Canim oto koltugunuzun modelini tekrar yazar misin
Ben naneli bişeyler yiyordum bana iyi geliyordu.Kizlar selam. 24 haftalik gebeyim kursagimda asiri derecede yanma oluyo ilik sut yada muz denedim banamisin demiyo yediklerimede dikkat ediyorm farkli bi onerisi olan varmi ?
Bizim hali hazırda 6. 2 de çıkmak üzere yolda dişlerimiz var ama inan hiçbi işe yaramıyo hala pütürlü yiyemiyor :) ayrıca bi diş ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlıklıdır diye biliyorum bende..Ay kızlar teyzemin gelini benden bir ay sonra doğum yaptı yurt dışında yaşıyor teyzem burada yaşıyor annemle her hafta telde konuşuyorlar annem ikidir teyzen Ece nin dişi ciktimi diye sordu diyori az önce yine annemle konuştuk yine sormuş kaç dişi var bizimkinin ikinci çıktı diye taaa yurt dışında torunu benim kızla kiyasliyor gıcık oluyorum ya sanane kardeşim ben soruyormuyum iyi niyetli olarak sorduğunu düşünmüyorum zahmet edip kızımı görmeye bile gelmedi benim kızımın gelişimini merak ediyor ya sabir
Bende jenga almayi dusunuyorum bakim ust uste koyacak mi? Sabahlari cok sayfa okumayayim diye bi bakayim size dedim fazla yazismayin zor okuyorum vallaKızlar bişey sorcam. Bebekleriniz halka piramitler ya da kule diZme gibi içiçe geçen oyuncakları dizerek oynayabiliyor mu? Pek tarif edemedim ama :/ bizimki renkli sesli oyuncaklarını yeni ele almaya başladı düğmeye basıp ses çıkarabiliyor ama pek bilinçli yapmıyor bence rastgele :) ama halka ve kule işi olmuyor bizde
Hahaha Lafı yapıştırmışın valla :)Ya ben sadece bana değil başkasına yapılınca da kızıyorum. Bi gün üç kuzen oturuyoruz üçümüzün de bebeği var. Bi tanesi çok patavatsız ama bana bişey diyemiyor laf yiyeceği için diğer kuEne yükleniyordu. Yok onun bebeği suratsızmış da aprionin bebeği pek güleçmiş herkes anasına çeker galan diye küçük kuzeni eziyor. Ben ona da şarladım, oğlu suratsız değil adam seçiyor seni sevmediği için gelmemiştin bana hep geliyor dedim. ya insanlara ne dersen de ama evlatlarına laf etme daha çok dokunuyor. Bana ne deseler koymaz ama oğluma bi laf deseler yıkılırım. Eşinin yengesi de ayıp etmiş o yüzden deseydin ya adam seçiyor herkese sokulmuyor diye.
Bana da oğlumun burcundan yüklenmeye çalışmıştı da aldı cevabını. Yok onun oğlu kovaymış çok Zeki olurlarımış benimki ikiZler ya laf sokmaya çalışıyor. Ben de burç murç hikaye benim oğlanın genleri sağlam dedim onda bu ana baba oldukça senin kovayı on kere doldurur boşaltır dedim, kalakaldı
Ben geçen gün ogluma oyuncak almaya gittim kızıma da halkalardan aradım gittiğim yerde bulamadım henüz alamadım bende kup varya sekiller var uzerinde ondan aldim on ay ustu yaziyordu ama deneyeyim diye verdim ilk gunlerde sekilleri sadece agzina sokuyordu ben ona gostererk deliklere atoyordum dunden beri sekilleri agzina sokmuyor kupun ustune getiriyor tabi deliklere atmayi beceremiyor bez piyano almıştım BİM dn ona vuruyor arada ses çıkarmayı başarıyorKızlar bişey sorcam. Bebekleriniz halka piramitler ya da kule diZme gibi içiçe geçen oyuncakları dizerek oynayabiliyor mu? Pek tarif edemedim ama :/ bizimki renkli sesli oyuncaklarını yeni ele almaya başladı düğmeye basıp ses çıkarabiliyor ama pek bilinçli yapmıyor bence rastgele :) ama halka ve kule işi olmuyor bizde
Jenga var abisinin hic denemedim yarın deneyeyim ama bir süre ağzına sokar benim kız eminim:))Bende jenga almayi dusunuyorum bakim ust uste koyacak mi? Sabahlari cok sayfa okumayayim diye bi bakayim size dedim fazla yazismayin zor okuyorum valla
Halkanın aynısı var bizde. Önüne koyduğum an. Tek tek alıp fırlatıyor :) hatta ilk oynadığında çok sinirlenmişti. Fırlattığı yetmezmiş gibi Alıp alıp yerlere vurmuştu
Bizim bozuldu piyano. Bende biraz evel eşime verdim tamir etti. Gökçe oynuyor şimdi. Daha doğrusu yiyo.Ben geçen gün ogluma oyuncak almaya gittim kızıma da halkalardan aradım gittiğim yerde bulamadım henüz alamadım bende kup varya sekiller var uzerinde ondan aldim on ay ustu yaziyordu ama deneyeyim diye verdim ilk gunlerde sekilleri sadece agzina sokuyordu ben ona gostererk deliklere atoyordum dunden beri sekilleri agzina sokmuyor kupun ustune getiriyor tabi deliklere atmayi beceremiyor bez piyano almıştım BİM dn ona vuruyor arada ses çıkarmayı başarıyor
Ablamda vardi bunlardan aldi birbirine vurdu o kadar bunlari yapmalari icin bence cok erken canim..
bazen denk getiriyor üstüste bilerek değil tesadüf , zaten oyuncaklardan ziyade etiket kaşık çatal tava kombi çekmece ve özellikle perde ilgisi var,açıkcası ben takılmıyorum zeka oyuncaklarına illaki oynar vakti gelince,kaldı ki azad dan bahsediyorsun seni şaşırtacağına eminimKızlar bişey sorcam. Bebekleriniz halka piramitler ya da kule diZme gibi içiçe geçen oyuncakları dizerek oynayabiliyor mu? Pek tarif edemedim ama :/ bizimki renkli sesli oyuncaklarını yeni ele almaya başladı düğmeye basıp ses çıkarabiliyor ama pek bilinçli yapmıyor bence rastgele :) ama halka ve kule işi olmuyor bizde
Aaa niye sinirlendi Gökçe merak ettim simdi Ece ne yapar acabaHalkanın aynısı var bizde. Önüne koyduğum an. Tek tek alıp fırlatıyor :) hatta ilk oynadığında çok sinirlenmişti. Fırlattığı yetmezmiş gibi Alıp alıp yerlere vurmuştu
Bilmiyoruz Valla neden sinirlendi :) asabi biraz benim kızım sanırım :)Aaa niye sinirlendi Gökçe merak ettim simdi Ece ne yapar acaba
diştir inşallah,bizim de böyleydiSanırım Gökçe'nin üst dişleri geliyo. Kaç gündür çok iştahsız. Dün bakıcısı üst dişleri iyice kabarmış dedi. Alt dişleri için böyle dediğinde iki gün sonra çıkmıştı dişi. Inşallah iştahsızlığı diştendir. Başka bişeyi yoktur.
maşallah vallaBen geçen gün ogluma oyuncak almaya gittim kızıma da halkalardan aradım gittiğim yerde bulamadım henüz alamadım bende kup varya sekiller var uzerinde ondan aldim on ay ustu yaziyordu ama deneyeyim diye verdim ilk gunlerde sekilleri sadece agzina sokuyordu ben ona gostererk deliklere atoyordum dunden beri sekilleri agzina sokmuyor kupun ustune getiriyor tabi deliklere atmayi beceremiyor bez piyano almıştım BİM dn ona vuruyor arada ses çıkarmayı başarıyor
Çok komik bunlar bizimki de elektrikli süpürge yi kapatınca sinirleniyor çok komik geliyor banaBilmiyoruz Valla neden sinirlendi :) asabi biraz benim kızım sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?