Evet canım güzel ve pratik tatlı bana can simidi olur bu acil misafir zamanında6 ay 3 yas arasi dil egitimi bile verilebiliyor diye biliyorum gercekten zarari neymiski beyzada alkis yapiyo gel gel yapiyo bilincli hayir dedigimde anlayip bana bagiriyor bizde kutuya oyuncaklari doldurup bosaltma oynuyoruz
Bu arada begendinizmi :)
En cok.simdi ogrenebiliyorlar aslinda ama haklilik payi vardir belki gerci ben yuklenemiyorum bile emeklemesi icin yukleneyim dedim aglamasindan onuda ogretemedim kaldiramadik totoyu :)Ilerde cok cabuk sklan cocuklar olurmus ve ters tepme ihtimali de mevcutmus. Bilmiyorum pedagoglarin yalancisiyim. Gerci kim nederse desin her bebek farkli ve hepsinin ogrenme yontemi de farkli. Genellememek lazim aslinda
Ben de mesela herseyle ugrasiyorum ama emeklemeyi ogretemedim aglamaktan ici cikio ama dikilip yurumeye gecti farkli farkli tipler ya yerim onlasriiiEn cok.simdi ogrenebiliyorlar aslinda ama haklilik payi vardir belki gerci ben yuklenemiyorum bile emeklemesi icin yukleneyim dedim aglamasindan onuda ogretemedim kaldiramadik totoyu :)
Her yemek yemesinden sonra aferin kizima alkış yapiyoruz bide kucagimdayken alkis yaptiriyorum seste cikiyo ya hosuna gidiyo sonra sonra kendi yapmaya basladi alkis kizima diyorum kendini alkışlıyor: )Evet canım güzel ve pratik tatlı bana can simidi olur bu acil misafir zamanındaben alkışı baybayı öğretemedim bi türlü hiç sallamıyor. Sadece çak yapıp elime çakıyor . Hayırı da anlıyor çünkü onun bana yemekte yaptığı gibi başımı iki yana sallayıp hayır diyorum ve sırıtıp şirinlik yaparak elindeki işi bırakıyor :)
Canim Azad un masallahi var her yönden öyle düşünme benceZararı neymiş anlamadım:/ ben de öğretmeye çalışıyorum ama oğlumun kıçının üzerinde oturup benimle muhattap olması on saniye falansürekli hareket halinde ve başınabuyruk. Yaptığı söylediği şeyleri de vahiy gelmiş gibi bi anda yapıyor söylüyor. Öğretemedim daha bişey
Bide bu ara ellerinden tutup karsisina gecip yurutuyorum renkli coraplar giyip ayagima basmaya calisirken baya yuruyor :)Ben de mesela herseyle ugrasiyorum ama emeklemeyi ogretemedim aglamaktan ici cikio ama dikilip yurumeye gecti farkli farkli tipler ya yerim onlasriii
Besiktasa başarılar o zamanben daha erkendir diye düşünüp almadım böyle oyuncaklar ama denesem mi bilemedim
inşallah diştir canım ya iştahlıyken yemrmesi daa zordur heralde
bizim Evdede jenga var denicem bi bakalım
ama çok tatlıııııı
hazırlıklar tamam paylaşımlar yapıldı ve maç başladı :))
bu durumda gökçede Beşiktaşlı biz anlamayız :)) bende maç izliyorum eşim statta
Gökçe bay bay ve gel gel yapıyor ama keyfi isterse. Çak kızım diyorum Gülüyor elini uzatıyor vurmam için. Cısss diyoruz Anlıyor ama işine gelmiyor. :)Evet canım güzel ve pratik tatlı bana can simidi olur bu acil misafir zamanındaben alkışı baybayı öğretemedim bi türlü hiç sallamıyor. Sadece çak yapıp elime çakıyor . Hayırı da anlıyor çünkü onun bana yemekte yaptığı gibi başımı iki yana sallayıp hayır diyorum ve sırıtıp şirinlik yaparak elindeki işi bırakıyor :)
azadın maşallahı tarzan gibi tırmanmasında başka bi numarası yok , ne bi el kol hareketi ne bi konuşma teşebbüsü yok :) benimki de böyle bi değişik tip demekkiCanim Azad un masallahi var her yönden öyle düşünme bence
Herşey zamanla olacak inşallah canımA
azadın maşallahı tarzan gibi tırmanmasında başka bi numarası yok , ne bi el kol hareketi ne bi konuşma teşebbüsü yok :) benimki de böyle bi değişik tip demekki
Hiç hatırlatma unutmustur. Ne yazikki bizdede son ses maç izleniyo şimdi.Bizimki beşiktaşlı değil ama izleyecekmis ama simdi kocamin ailesi var ya fox da onu izliyoruz açmadı maçı daha
Benim kizimda eliyle kafasına vuruyor ben yapmasını istemiyorum dikkatini dagitmaya calisiyorum hemen sizde de varmış ayni durum neden yapıyorlar acabaBizde by by yeni basladi isterse elini kaldiriyo babasiyla cak yapiyolar sag cak sol cak yapiyo onu ogretti bi ara pişıkkk yapiyodu tabi benim gozumde gozumu cikarcakti kendi capinda opucuk atmaya calisiyo :) alkis yapiyo bu ara kafasina cok vuruyo ne anlama geliyo bilmiyorum :) oyuncaklardan bende almadim daha evdekileri agzina sokmaktan vazgecsin alirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?