- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
şükür iyiye gidiyormuş bir an önce toparlanır inşallah. Ben bioderma kullanıyorum eczaneden alıyorum canım.Kızlar hastaneden geldik iyiye gidiyomus ama antibiyotige devam ediyoruz kulagini hala kasiyodu alerjik bünyeye sahip oldugundan sampuaniyla nemlendiricisini degistircez oda kasinti yaparmis cok huysuz dedim kasinirsa cok normal.dedi atopik cildi olan bebis anneleri siz ne kullaniyorsunuz hangi marka ve nerden aliyorsunuz
Dis jeli suruyorum ama calpol vermedim hc bu gce veriyim bakiyimDis jeli kullanoyomusun gercekten ise yariyo veya calpol ver bilmiyorum denedinmi ama rahatlar en azindan doktor cok huzursuzlugu olursa vr demisti
linola kullaniyorum cnm sampuan ve nemlendirici krem. Gttgimde sorucam nezamana kdr kullanicaz dyeKızlar hastaneden geldik iyiye gidiyomus ama antibiyotige devam ediyoruz kulagini hala kasiyodu alerjik bünyeye sahip oldugundan sampuaniyla nemlendiricisini degistircez oda kasinti yaparmis cok huysuz dedim kasinirsa cok normal.dedi atopik cildi olan bebis anneleri siz ne kullaniyorsunuz hangi marka ve nerden aliyorsunuz
Gözün aydın canımGunaydinlar bugun ust disin digeribde patlamis ust iki ciktiust dislerin iki yan tarafi da sis sanirsam ordan da gelecek ne.zamn gelirse artik
ben mustela kullanıyorum canım benim kizimda önceden kulağının arkasını sac olan kısmı çok kasiyip ağlıyordu ben de eczaneye girmiştim sordum mustela önerdi uzun zamandır kullanıyorum orayı kasimiyor artik bu kulak iltihabında ve diş te kulağının içini kasiyorduKızlar hastaneden geldik iyiye gidiyomus ama antibiyotige devam ediyoruz kulagini hala kasiyodu alerjik bünyeye sahip oldugundan sampuaniyla nemlendiricisini degistircez oda kasinti yaparmis cok huysuz dedim kasinirsa cok normal.dedi atopik cildi olan bebis anneleri siz ne kullaniyorsunuz hangi marka ve nerden aliyorsunuz
canım çok geçmiş olsun boğazın için gitmeyi düşüyordun doktora hoş emzirirken ilaçta kullanmak istemiyor insan gerçekten yaz gelsin hele bu yaz ayrı bi gelsin kuzular yaşına girsinBugünde ben hastayım kızlar boğazım gogsum yanıyor basım zonkluyor hic halim yok kızımı zor kucağıma alıyorum artik yaz gelsin
ahaha benim eşimde miranın saçlarına takık vaziyette henüz doktora soramadı bana benim başımın etini yiyoKızlar dün eşim dra doktor amcası kızımın saçları uzamiyor kel olacak dedi doktorun cevabi kel kadın yoktur saçları uzamayan kadin yoktur Allahım çok guldum eşimin sorusuna doktorun cevabına
Sağol canım gidecektim Ece hasta olunca gidemedim durmuyor anneme biraksam zaten yigenime de bakıyor o da çok hareketlenmis baş edemiyor bir de Ece yi biraksam zor olur evde Aferin var onu içtim bitki çayları yapayım geçer inşallah babaların ortak sorunu galiba saçların uzamamasi:)canım çok geçmiş olsun boğazın için gitmeyi düşüyordun doktora hoş emzirirken ilaçta kullanmak istemiyor insan gerçekten yaz gelsin hele bu yaz ayrı bi gelsin kuzular yaşına girsin
ahaha benim eşimde miranın saçlarına takık vaziyette henüz doktora soramadı bana benim başımın etini yiyo
Oyku kitabi yaladi yuttu desene tam istediginiz ogrenci tipiÖykü adim adim kitabini bitirdi de parcalamaya gecti bi ara agzindaydi hatta daha iyi ogrenmek icin yiyoEki Görüntüle 1470088
Gecmis olsuncanim yaz geliyo uc ay kaldiBugünde ben hastayım kızlar boğazım gogsum yanıyor basım zonkluyor hic halim yok kızımı zor kucağıma alıyorum artik yaz gelsin
bnm kizimindA saclari kisacik toka takmayi cok istiyorumcanım çok geçmiş olsun boğazın için gitmeyi düşüyordun doktora hoş emzirirken ilaçta kullanmak istemiyor insan gerçekten yaz gelsin hele bu yaz ayrı bi gelsin kuzular yaşına girsin
ahaha benim eşimde miranın saçlarına takık vaziyette henüz doktora soramadı bana benim başımın etini yiyo
Teşekkür ederim canımGecmis olsuncanim yaz geliyo uc ay kaldi
bnm kizimindA saclari kisacik toka takmayi cok istiyorum
Sende hayir diyemeyenlerdensin kendini paralicana birak arkandan konussunlar tamam komsun belki zor durumda kalmistir ama misafire hayir demeliydin bence hastaligin ustune cok gereksiz ah bu kocalar :)Kızlar hastalıktan hiç halim yok kızım durmuyor hic kucak istiyor eşim aradi misafir gelcekmis aksam gecen gelceklerdi aradılar bizde başka misafir olunca gelmek istemediler ikinciye arayunca esim birşey diyememis birde komsu aradı çalışıyor gelene kadar kızım sende kalsin diye benim dusuncem ise Ece uyusun bende yatayim dinleneyim ama yok yani dinlenmek falan yok
Günaydın hanımlar. Çalışmayan bayanlar size ozeniyorum. Çalışmaya baslayalı 2 ay oldu. Müdür adi bir yalancı çıktı. Süt izni satlerimden dolayı bana taktı. He yere ve herkese beni şikayet ediyor. Hakkımda yalan söylüyor. Ust nmercilerde bu işin asli ne diye bana sormuyor. Gunahimi ahimi aliyor da dilerim ben hala onunla çalışırken ilahi adalet işler ve Allahim cezasini verir. Büyük yalanciymis bu kadin hem de adi
İnsanlar müsait olmayabilir niye küsüyorlar anlamıyorum benim kocamin tarafı böyle gelecek olan eşimin teyzesinin oğlu geçen eşimin eniştesi ameliyat oldu iki defa aradık evde yoklar üçüncüye sozlestik gittik uç çocukla iki saat hazirlandim evden çıktık yine yoklar aramadilar bile ama iste insanlık hep bizde kalsın diyoruzSende hayir diyemeyenlerdensin kendini paralicana birak arkandan konussunlar tamam komsun belki zor durumda kalmistir ama misafire hayir demeliydin bence hastaligin ustune cok gereksiz ah bu kocalar :)
canım benim kızımın altta iki dişi var doktor yine alttan gelecek gibi dedi yani sırası çocuktan çocuğa değişiyor olabilir ters bi durum olsa doktor bilgi verirdi heraldeBugyn buraya pek gelen yok kizlar benim kuzimin dort disi oldu ancak ustten bir in dis cikti birde yanidaki ust dis cikti sirasi bozuldu dis cikarmanin acaba bi sikinti mi var oyle oldu
bende bant kesmiyor artık toka istiyorum bide çok ince telli miranın saçı toka nasıl durcak merak ediyorum anlamadığım kısım eşim niye ısrarcı sanırsın o örecek saçlarını :))Gecmis olsuncanim yaz geliyo uc ay kaldi
bnm kizimindA saclari kisacik toka takmayi cok istiyorum
benim hamilelikte olmadı ama doğumdan sonra özellikle de ayakta emzirmeye başladıktan sonra ciddi bi ağrım oldu hala da arar ara bıçak saplanı gibi bişi oluyor direniyorum doktora gitmemek için mr ilaç fıdık bunları duyarım diye erteleyebildiğim kadar erteliyorumKızlar hamilelikte olan bel ağrım geçmedi bugün evi süpürsün toz aldim betülde parka gittik çok ayakta kaldım diye belim felaket ağrıyo daha yemek yapcam ya beşimin sol tarafı ağrıyo sadece sizde de var mı
canım bana böyle bişi yapsalar kapıdan sokmam sen bide hasta hasta kabul etmişsin Allah yardımcın olsun bari çok oturmasalar :))İnsanlar müsait olmayabilir niye küsüyorlar anlamıyorum benim kocamin tarafı böyle gelecek olan eşimin teyzesinin oğlu geçen eşimin eniştesi ameliyat oldu iki defa aradık evde yoklar üçüncüye sozlestik gittik uç çocukla iki saat hazirlandim evden çıktık yine yoklar aramadilar bile ama iste insanlık hep bizde kalsın diyoruz
cok zor gercekten imkanin vara da donme ben iki bucuga kadar calisiyorum ve cok yoruluyorumböyleyken çalşmak çok zor,ben dönemem 1 yıldan önce,çünkü ne gecen ne gündüz uyku uyumuyorum, buyüzden bunu başaranlara imreniyorum,ben bulaşıkları bile makineye eşim gelince atabiliyorum ,sabah yıkanan çamaşırlar sepette bekliyor bazen tekrar yıkıyorum,eve gelen yardımcı bayana bunları yaptıramam ben de yapamıyorum bakalım sonumne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?