2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
A apriori11 can benimki o halkalari cikariyor birbirine vuruyor ama yerine koyamiyor. Kutular icin de bu gecerli. Ben resimli kartlarla daha cok igrastim uErinde durdum kopegi gercegi sayesinde gostererek ogrettim ve sadece kopegi diger kartlardan ayirip bulup aliyor. Al ver yapiyor. Sadece kopegi bilincli yapiyor ama digerlerini tanimiyor cunku. Kesiyi de taniticaktim lakin iyi biseye yaparken kotu bisey yaptigimi ogrendigim icin vaGectim. Cocuga erkenden yuklenmek cok zararliymis ve bunlara daha varmis. Biz ilk hevesle herseyi hemen yapain istiyoruz yukleniyoruz ama zararliymis. Benimki mesela bilincli olarak atti diyordu birseyi attiktan sonra cunku ben surekli hunu soledim ona veya o bu nerde diyorsun parmagiyla gosteriyor ama yukleme yapmak yanlismis yapmiycam bundan sonra.

Bizimkinin de oyuncağa meyli yok , biraz ağzına sokup fırlatıyor, genelde gezme tırmanma üzerine çalışıyor. Ses çıkaran davuluna takılıyor bir süre ama çabuk sıkılıyor. Mutfak eşyaları da ilgisini çekmiyor. Perde, kumanda, kemer gibi enteresan şeyleri istiyor ama onları da ben vermiyorum. Bu oyuncaklar üzerinde ay falan yazıyor ya ondan merak ettim.

Zararı neymiş anlamadım:/ ben de öğretmeye çalışıyorum ama oğlumun kıçının üzerinde oturup benimle muhattap olması on saniye falan sürekli hareket halinde ve başınabuyruk. Yaptığı söylediği şeyleri de vahiy gelmiş gibi bi anda yapıyor söylüyor. Öğretemedim daha bişey

ben daha erkendir diye düşünüp almadım böyle oyuncaklar ama denesem mi bilemedim

inşallah diştir canım ya iştahlıyken yemrmesi daa zordur heralde

Ablamda vardi bunlardan aldi birbirine vurdu o kadar bunlari yapmalari icin bence cok erken canim..
bizim Evdede jenga var denicem bi bakalım

Gökçe oyuncakları ile boğuşurken :)
ama çok tatlıııııı

Kızlar @minnakkartal mac hazırlığında galiba
hazırlıklar tamam paylaşımlar yapıldı ve maç başladı :))
Benim eşimde Beşiktaşlı açtı maçı hiç maç izleyesim yok.
bu durumda gökçede Beşiktaşlı biz anlamayız :)) bende maç izliyorum eşim statta

6 ay 3 yas arasi dil egitimi bile verilebiliyor diye biliyorum gercekten zarari neymiski beyzada alkis yapiyo gel gel yapiyo bilincli hayir dedigimde anlayip bana bagiriyor bizde kutuya oyuncaklari doldurup bosaltma oynuyoruz
Bu arada begendinizmi :)

Ilerde cok cabuk sklan cocuklar olurmus ve ters tepme ihtimali de mevcutmus. Bilmiyorum pedagoglarin yalancisiyim. Gerci kim nederse desin her bebek farkli ve hepsinin ogrenme yontemi de farkli. Genellememek lazim aslinda

Ben de muallakta kaliyorum boyle olunca farkli konualrda farkli tavsiyeleri var hepsinin. Ben kafama yatani mantikli geleni yapiyorum. Mesela dil egitiminde konusma guclugu gecikmesi yasanir acele etmeyin dendi. E oyleyse bu milletin bebeleri hepsi mi gec konusacak mesela??

Maşallah gokceye adi gibi guzel
Canim ust disler cok zor çıkıyor biz uzayana kadar gece en az 10 kere kalktik simdide hastalik sikintimizdan kalkiyoruz gerci ama istahida azaliyor ishalde olmustu hatta
teşekkür ederiz teyzesi :)
Pazar günü başladı iştahsızlığı. Altları çıkarırken kaka sayısı çok artmıştı şimdilik kaka normal. Ben kabarıklık falan pek anlayamıyorum. Bakıcımız üç çocuk büyütmüş biliyor. O dedi iyice kabardı üst dişleri diye.
Bizimki beşiktaşlı değil ama izleyecekmis ama simdi kocamin ailesi var ya fox da onu izliyoruz açmadı maçı daha
Bende seksenleri izliyordum ama maçı açtı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…