2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar aksamki tavuk smdi etkisini gstermez dimi aksam gosterirdi yada sabh. Bn usuttumgaliba midem cok fena midemi usuttum sanirim j

Offff bu çocuk çok hareketli zaptedemiyorum, sürekli yürümeye çalışıyo düşüyo falan acaba şu renkli bebek çitlerinden mi alsam işe yarıyo mudur ki

evet bizdede bi laf var kuma kumayla gemi yürütmüş eltilerinki batmış diye yok artık akıllandım madem herşey kilo anne sütü önemli değil onlarca yollamıycam

hiraya sevindim inşallah seninde ciddi bişiyin yoktur tavukta hassas bişi yapmış olabilir

bugün benim için Milad oldu resmen o kadar üzüldüm ki zaten başından beri mirayla ilgili ne olsa toplantı yapar hale geldiler bundan sonra atman içime vericem hakkettiğini düşündüğüm cevabı

laf arasında bana sütüm azaldı senin stoğun var mirada pek iççmiyo faln dediğinde ben lafını bitirmeden arada sanada yolliyim dedim ama değmiyormuş
Kan damlasına devam edicem bakalım haftasonuda kendi doktoru ne dicek

ayy canım içim rahat etti biraz çok sağol inşallah doktorda da iyi şeyler duyarım

Hira 9 kiloya yakin ama zayif diyolar demekki bu insanlar moral bozmaya calisiyolar
kesinlikle öyle anladım ben on iki kilo de obez derler bu seferde

inşallah canım çok sağol

Canim akciger filmi cektirdik resmen bizde gördük cigerlerine inmis kulak kasimasi bile ondanmis kulagina vurmus kuzumun

Eve geldim mira uyuyo artık uyanmak üzeredir diye umuyorum hasret gidermemiz lazım :)) birde anneme anlatmıştım telde Olanları kardeşim gelmiş moralim bozuktur diye seni böyle görünce şaşırdım diyo dedim ben terapi alıyorum :)) neyse güya moralimi düzeltcek tatlı Yapılışı gösteriyo bak çok basit sen bile yapabilirsin diyerek ağlasam mı Gülsem mi bilemedim :))

Sabahlari ama sadece sabahlari kusacak kadar oksuruyordu gecen gunde balgam kustu salgin varmis film cektik bizede gosterdi hatta kulagina vuruyomus kuzumun
Aaaa bizde de öyle bi süredir ama 16 sunda kontroldeydik göğsünü falan dinledi bişey yoktu kulak çekmesi de diştensir diye düşü düm açıkçası. Siİn nasıl anladı zatürreyi

bizde gittik kontrole doktor dinledi iyi ciğerlerde bişey yok geçmiş havaya gerek kalmadı dedi eve makina aldırcaktı yoksa ilaca cumartesiye kadar devam et dedi antibiyotiğe burnunu açık tut dedi öyle
şimdide benim koca geliyo eve gitcez artıkın benim yine keyfim kaçıyo sanki allahıımm yaz gelsin artık sıcak diye şikayet edelim :)

Bacilarim amma iclenmissiniz yine ....
Masaallah girmeyeli iyice hiz kazanmissiniz
Yahut ben modumdan dustum tum gun pasamin pesinden gezinmekten helak oluyorumda...
Hasta olan bebislerimize ve annelerimize tekrar gecmis olsun dileklerinde bulunuyorum ♥♥♥
Benim pasada masaallah yer fakat 2 aydir kilo almayi birakin vermeye baslamis...
Sagliklari yerinde olsun yeter ki...
Kilo her zaman alinir verilir...

Hira bni byle gorunce hickira hickira agladi

Bu ne be isterken bile mira zaten emmiyor diye istiyor :/

Cok gecmis olsun canim hemencik atlatsin insallah dr dogru soylemis bencede usuttu filan de millet elli tane laf ediyo her zamanki gibi

Yok canim biberon mamasi uyanikken mama içmez betul hanim tadini sevmiyo heralde uykuda veya uykuya dalmak uzereyken iciyo kasik mamasi almiyorum cok zamandir

Bu konuda bi tek benim kv farkli heralde mama vedigimde cok mama verme cok kilo almasin der :)) yedigi kadar veriyorum bende zaten bende cok tombik olmasindan yana değilim yarin gider saglik ocaginda baktiririm kilosuna gecen ay 8200 73 cm di ki boyu icin kizlara göre uzun diyo hep doktor yarin 9. Ayimiz bitiyo

Bu ne be isterken bile mira zaten emmiyor diye istiyor :/
Ben olsam vermezdim hayatta @minnakkartal bi komşum var eltisi bi kac evvel doğurdu hani su arkasindan ittirilen bisikletler varya küçük cocuklar icin onun oglunun var ondan yazin denerim.site icinde betül icinde durursa bende alirim dedim aaa ne alacan benimki kv nin orda eltim kullanacagina getireyim sen kullan dedi millet kiçikirik bisikletini vermiyo eltisine

Kizlar siz.hic bebislerinize oksuruk surubu kullandinizmi kullandiysaniz adi neydi

Hadi ya:)valla ben de severim eltilerimi ama komsum olan eltim icten ice istemiyo benm iyiligimi hissediyorm.esim sef oldu gecen ay hayirli olsun bile demedi hmm yapti sadece.yeni bisey gorur gider aynisini alir ikinci gun:)guya alt katta oturuyor ama kac gundur hastaym bi tabak yemek bile getirmedi.cocuklar durmaz diye gelmiyorum dedi ben de tamam dedm.bi kere ugradi gecen gun de msj atmis biseye ihtiyacn olursa asagidayim dems.gorur bundan sonra.

Kizlar siz.hic bebislerinize oksuruk surubu kullandinizmi kullandiysaniz adi neydi

Zararli diye biliyorum canm.bize dr bricanly dye bi surup verdi bronsit oldugu icin onu kullaniyorm bi haftadir gecti oksurugu.

Bana da Dr tablet vermişti canın

Saol canm surup ictim gecmezse alym ondan.ay bi de kulagim tikandinasil gecer acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…