendirecektir sen şimdi endiselenme kontrol gününe kadar stres yapma sutunde etkilenmesin. tahlil sonuçlarınız da çok kötü bişey çıkmadığı sürece her şeyin tedavisi var allaha şükür inşallah yoluna girecektir hersey.bence mira çoook şanslı bi bebek çünki bol bol anne sütü alıyo Maşallah.
Canim akciger filmi cektirdik resmen bizde gördük cigerlerine inmis kulak kasimasi bile ondanmis kulagina vurmus kuzumunÇok geçmiş olsun canım. Zatürre olduğunda kötü görünmezmiydi Beyza ? Başka bi doktora daha götürseniz. Ne biliyim bi halsizlik bi bitkinlik olurdu diye düşünüyorum. Tabi çok anlamam ben ama kafamda soru işareti kaldı :/
Aaaa bizde de öyle bi süredir ama 16 sunda kontroldeydik göğsünü falan dinledi bişey yoktu kulak çekmesi de diştensir diye düşü düm açıkçası. Siİn nasıl anladı zatürreyi
evt canm anidenbasladi smdi cikardm acldimbirazEsim de surup alms onu iceym ben de bari gecmezse tablet alym
Olabilir canm bayatsa falan.aniden mi basladi bulantin?
Hira bni byle gorunce hickira hickira agladievet bizdede bi laf var kuma kumayla gemi yürütmüş eltilerinki batmış diye yok artık akıllandım madem herşey kilo anne sütü önemli değil onlarca yollamıycam
hiraya sevindim inşallah seninde ciddi bişiyin yoktur tavukta hassas bişi yapmış olabilir
bugün benim için Milad oldu resmen o kadar üzüldüm ki zaten başından beri mirayla ilgili ne olsa toplantı yapar hale geldiler bundan sonra atman içime vericem hakkettiğini düşündüğüm cevabı
laf arasında bana sütüm azaldı senin stoğun var mirada pek iççmiyo faln dediğinde ben lafını bitirmeden arada sanada yolliyim dedim ama değmiyormuş
Kan damlasına devam edicem bakalım haftasonuda kendi doktoru ne dicek
ayy canım içim rahat etti biraz çok sağol inşallah doktorda da iyi şeyler duyarım
kesinlikle öyle anladım ben on iki kilo de obez derler bu seferde
inşallah canım çok sağol
Bu ne be isterken bile mira zaten emmiyor diye istiyor :/evet bizdede bi laf var kuma kumayla gemi yürütmüş eltilerinki batmış diye yok artık akıllandım madem herşey kilo anne sütü önemli değil onlarca yollamıycam
hiraya sevindim inşallah seninde ciddi bişiyin yoktur tavukta hassas bişi yapmış olabilir
bugün benim için Milad oldu resmen o kadar üzüldüm ki zaten başından beri mirayla ilgili ne olsa toplantı yapar hale geldiler bundan sonra atman içime vericem hakkettiğini düşündüğüm cevabı
laf arasında bana sütüm azaldı senin stoğun var mirada pek iççmiyo faln dediğinde ben lafını bitirmeden arada sanada yolliyim dedim ama değmiyormuş
Kan damlasına devam edicem bakalım haftasonuda kendi doktoru ne dicek
ayy canım içim rahat etti biraz çok sağol inşallah doktorda da iyi şeyler duyarım
kesinlikle öyle anladım ben on iki kilo de obez derler bu seferde
inşallah canım çok sağol
Cok gecmis olsun canim hemencik atlatsin insallah dr dogru soylemis bencede usuttu filan de millet elli tane laf ediyo her zamanki gibiKizlar simdi hastaneden geldik moralim cok bozyk sadece kulagini kasiyor ve sabahlari oksuruyor diye gitmistim zature olmus kuzum doktor sakin kimseye soyleme usutmus de dedi ayyy bebege bakamamis zature etmis demesinler diye bu ara salgin varmis cok sinsi ilerliyormus ne ates ne baska bisi olmadi bizde cok az sabahlari oksuruk ve kulak kasima nolur ihmal etmeyin sizde 15 gun antibiyotik kullanicaz 100 gram da zayiflamisiz
Ya bu mama dedigin devam sütü mü yoksa kaşık maması mı 7 tahıllı falan varya onlardan mı?
çok geçmiş olsun. Kışın hastalık kaçınılmaz oluyo malesef. Umarım bian önce düzelirsiniz inş. Yalnız doktorun kimseye söyleme demesi ne hoş. O bile bazı insanların nasıl bi karakter de olduğunu çözmüş.
Canım bizimki 9,5 kg ama eşimin ailesinde azad kadar bebeler 11 kglerde olduğu için bizimki de onlara göre zayıf, daha ne olsun anlamadım ki. Haa o 11 kg ler nasıl hantal boyunlarını çevirmiyorlar bizimki fır dönerken . Ama ben hep diyorum genlerle ilgili diye (onların anaları şişman ben eskiden beri zayıftım doğum hariç :) ayrıca ben kof şişkoluk peşinde olsaydım ben de dayardım özel mamaları diyorum. Bebek kilo alsın diye normal bebeğe özel kilo aldıran mama yediriyorlar, üstüne meyve suları, unlu pirinçli çorbalar, tahılı kaşık mamaları hepsi bi günün menüsü. Ay neyse aklıma geliyor ve sinirleniyorum , bu yaz biraraya gelicez hepsiyle, güya oğluma hediye alıyorlar, 92 beden, yani 2 yaş kıyafeti, neymiş onların bebeleri 1 yaşındayken 2 yaş kıyafeti giyiyormuş. Eşim de onlar gibi düşünüyor işin kötü tarafı
Ben olsam vermezdim hayatta @minnakkartal bi komşum var eltisi bi kac evvel doğurdu hani su arkasindan ittirilen bisikletler varya küçük cocuklar icin onun oglunun var ondan yazin denerim.site icinde betül icinde durursa bende alirim dedim aaa ne alacan benimki kv nin orda eltim kullanacagina getireyim sen kullan dedi millet kiçikirik bisikletini vermiyo eltisineBu ne be isterken bile mira zaten emmiyor diye istiyor :/
Bana da Dr tablet vermişti canın
Ben olsam vermezdim hayatta @minnakkartal bi komşum var eltisi bi kac evvel doğurdu hani su arkasindan ittirilen bisikletler varya küçük cocuklar icin onun oglunun var ondan yazin denerim.site icinde betül icinde durursa bende alirim dedim aaa ne alacan benimki kv nin orda eltim kullanacagina getireyim sen kullan dedi millet kiçikirik bisikletini vermiyo eltisine
Kizlar siz.hic bebislerinize oksuruk surubu kullandinizmi kullandiysaniz adi neydi
Bana da Dr tablet vermişti canın
geçmiş olsun ciddi bi durum,antibiyotik saatine dozuna dikkat etmek lazım,acil şifalarCanim akciger filmi cektirdik resmen bizde gördük cigerlerine inmis kulak kasimasi bile ondanmis kulagina vurmus kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?