2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ben de aldm canm netten ama gelmedi daha.gecen senin paylastigin yazida vardi sanirm umarim oynar.kendi oyuncaklarindan cok skldi pek oynamiyo pasa:)biz de kablo kumanda ve perde hastasiyiz.perdeye dolayip duruyo kendini ceee yapiyoruz ordan:))alkis yapiyo arada ve aksama kadar dededeeeee diye geziyo

6 ay 3 yas arasi dil egitimi bile verilebiliyor diye biliyorum gercekten zarari neymiski beyzada alkis yapiyo gel gel yapiyo bilincli hayir dedigimde anlayip bana bagiriyor bizde kutuya oyuncaklari doldurup bosaltma oynuyoruz
Bu arada begendinizmi :)

Agir geliyomus canm bebislere.dil egitiminde de geri donus olabiliyomus.bi de su bezsiz bebek olayi var ya onda da okumustum ana sinifinda bile altlarina kacirabiliyolarmis.ben denemiyorm pek boyle seyleri zamani gelince yapck.saygi duyuyorum cocuguma

Ama o bana hiic saygi duymuyo

benmki de yemek yerken kucaga gelmek istiyo tabaklari gorunce agzini sapirdatiyo yutkunuyo ama agzina verince ogurup duruyo

Bide bu ara ellerinden tutup karsisina gecip yurutuyorum renkli coraplar giyip ayagima basmaya calisirken baya yuruyor :)
aaa bak buda güzel yöntemmiş bende bi deniyim :))

@minnakkartal yiğenimi fenerli yaptım ama açıkcası Gökçe galatasaraylı olmasında fenerli mi olur Beşiktaşlı mı bilemem :) bakıcımızın evi gs li dolu ama
ne diyosun sakın olmasın hem gökçeye Beşiktaşlılık çok yakışır ben söliyim :))

Besiktasa başarılar o zaman
sağol canım ilk yarı bitti inşallah ikinci yarı bizim olsun

A

azadın maşallahı tarzan gibi tırmanmasında başka bi numarası yok , ne bi el kol hareketi ne bi konuşma teşebbüsü yok :) benimki de böyle bi değişik tip demekki
azad onlarıda bi anda erkek adam o gönlü olursa

bizde elleri yana açıp aa aa yapıyoduk bay bay vardı iki gündür alkış eklendi yeni kelimelerimiz hadi bide yok ama benim hedefim dembaba dedirtmek :))

Hiç hatırlatma unutmustur. Ne yazikki bizdede son ses maç izleniyo şimdi.
ben keyifle izliyorum annemde öbür odada dizi izliyo evde adam yok maç izliyoruz diye söyleniyo bide :))

ayy ne güzel miraya aynı tepsiyle versem tepsiyi görünce yırtınır heralde kaşıktan nefret etti çünkü değiştirdim bakalım

Teyzene bizi anlat da sevinsin 9. Ayda anca ilk dişi patladı dersin Ya da stepfordk de sanırım 5-6 diş çıkaran onu anlat depresyona girsin
Bize nedemeli 10aylik olcak dis yok ama hepsi kabarikbirden cikcak heraLde

Tip tip bunlarin hepsi o kadar oyuncak var bi tane ceketinde kumastan havuc var o agzinda pijamasinin etiketi sweatin fermuari kiyafetleri yigcam onune artik oyuncak almama gerek yok :))))
aynen ya fermuar ve etiket hastasi oyuncagi eviriyo ceviriyo etiketini yiyo:)
bnde bundan almaya karar verdim
bizdede kupler var bn diziyorum o tek tek alip odanin herbi kosesine koyuyo atiyo. Topla oynuyolar babasiyla buaralar birbirlerine yuvarliyolar. Smdide egmis kafasini cee yapiyo bna

Valla bnm esim futbol delisi fanatik fenerli butuntakimlarin maclarini izliyorux ve sonrada ozetlrini genelde lig tv acik evimizde.eski maclarida oturup izliyo. Kahve ve disari aliskanligi yok ama cok sukur hep evde tambi yengec erkegi.

Yiğit yemegini yedikten hemen sonra emeklerse ne var ne yok burnundanda gelerek kusuyo ilk zaman tesaduftur dedim ama değil bu kaçıncı yüz üstü olduğundan çocuğun midesi ağzınami geliyo ne.böyle bişey yaşayan varmı kızlar.akillandim yemekten sonra emekleme yok artık yigide.

Benim kizimda eliyle kafasına vuruyor ben yapmasını istemiyorum dikkatini dagitmaya calisiyorum hemen sizde de varmış ayni durum neden yapıyorlar acaba
bir haftadir falan var anlamadim bende benim kocada kizinca yapiyo dedi ama bebce degil

Benimkide izlicekti maci olta hastasi kendisi olta tamir etmeye gitti obur odaya utu masami kullaniyo bi de ayrica yarin giycek kiyafeti yok utu yapcam daha :)

Valla bnm esim futbol delisi fanatik fenerli butuntakimlarin maclarini izliyorux ve sonrada ozetlrini genelde lig tv acik evimizde.eski maclarida oturup izliyo. Kahve ve disari aliskanligi yok ama cok sukur hep evde tambi yengec erkegi.
bizde eşimle öyleyiz fanatik kartallarız ama hemen her Takımın maçını izleriz miraya kadar beşiktaşın maçlarına beraber giderdik şimdi büyümesini bekliyoruz beraber gidicez :))

Bu arada maçı kapattım hem moralim hem sinirim bozuldu muhtemel eşimde eve sıkıntılı gelicek mira uyusada bari bende yatmış olsam bana bişi yansıtmamaya Çalışır ama yüzü o kadar düşüyo ki çok üzülüyorum onu öle görünce

bir haftadir falan var anlamadim bende benim kocada kizinca yapiyo dedi ama bebce degil
Canim internette araştırdım biraz diş çıkarma kulak ağrısı ya da öfke gibi durumlarda konuşmadıkları için kendilerini rahatlatmak için yapiyorlarmis o anda dikkatini dağıtmak gerekiyormus şimdilik bu kadar okuyabildim

Kulakta bisey yok yeni doktora gittik dis olabilir belki aksam dis kasiyicisini babasi agzina aliyo kafasina vurdu sonra cekti aldi agzindan onun icin kizinca yapti dedi ama gun icinde durduk yere veya bi muzik duyunca da yapiyo yarin takip ediyim biraz daha dikkatli bakim

@minnakkartal. Cok guzel bandanalar varmis orda ama pahali ya bakalim umudum ist burda hic guzel bisey bulamadim kizima

Yalniz inst buraya atlattim konuyu direk :)

@minnakkartal. Cok guzel bandanalar varmis orda ama pahali ya bakalim umudum ist burda hic guzel bisey bulamadim kizima

Yalniz inst buraya atlattim konuyu direk :)
Ahaha eh burda daa rahat yazışıyoruz tabi :)) tek bandana olunca Pahalı ama ben tayt ikide saç bandı aldım 70 tlye üç şey Alınca uygun gibi geldi bana ne bilim :))) hep aynı yerlerden alıyodum bi değişiklik yaptım bende

Areni her yemek sonrası resmen kıpırdatmıyorum. Çünkü biraz hareket etsin hemen kusuyo. Yatmadan önce gülüyordu kendi çapında bişeyler yapıyordu ki ne yediyse hepsini kustu. Sanırsam mideleri çok hassas ay ben böyle hergün kussam valla bi deri bi kemik kalırım :)
bizde beşiktaşlıyız ama öyle koyu bi taraftar değiliz hatta eşim hiç maç izlemez :)

Olsun beşiktaşlılığınız yeter bak bir ortak nokta daha

Sana oyle gelmis :) tayta 40 bandalara 15 dedi ayni hesap yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…